30-års fest väntar

Oj, det har varit full rulle sedan jag klev upp. Jag har sprungit ärenden, vinkat av pepparkakorna som drar till värmen, fikat med brorsan, städat och nu senast försökt hitta en outfit till kvällens fest. Det är lättare sagt än gjort eftersom de flesta av mina kläder inte ligger där de brukar av olika anledningar...


Ska slänga i mig lite mat, sedan är det dags att synka med damerna och fixa till mig. Skönt att inte ha någonting att tänka på imorgon så att man kan njuta av festen till fullo, ibland är det skönt med spellediga helger =)


Dessa två damer (SS & Kirran) kommer bland annat joina mig ikväll =)


Ha en skön lördag!


/Garpen


Miljöombyte

Igår hade jag ett möte i konferensrummet på förmiddagen och blev konstigt nog kvar i rummet hela arbetsdagen.

 

Gissa var jag sitter nu?

 

Jag har fortfarande inte flyttat på mina saker utan sitter och jobbar i konferensrummet. Rätt skönt med lite miljöombyte och dessutom kan man sprida ut sig lite extra…I like!

 

Frukosttallriken står kvar och bara två kalendrar på bordet (ovanligt). Ni skulle bara se hur den vänstra sidan om laptopen ser ut ;)

 

Dags för lunch...

 

/Garpen

Spinningcykeln stod och väntade

Blev en lång dag på jobbet igår, inte det roligaste men jag hann iaf med en hel del som underlättar dagens jobb. Ingen träning igår heller men det tog jag igen imorse då spinningcykeln stod och väntade. Det var ett riktigt bra och roligt pass, dessutom pratade jag och instruktören samma språk (Läs: hon släckte ner i salen). Det var bara att trampa för fulla muggar och försöka andas lite mellan varven =)

 

 

 

Morgonen fortsatte ännu bättre, blev hämtad från gymmet och körd till jobbet….lite lyxigt och riktigt nice!

 

*längtar* till helg….

 

/Garpen


Drömjobb

På lunchen satt jag och pratade med en tjej om drömjobb och vad man drömde om som liten. Hon berättade att hennes son vill bli;

Ishockeyspelande bonde

Haha, rätt gulligt men helknasigt =)

/Gnurpisch

Givande trots allt hårt jobb

Det är mycket just nu, tiden bara susar förbi och det är dagar som dessa jag önskar att tiden bara stod still så jag hann med allt som borde göras. Det är många måsten just nu men när allt känns som jobbigast brukar jag tänka på min mammas kloka fras;

 

”- Det finns inga måste i livet, bara att dö!”

Det brukar lätta mitt hjärta och minska stressen en aning iaf. Kanske inte den mysigaste frasen men ack så sann =)

 

 

Avstressande miljö...jag som person kan verkligen går från 100 till 0 av att vistas i skog och natur.

 

Mitt i allt känns det ändå givande att allt jobb under de senaste månaderna äntligen börjar forma sig till någonting bra och jag får chansen att prova på ”resultatet”. Det känns spännande men samtidigt ligger en liten oro i bakgrunden i fall någonting går fel. Men ni som känner mig vet att jag redan har en plan B ;)

 

På tal om projekt fortsatte jag igår att fila på det som kommer ske under 2010. A big change är på G och jag längtar…

 

/Garpen


Dagens kommentar

"- Jo, jag är också rätt äventyrlig av mig...jag spelar fotboll i Korpen"


Haha, skratta så jag fick ont i magen.


/Garpen


Onsdag

Vaknade av träningsvärk i rumpan, antingen gjorde Kvidings udda övningar susen i måndags eller så tyder värken på min alltför långa frånvaro från spinningcykeln =)

 

Måste säga att dagarna bara flyter ihop just nu, speciellt eftersom de inplanerade träningsdagarna inte existerar denna vecka. Halva jobbveckan har redan gått och allt skoj börjar närma sig med stora steg så jag klagar inte. Till helgen ska mina ”pepparkakor” vinkas av och en vän med 30-år på nacken ska firas. Ska bli skönt att få fira lite efter en intensiv jobbvecka men innan dess är det hur mycket som helst som ska fixas…ingen vila ingen ro!

 

43 dagar kvar till solstolen…

 

 

 

/Gnurp

Dagens Grattis

Ett stort grattis på födelsedagen Kviding!



Zundas egen riktiga "Kenyan"

/Garpen


Tömt kameran

Oj, det var en del bilder i min kamera. Hade visst inte tömt den på ett tag. Hela 384 bilder med minnen från Turkiet i somras, golfandet, Ls landställe, examensbilder, basketbilder och diverse festbilder. Dags att börja sortera lite och få koll på vilka bilder som ska till vilka personer.




Bilderna väcker verkligen en del minnen =)


/Garpen


Time to play


Lämnade kameran i coachernas händer igår och kunde bland annat se följande efter träningen...



Kviding lekte med våra vattenflaskor



Jeanette lekte med matchbollarna



Kviding testade balansen

 

Skoj att även tränarna var på lekfullt humör igår...

/Garpen


Morgonpasset

Vet inte hur jag lyckades men jag drog mig upp ur sängen vid 06.15 och pallade mig ner till gymmet och spinningpasset som startade vid 07.00. Snacka om att det var en chock för kroppen, vet inte om jag fortfarande halvsov när jag satte mig på cykeln. Hur som helst blev det ett riktigt bra och tungt pass för benen. Med tanke på att jag har mitt gymkort men inte haft tid och prioriterat annat under den senaste tiden känns det som att det kanske är dags att få lite valuta för pengarna och faktiskt träna där. Lär nog bli fler pass denna vecka då vi har egen träning veckan ut.

 

Det var mörkt imorse och min känsla var lika suddig som bilden =)

 

Dagens konstaterande efter morgonpasset:


+ klar med dagens träning redan klockan 08.00 på morgonen, nice!


