Visste du att...

det är Internationella toalettdagen idag...

Skitsnack om du frågar mig!!!

image930
//Gnurp

Media-träning...Scenskräck och en onaturlig situation

Innan vårt lilla rollspel nu på eftermiddagen hade vi en kort media-träning, mycket intressant faktiskt...nu vet jag hemligheten bakom en bra intervju...hihi.

Efter mediaträningen fick jag uppleva min scenskräck...usch vad jag tycker det är jobbigt att improvisera under press. Att dessutom inte ha en aning om vad man pratar om gör ju inte saken bättre, nä...det blir nog inget Hollywood för mig.
Att hålla föredrag om något som man är insatt i är helt ok men att hamna i en onaturlig situation, gestalta en präst vid namn Susanne Borg och dessutom inte vara religiös på något sätt blev lite för mycket för mig...usch vad jag tycker sånt här är jobbigt. Men lyckas jag hjälpa någon i sitt arbete så fine...

Imorgon ska vi poppa popcorn på jobbet och sätta på radion och lyssna som iglar :)

//Gnurp...no Julia Roberts här inte

Har jag otur få jag spela präst

I morgon ska min chef vara med i ett radioprogram och vill ha en liten utmaning inför programmet. Så han har fått för sig att sätta i hop ett litet rollspel...mmm...du läste rätt, jag ska få leka på arbetstid :) Men har jag otur kommer jag att få spela präst. Det ska nämligen medverka en präst i samma program som med största sannolikhet kommer diskutera det "enskilda/privata rummet" och hur vi människor blir påverkade av olika saker.


PR-snack

Har mer eller mindre suttit i PR-möte nu på förmiddagen....mkt intressant! Det är häftigt och se ett företag växa och få hänga med på åkturen, att få vara med och bestämma vilken strategi företaget ska följa för att nå sina mål.
Idag har jag verkligen lärt mig massa om PR som jag tidigare inte haft en aning om...kändes nästan som att jag var tillbaka i plugget för en stund med enda skillnaden att jag nu får betalt för att lyssna och lära :)

Kan det bli bättre?

//Garp

Jag blir galen!!!

Åhhhhh, nu borrar en av gannarna i väggen och det låter som en byggplats...fan att man inte kan få ligga och vila i soffan en enda kväll utan något som stör en....grrr

Jag väntar bara på att någon ramlar ner genom taket...ni vet som reklamen för Gevalia..."när du får oväntat besök" Det får iofs gärna ramla ner någon snygg karl genom taket så länge han fixat hålet efter sig *ler*
ps.btw. det var min chef som kom på "du får oväntat besök"-reklamen.

//Garpen...less på allt oljud

Det behövdes bara två meningar sedan hade jag fått nog

Träffade en kille idag som började prata om sig själv och efter två meningar hade jag mer eller mindre tappat intresset...varför har folk ett sånt behov av att berätta vad de äger? (eller snarare vad banken äger)

Vår konversation började egentligen eftersom jag konstaterat bristen av parkering inne i stan...

Killen..."-Ja, jag bor ju i Birkastan med egen boende parkering så folk kanske tycker att jag är lat o som tar bilen till jobbet när jag kan gå"

Jag sa ok och funderade samtidigt på var diskussionen skulle sluta

Killen..."-men sedan bor ju min flickvän på Östermalm också" (vad hade det liksom med saken att göra?)

Att killen såg ut som en vuxen brat gör ju inte saken bättre...nä, va less jag blir på sk. "Stureplans"-folk...jag säger som en föreläsare sa till en klasskamrat förra året..."-det finns faktiskt ett liv utanför Stureplan också!"

//Gnurp


Som ett brev på Posten

Efter träningen igår fick vi veta att Solna Vikings damer har match i dag och vi zessor ska köra egenträning...PERFEKT, kom som ett kärleksbrev på Posten adresserat Garpen...I´m a happy girl!

//Garpilarpen


Märkligt det där med tröttheten

Igår kände jag mig slagen innan jag ens kom ner till träningen. Jag tog mig en powernap i 1 h 30 minuter direkt efter jobbet och vaknade nästan precis innan Jempa kom och hämtade mig.

Märkligt nog gjorde jag en av mina bästa träningar på mycket länge, fattar inte hur jag lyckas. Jag kanske spelar bättre när jag är trött och inte tänker så mycket utan bara kör med hjälp av det som sitter i ryggmärgen...

Ja ja, jag ska inte klaga...tycker bara att det är märkligt hur jag fungerar ibland.

Gårdagens kommentar från träningen..."-han pratar så vuxet" (Hur gör man då?)

Gårdagens vurpa...Jempa gick i golvet under en träning...hon verkade ha svårt att hålla sig på benen på parketten. Det blev en rolig syn för oss andra...jag tror till och med att Sara satt och skrattade under hjälmen :)

//Gnurp


Någonting är fel

Idag har jag varit sjukt trött hela dagen, gäspat ett flertal gånger vilket i vanliga fall inte sker alltför ofta. Dessutom har det varit extremt kallt på kontoret idag vilket gjort att jag tror att jag är på väg att bli sjuk eller så är jag bara helt slut i skallen och behöver sömn, vilket jag inte fick i helgen. Hur som så är min kropp inte 100.


Jag blir verkligen deprimerad av att titta ut genom fönstret...det är kolsvart ute och klockan är strax efter 16, fy fasiken vad jag hatar denna årstid.


Jag hann och lura mig själv idag också...jag hade glömt att ändra tiden på jobbmobilen vilket resulterade i ett litet inre glädjefnatt när jag insåg att klockan redan var 15.00. Men som ni kanske förstår så var klockan bara 14.00 och jag kom snabbt ner på jorden igen :(


Nää nu är det slut på allt negativt som kommer ur min mun...ska försöka ta en powernap a lá Gnurp när jag kommer hem från jobbet och komma lite positivare till träningen i kväll.

//Gnurp


Nu förstår jag varför jag inte har så många matchbilder

Fick syn på denna bild bland alla de bilder som togs från Falunmatchen...nu förstår jag varför jag inte har så många matchbilder på mig själv...vad fasiken håller jag på med?

image927

//Garpilarpen

Ett steg närmare Thailand eller snarare New York

Har precis kommit hem från en shoppingtur som egentligen inte skulle vara någon shoppingtur men idag var det svårt att hålla pengarna på kontot.

Jag köpte mig en resväska i storleken; lagom. Jag har delat resväska med mina föräldrar ett tag nu men eftersom vi alla reser olika tider nu för tiden kände jag att jag behövde en egen väska. Jag har bestämt mig för att packa lätt till Thailand så väskan kommer nog först till användning lagom till New York. Väskan kommer att vara tom ifrån Sverige och proppfull på tillbakavägen, det kan jag lova!

Min nya resväska...

image926
Valde en röd väska...man vill ju synas eller hur? 

//Gnurp

Nu är jag trött på att jobba

Nu får det räcka med jobb för lagets räkning, i år har vi fasiken jobbat mer än vi gjort totalt sätt under tidigare säsonger. Jag är rätt less på det om jag ska vara ärlig och jag tror inte att jag är ensam om den åsikten direkt.
 
Imorse var det upp med tuppen och efter det en biltur ut till Sumpan för att hämta Jea och Elin och sedan vidare ut till Tyresö. Inventeringen gick bra men drog ut på tiden och eftersom jag hade lovat bort bilen var jag tvungen att dra innan vi hann klart.

Nu hoppas jag att det inte blir några fler jobb på jääääääääätte länge!

//Gnurp...trött både i kropp men framförallt knoppen

Falu ungdom vs. Zunda (Falun) 3-6

Innan matchen...
Vi samlades redan vid 09.00 och jag har nog aldrig varit så glad av ett sms från Jempa...hon skrev att hon var sen....vilket jag också var :)

Väl på bussen var det bara att inta sättet näst längst bak och hela vägen bak i bussen hörde jag samma sak..."garpen, du vet att man kan lägga klubborna där nere i bagageutrymmet"...ja, jag vet men jag är lite speciell...mina klubbor får inte bli kalla :)

Efter att vi hämtat upp Anna i Rotebro (btw..direkt från sängen) startade tävlingen som Kirran dragit ihop. Tävlingen var både lärorik och skojig. Hela 45 st påståenden om alla i laget. Det fanns ett och annat roligt påstående...och jag säger bara..."inga kommentarer!"

Matchen...
Äntligen 3 poäng, men inte var det något skönspel direkt utan mer järnvilja. Jag vet inte riktigt vad vi sysslade med de första minutrarna eller snarare vad jag själv gjorde på plan under de första minutrarna. Jag var helt lost och hittade inte min position alls, men efter ett par byten började det lösa sig en aning.

Nu så här i efterhand hade jag nog behövt en springtur på typ 20 minuter innan matchen för att springa av mig och få en period i kroppen. Kroppen var inte helt 100 efter bussresan...det var som ett dås, varken kropp eller knopp hängde med.

Ju längre matchen gick desto bättre blev vi, vi skapade chanser men lyckades inte trycka in bollen. Jag har aldrig varit så upptryckt mot sargen tidigare som i denna match. Vi tog över och Falun orkade inte med tempot i sista perioden, en rättvis seger med framför allt 3 poäng!

Hopprepslistan:

image897
Går till...Fias brytningar i "Fia-ställning", ner på backen och pang, en klockren brytning och många gånger i viktiga lägen...kanon tjejen!

image898
Går till...Yasse, som återigen visar att hon är Zundas framtid. Ju längre matchen gick desto grymmare räddningar lyckades Yasse åstakomma. Det var inte bara en räddning utan ibland tre på rad...man kan ju undra vad vi spelare höll hus *ler*
  
image899
Går till...Linan med Fiffi, Nea och Elin...inte nog med att de visade vägen i början av matchen, Fiffi gjode sitt första mål i Zundatröjan, Elin en kanonmatch och Nea...grym som vanligt! En fröjd att se, väntar på en interssant fortsättning...

Cred till mig själv...idag har jag inte mycket att hurra för, var lost från start och hade svårt att hitta en bra position i banan. Det enda positiva i dimman måste väl då vara att jag lyckades ta mig ur förvirringen och ändå slutföra matchen på ett någorlunda sätt. Det är bara att ta nya tag inför nästa veckas utmaning...
Ps. Grymt nöjd att jag insåg att Fiffi gjorde sitt första mål i Zunda och startade en jakt efter matchbollen...jag var inte diskret direkt...uuuppps*ler*.

Hemresan...  
Efter en skön dusch intog jag sätet i bussen och fick veta att vi skulle äta efter en stund...den där stunden kändes bara längre och längre men när vi väl kom fram var vi nöjda,  jag fick tom sitta på dalahästen av storleken mindre :)  Jag somnade som en stock efter maten och vaknade till i Rotebro igen när mamma ringde och ville snacka lite skit.

Bilder från dagen...
image900
Min packning inför Falun-resan...man kan ju nästan undra om jag skulle flytta dit.

image901
All on board

image902
På insidan

Några Zessor
       

  
Kirran tog sig en tupplur

Framme i Falun
image913


image914
 
image915
Nisse hämtar sin väska

image916
Frida och Martina

image917
Fiffi var på bra humör

image918
Elin

image919
Nästan redo för start...skönt publikantal...NOT!

image920
Dags för Zundaringen

image921
Pepptalk

image922

image923
Det blev en del vinkningar= jag har koll, under matchen


Nu väntar vila och sömn innan vi zessor träffas igen 07.45 för inventering...här ska det räknas!

God natt!

//Gnurp


Anslagstavlan informerar

Till: Alla Zundazessor samt Grabbarna grus...

Meddelande: Glöm inte att maila över 3 st udda saker om er själva till Clara!

Tid: Senast klockan 17.00 idag fredag

Avsändare: Garpen

Fredagen i sin helhet

  • Jobb-all day long
  • Hem och packa matchväskan + fixa matlåda till bussen
  • Ladda kameran+ mobilen+ ipoden
  • En tripp till Täby, ska på middag hos Leniz + en suprise som jag är sjukt nöjd med. Jag kanske berättar mer sedan, kan av naturliga skäl inte skriva någonting på bloggen eftersom jag inte vill förstöra suprisen.
  • Hem och sova

Roligare än så blir det inte idag...hihi

//Gnurp...back 2 work


Jag som försökte vara smart och som vanligt gick det åt helvete

Jag hann komma halvvägs över bron när jag såg min buss komma körandes, men eftersom jag inte orkade springa bestämde jag mig för att i lugn och ro vänta på nästa. Väl vid busshållsplatsen kom en annan buss som btw åker runt halva stan innan den når Danderyds sjukhus men eftersom jag ändå skulle få vänta på den "rätta bussen" valde jag att hoppa på sightseeingbussen. Jag antog att jag precis gjort ett kanondrag, sparat lite tid trots att jag egentligen missat bussen... men så fel man kan ha...

Vi hann inte mer än att åka en station då jag inser att den buss jag brukar åka med låg precis bakom oss. Så resultatet av mitt "smarta" drag blev följande:


  1. Jag kom senare till jobbet än beräknat
  2. Jag fick gå från Danderyds sjukhus istället för den korta biten från Mörby station
  3. Pga min promenad började mina ögon att rinna och mascaran lika så

Det är bara att inse...det är bättre att komma i tid till bussen

//Garpilarpen...nu utan mascara


Sjukt bortskämd blir man ibland

Idag var vi zessor bortskämda...vi hade 3 målvakter på plats och näst intill fulla femmor...Anneli var var du? *ler*...vi i blåa femman fick iofs en massa hjälp av andra zessor men någon saknades bredvid mig :(
Efter en del nötande fick vi spela en massa 2-mål, vilket alltid är lika skoj. Ja, det finns egentligen inte så mkt mer att säga om dagens träning...jo, just det...det höll på att bli en riktig frontal krock på mittplan mellan mig och Elin eftersom ingen av oss orkade flytta på sig.

Nu är det en dags vila sedan är det full fart framåt och en liten bussresa upp till Dalarna

//Gnurp

Ibland måste man få jävlas...tydligen...

Klockan 15:41

Mottaget SMS...har hört galet mycket rykten om dig!!


Klockan 15:46

Skickat SMS...Du vet vad de säger om rykten...tro på dem till annat är bevisat ;) haha, nu blev jag sjukt nyfiken!


Klockan 15:47

Jag ringer upp personen....det tutar upptaget


Klockan 15:48

Mottaget SMS...haha kolla längst ner i messet :-)


Vilket jag också gjorde....följande gick att läsa lååååååååångt ner i messet...hi hi lurad! :-) Skicka vidare och se vilka som är så dumma att de inte läser hela messet.


(Leniz vs. Gnurp 1-0)

Småmuttrade lite för mig själv och bestämde mig för att prova och se om det skulle fungera på någon annan. Jag valde att skicka vidare messet till Kirran (sorry gumman!)


Klockan 15:51

Skickat SMS...har hört galet mycket rykten om dig!!


Klockan 15:51 (jag hann inte ens stänga locket till mobilen)

Mottaget SMS...VA?


Klockan 15:53

Kirran ringer upp och skrattar i luren..."- så där kan du ju inte skriva"

Jag förklarar situationen och garvar lite men inser samtidigt att det inte alls blev lika roligt när Kirran ringde upp, även fast vi båda flabba.


Lite skoj var det att få ge igen även fast Kirran inte var den som jävlades först *ler*


image896
Kirran


//Gnurp vs. Kirran 1-0... ha ha (det här lär jag få äta upp)


Fokusering och antagligen händerna på täcket

I kväll intar vi Zundazessor Solnahallens parkettgolv en sista gång innan det är dags att åka till Dalarna och Falun. Svennar kommer begära enorm fokus och antagligen kommer kommentaren...."Å så händerna på täcket tjejer" att eka i korredoren på bred skånska, lika roligt varje gång...hahaha *ler*.

I´m ready...jag hoppas bara att mitt röda blad känner lika dant!

//Gnurp...

Känner suget

Igår hann jag knappt börja fixa till kalendern innan jag skulle gå och lägga mig. Så idag känner jag suget efter att få fortsätta använda alla färger och fylla i födelsedagar, träningar, matcher, Thailand- och New York-resan mm. Det börjar bli riktigt jobbigt nu när kalendern ligger framför mig på skrivbordet...kanske skulle ta mig en titt :)

Det kanske är svårt att förstå känslan jag har just nu om man inte är en kalendermänniska men jag vet att några av zessorna i Zundaland vet vad jag känner...eller hur Saga och KIrran? ;)

//Gnurp...med ett pysselsug utan dess like


Inte fasiken hjälpte 9 timmars sömn

Jag kom i säng som beräknat...nästa iaf, 5 minuter efter utsatt tid men det är jag helt klart nöjd med. Men inte fasiken hjälpte det, imorse när jag vaknade efter 9 timmars sömn kände jag mig som en zombie. Man kan säga att jag gick till jobbet i dimman på mer än ett sätt, jag varken såg eller hörde någonting. Jag hoppas att jag får igen den extra vilan längre fram under dagen när jag annars brukar vara så trött.

//Gnurp


Shopping, vetekudde, ny kalender och vila

Ligger just nu i soffan med en varm vetekudde över magen, har intagit viloställning. Åkte till Solna centrum efter jobbet och shoppade lite, det blev bland annat...

- en kalender
- 2 st bordskalendrar till mamma
- body butter
- ansiktskräm  

Ikväll har jag ett mål...att komma i säng senast vid 22.00, inte en minut senare för jag behöver verkligen sova. Men innan klockan hinner slå 22 ska jag börja fylla i min nya kalender...wohoooo, I like...hihi, är man planeringsfreak så är man. Tur att jag tog med mig färgpennorna från jobbet :)
Nu kan jag fylla i hemresan från Thailand, alla matcher som ska spelas nästa år, min och Kirrans New York-resa och en hel del andra skojiga saker.

//Gnurp...som trivs i viloställning i soffan


Har du problem att skita?

Efter allt snack om FIAs onda mage tror jag att det är dags för en succé i repris...

ÄR DU KÄNSLIG? LÄS INTE LÄNGRE ÄN HIT!


Här har du bakgrundsstoryn:
Under en av kvällarna i Karlstad (student-SM) fick vi veta att en spelare hade problem att skita i andras närhet eller på offentliga toaletter. Detta skapade en stor diskussion i laget innan fröken Hanna Uneholt kom med specialtips:

1. Spola samtidigt som första bajset kommer ut, på det sättet minskar du plumset och lukten.

2. Tänd ljus och gör det lite mysigt på toan, på det sättet minskar pressen och det luktar bra.

3. Ta tvål i handen, knut näven och spola hårt under vatten, detta leder till att tvåldoften sprids i rummet.

Noterbart är att Hanna inte är spelaren med problemet, hon har bara informationen! *ler*


image895

//garpen...infocentralen #1

Släng er i väggen

Berit, Olga, Svetlana och allt var ni heter...släng er i väggen för idag hade vi fin fint besök i kassen. Sara, en tjej med en härlig dialekt, påminner lite om Lenas *ler* var på besök och körde på i riktig Zundaanda. Det var inte mycket målvaktsfokus idag men trots det var både Sara och Emma grymma under 2-målet.