- blir sjukt trött någon timme efter träningen och på eftermiddagen, kroppen och hjärnan vill inte riktigt samma sak ;)

 


 

/Garpen


Rolig fys

Gårdagens fys var riktigt rolig, vi fick prova på en del udda övningar och gick in i hall med ett leende på läpparna. Vi blev bästa vänner med medicinbollarna och fick oss ett och annat skratt emellanåt. Det blev enbart styrka igår under fysen vilket var helt ok, även om jag var sugen på att springa. Antar att det blir till att springa framöver och då vill jag säkert köra styrka, slår aldrig fel =)

 

Väl inne i hall körde vi smålagsspel utan sarg, för vem orkar bygga sarg om man inte måste? Vi körde som på skolgympan när man var mindre, liggande bänkar som delade banan i två delar och sedan var det bara att köra.

 

 

Det blev dessutom ändrade planer vad gäller veckans träningar, det blir egen träning hela veckan. I mitt fall passar det alldeles utmärkt eftersom jobbet kräver sitt just nu. Skönt att slippa alla bestämda tider och träna när man hinner och känner för det.

 

/Garpen


Gårdagens "två mål" i bilder


Hmmm...


Team Blue; Carey, Kirran och Ullis



Plupp i Team red behövde plåstras om



Plupps söta plåster



Finalen: Team röd mot Team gul



Mååååål



Plupp laddar



SS , Tosse och en suddig Plupp



Ullis och jag



Kaos framför mål...var är bollen?



Kirran och SS



Tosse

/Garpen


Fys väntar

Ikväll ska det svettas i Solnahallen, först måste jag hem och ladda med energi och kanske ta en snabb powernap också ;)


SS och jag fjantade oss framför kameran förra veckan, kanske kameran får följa med ikväll också. Kan ju trots allt skylla på bildprojektet till avslutningen senare i vår. Långsökt..?..mmm kanske, men det fungerar =)

/Garpen



En tuffare period börjar nu


Både jobb- och träningsmässigt.



Snacka om att jag har sovit denna helg, minst 11 timmar per natt, antar att kroppen behövde det. Skönt att iaf känna sig utvilad inför dessa tunga veckor jag har framför mig med jobb och diverse träningspass innan det är dags för en välförtjänt semester för egen del.

 

 

Nu är ju fighterna över för ett par veckor framöver och då kommer vi zessor få slita hårt under diverse fyspass, vilket jag faktiskt ser fram emot, konstigt nog. Antar att årets försäsong inte slet på det mentala på samma vis som tidigare säsonger vilket gör att det ska bli skoj att springa intervaller, hoppa över häckar och allt annat som antagligen kommer stå på menyn.


Det blir att ta dag för dag, vecka för vecka för egen del, men jag har ju trots allt något riktigt avkopplande att se fram emot om 7 veckor *längtar*.

 

 

/Garpen


Vidare i DM

Det var som väntat en tuff kamp på banan, Hammarby styrde spelet men vi ångade på. Vi spelade med samma trupp som tog sig vidare från gruppspelskvalet tidigare i år, dvs. en A-lagsfemma med Lisa, Brännis, Jea, Tosse och jag och resten av laget var våra duktiga juniorer. Kicki i mål gjorde en kanonfight och stod för några riktigt sköna räddningar.



Det var tufft och halt men det var vi mentalt förberedda på. Vi tog ledningen med 1-0 och det stod sig in i 3:e perioden. Bajen lyckades trycka in bollen men med ca 3 minuter kvar gjorde Lisa 2-1 efter ett grymt förarbete av Brännis nere i sarghörnet.

Det var en stark laginsats och lite tur som tog oss zessor vidare till kvartsfinal i DM.

Nu till det mindre roliga...
Jag sa det efter matchen mot Vendelsö i början av div 1-serien och jag säger det idag igen. Jag tycker det är pinsamt att spelare står på banan och kallar motståndaren för h***, f**** och liknande ord. Visst jag köper diverse tjuvnyp och tufft spel för det hör matchen till, men det är absolut inte ok att spelare står och slänger ur sig ord efter ord som inte hör hemma på en innebandyplan. Jag skulle aldrig acceptera att min lagkapten, som representerar laget och föreningen, beter sig som det jag såg idag...PINSAMT! Synd att en riktigt bra spelare ska göra bort sig genom att bete sig som en omogen fjortis och inte ens ta diskussionen efter matchen. Väx upp och lägg energin på att bli den grymma spelare du kan bli...bara ett tips! 

Nu väntar Täby IS om jag inte har fel...


/Garpen

Dags för match 2 mot Bajen

Ska snart bege mig iväg mot hallen för att spela DM-slutspelsmatch (8-del?) mot Bajen, samma Bajen som vi mötte i tisdags. Då spelade vi med A-laget, det ser inte riktigt ut så idag...


Jag är mest nöjd med att få lira match...dröjer ju ett tag till nästa :(


/Garpen 


FREDAG


Löning
...nice!

Massor att göra på jobbet...usch

Middag i Wilda Väsby...nice!

Träffa delar av järngänget...nice!

Sovmorgon imorrn...nice!

Innebandymatch imorgon (DM)...nice!


/Garpen





Målgester

Gårdagens träning handlade bara om att ha skoj. Vi lirade två mål på liten plan träningen igenom och hann med att öva på målgester och blanda saft =)


SS målgest

 

Jea och Elin joinade mig på bänken

 

Jag blev hungrig efter ett tag...

 

/Garpen


Måltorka

Inte så konstigt att vi har svårt att göra mål...




Hihi...