Efter att jag haft besök av både Jenny och Kirran innan träningen åkte vi ner till hallen och klev in i omklädningsrummet där Kirran i vanlig ordning höll låda till allas förtjusning. Jag fattar inte hur hon gång på gång lyckas få alla att gapflabba...en av hennes sköna egenskaper I guess. Med en skön start på träningen dödade Svennar känslan direkt genom att berättade att vi skulle ha "golvträning" eller något liknande och han bad oss att inte fundera över vad det var utan bara värma upp.

Under uppvärmningen hade Tessan något att berätta...Li och martina började genast flabba eftersom de tydligen redan visste vad det var Tessan skulle kläcka ur sig och jag blev mer och mer nyfiken. När Tessan sedan drog storyn garvade jag inte lika mycket utan blev mest förvånad...men som tur är tror jag Tessan gav rätt information till sina föräldrar...thank god!!!! *ler*

Själva "golvträningen" var rätt skoj, många nya övningar som gav svar på att jag inte har någon bålstabilitet utan mina underben...hahaha, ja det var ungefär så mycket jag förstod. Dags att träna ännu hårdare med andra ord. Svennar fortsatte att leka härskare, vilket han tycks gilla, sekunderna blev bara längre och längre ;) 
Träningen var jobbig men skoj och som vanligt ledde det till en massa skratt. Vi avslutade fyspasset med tvärstopp och det gick väl sisådär...jag föredrar nog att fortsätta springa trots allt...ännu en av mina undanflykter..hihi.

Väl inne på planen var det passningar som gällde dagen till ära (precis som under alla andra träningar denna säsong *ler*). Vi avslutade med 2-mål och det bjöds på en hel del sköna mål...åt båda hållen, precis som det ska vara!

Nu väntar en dags vila sedan är det dunderfokus som gäller inför lördagsmatchen.

//Gnurp...lite sliten efter dagens träning

Usch vad gelehjärtan är äckligt

Jag har just insett att jag inte gillar gelehjärtan...men får man dem av ren vänskap måste man ju nästan äta upp dem ändå...annars känns det lite taskigt :)

Tack Kirran...fast jag sa faktiskt bara en godis, inte 6 st *ler*

Jag säger som FIA...aj, min mage!

//Gnurp...smått illamående

Besök

Kirran ringde precis och jag såg genom fönstret hur hon lyckades få in Bettan i en lucka som var tillängnad den röda porsen...haha, hur perfekt som helst. Va trevligt med lite sällskap innan jag ska iväg och träna, Jempa skulle eventuellt också komma lite tidigare.

Haha, nu e dem här...party a´la Gnurp...or not, klagomuren har börjat, här ska det venteleras :)

//garpilarpen...mätt...har precis tryckt i mig en äggmacka

Zundamailen har gått het

Idag har mailen öst in från Zundaland...en massa trevlig info, gillar speciellt att Ylva is back in action..hihi

//Gnurp

Allt löser sig med tiden...

När allt tycks gå åt skogen så inser jag ganska snabbt att det finns andra som har det värre...men allt löser sig, det gör det alltid, på ett eller annat sätt.

//G-n-u-r-p

Gym, missad utvärdering, NHL-spel, Svetlana och måste hon kallas Fiffi?

Jag och Anneli var redan på plats i Solnahallen vid 19.15 för att värma inför gympasset. Ingen annan dök upp på väldigt länge så vi antog att de hade utvärdering av söndagsmatchen och mycket riktigt, när klockan väl blev 20.00 kom en efter en och jag och Anneli blev uppdaterade.


Vi körde på rätt bra och hann tom ligga och softa lite i tjockmadrassen innan det var dags för NHL-spel, dvs. spel på liten plan. Skoj som 17 och en sak är ju klar, med lite taktik går saker och ting sååååå mycket bättre.
"Fiffi" (är det meningen att man ska garva varje gång man säger hennes smeknamn? ) och jag hittade varandra förvånansvärt bra för att aldrig ha spelat tillsammans innan. Vi var inte speciellt bra men det räckte till att slippa sistaplatsen och det är huvudsaken.


Roligt att se Kirran på benen igen, utan att vingla. Ingen mascara hade hon på sig heller, vilket hon genast fick höra...nu blir du garanterat bänkad Kirran ;) 

Svetlana gjorde sin första träning i kassen. Måste säga att hon var duktig, bortsett från att hon la väldigt mycket vikt på ena sidan av målet. Det skulle inte förvåna mig om Svetlana fortsätter att stå i kassen under fler träningar denna vecka...

//Gnurp...som fick en spricka i favvoklubban igår :(


Kunde jag inte fått en bättre start på veckan?

Hann inte mer än att sätta mig ner vid skrivbordet i morse förrän det ringde i telefonen och en person valde att föra en "inte så trevlig" diskussion om ett ordval som inte passade herren. Jag blir så trött på människor som har så mkt tid över att de retar upp sig på småsaker.


Kom ner på jorden och in i matchen!

//garpilarpen


Det första referatet som glädjer mig

Måste ge en eloge till huddinge som ger en helt korrekt syn av dagens match, inte direkt vanligt men detta referat var klockrent.

Några favoritstycken...(saxat från Huddinges hemsida)
 
"Både Anneli och Madelene var hela matchen igenom obehagliga bekantskaper" (ta det inte personligt tjejer *ler*)

"Duracellspelarna i Råsunda jagar som outtröttliga och stressar Huddinge till misstag hela tiden" (träningen har gjort sitt)

"Ni som stirrar på tabellen och finner det märkligt att Råsunda ligger i botten på tre poäng kan lyfta blicken och notera att Råsunda mött ettan, tvåan och trean under de fyra första omgångarna. Råsunda kommer att bli mycket obehagliga för alla lag framöver" (kunde inte ha sagt det bättre själv :) )

//Garpilarpen...trodde aldrig någonsin att jag skulle bli kallad för Duracellspelare :)

Huddinge - Zunda (Huddingehallen)

Matchen mot Huddinge visade sig bli en jämn tillställning där dessvärre Huddinge lyckades hitta målet 8 ggr och vi bara 6 ggr. Matchen slutade 8-6 efter en rafflande 3:e period där vi hela tiden jagade en kvittering. Från vår sida kan man ingenting annat säga än att det måste ha varit en underhållande match att se.

Vi som lag gjorde en kanonmatch, bortsätt från ett par enkla misstag som dessvärre resulterade i att Huddinge gjorde mål. Min femma hittade rätt ett antal gånger under matchen och bjöd på ett och annat kanonanfall och även ett par riktigt snygga mål. Allt rullade på enormt bra och vi skapade chans på chans på chans matchen igenom.

Återigen är vi starkare än motståndarna men lyckas inte vinna...frågan är när det släpper, när ska vi få ha lite flyt?

Hopprepslistan...
image892
Går till...Tosse...hon var så sjukt bra idag, en backgigant som levererar på bladet vilket jag älskar. Underbart att se och samarbetet fungerar bara bättre och bättre.

image893
Går till...Lagmaskinen...vi slutar aldrig kämpa utan trampar och trampar oavsett resultatet. Det tryck vi skapade mot Huddinge var inte bara roligt att uppleva, måste ha varit underhållande att se. Vi blir bara bättre och bättre, nu gäller det bara att hålla tätt bakåt också.

image894

Går till...min femma (Tosse, Tessan/Martina, Anneli, Wester och jag)...det var sjukt skoj att lira idag, vi hade stundtals" klapp klapp-spel" och hittade varandra på ett helt annat sätt än tidigare. Det fanns alternativ hela tiden och vi skapade chans på chans. Hoppas att detta bara är början på något riktigt skoj framöver. 

Cred till mig själv: Jag gjorde helt klart min bästa match hittills, jag sköt, passade, tog för mig....ja, allt fungerade liksom och jag gjorde till och med mål (händer inte varje dag).

Skador...Kirran åkte på en riktig knockout och fick direkt åka till sjukan för att kolla både huvud och nacke. Sjukdom och skador verkar förfölja tjejen denna säsong...hoppas det vänder snart!
Öberg hade inte en lätt match i mål...fick stryk gång på gång och var det inte Huddingelirarna som var i närheten fick hon en och annan kyss från oss zessor.

Skön känsla...jag kände mig enormt stark matchen igenom och kunde nästan ha spelat en period till. Nu är det bara att rida på vågen och träna ännu hårdare...

//Gnurp

Min söndag

Åkte med Jempa, Nisse, och Elin till Huddingehallen för att spela ytterligare en seriematch. (mer info om matchen kommer)
Efter matchen åkte jag hem för att lämna grejerna och torka håret sedan begav jag mig hem till Elin för att käka och hänga. Tanken var från början att vi skulle gå ut på en promenad men så långt kom vi aldrig :)

Det blev en Tages och en vegetarisk från Löt och efter att vi ätit däckade jag i Elins soffa, hade varken ork eller motivation för att gå ut och gå. Vi sappade mellan TV-kanalerna och snackade gamla TV-minnen...allt ifrån Dawson Creek till Airwolf.

När jag kom hem kollade jag min mail och tog fram Tessans recept på sina kanonmuffins och började baka...jag är ingen person som borde stå i köket och det fick jag ytterligare en gång bekräftat. Jag lämnar det där med bakning till alla andra :)

Mitt i allt bakande kom Kirran på besök...energitjejen såg lite däckad ut och med tanke på den knockout som skedde på planen idag under matchen är det inte speciellt konstigt. Jag fick en full rapport om läget och kan med ro gå och sova inatt. Det är ju helt j-la otroligt vilken otur Kirran har haft detta år...

//Gnurp


Som om jag inte redan visste det ;)

När jag åkte hem på middag till Leniz fick jag 2 st presenter...ett örngott och en "zessa"-reflex. Reflexen sitter redan på klubbfodralet och örngottet var klockrent...

image891

Som om jag inte redan visste det ;)

//Gnurp

Lång sovmorgon, blommor, reunion, middag och videokväll

Min lördag startade med en lååååååång sovmorgon sedan var det bara att bege sig till kansliet och packa blommor. Det gick snabbare än vad jag trott och gav mig tid att åka till Täby och träffa mina gamla gymnasiekompisar och köra uppdatering av de senaste 2 åren. 

Efter en trevlig fika åkte jag och Leniz till ICA, handlade middag och sedan blev det filmkväll och en massa snack. Det var precis vad jag behövde efter en jobbig vecka.

//Gnurp

Jag visste inte att Kirran kunde bli så arg...

Natten mellan fredag och lördag hade jag ytterligare en av mina konstiga drömmar som poppat upp under den senaste tiden. Jag körde en bil med Nisse bredvid mig i framsätet, bak satt Svennar, Kirran och Ylva (fast med Annelis röst). Vi åkte till en grusplan i Sundbyberg och jag parkerade bilen mitt på ett fartgupp, trots att det inte fanns några bilar i närheten. Efter timmar ute på grusplanen begav vi oss tillbaka till bilen och då märker jag att jag har fått 3 st böter (2 X 5.000 kr och en på 9.000 kr). Jag drabbas av panik och börjar skälla på alla andra och förstår inte hur de kunde låta mig parkera så fel. Jag kör sedan som en galning hela vägen hem och under färden får Kirran ett utbrott på mig för att jag blir så sur på alla andra...jag kan säga så mkt som att jag aldrig sett Kirran så arg förrut :)


//Gnurp...glad att det var en dröm

Längtar en massa

Kom hem från jobbet kl 19.15 idag...återigen en lång dag och återigen en strulig dag, men vad gör det när det äntligen är fredag och jag är ledig imorrn.

Ikväll blir det popcorn i soffan framför Idol och en massa vila, ska bli så grymt skönt att äntligen få sova ut en morgon och slippa höra väckarklockan.

//garpen...over and out

 

Mitt känsloregister denna jobbvecka

  • Arg
  • Frustrerad
  • Ledsen
  • Irriterad
  • Förbannad
  • Sur

you name it...jag har varit ett känslomässigt nervvrak denna vecka...så skönt att arbetsveckan är över.

Om du föreställer dig hur din "helvetesvecka" på jobbet skulle se ut så kanske du kan komma i närheten av min "skitvecka". Jag har haft häcken full och legat efter hela veckan, inte för att jag misskött mina arbetsuppgifter utan för att mina kunder inte kunnat levererat det dem ska i tid. Att folk sedan är sjukt otrevliga gör ju inte saken bättre...nä, den här jobbveckan går verkligen till historien...hur fasiken är det möjligt att känna så många negativa känslor på så kort tid?

//Gnurp  


Jag gjorde en "Fia"

Under torsdagsträningen gjorde jag en "Fia", dvs. jag mutade Svennar med godis för att få spela på söndag *ler*...och det verkar som att det fungerade för idag kom laget och visst ska jag få springa runt på plan även på söndag...haha

Är det något jag lärde mig från tisdagsträningen så är det att Svennar är mutbar och det bästa av allt...han skäms inte för det utan påpekar gång på gång att det är möjligt. Jag tror nog att det är jobbigare för oss Zessor, att muta tränaren hör inte till vanligheterna men samtidigt är d som är charmen med det hela.

Årets upplaga av Zunda kör med öppna kort... Zundastyle...vad det nu innebär :)

image890


//Gnurp...kung på att muta 

I need...

Tessans recept på "kladdkakemuffinsarna" för det var bland det godaste jag ätit i muffinsformar någonsin. Tessan har sagt det förr...att hon gör de bästa "kladdkakemuffinsarna" ever men aldrig bevisat något. Men under Bastukvällen i torsdags hade hon med sig beviset...40 st Zupergoda kladdkakemuffinsar.---det slank ner en och annan, men det var jag värd!

Bastukvällen i sin helhet var precis vad jag behövde efter mkt "intressant" jobbvecka. Öberg satsade stort och passade på att färga håret, Fia tog direkt komandot och hjälpte till...hon har ju rutin kan man säga :) 

Vi hann med en del snack både i bastun och i omklädningdrummet, bland annat om frisörskräck....visste inte att det var så vanligt bland zessorna i Zundaland. Jag har hållt tummarna för Öberg under dagen eftersom hon hade lyckats boka in ett besök hos Ida (Zundas egen frisör), resultatet lär vi få se imorrn :)

//Gnurp  

I wish

Att dygnet hade 48 timmar just nu...

//Gnurp...som ligger efter på alla områden, inklusive bloggen


Sjukt mycket...hur fan ska allt gå ihop?

Just nu har jag sjukt mycket att göra på jobbet, jag förstår inte hur jag ska få ihop allting. Har varit hemma vid 19.00 (till saken hör att jag har 10 minuter med buss hem) två dagar i rad denna vecka och fler långa dagar kommer det att bli framöver. Inte nog med att det är en massa kampanjer som ska ut, det känns som om alla vill jävlas med mig och göra allt 10 ggr svårare än vad det egentligen är.

Från denna vecka och framåt kommer jag att ha häcken full och jag har ingen aning om hur jag ska lyckas få ihop allt, jobb, innebandy, fritid (den som typ inte existerar längre)...just det, måste hinna äta och sova också :)

Jag avskyr när det blir som denna vecka...vaknar...jobbar sent...skynda hem för att byta om...träning...duscha...sova. Det blir som en ond cirkel...allt rullar på och tillslut blir allt lidande och jag blir sjuk!

Som tur är lyckades jag deala bort dagens jobb vid Råsunda stadion mot att ta "mega passet" förra helgen under SM istället. (veckans räddning)

Måste överleva denna vecka och samla lite energi i helgen för nästa vecka blir verkligen inte lättare...snarare tvärtom.

//Gnurp...sliten

T-R-Ä-N-I-N-G-S-V-Ä-R-K, ja du läste rätt

Idag har jag en sådan sjuk träningsvärk i underarmarna, eller innebandymuskeln som jag kallar den. Gårdagens dragkamp gjorde nog sitt och med fel teknik så är det inte så konstigt att mina muskler värker.

Men det var värt varenda litet aj jag sagt idag för gårdagens träning var bland det roligaste vi gjort på länge. Svennar var hitler härskare och det var bara hans regler som gällde och det visade sig mot slutet vara just så...Svennar bestämde resultatet *ler*.

Mitt lag, röda laget var grymma, vi ledde efter 5 grenar med hela 8 poäng före tvåan...sedan hände något mycket märkligt. Vi hamnade på samma poäng efter sista grenen och alla de andra lagen gick om oss...hur fasiken är det möjligt? Ja ja, Öberg fick iaf pris för bästa insats...ja, jag skulle då iaf inte velat haft min fot nära bollen när Öberg gjorde sin kraschlandning framför mål :) Men det blev MÅL och ett viktigt sådant!

Roligaste grenen: Lacross

Märkligaste/läskigaste grenen: Klubbgång uppe i luften

She´s back: Emma gjorde besök i kassen, grym som vanligt!

Skönaste kommentaren: Emma uttryckte "-Gnurp, fy fasiken va skönt att du är i mitt lag...yes!" (hon syftade på att hon skulle slippa få mina skott på sig)

//Garp...ibland är man uppskattad :)

Elin- och Gnurpbilderna fortsätter att skapas :)

image887
Från i lördags...vad hände Elin?

En pose i repris...
image888
Näst intill identisk med...

denna...
image889

//Gnurp

Av alla saker i världen väljer vi innebandy

Igår fick vi möjligheten att välja vad vi ska hitta på idag istället för innebandy, lite som en bonus för att vi har tränat på så bra den sista tiden. Tränarna frågade rakt ut vad vi ville göra....Kirran ville simma och fick snabbt mothugg men sedan blev det tyst...

När vi för en gång skull får chansen att inte träna som vanligt utan hitta på något skoj, har ingen något att säga.
Av alla saker i världen kunde vi inte komma på något bättre än att träna som vanligt...vad har hänt med oss zessor?? OK att det är skoj att träna men vi kunde ha valt precis vad som helst...nä, men varför inte spela innebandy...det är ju inte så att vi gör det annars !?

Jaha...jag antar att det blir att åka till hallen som vanligt ikväll då...

//Gnurp

"Glassigt" värre...nää nöta nöta nöta

Medan stora delar av laget var kanonduktiga och sprang det berömda Cooper-testet + en massa uthållighetsövningar var vi 6 st zessor som fick i uppgift att nöta avslut och då menar jag nöta. Vi passade, sköt, passade sköt och höll på så under hela träningen, tom Öberg fastnade i sin position :)

Det var verkligen kanonbra, för en gång skull hann man med och verkligen testa övningen till fullo, prova olika sätt att komma till snabba avslut. Mange fick verkligen slita som back men han skötte sitt jobb med bravur, det var inte det enklaste att ta sig förbi i en-mot-en.