/Garpen

Ombytta roller

Under kvällens "ha skoj"-träning bytte "Minelli" och "Carey" positioner, Minelli drog på sig målvaktskläderna och Carey blev en giftig forward. Vi i Zunda jobbar med att förstå varandras roller på banan =)



Carey hjälper Minelli på med kläderna, inte lätt att veta var alla skydd ska sitta =)



Ännu mer grejer ska på



Lisa slänger på sig tröjan men vill ha bort nummer 88 =)



En glad Lisa



Lisa är redo



Carey hjälper till med det sista



Det gick inte så bra så Jea försöker hjälpa till



Lisa in action. Tjejen gjorde några riktigt sköna räddningar och stod för träningens vurpa =)



Carey in action



Jobbigt att vara forward =)

/Garpen


Nästa match, 31 dagar bort

Ja, ni läste rätt, nästa match vi zessor spelar i serien är om 31 dagar. Har vi någonsin haft ett break på 31 dagar? Visst nu finns det några korta förklaringar:

1.      Vi spelade derbymatch i tisdags istället för denna helg då resten av omgången spelas

2.      Landslagsveckor/helger

3.      Matchen mot Västerås under v.46 är flyttad

 

 

Någon spelledig helg är ju alltid skönt att ha men hela 31 dagar…

Vi kommer säkert inte vara matchlösa om jag känner coach rätt =)

Varför kan man inte spela matchen som ska spelas den 22 dec under denna period och detsamma gäller matchen den 4.e jan. Skippa breaken och låt oss få fira jul och nyår ordentligt tillsammans med vänner och familj.

 

 

Tomteluvan packas ner för egen del i år igen

 

Men jag antar att vi får bita i det sura äpplet och passa på att träna hårt och nöta på diverse saker. Vem vet det kanske bli en liten fest för oss zessor också…

 

/Garpen


Emelie Lindström…vem är det?

Är jag en innebandynörd som har extra koll och tillhör minioriteten i innebandyvärlden…?



I matchen mot Bajen hade vi finfint främmande på läktaren i form av bland annat Hermine Dahlerius och Emelie Lindström. Personligen har jag stenkoll på vilka de är, visst jag har spelat med båda men samtidigt är de två av landets stora fixstjärnor och affischnamn på damsidan vad gäller innebandy så då borde väl alla veta vilka dem är eller?

 

Tydligen inte…

 

Jag nämnde att vi hade besök av just dessa två stjärnor efter matchen till några spelare i laget och svaret jag fick var; ”- vilka är de?” Jag satt nästan i halsen och trodde de skojade med mig men sanningen är att dem inte vet vilka dessa två personer är. För mig är det helt obegripligt men samtidigt får det mig att fundera på varför det är så här. Hur kan man som innebandyspelare i division 1 inte veta vilka som är några av landets bästa innebandyspelare? Svaret och förklaringen kom ganska snabbt från en av spelarna. ”- Jag älskar att spela innebandy själv, men avskyr att titta på när andra spelar”. Förklaringen köper jag till fullo och inser att det faktiskt är så på flera håll.

 

Med andra ord finns det två grupper;
Grupp 1- man är involverad i det som sker kring ens eget lag och till det yttersta vad som sker i ens egen serie, resten känns ointressant.

 

Grupp 2- ”innebandynördarna”, de som vet det mesta om de flesta serierna och följer innebandy live (i hallarna) eller via hemsidor och bloggar och har ett intresse av vad som sker i innebandybubblanvärlden.

 

Visst finns det mellanting, men vad händer med innebandyns utveckling om fler och fler blir som grupp 1?

 

 

/Garpen


Backstage

Blev några bilder från gårdagen:


Fikabordet med lite smått och gott; bröd, pålägg, grönsaker, te, kaffe, russin, nötter och frukt



Jolli hade tagit uppgiften på fullaste allvar och skalat, delat och packat färdigt all frukt. En guldstjärna!



Anki och jag delar bänk i omklädningsrummet, det har vi gjort de senaste två säsongerna

Igår hade vi fått förstärkning på vår bänk


"Mongo" var tydligen namnet på maskoten men Anki vill byta så vi får väl se hur det går med den saken =)


Bella lät fantasin flöda och gjorde egen "konst", budskapet var ju rätt klart iaf =)



Fia satte upp dagordningen


Suddigt värre...

En mindre bra bild men en efterlängtad sådan. Gårdagen var dagen då SS äntligen var tillbaka i hetluften efter en tids frånvaro. Riktigt skoj att se tjejen in action igen =)


/Garpen


Knäkonst?

Fia tejpade sitt knä så snyggt i helgen och igår ville hon inte vara sämre och fortsatte med sitt konststycke…

Det kallas tydligen knäkonst a lá Fia ;)


Så här såg det ut mot Sala


Igår var tejpen röd och ännu en filur skapades ;)



/Garpen


Seger mot Bajen

Det var en skön känsla i kroppen igår både före, under och efter matchen. Jag, Jolli och Tess var fikaansvariga och hade fixat lite extra mackor och tilltugg eftersom samlingen var redan vid 18.00.


Det var lite som coach kom in och sa vid samlingen…”-jag har egentligen inte så mycket att säga, ni vet vad ni ska göra. Det är precis den feelingen alla i laget har just nu, det finns en trygghet i allt vi gör. Coach har med sin ledarstil skapat ett lugn och en trygghet i laget som nog speglar sig utåt också, inte minst på senare tid. Det finns absolut saker vi måste jobba på och förbättra men allt har sin tid, ett steg i taget…

 

 

Coach
foto: Kirran


Det finns inte så mycket att säga om matchen egentligen. Vi var större och starkare och stod upp lite bättre, visst det fanns perioder där Bajen fick styra spelet men det var bara under korta perioder. ”Carey” (matchens lirare) gjorde en kanonmatch i vårt mål och fick hålla nollan, riktigt skoj!

 

Maria "Carey" Peters

 

I början av matchen blev det nästan lite frustrerande eftersom vi skapade chans på chans och kunde inte få in bollen. Min kedjeformation med Jolli och Brännis sa till varandra efter några byten att det kändes som att bollen låg på mållinjen och allt vi nu behövde göra var att peta in den, för så kändes det.

 

Det var utvisningarnas afton igår, lite synd att vi inte lyckades hålla oss på banan, speciellt i sista perioden, men vårt boxplay fick jobba och slita och gjorde det med bravur. Det var återigen en match där man inte ville att slutsignalen skulle ljuda, det fanns nog fler med mig som skulle kunnat stanna hela natten =)

 

Gårdagen fick mig att åter inse varför jag älskar sporten så mycket!