Eftersom Öberg var så grym i målet snuvade hon oss på lite smålagsspel men va fasiken...vi var ju där för att nöta :)

Veckans Zessa blev även korad och denna vecka får Tosse äran att bära den "snygga" Zundaoverallen. Grattis tjejen!  

//Gnurp

Cooper för vissa...vi andra får "glassa" *ler*

Idag är det åter dags för Coopertestet och för vissa av oss är det bara att glida ner till träningen och köra allt annat som står på menyn eftersom vi redan bockade av Cooper i förra veckan. Det kommer att gå Zuper och 18 varv + lite till går ganska snabbt....om det nu är till någon tröst :)

Ska bli skönt att få röra på sig lite och jag hoppas det blir lite boll och klubba också för jag har inte lirat på precis en vecka och det rycker i fingrarna.

Dags att slänga i sig lite mat och se om jag kan skrapa ihop till en matlåda till imorrn.

//Garpilarpen

Vadå pantad?

Nä, jag tänker inte på tomburkar, glasflaskor eller andra aluminiumsaker...nä, idag snackar jag om personer som sitter på andra sidan luren och försöker kommunicera. Ibland undrar jag verkligen hur vissa personer fått sitt jobb...handlar allt om utseende och ingenting om vad man kan prestera och framförallt tänka själv?

I dag har jag nästan blivit mörkrädd för vissa av de svar jag fått på mina frågor. När man har en "inte så intelligent/kunnig " kund (men tydligen grymt snygg enligt säljarna) inser jag hur mycket jag verkligen uppskattar mina "enkla" kunder som tar tag i saker och ting och inte puttar över alla sina problem på mig.

Grrr...skönt att det är dags att gå hem nu...

//Gnurp...inte speciellt pantad...vad jag vet :)


8 års tradition fortsatte i fredagskväll

Första året i gymnasiet fick mina klasskamrater och jag en liten idé som resulterade i en tradition som nu pågått i 8 år. Vi träffas en gång/år och slänger i oss 2 liter glass på 3 personer, vilket resulterar i en kort njutning, sockertoppar och kräkvarning. Det har verkligen blivit värre ju äldre man blivit...fy fasiken va illamående jag brukar bli och dessutom har jag ju på senare år blivit lätt laktosallergiker så magen mår ju inte prima direkt :)

Eftersom Emma numera bor i London har jag och Lena fått föra traditionen vidare och igår var det dags igen...åhhh va mkt glass det blev, men vi nöjde oss med varsin skål men trots det mådde jag sisådär om jag ska vara ärlig.

Nu är det minst 365 dagar kvar till nästa gång :)

image878


//Garp

  


Det var en gång en materialare, två Zundazessor och en fd zessa...

Gårdagen spenderade jag till största del i seketariatet med Elin under junior-SM. Eftersom vi tog på oss megapasset hade vi bunkrat upp en liten buffé av sötsaker för att hålla oss vakna. Tiden rullade på rätt bra och vi kunde bege oss ifrån hallen med vårt uppdrag väl utfört strax efter 20.00.

Jag hängde med Elin hem och i väntan på Emma och Klös hann jag med att prata med Kirran som körde uppdatering a´la S-vall. När väl Emma och klös kom började vi pimpla lite rosévin och efter ett antal timmar blev diskussionerna djupare och vinet blev utbytt till mjölkdrinkar.  
Jag slocknade förståss på sofflocket och tog en sk. powernap a´la Gnurp och Emma och Elin satt i köket och pratade på in på småtimmarna. Klockan hann och bli 04.30 innan deras samtal tystnade och klockan 10.30 imorse vaknade vi av att min mobil ringde och återigen var det från det dolda nummret som jag redan hade 5 missade samtal ifrån.
 
Idag har vi spenderat tiden i Elins soffa nästintill utan att röra oss. Hurtiga Elin började laga scones och tillsammans med sconesen blev det två filmer och genomgång av gårdagens bilder (Elin skötte fotograferingen för kvällen).. Jag sov genom det första filmen men var i liv när tjejerna skulle titta på bilderna och det blev en hel del skratt :)

image883
Elin och min buffé i seketariatet

image884
Elin försökte rapportera in resultatet...gick väl sisådär :)

image885
Junisarna laddade i periodpausen

Mamma pratade med mig under dagen och var orolig eftersom jag inte dricker mjölk..."-hur ska du få i dig kalcium då?"
Igår kom svaret...mjölkdrinkar *ler*, det enda är att min mage mår sisådär under tiden :)

//Gnurp...det blir en tidig kväll

Det blir en dag i hallen

Idag blir det att hänga med Elin i seketariatet eftersom junisarna ska spela SM. Det kommer bli en lång dag så jag hoppas att matcherna bjuder på snygga mål, bra domare och tjoande publik.

Ska slänga i mig lite lunch innan det är dags att börja gå till hallen....ja, jag funderar faktiskt på att gå även om det är en bit att gå :)

Lycka till Saga, Tessan, Nisse och company!

image882

//Gnurp


Fullkorn, ordet för kvällen

Under veckan fick jag reda på att en av mina vänner slitet av sig korsbandet i knät och att hennes basketsäsongen är över innan den ens hann att börja. Så jag bestämde mig för att bjuda henne på en uppmuntrande middag. Det blev fullkornspasta och senare även några fullkornschips...ja, fullkorn blev liksom ordet för kvällen.

Efter att ha ätit coh sett på idol började jag hjälpa henne med hennes bloggdesign och det var faktiskt så skoj att jag satt och knåpade i ca 4 timmar, så när klockan var 01.30 var jag så trött att jag såg html-koder i kors. Men jag blev grymt nöjd med resultatet så nu måste jag fixa till min egen design när jag får lite tid över. Gårdagen gav mig en massa kunskap bland alla html-koder...inte riktigt min grej egentligen men jag kan kan iaf hantera det, nu är bara frågan om jag ska vara tråkig och byta stilmall....hmmm, time will tell.


image880
Det lär dröja innan lena får knyta dessa dojjor igen :(

//En nyvaken Gnurp

Solen tittade fram i regnet

image876

//garpen

Ett sätt att sätta sprätt på 512 kr

är att göra som jag gjorde imorse...tog mig en liten promenad till tandläkaren och fick lite Paris Hilton-känsla faktiskt, dvs. på 10 minuter sätta sprätt på 512 kr (även om blondinen säkert sätter sprätt på betydligt mer pengar under samma tid).

Till min stora förvåning hade min tandläkare Mattias gått och blivit en tjej vid namn Rana. Ja, alltså Mattias måste ha slutat vilket är tråkigt för han var bra.
4 bilder och 2 minuters snack sedan var jag 512 kr fattigare, visst fan finns det roligare saker att lägga 512 kr på men samtidigt har man bara ett par tänder som ska hålla ett tag.

För första gången på väldigt länge hade jag inga hål....vohooo! Så nu dröjer det ett tag innan jag får besöka fröken Rana igen och sätta sprätt på ännu mer pengar.

image875

//Gnurp

Tufft, nja...inte för oss zessor inte

Dagens träning visste vi på förhand skulle bestå utav fys och jag visste även att gummibanden skulle göra återbesök. Men allt startade när jag bestämde mig för att gå till hallen istället för att ta bilen eller åka med Jempa. Näää, jag struntade i mitt sunda förnuft och valde istället att gå och självklart började det spöregna. Väl framme vid hallen var jag genomblöt och låret var iskalla eftersom mina byxor gick och frida ur.

Träningen då, ja det var full fart från början till slut...

Springbana (ryck + snabbhet) med lite hopp X 10 varv efter det tog vi fram gummibanden och boxningshandskarna. Vi delades upp i två gäng och jag lekte häst med vagn först av allt. Det var tungt som f-n och det kändes i benen efter tisdagens hårda pass, men inte i närheten med tröttheten i somras.
När det var dags för boxningsdelen kunde jag inte hålla mig för skratt, efter några vändor med olika slag skulle vi köra 2 X 45 sek intervall. Jag slog mot Anneli och på något konstigt sätt hamnade vi 2 meter från utgångspunkten när jag var klar. Inte nog med det efter ett tag när jag blev trött slog jag rakt fram istället för diagonalt och Anneli kunde inte sluta skratta.
"-det ser fan ut som när vi var på grönan och du inte kunde träffa grodorna som man skulle slå ner...hahaha"
Som sagt är man trött så är man *ler*

Vi avslutade allt med ännu mer spring...förvånad?
Nu är iaf första veckan av hård fys över och visst har det varit jobbigt men vi zessor klarar det mesta nu för tiden.