 

Ps #1. Mest nöjd igår var jag efter min tekning framåt, synd bara att min balans är så kass att jag snubblade bort hela läget, bollen förtjänade ett bättre öde ;)


Ps #2. Vi hade finfint besök på läktaren igår, mer om det i ett senare inlägg.

/Garpen


Massor att göra

Jaha, då har jag precis slängt i mig lunchen på 10 minuter för att nu fortsätta gräva ner huvudet i jobb. Efter dagens planering kan jag ju säga att jag är grymt nöjd att vi inte har matchveckor framöver för jag kommer vara begravd med jobb och det kommer bli långa dagar för att hinna med allt. Jag hatar veckor då jobbet kräver så mycket av mig rent mentalt att orken att prestera inte finns kvar för träningarna. Jag har ju trots allt en efterlängtad semester som kommer framöver men fram tills dess blir det fullt ös medvetslöst...


Har en massa saker att skriva om gårdagens match och lite annat men det får bli senare för nu måste jag fortsätta JOBBA!

Ps. Mer knäkonst a lá Fia kommer senare idag =)


/Garpen med en "att göra"-lista som bara blir längre och längre och längre

3 poäng

Yes, 3 poäng


/Garpen


Match

Ikväll är det dags igen, Bajen står för motståndet och precis som de flesta lag i vår serie har jag ingen aning om vilka spelare som stannat, bytt eller kommit till Bajen. Efter en kanonvecka förra veckan och en bra match hoppas jag att vi kan fortsätta bjuda på underhållande innebandy och gå ifrån parketten ikväll med 3 nya poäng.




Alla matcher i serien är viktiga och det vore skönt att kunna gå på ”ledighet” med en vinst i bagaget. Det kommer bli kamp ikväll kan jag lova och vi zessor kommer kämpa in i det sista för att lämna Solnahallen med 3 pinnar.

 

Dags att duka fram taggtråd till lunch…

 

/Garpen


En skruv lös

Det märks att de flesta är tillbaka från sjukdom, resa och skador för träningarna är välfyllda av hungriga zessor. Gårdagens träning hade ett fokus och efter Salamatchen var det inte mer än rättvist. Vi nötte vissa saker, med betoning på N-Ö-T-T-E (läs: hade blåsor i händerna efter gårdagens träning), vilket var bra.

Bella som flög in med skallen i betongväggen mot Sala var back in business och på samma glada humör som alltid. Hon hade hittat 2 skruvar som hon kom fram och gav mig; ”-du tappade dem här Garpen!” Haha, jätteroligt Bella! Fast jag ska erkänna, just när Bella sa det passade faktiskt skämtet rätt bra…

 

 

 

Sa jag att vi har högt i tak i Zundaland? ;)

 

Det var mycket skratt igår och avslappnad stämning, vilket vi zessor mår bäst av. Coach har till och med börjat släppa loss och drog några sköna jämförelser som fick alla att skratta. Man kan faktiskt ha skoj och vara fokuserad på samma gång…iaf i Zundaland!

 

 

Ikväll är det fight…I like!

 

/Garpen


Inspelning

Usch idag har jag suttit och spelat in nytt telefonsvar på jobbmobilen. Blev väl en sådär 7 omtagningar eller nått… det hostades, jag blev torr i munnen, rösten blev konstig och jag fick blackout för att bara nämna några saker. Till slut gav jag upp, det var bara att inse att jag inte gillar att höra min egen röst i inspelningsbara miljöer =)

Lika bra att hålla tyst =)

/Garpen


Nya klubban fick chansen

Under helgens match mot Sala fick min nya klubba chansen, trots att vi bara gjort två träningar tillsammans.


Gjorde jag rätt val?


Ja, det tycker jag nog, passningarna satt där de skulle och känslan var bra. Som så kallad materiallirare (måste nog ändå ha blivit av med den stämpeln nu tycker jag, finns zessor som är mkt värre) måste jag väl ändå klaga på något, då skulle det väl vara att några av mina skott var lite höga, men jag antar att det sitter mer i huvudet och tekniken än i klubban =)


Min nya kompis

 

Foto: klubbhuset

 

/Garpen


Känner mig laddad

Det är inte ofta man jag kommer till måndagsträningarna och är sjukt laddad, oftast brukar jobbet ha sugit musten ur mig, kroppen känns tung och lite öm efter helgens match och jag är allmänt trött. Idag måste vara något sorts undantag för jag känner mig sjukt laddad, trots en intensiv jobbdag har jag redan fokus på morgondagens uppgift; Bajen.

Jag tror känslan kommer av att jag vet med mig att det är två matcher för egen del denna vecka och eftersom jag älskar att spela match (vem gör inte det?) känns hela veckan lättare. Jag kan jämföra känslan mot en vecka när jag vet att det är spelledig helg, visst det är skoj att träffa gänget, skratta och träna men det blir en hel annan sak när man vet att en match väntar.

 

 

 

Kan inte klockan gå lite snabbare, jag vill träna!

 

/Garpen


Bajen x 2

Gårdagens match är nu glömd (bortsett från vårt grymma spel) och matchen mot Bajen är det som ligger i fokus. Vi spelar omgångens match redan imorgon på parketten så ikväll blir det till att slipa på det som inte riktigt fungerade igår och börja ladda rejält.

Den här veckan blir det Bajen x 2 för egen del, först imorgon i serien och på lördag väntar DM-slutspel.

 

Jag älskar att lira match!

 

 

/Garpen


Zunda fick beröm av Sala

Läs om gårdagens match mot Sala här


/Garpen

Idrotten är inte rättvis

Det fick vi i Zunda känna på under dagens toppmatch mot Sala...

 

Det var lite av en tidig seriefinal mellan oss och Sala Silverstaden. Vi gjorde nog den bästa matchen hittills rent spelmässigt och jag tycker vi äger matchen rakt igenom. Vi vinner skotten med 31-8 och det tycker jag speglar matchen rätt bra.

 

Vi förlorar med 2-3 och visst, Sala är effektiva och gör 3 mål på 8 skott men det var fasiken inte rättvist någonstans. Vi hade skott i ribban, i stolpen, kryssribban...ja överallt men bollen ville inte in.

 

I första perioden kändes det lite som att båda lagen kände lite på varandra, inte speciellt många avslut men ändå ett rätt så bra spel. Andra perioden blir rätt märklig eftersom Sala åker på en hel del utvisningar och vi får spela en massa powerplay. Vi skjuter och skjuter men får inte in bollen, vinner skottstatistik i andra med  15-1. I tredje gör Sala två mål inom loppet av några minuter och vi reducerar till 2-3 med 12 minuter kvar. Men vi lyckas inte få in bollen trots 6-5 (läs: plockade keepern) de sista 5 minutrarna. En stor eloge till Salas målvakt som i mina ögon räddade Sala idag. Hon stod stundtals för sjuka TV-räddningar.

 

 

+
domarna, de var helt klart de bästa vi haft. Vi spelare fick göra upp ute på planen och de tillät hårt spel.

 

Spelet, vi zessor spelade bra innebandy, hade vi bara fått in några av de skott vi sköt hade matchresultatet spegla matchen lite bättre.

 

Underhållningen, jag tror publiken gillade matchen, det var verkligen en bra match med snygga målvaktsträddningar och kamp om varenda boll.

 

Det var helt klart den roligaste matchen att spela hittills, Sala är alltid roliga att möta och trots förlusten ser jag redan fram emot returen inför en hungrig bortapublik.

 

-
att vi inte kunde vinna  matchen, vi skjuter 31 skott men lyckas inte trycka in bollen.

 

Personligen:
Jag är nöjd med min egen insats bortsett från ett byte. Mina passningar satt idag och mitt fysiska spel fortsätter att bli bättre och bättre, kunde kanske ha önskat att några av mina skott hade gått in idag men det är bara att att ladda om inför tisdagens derby mot Hammarby.


Några märkliga bilder från Zundaland:


Någon hade smugglat in en dansbandsskiva, vi var självklart tvugna att lyssna men det hann inte gå mer än några sekunder innan coach kom inspringandes i omklädningsrummet och bytte skiva. Vad har vi då lärt oss av detta? Jo, coach gillar inte dansband, det ska var HÅRD musik =)



Hittade följande skylt utanför vårt omklädningsrum...försökte någon där uppe säga någonting? Kanske borde ha haft denna skylt under gårdagens matcher där det tydligen delades ut 2 st 2x10 minuter.



Fia tejpade sitt knä och plötsligt hade knät fått dubbelhaka =)

Så här tyckte jag att hon skulle göra






=)

/Garpen


Dags att inta parketten

Frukosten är intagen


Matchväskan nästan färdigpackad


Uppvärmningskläderna på


Alla matchtillbehör (läs: hopprep mm.) ligger nerpackade


Iphonen påfylld med laddningsmusik inför min promenad till hallen


Bilen får stå hemma idag medan kroppen och knoppen får lite extra syre nu på morgonkvisten.


En av säsongens roligaste matcher väntar runt hörnet, gissa om jag är laddad!


Mösstider...I like!


/Garpen


Lovade hål i väggen

Öppnade inkorgen och möttes utav detta mail som gått ut till laget:


"Tänkte bara önska Garpen Lycka till med hål-sparkandet i solna hallen idag, kör hårt! ;) /Bella


Under veckan har jag och Bella visualiserat angående söndagens drabbning och bland annat allt som sker innan matchen. Nämnde väl något om hål-sparkande...haha. Snacka om att min lördag startade med ett skratt. Tack bella!


/Garpen


Skön kille

Snacka om inspiration!


Komplicerat fall

Var hos tandläkaren nu på morgonen och fick till slut dra ut visdomstanden. Det var ett ”komplicerat fall” som tandläkaren så fint uttryckte det. Inte nog med att jag fick två stora sprutor i munnen, det kom in fler tandläkare för att avgöra mitt öde. Usch det var verkligen skitjobbigt och värst var själva knaket som hördes när tanden lossnade...*ryser*



Sköterskan frågade lite försiktigt om jag ville se tanden och jag slängde snabbt ut mig, trots hela munnen bedövad ”-ALDRIG i livet!”. Jag är känslig för allt som har med blod och sprutor att göra och jag var lite shaky efteråt så de bad mig sitta kvar några minuter och återhämta mig. Nu är iaf den förbannade tanden borta och jag känner mig lugnare och ser fram emot att allt blir bra igen.

 Ps. Sjukt hungrig men jag antar att jag får lida i ett par timmar till, kommer knappt våga äta någoting...

 

/Garpen   


Använd er egen sarg

Bella, Lisa och jag tog en lång uppvärmning innan träningen igår. Vi joggande i 40 minuter för att sedan hinna byta om och stretcha i lugn och ro. Efter en lång arbetsdag var det en perfekt start på träningpasset.

 

Innan vi sprang var Lisa på AIKs materialare angående vår sarg, dvs. att AIKs innebandyherrar inte skulle använda vår sarg utan ta sin egen nyinköpta sarg. När vi kom tillbaka visade det sig att AIK ändå tagit vår sarg vilket gjorde coach vansinnig. Till saken hör att vi har en vanlig lätt sarg medan AIKs herrar har en tung och rätt svårforcerad sarg som tar längre tid att bygga. Men efter en utskällning a lá coach tror jag inte att grabbarna kommer ta fel igen ;)

 

I övrigt hade vi lite skavanker, Lisa såg inte så mycket och jag kunde knappt prata utan att dregla pga. min visdomstand, men träningen i sig flöt på bra och vi nötte vissa saker så nu är vi mer än redo att ta oss an Sala på söndag.