Några bilder från kvällen pass...  

image866
Välanvända efter dagens pass

image867
Gummibanden,  även de välanvända efter dagens pass

image868
Anneli och Martina sitter och vilar lite

image869
Resten av gänget pustar ut

image870
Frida in action under en av löpövningarna

image871
Fröken Väsby kämpade på

image872
Sedan var det dags för vila

image873
Boxningfighten är igång

image874
Tosse ger Wester en omgång

//Gnurp...med garanterad träningsvärk i axlarna imorgon

Tidsfördriv

1. Har du sett din bästa vän gråta? Japp
2. Vilka vitaminer tog du när du var liten? inga vad jag vet
3. Det finns ingen fråga tre. meh...
4. Vad åt du senast? min suprisematlåda med kycklingfile och bulgur
5. Har du fått någon komplimang idag? nää
6. Har du varit med i en rättegång? nej,inte vad jag kommer ihåg.
7. Är du polare med grannarna? Nej, inte direkt
8. Vilka språk pratar din mamma? svenska, finska och engelska.
9. Vilka länder har du bott i? Sverige, USA och Thailand
10. Senaste piercingen? har ingen
11. När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? i lördags
12. Gay? nepp.
13. Har du däckat/spytt för att du druckit? jopp
14. Har du äggat någon? Ne, verkligen inte
15. Har du täckt någons hus med toalettpapper? mmm faktiskt...i USA, roligt som fan..hihi.
16. Suger det här? det får tiden att gå!
17. Har du varit på stranden? ja många gånger
18. Har du haft en stalker? nej, tack och lov
19. Minns du dina/din musiklärares namn? nej, inte det heller
20. Hur bra är din syn? slipper glasögon iaf
21. Har du varit på ett party? Yes!
22. Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar? nej, skulle inte tro det
23. Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din bror? Skoj, kör på
24. Har du varit utomlands? japp, lite överallt faktiskt.
25. Har du sett din bästa vän naken? Ja, det har jag, lite svårt att undvika när man känt varandra i 15 år
26. Vilket är det bästa bröllopet du varit på? har bara varit på två men minns bara det ena, blir väl det då. 
27. Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål? det var ett tag sedan jag gick i plugget men näää, inte arga mer överraskade
28. Var är dina syskon just nu? Antagligen på polishögskolan och pluggar
29. Vad var den senaste drömmen som du minns?  den skulle nog Kirran allt vilja höra, kom i natt
30. Vem ringde dig senast? Kirran
31. Vilken tid gick du upp imorse? 07.00
32. Vad har du gjort i helgen? shoppat och lirat plastbandy
33. Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? "samling 20.00. Glöm inte pasta och vatten och ladda järnet inför Cooper ;)
34. När var du riktigt sjuk senast? I somras tror jag, dunder förkylning...om det nu räknas
35. Vem är den senaste kändisen du tog på? öhhhh, tror inte jag tagit i någon kändis någon gång
36. Vad finns i din bakficka? nada
37. Har du färglinser? nej, avskyr att pilla i ögonen
38. Vad gjorde du klockan 2 inatt? sov, suprise suprise
39. Vad har du gjort idag? jobbat
40. Vem förutom du, var senaste den som sov i din säng? Kirran tror jag, hon brukade ta powernaps i min säng istället för i resesängen :)
41. Vad är det första du gör på morgonen? trycker på snoozknappen
42. Vad ska du göra efter det här? äta upp lunchen och jobba

Det var det...back to work

//Gnurp

Snart tycker jag att det är dags för julafton i Zundaland igen

Ja, faktiskt...det var ett tag sedan sist och efter den här och nästa vecka (2 tuffa fysveckor)  kommer alla Zundazessor vara värda något skojigt så då hoppas jag att tomten kommer... *ler*

//Gnurp

Lunchsuprise...

Tog tag i första bästa matlåda från frysen igår och slängde in den i kylen. Det kommer bli dagens suprice vid lunch för jag har nämligen inte kollat vad det är i lådan...hahaha, det kan sluta riktigt illa om jag har otur för ibland är man inte sugen på vissa saker...ja jag vet, värsta i-landsproblemet :)

Dags för dagens suprisetime

/garpilarpen

Salami på mackan var ingen bra idé

Åhhh, vad trött jag blir på mig själv ibland. Varför la jag på salami på mackan imorse för? Nu känns det som om hela jag luktar salami...nä fy fasiken va jobbigt och det värsta av allt, det var inte ens gott!

//Gnurp


SMS-resultat

Fick resultatatet från matchen ute i Hässelby via sms...3-1 till Zundaland. Zuper ladiez, DM lever vidare...

Tips från coachen

Efter gårdagens tuffa fyspass fick vi order om att ta oss en rask promenad idag. Med tanke på hur mina ben kändes under dagen (fick mjölksyra bara av att gå upp ca 5 trappsteg) valde jag att glatt följa tipset och promenerade hem från jobbet, en promenad på 50 minuter. 

Imorgon är det dags för ännu mer fys och med tanke på tisdagsträningen är jag redo för vad som helst...BRING IT ON BARA!!!! 

//Garpilarpen

Lycka till ladiez

Vill bara önska alla zessor lycka till ikväll inför fighten mot Hässelby.

image865
Vi är alla där men kanske inte fysiskt :)
Åhhhhhh Zunda!!!!!!
//gnurp

Dagens diskussionsämne på jobbet

Hur mkt fett finns det i 2 kg chips?

ps. det finns en logisk förklaring till frågan men den tänker jag inte ta här

//Garpen

Va fel det kan bli

Sydsvenska Dagbladet:
 Våldtäktsman dömd till 2 år i Eslöv
(Fy för att tillbringa 2 år i Eslöv!)

21-åringen anhölls misstänkt för grov stöld av åklagare.
(Åklagare är hett eftertraktade på Svarta börsen har jag hört!)

Nordvästra Skånes Tidningar:

Mannen dog medan kvinnan avled.
(Och skillnaden är...?!)

Örebrokuriren:

Gynekolog hittade knarkgömma.
(Var undrar man genast?!)

Svenska Dagbladet:

Färre gökar i södra Sverige.

(Vilket låter märkligt med tanke på hur många barn som fötts hittills i år!)


Ingen av de omkomna hade livshotande skador

(Istället dog de av...??)

Upsala Nya Tidning:

Högsta Domstolen prövar manlig omskärelse.

(Tur att man inte är anställd där...)

Bergslagsposten:

Inga spår efter skidåkare.

(Han måste ha flugit fram)


Huset som brann ned till grunden blev totalförstört.

(Nähä...?)

Ölandsbladet:

Mindre poliser till Borgholm.

(Vad är maxlängden?)

Helsingborgs Dagblad:

Vi skriver alt dåligare.

(Det jör vi vel inte!)

Dagens Nyheter:

Audis dieselversion av A8 imponerar med sin låga bensinförbrukning.

(Inte undra på!!)

Expressen:

Svältdöd blir vardagsmat.

(Vad blir då festmat?)

Dagen:

Lam pojke bortsprungen.

(Hur lam var han sa du?)

Aftonbladet:

Arbetslösa har rätt till dagisplats.

(Då är de ju åtminstone sysselsatta!)


Polisen grep torsk i fiskhamnen.

(Var hittar man annars torsk?)


Storgråtande bedyrade den 30-åriga porrstjärnan sin oskuld.

(Yeah right!)

Östersundsposten:

Krockade med älg på motorcykel.

(Åker älgar motorcykel...?)


Metro:

Yrkesmördare misstänkt för mord.

(Vadå, han gjorde ju bara sitt jobb!!)


Tre greps för våldtäkt på Finlandsfärja.

(Hur stor är sannolikheten att det finns TRE män som tänder på Finlandsfärjor??)

//Gnurp


Min nya favorit

image864
Solruta från Wasabröd...ni  måste bara prova!

//Gnurp

Jag gjorde som Kirran...

och tömde min mobil på bilder...några veckor gamla... 

image851
Josses gummistövlar är heta, här sittandes på Korv Ingvar

image853
Väntandes på bussen

image855
En Tages med rullesås...I like!

image857
Mätta och belåtna

image858
NIsse, Tessan , Frida och Kirran

image859
Öberg vilar magen mellan tuggorna

image860
Kenta och Svennar vid coachbordet

image861
Halva gänget ute i solen

image862
Emma, Jea och Tosse

//Gnurp


Lite oförberedd...vrål...15 kg tyngre...& en massa siffror

Ja, var ska jag börja...min rumpa och mina lår har redan börjat säga ifrån och det har gått 2 timmar sedan vi avslutade träningen. Jag trodde Svennar skojade när han igår avslutade genom att säga att vi skulle springa Cooper idag. Det slutade i att jag kom ganska oförberedd (mentalt) till träningen idag. Detta trots att även Jempa skickat sms under dagen med lite info...jag fattade tydligen ingenting...ovanligt :)

Jag har aldrig hört ett sådant glädjevrål från ett omklädningsrum under en laguttagning. Anledningen...de som ska lira DM-matchen imorgon slapp Coopertestet idag. Det kom ett vrål efter ett annat och glädjen var total...för vissa!

Vi var 7 tappra själar som tog oss ut i friidrottshallen och fick order från Svennar att börja värma...inte nog med att vi skulle springa Cooper, det var även annat på menyn. Efter 12 varv fungerade inte min hjärna längre..jag bara sprang och försökte få in lite syre i lungorna. Cooper var färdigt innan man ens hann att fatta att vi börjat springa. Jag är fortfarande impad över Wester som med normal röst började peppa mig mitt under loppet...själv fick jag inte fram ett ord :)

Det var många siffror att hålla reda på idag...3-2-1-kör....10-9-8-7-6-5-4-3-2-1-kör...10 sekunder kvar osv. Efter ett antal snabbhetstest var jag nog inte den enda som kände att underkroppen vägde ca 15 kg mer än vanligt, det var liksom svårt att sätta ner ena foten framför den andra.

Jag är sjukt stolt över de själar som joinade mig i friidrotten idag...vi är starka och Svennar chocköppnade verkligen. Jag är fast besluten om att vi inte kommer att ha några problem med att orka oss igenom de återstående passen, inte ens när gummibanden gästspelar igen. 

Jag vill passa på att önska de zessor som ska föra laget vidare till en kvartsfinal i DM lycka till. Kör så det ryker!!!

//Gnurp...färdig för säng

Samling 20.00 inför "Svennartime"

Jag måste ha missat det igår eller så är det av ren vana men ikväll är det samling 20.00 tydligen...ja, det är väl rätt skönt...30 minuter extra i soffan tackar man inte nej till.

//Gnurp

Fy fan va livet är orättvist!