 

 

/Garpen


Sala i sikte

Efter en vecka med grymma träningar har vi bara genrepet kvar innan det är dags att ta emot tabelltvåan Sala Silverstaden på parketten. Alla verkar extra peppade och under kvällens träning blir det nog en del finslipning på diverse saker.



Tekningar
Ordentligt powerplay
Regler
Spel framför mål
Dribblingar
Attack a lá Zunda
Glädjen vid tacklingar

 

/Garpen


Dubbla doser

I mina ögon har hela den här veckan handlat om min J**** visdomstand som inte verkar ge med sig. Nu har jag iaf en tid inbokad så imorgon kommer domen. Just nu känns det som att tandläkaren få göra vad han vill, bara smärtar försvinner.

Har nu bytt Alvedon emot Ipren och förhoppningsvis kommer jag kunna gapa lite större så lunchen kan intas. Det är nog det värsta, att inte kunna äta ordentligt. Visst man kan äta dricka exempelvis soppa men hur roligt är det på en skala?

 

Nej, det är bara att bita ihop de kommande 24 timmarna och be farbror doktor att ge mig dubbla doser av allt om han måste rycka ut något…

 

En sak kan jag iaf lova, jag kommer inte hem med min visdomstand i en burk...*mår fysiskt illa*

 

 

/Garpen


57 dagar kvar

Det är dagar som denna när jag vaknar upp och det snöar ute som jag vill att tiden ska gå snabbare. Jag är ingen vintermänniska för 5 öre och därför får det gärna vara snöfritt fram tills jag åker.

 

57 dagar kvar…

 

 

*Längtar*

/Garpen


Det hettar till i Zundaland

En vanlig diskussion mellan mig och SS innan målvaktsuppvärmningen börjar...

 

SS-åh, jag har glömt att märka min klubba

 

G-men det gör ingenting, ingen vill ha din fula klubba ändå

 

SS- nu ska vi inte vara sådan Garpen, du kör ju inte ens med din nya curve

 

G-nä, för jag trivs bra med min gamla så varför byta?

 

SS- men det var ju du som inte tog likadan klubba den här säsongen

 

G-ja jag vet, men vem vill spela med en klubba som väger bly? Men du kan vara lugn SS, slå sönder din klubba i vanlig ordning så får du låna min curve sedan, så kanske du kan börja lira ordentligt ;)

 

SS blänger sedan på mig som bara hon kan göra och jag känner mig då tvungen att träna med min nya gröna curveklubba.

 

 


SS & jag

/Garpen


Blå smurfar

Jag laddade inför gårdagens träning med 2 timmars sömn. Kom hem efter jobbet, åt och gick sedan och la mig. Värken från visdomstanden tog verkligen kol på mig och jag verkar få fortsätta lida idag. Alvedon är min bästa kompis just nu.

Väl på träningen stod Emma och delade ut våra nya träningskläder samt overaller. Snacka om att vi blev snygga, ett gäng blåa smurfar =)

 

Anki fick äran att ”sälja kläderna” framför kameran:

 

 

Träningen då?
Jo, vi zessor genomförde ytterligare en kanonträning med riktigt bra tempo. Övningarna rullade på i bra tempo och skotten satt där de skulle. ”Carey” som jag hade i mål på min sida verkade ha spikat igen och väl under två målet hamnade jag framför Foppa och fick verkligen känna på hetluften framför mål, skit va skoj det var att få fightas lite. Ska verkligen ta rollen framför mål fler gånger =)

 

Nu återstår bara torsdagens genrep sedan är vi mer än redo att ta oss an Sala Silverstaden på söndag.

 

/Garpen


Värk

Förra veckan var det huvudvärk, den här veckan tandvärk. Jag har en visdomstand som håller på att växa och det går knappt att öppna käften. Att äta lunch idag var ett äventyr i sig…

Det hjälper ju inte att alla i min närhet pratar om hur jobbigt det är att plocka bort skiten heller. Jag som alltid har haft en bra relation till tandläkarbesöken och till och med somnat i tandläkarstolen kommer ju få krupp om det förändras.

 

Åh vad har visdomständer för funktion egentligen?
Snacka om onödiga!

 

 

Vem sparar sina visdomständer? Usch, nu mår jag illa...

 

/Garpilarpen som suttit tyst större delen av förmiddagen


Grym träning

Gårdagens träning lämnade ett leende på läpparna. Det var länge sedan jag såg ALLA så fokuserade, det var ett helt annat slit och tempo än tidigare. Nu hoppas jag bara att vi fortsätter i samma anda veckan ut och gör oss så redo vi kan på veckans uppgift: Sala Silverstaden

Gårdagens skratt # 1:
Mitt i allt fokus igår kom det ett och annat skratt. Bossan fick mig helt ur fokus för en sekund när hon plötsligt kom fram och sa: ”-Garpen, du har aldrig funderat på att stryka din T-shirt innan träningen?” och pekade på slutet av ärmen på min T-shirt som hade vikt sig lite.  Vid ett annat tillfälle bad coach oss fundera på var vi ville styra våra backar som vi hade i ryggen på övningen. Bossan fick i vanlig ordning mig att skratta genom att säga; ”-jag vill helst att min back går och byter”…drömma kan man ju alltid!

 

Bossan


Gårdagens skratt # 2:
Daniel var nere och visade upp sina nya ”man bag”, very hot! Haha, han var iaf sjukt stolt =) Daniel är verkligen gubben i lådan som får oss att bli glada och positiva och framför allt tänka nytt.

 

Gårdagens fint:
Cissi började med att dribbla bort sig själv men i dribblingen tappade hon bort mig med, så det slutade med att jag var uppe på läktaren och köpte korv medan Cissi var mm från att trycka in bollen.

 

 

"Cissi"



Gårdagens ”I am the queen”:
Inte nog med att Maria “Carey” Peters blev veckans zessa, hon var en j**** på att berätta att hon var bäst, helt enligt order från coach ;)

 

"Carey"


Gårdagens ”vi närmar oss”:
Under gårdagens pass var alla som varit borta en längre tid pga. sjukdom eller skada i gång igen och det gillar jag.  Känns så mycket roligare att se alla igång igen istället för på gymmet eller inte där alls.