Gå in och läs om LIV... *tårögd*
http://colourfulmiracles.blogg.se

Lagom till lunchtime

Lite kul information...eller det kanske beror på vem som läser den. Hur som helst så kanske man bör tänka på på nedanstående info nästa gång man stoppar i sig något man inte borde.

Tomma kalorier "kostar" en hel del, exempelvis:

* 2 skivor ost motsvarar ca 2000 steg i kalorier
* 1 pizza motsvarar ca 26 000 steg i kalorier
* 1 kanelbulle motsvarar ca 5500 steg i kalorier
* 100 g chokladkaka motsvarar ca 14 000 steg i kalorier
* 1 semla motsvarar ca 9000 steg i kalorier
* 1 portion pommes motsvarar ca 10 000 steg i kalorier
* 50 g chips/ostbågar motsvarar ca 6000 steg i kalorier
* 1 snickers motsvarar ca 11 000 steg i kalorier
* 50 g popcorn motsvarar ca 5000 steg i kalorier
* 1 glas mjölk 3% motsvarar ca 3000 steg i kalorier
* 1 dubbel hamburgare motsvarar ca 13 500 steg i kalorier
* 1 brk läsk motsvarar ca 3500 steg i kalorier


(Källa: Må Bra 2006)

Vad åt du till lunch idag? :)
Tur att Svennar ska köra skiten ur oss ikväll...

//Gnurp...lax och potatis


She is back

Jag trodde inte mina ögon när jag såg Berit tillbaka i kassen under gårdagens träning. Hur orkar hon, jag menar...ok om hon skulle öppna käften så där någon gång ibland men inte ens det kan hon...är det för mkt begärt kanske? :)

Berit är inte längre bara en keeper i Zundaland, hon har blivit ett fenomen, var ska det hela sluta????


Under gårdagen fick vi veta vad som gäller de två närmaste veckorna framöver och jag säger bara tjohooooooo...de så kallade "Grispassen" är tillbaka och lika bra är väl det så att skinkorna blir klara till jul.

Tack och lov fick vi köra rehabträning igår som plåster på såren, för idag börjar H-vetet...det blir väl till att bita ihop och be till gudarna....för vissa blir det en bön till vanliga Zundaguden och för andra spygudarna.


Gårdagens kommentar...Kirran "-Jag har bara 0 %- 50 % - 100% och ge, ingenting däremellan. Jag skulle också vilja kunna pressa mig under de sista varven på cooper tills jag spyr...åhh, vad avis jag är".

Kommentar #2..."-Cooper och biptest är inte gjort för mig, jag tar hellre ett skott i huvudet direkt"

//Gnurp...Berit drives me crazy :)


Dagens story

image850

Varför ska det vara så svårt att sova?

Precis liksom förra helgen när vi torskade hade jag grymt svårt att sova i natt. Somnade strax efter 02.00 efter ett par timmars rullande i sängen. Det betyder bara en enda sak...laget måste börja vinna så att jag kan börja sova i tid :)

//Gnurp...dagens zombie


Om blickar kunde döda...

Dagens match slutade 2-4 i Bajens favör, inte kanske helt rättvist men de lyckades få in 4 bollar och vi har fortfarande en oförmåga att göra mål. Vi snittar säkert 30 skott/match men kan inte få in den lilla runda saken i mål, den tar i stolpe, ribba you name it...iaf inte in i mål.
Vi hade straff, frilägen och bra skott men bollen ville inte vår väg idag...riktigt frustrerande men förhoppningsvis släpper det.  

Det blev en intressant line up i dagens match. Min femma ställde fint upp och hejade på publiken men när det var dags för tekning slängde vi in Elins femma och om blickar kunde döda hade våra coacher legat nere för räkning för de blickarna som kom från Bajens bås var inte och leka med.

Dagens hopprepslista ser ut enligt följande:

image847
Går till...Yasse, gör sin första match från start denna säsong och jag tycker hon gör det med bravur. Tjejen har växt enorm på bara en säsong! 

image848
Går till...publikantalet...nice att se, hoppas det håller i sig trots vår måltorka.

image849
Går till...tjejdomarna...the girls are back och det är på tiden. De håller bättre klass än alla de herrdomare vi haft hittills så jag hoppas på fler avblåsningar från damerna.

Cred till mig själv...ja, jag sköt mer än tidigare men fortfarande inte i närheten av så mkt som jag borde. Jag hade ett par riktigt bra lägen men valde att passa...blir till och skärpa till sig...ordentligt!

Stör mig...motståndare som springer och byter och medvetet ger en armbåge när de springer förbi...så j-la onödigt!

Kommer ligga i skallen och rulla under natten...tänk om jag bara kunde ha träffat bollen framför mål, då hade det stått 3-3 istället för 2-4....åhhhh så frustrerande.

Ett måste...att glömma matchen och titta framåt.

Dagens ros går till vår materialare Emma som börjar komma upp i "Bennyklass", allt ligger som serverat för oss zessor, grymt tjejen!

//Gnurp...som från och med i morgon spelar med röd klubba

Ett skratt i repris

Idag hade mamma besök av några av de personer som ska med ner till Thailand i jul och det snackades en del minnen och ett par bilder dök upp igen vilket ledde till skratt i mängder...

Kommer ni ihåg skumfesten a´la Kos?

Så här såg inlägget ut från juni i år;


Ibland blir det inte som man tänkt sig...

Jag mamma och Barbara från England skulle ta oss ett relaxande bad i jacuzzin var det tänkt, det hela slutade inte direkt som vi tänkt oss...


image470
Jacuzzin fylldes på med vatten...

image471

Jag började hälla i lite relaxingsåpa...

image472
Allt började bra...

image473
Sedan brakade bubbelfesten loss...jag hade visst råkat hälla i lite för mkt såpa *ler*

image474
Jag var tvungen att sätta mig upp för att få lite luft mellan skratten...

image475
Jacuzzin var i det här läget överfylld med skum och pappa frågade vad jag använt för såpa, oskyldigt visade jag upp flaskan...uuups!

image476
och skummet var över halva altanen...

image477
Vi kunde inget annat än att skratta och hålla oss över ytan.


Såpan höll vad den lovade...den var relaxande på mer än ett sätt. Det var länge sedan jag skrattade så mkt att jag fick kramp i magen. Jag fick nästan känslan av discoparty a lá Kos när bubblorna satte igång *ler*, det lär bli fler relaxingdagar här innan jag återvänder hem...för den bubblande glädjen är den sanna glädjen!

//garpilarpen med skum i öronen
 


Shopping är den bästa laddningen

Jag som har en förmåga att gå runt och tänka på helgens match flera dagar innan det är dags för nersläpp tycker shopping är det bästa sättet och ladda på. Man glömmer liksom bort matchen och sparar lite tankar till senare.

Idag åkte jag till Stinsen för att kolla runt lite och det blev en del inköp...
 
image842
(Värdelöst foto)
  • 6 st kuddar till min soffa + en brun pläd
  • 3 st par benvärmare i svart och grått
  • 3 par leggings i lite tjockare material inför vintern 
  • stor påse med satsumas...men den här gången kommer jag inte äta flera på en gång :)

   

 
Fick även den här...kanske ska sätta den vid spegeln i badrummet...hahaha

//Gnurp


Ett litet rim inför helgens match

Sjung om Zundas lyckliga dar
Vi nu in i hallen steget tar
Försäsongen är slut och vintern väntar
Massor av snö i backar och släntar

Minnen från Bosön vi också tar mé
Tre test-helger e många...nu ska vi se:
Tester i mängder vi alla fick prova på
Vissa sprang som aldrig förr, andra valde att gå
Berit i kassen fick mig att gå i taket, ja visst var det så
Hur svårt kan det vara, antingen stanna eller gå

Då var det juli och minnen finns kvar
Även om vi zessor nu mognat har  
Spelar med glädje, skrattar som få
och i långa rader motståndarna stå!

Tills sist jag hoppas på seger mot Bajen
vore ju synd att vika ner oss runt sargen
Vad resultatet än blir, jag tror det går bra
Så skjut nu en massa, och skrik; hurra hurra!


//Gnurp

Aj min mage

Jag har en förkärlek till satsumas och nu när det är satsumassäsong måste man passa på. Köpte ett par efter jobbet och nu 5 satsumas senare har jag ont i magen...får nog skylla mig själv för sätter man i sig 5 st är det upplagt för magsmärta.

image841


Måste säga att Idol inte var något kanonprogram idag, skönast var ju Jidhe som typ gjorde bort sig titt som tätt. Fatta att säga SVT i direktsändning när man jobbar på TV4...aja baja Jidhe. Trots att programmet inte var kanon idag sitter man ändå och väntar på resultatet...tragiskt men sant.

//Garpilarpen...som fått nog av satsumas för idag  

Äntligen fredag!

Ska precis börja packa ihop mina saker och dra mig hemåt från jobbet. Det har varit en intensiv vecka och nu är det äntligen fredag!

Fredag betyder antingen sofflocket eller "ut och ta luft", vad som sker ikväll har jag inte helt bestämt än men vilket som så måste jag ut och ta litet luft för en arbetsdag i kontorsstolen blir ingen pigg av.

Laget har kommit ut inför söndag och det kommer bli en mycket intressant match på alla sätt och vis...

//Gnurp...som älskar fredagar

Plan A, B, C och kanske tom D

Vi är förberedda och har en A, B, C och kanske tom D-plan som ska ge oss 3 nya friska poäng på söndag. Hur det ska gå till tänker jag inte avslöja här av naturliga skäl, men titta förbi Solnahallen på söndag så ska ni få se på ett gäng oslipade diamanter.