 

/Garpen


Kalendern har kommit

Kom hem från jobbet och upptäckte att min nya kalender kommit *lycka*. Jag som älskar kontorsmaterial och färgpennor satte mig genast ner och började föra över diverse uppgifter till den nya kalendern. Den är i annat format än vad jag är van vid så det lär nog ta ett tag att vänja sig.



Jag slängde med en inspirerande textrad som jag nu kommer kunna skåda varje gång jag öppnar kalendern;


"Ain´t about how fast I get there, ain´t about what´s waiting on the other side...it´s the climb!"  


Dags att kila till träningen...


/Garpen

Mer huvudvärk

Som om det inte räckte med att jag haft huvudvärk i två dagar. Kom till jobbet och möttes av ett borrande ljud i väggarna. Det verkar som om det bygger om ovanför oss och nu måste jag sitta och jobba med detta obehagliga borrljud.

 

Skön start på jobbdagen!

 

 

/Gnurpisch


Jämn serie

Vaknade till synen av att vi zessor just nu ligger i toppen av serien…trevligt! Blir ju lite av en tidig seriefinal till helgen då Sala/Silverstaden kommer till parketten. Det ska verkligen bli superskoj, jag älskar att spela mot Sala och speciellt på bortaplan, men oavsett hall blir det alltid roliga matcher.

 

Jag har en känsla av att div 1 östra kommer bli mer jämn än på många år. Förra året avgjordes både toppen och botten i sista omgången och min magkänsla säger att det mycket väl kan bli så även denna säsong. Varje match betyder otroligt mycket och man har inte råd att tappa några onödiga poäng om man vill hänga med i toppen.

 

 

 

/Garpen


Positiva känslor efter helgen

Helgen går mot sitt slut och det har varit en kanonhelg med en massa positiv energi. Trots huvudvärk och trötthet kan jag starta nästa vecka med en positiv känsla i kroppen. Min positiva energi har jag givetvis fått från mina vänner:


Fredagen- middag med järngänget


Lördag- match med mina zessor och seger, snacka om positivitet


Söndag- ”satte bläck på framtiden” och spenderade dagen på stan med vän samt bio



/Garpen


Vattenfast mascara behövdes

Ikväll har jag sett filmen Allt för min syster och jag kan väl bara säga att jag borde ha haft vattenfast mascara för jag grät floder. Den del av filmen där det brast totalt var när följande låt satte igång...



Feels Like Home - Edwina Hayes


/Garpen


Match, godis & tidig kväll

Hela gårdagen rullade på i ett rasande tempo. Åkte med Kirran och Jolli till Västerås och mötte upp resten av laget. Vi la märket till Hummelsta och Sveriges största godisbutik på vägen, men eftersom vi var lite sena var det bara att brumma vidare.

 


Matchen då?
Ingen kanonmatch med den hade sina ljusglimtar och vi fick våra 3 poäng som vi kom till Västerås för att hämta. Vi är återigen serieledare, iaf ett par timmar till och sedan får Sala/Silverstaden bevisa färg mot Hammarby.

 




Rörigt? Närå, vi har full koll på våra saker ;)


Matchgenomgång


Kirran visar sitt gameface...det verkar som att det fungerade, 2 mål kom från hennes klubba igår




Jolli är redo att lämna omklädningsrummet och inta planen


Min pimpade vattenflaska. Jag har spenderat de första matcherna med att leta rätt på min flaska pga att siffran 18 bara funnits på en sida, så nu tog jag saken i egna händer och skrev 18 på toppen och Emma var snäll nog att skriva siffran på andra sidan flaskan också. Nu ska jag förhoppningsvis hitta flaskan direkt *lycka*


På vägen hem stannade vi i Hummelsta och köpte lite segergodis och det fanns en del att välja på...

 

 




Med tanke på att jag haft huvudvärk sedan fredag eftermiddag valde jag att åka hem och vila efter matchen. La mig på spikmattan i 30 minuter och blev helt utslagen. Sov redan vid 22.30 så jag antar att det behövdes. 

 /Garpen


Västerås nästa

Då var frukosten intagen, lunchen förberedd och jag själv känner mig utvilad. Idag åker den röda pärlan (Kirrans brumm brumm) till Västerås och till matchen mot Rönnby Ungdom. Känns riktigt skoj att få lira match igen och naturligtvis fortsätter vi zessor att trumma på i vanlig ordning.


Dags att börja packa matchväskan och sedan ta mig ut i friska luften...


/Garpen

Skrämmande kombination

Tillbringade gårdagskvällen tillsammans med SS, fröken Wilda Väsby samt Kirran. Det blev en massa update och skratt i vanlig ordning men även lite filmtittande. Vi började titta på "Män som hatar kvinnor" och så långt gick det bra fram tills Kirrans grannar upptill började skrika och ha sig. Skit vilket liv det blev och det i kombination av en hemsk film var inte den bästa. Vi visste inte om de höll på att döda varandra eller vad det var frågan om och det värsta var nog när det gick från att vara ett J**** liv till att plötsligt bli knäpptyst, då började våra tankar dra iväg och tro det värsta....usch va jobbigt det var.


Trots den skrämmande kombinationen av våldsamma grannar och en lite läskig film var kvällen i sin helhet kanon. Det är lika skoj att träffa järngänget när vi väl får tillfälle =)


/Garpen

Hem och vända

Dags att bege sig hemåt och vända för att åka hem till Kirran. Blir en helkväll med järngänget, en massa snack, middag och film. Kan man få en bättre laddning inför morgondagens lilla tripp till Västerås?

 

Får träffa my old wingman ikväll, var ett tag sedan sist.