Dagens träning flöt på riktigt bra, en skön uppvärmning runt stadion och sedan ett bra tempo träningen igenom. Det som var oklart i tisdags var som bortblåst idag...alla hade zuperkoll :)

Berit var inte tillbaka i kassen utan vi hade någon ny gästkeeper i mål, fick aldrig riktigt något humm om vem det var men ett par bollar räddades iaf *ler*.

Träningens förslag...Svennar tänkte till och föreslog att alla skulle få en väst var i varje färg att bära runt på tillsammans med hopprepet. På det sättet skulle han och Mange slippa släpa på västarna fram och tillbaka. Det finns ju både för och nackdelar med det nya systemet...

+ man kan tvätta sin väst när man vill
+ man kan knyta/förminska västen, dvs. göra västen till sin egen
+ inte behöva upptäcka att man glöm ta av sig västen...den ska ju ändå med hem :)

- jobbigt att bära på västarna hela tiden
- ytterligare en sak att hålla reda på

Träningens påfyllning...medicinväskan har numera även halstabletter på menyn.

Träningens vurpa...Tosse föll ihop på mittplan...va hände egentligen?

//Gnurp...iförd blå väst dagens till ära

Sista chansen

I kväll är det sista chansen att slipa på detaljerna inför Bajenmatchen på söndag. Det lär bli full fart på träningen och de frågor som dök upp i tisdags kommer säkert vara lösta :)

Jag undrar och Berit är tillbaka i mål eller om hon verkligen är petad...

//garp

Dags att göra av med lite pengar :(

Japp, då damp den ner i brevlådan...en kallelse från tandläkaren. Har länge undrat om det inte snart är dags igen och när man talar (tänker) om trollen så poff.

Jag tillhör den grupp som faktiskt inte tycker det är så farligt att gå till tandläkaren utan jag har förmågan att liggandes i tandläkarstolen somna med käften öppen...ja, jag vet...jag är rätt konstig. Det finns två saker som verkligen stör mig hos tandläkaren och det första är ljuset från lampan. Jag som har ljuskänsliga ögon måste blunda annars är det kört. Det andra är den mängd pengar som jag varje gång måste göra av med....men men vill man ha hela tänder är det bara att slänga fram cashen.

image839
//Gnurp...utan tandläkarskräck

En nattlig plojgrej

image838

//gnurp...natti natt

Mammas mat, fönstertittaren och vila

Sitter hemma hos mamma och pappa och har precis fått i mig lite av mammas mat, alltid lika gott, fast nu verkar hon ha pippi på bönor och linser som jag inte riktigt är gillar. Men är man uppfostrad med att äta allt som ligger på tallriken är det svårt att säga nej :)

Har träffat "fönstertittaren" idag också...ja alltså min bror. Efter att han satte skräck i Kirran när hon bodde hemma hos mig, har han fått ett nytt smeknamn :)

Utöver jobb och träff med familjen har jag bara ett ord för dagen....VILA

ps. Kolla in Fias tävling....hahaha

//Gnurp...nu liggandes på sofflocket


Vi zessor undrar och undrar och undrar...

Gårdagens träning kom igång trots att vi under en stund stod hallösa även fast friidrotten var tom och likaså gymmet. Men har AIK match så är allt stängt och märkliga kartonger står uppställda för att täcka gången till omklädningsrummet. Ja, det var allt en märklig syn...ibland kan man undra om hallen är terrorhotad.

Hur som helst kom vi igång och allt inleddes med Cooper eller uppvärmning/cooper fast utan tid. Det skulle vara bra fart och det var det så vi fick oss en genomkörare. Sen blev det styrka och passet avslutades med snabbhet. Väl inne i hall var det storstädning på gång och visst AIK är bättre än Vikings på att städa men långt ifrån snabba och effektiva. Men jag antar att vi ska vara glada att vi fick träna i huvudtaget.
Vi körde iaf på och det blev egentligen bara en övning som vi körde för medan övningen höll på uppkom det en del frågor...eller snarare en massa frågor...haha

Vi zessor undrar å undrar å undrar... men hur ska man annars lära sig nått om man inte frågar?

//Gnurp

"Förökning" i Zundaland...eller?

I går blev vi ytterligare en zessa, inte helt otippat men väldigt välkommet. Bara ett litet problem...vi har ju redan en Fia. Va ska vi kalla Fia nu då?
Tyvärr kommer nog Fia få leva med att bli kallad Nea ibland men vi lär oss, för om sanningen ska fram så är de inte så lika, inte nu när vi har hängt med Nea hela försäsongen...men som sagt, vi lär oss...sakta men säkert.


"Twin power" är grymt, det har jag redan fått uppleva en gång när jag spelade i Hässelby/Kälvesta med tvillingarna Hanna och Sara Olsson, då även kallade "piff och puff -kedjan".  Nu kommer Zunda ha sin egen "twin power" och det ska bli skoj att se.


Nu till det här med "förökningen" i Zundaland. Fia tillkommer men Ylva lämnar Zundaland...iaf för ett par veckor så det går jämnt upp liksom. Måste säga att jag allt är lite avis på Ylva som snart drar till the States och Las Vegas, visst det är jobb men ändå...sjukt skoj. Jag antar att det är reslusten som spökar...men snart är det även dags för mig :) Vi centrar planerar det hela bra eller hur Ylva? När ena centern är tillbaka drar nästa... *ler*


//Gnurp...med reslust i kroppen


Igår var jag knekt idag är jag kung (internt, fast vanligtvis tvärtom...haha)

Jag har VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!
Mumsen som jag kallar henne ringde mig på jobbet idag och berättade att hon hade 3 st färdiga matlådor i kylen som hon så snällt hade fixat. När man jobbar hela dagarna och kommer hem byter om och åker och tränar är det inte det enklaste att orka fixa mat, så små gester som denna betyder guld...iaf för mig!

1000-tack mumsen! 

//Garpen

Jag kunde inte ha skrivit det bättre själv

Kirran skrev...

Idag har AIK match innan vår träning, jobbigt. AIK tror alltid att vi är några som bryter oss in i spelargången för att attackera deras stjärnor. Vi kunde inte bry oss mindre, vi vill bara byta om. Fånigt värre!

Efter 5 säsonger borde de känna igen oss...


Visst att det ska vara proffsigt och snyggt arrangerat men HALLÅ...det är inte Foppa, Sudden och Zäta som springer runt på parketten. KOM NER PÅ JORDEN och släpp in oss!


//Gnurp...som kommer ombytt idag pga detta


Mitt i prick kan man lugnt säga

Dagens träning innehöll det mesta...en massa skratt, stoj och kämparglöd...iaf ett försök att lira plastbandy. Vi lirade smålagsspel och det var riktiga vinnarskallar som vägrade förlora på flera håll. Även coacherna gjorde sitt...på planen, jag har då aldrig sett så envisa lirare.

Det bästa...Svennars försök att få laget ur balans under strafftävlingen...han såg ut och va den enda som hade skoj :)

Dagens oj...jag fick på ett kanonskott från ingen vinkel alls...allt jag fick fram var oj!

Dagens "men jag då?"...Fia fick inte vara med i något lag eftersom Mange glömde henne i laguppställningen. Som sagt, det var tur att det var Fia och ingen annan som blev bortglömd :)

Dagens mitt i prick...under spelet flög bollen hit och dit och avslutade i 180 rakt upp i fejan på mig, mitt i prick kan man säga. Blir skoj att gå till jobbet imorrn med en rödprickig yta i nedre delen av pannan, men vad gör man inte för sporten?

Imorrn blir det 30 minuters längre vila, fortsätter vi så här kommer vi börja träna lagom till det är dags att gå och lägga sig...

//Gnurp

Inte speciellt förbannad faktiskt

Trots förlusten igår så känner jag mig inte speciellt nere idag. Jag brukar kunna vara rätt förbannad typ en dag efter en förlust, speciellt om jag själv gjort en plattmatch. Men igår kändes det nästan lite orättvist att vi inte lyckades trycka in den lilla vita saken i mål utan istället lyckades träffa ribban 2 ggr och allt annat än målet. Det känns som om vi kan ta Sten Sture vilken dag som helst...men tydligen inte igår...

Nä, idag börjar fokuseringen inför Bajenmatchen i helgen, åter igen på vårt kära parkettgolv. Först ska det utvärderas lite men sedan är det full fart framåt inför helgen.

//Gnurp

Någon annan än jag som hade svårt att sova?

Jag som aldrig brukar ha problem att sova, speciellt inte efter en kraftmätare som gårdagen var. Men i natt var det fullkommligt omöjligt att sova, jag somnade vid 01.30 och då hade jag rullat ett antal varv i sängen. Det kan ju vara så enkelt att min kropp kände sig utvilad eftersom jag fick rejäla sovmornar både lördag och söndag. ´

Jag som inte brukar kliva upp direkt utan gärna snoozar typ....en timme...(jag vet, helt sjukt, varför inte bara ställa klockan en timme senare och sova utan det där j-la alarmet), hade lite lättare att kliva upp i morse trots ett fåtal timmars sömn. I helgen gjorde jag en förändring som förhoppningsvis kommer få mig att snooza mindre. Förut behövde jag bara sätta mig upp i sängen och sträcka mig en bit för att slå av larmet, nu måste jag kliva ur sängen och gå typ tre steg och förhoppningsvis kommer detta leda till att jag inte hoppar ner i sängen igen. I morse funkade det... nästan iaf...jag snoozade bara 2 ggr :) En klar förbättring, fråga bara Kirran...

//garp

RSS 2.0