 

/Garpen


Allt börjar falla på plats

I går fick jag klart med en viktig pusselbit i mina framtida planer, så till helgen blir det till att skriva på alla papper och fixa en del. Tiden bara rusar iväg och dagarna går och jag kommer närmare och närmare ett avslöjande inlägg dröjer dock ett tag till ;)

 

Jag visste att det var mycket att fixa inför hela ”grejen”, men hjälp, det kommer upp fler och fler saker hela tiden. Antar att man får lida lite nu och njuta när det väl är dags =)

 

 

 

/Garpen


F-R-E-D-A-G

Fredagsmys med vännerna mina ikväll

Ruggigt laddad inför morgondagen

Endast timmar kvar till helg

Dags för lunch, en tidig sådan

Alldeles öm runt mitt knä och mina ”skottmärken”

Glad

 

/G-n-u-r-p


3 skott på 30 sekunder

Det blev stressigt hela vägen till Botkyrkahallen men väl där var det bara att ta vara på ”lektionen”. Det var ingen riktigt match utan vi körde 2x25 min tror jag, dessutom hade vi Linnea Bergman i mål i sista perioden. Det var som sagt en lite annorlunda tillställning. Oavsett siffrorna (läs: hade som vanligt ingen koll) hade jag skoj. Det är inte ofta man får täcka skott som lämnar rejäla märken och få känna på ett passningstempo som får kroppen att undra vad som är fram och bak, höger eller vänster.

 

Jag hoppas verkligen inte detta var sista gången vi spelar i Botkyrkahallen, för oavsett resultat är det skoj att möta duktiga spelare som verkligen kan spela innebandy.

 


Jag hann i af vinna en tekning mot Minne (läs: kan man skriva det i sitt CV? *ler*), täcka 3 stenhårda skott under de sista 30 sekunderna och dribbla lite på mittplan.

 

Resultatet av mitt sista byte...på 30 sekunder hann jag täcka 3 saftiga skott;




/Garpen


Botkyrkahallen nästa

Inte många minuter kvar innan jag måste dra från jobbet för att hinna till Botkyrkahallen och vår samling. Får hoppas att trafiken är snäll idag så jag hinner.


Vi zessor ska alltså möta Balrog, svenska mästarinnorna i en härlig träningsfight. Hellre en fight mot några av Sveriges bästa innebandydamer än att åka ut till ön och lira själva. Snacka om att vi kommer få inspiration inför helgen. Jag kommer kunna testa mina tekningsvarianter och vi som lag får känna på elitserietempot. Jag är tokladdad, det ska bli jätteskoj!

 

 

 

Sista rycket nu…

 

/Gnurpisch


T-O-R-S-D-A-G

Träningsmatch


Orkar inte åka hem igen för att hämta en svart t-shirt för ikväll, men måste!


Rastlös


Smått stressad


Dagdrömmer mig bort till värmen


Alldeles för mycket att hinna klart idag


Galet hungrig

 

/Garpen


Två flugor i en smäll

Funderade tidigare idag på att åka till Solnahallen för att se AIK- Caperio Täby, en match vi zessor sett live nästan verje år så länge jag kan minnas. Kände trots allt att jag ändå spenderar tillräckligt med tid i Solnahallen så varför inte ta vara på den lediga kvällen och avstå från innebandy.

 


Hur som helst sitter jag nu här och följer matchen live via innebandy.se och hinner även med det pappersjobb jag ändå var tvungen att göra. Två flugor i en smäll, kan det bli bättre? Ja, om jag hade varit där live

 

/Garpen

 


Tvära kast

Först var träningstiden inställd, då blev det Bosön istället...


Hann inte ens skriva ner ändringen i kalendern förrän nästa besked kom;


Plötsligt stod det match på schemat....



Så med andra ord har vi zessor match imorgon och inte mot vilket lag som helst. Har hört att dem ska vara rätt bra... ;)


/Garpen

Full trupp snart?

Inledningen på den här säsongen har ju rullat på bra måste jag säga, 2 vinster och en oavgjord. Vi har ju trots allt varit drabbade av en del skador och långtidssjuka zessor som med sin närvaro förbättrar laget ännu mer.


Sara

Sara som hade en kanonstart under försäsongen har än inte kommit till start pga. sjukdom. Sara var nere på träningen för första gången på länge i veckan och det ska bli jätteskoj och se vad hon ställer till med hos motståndarna när hon är helt in action igen.

 

SS


Förra årets center i Zundaland och tillika min goda vän Smidiga Skoog har ju även hon haft en mindre lyckad start på säsongen. Igår var hon äntligen tillbaka efter en tids frånvaro, en riktigt trevlig syn. Det går sakta men säkert framåt…

 

Vi har gjort det bra hittills men med alla på plats i Zundaborgen kanske hjärtat pumpar ännu hårdare…

 

/Gnurp


Har turen vänt?

Jag har ju under de senaste veckorna förlorat typ alla alltför många tekningar mot Lisa men igår kanske det vände!(?) Jag provade ju min nya curveklubba och vann två tekningar i rad och var självklart tvungen att jubla lite extra, gjorde nog ett och annat glädjeskutt också =) Inte nog med att vi centrar har lite av en interntävling vid mittcirkeln, nu har även övriga laget blandat sig i kampen genom peppande ord och psykningar. Snacka om pressure, nu är det fasiken på blodigt allvar! ;)

 

 

Ps. Kanske dags för ”the eye” att komma fram *ler*

 

/Gnurpisch

En och annan svordom

Igår var det träning i vanlig ordning och de flesta zessorna satt och gäspade i omklädningsrummet innan uppvärmningen. Sena träningar gör sitt och just tisdagar är nog tyngst.



De flesta började träningen med sina nya klubbor och det hördes en och annan svordom mellan övningarna =) Jag kunde ju inte vara sämre, så min nya gröna Zoneklubba fick göra premiär. Jag har ju för första gången valt en curveklubba och första intrycket är att den är väldigt skön, dragskotten blir kanon, däremot har jag inte riktigt lärt mig att bladet sitter lite annorlunda (läs: min uppfattning iaf). Fia gav mig världens macka i går som jag bara behövde lägga in, men bladet var inte där det brukar och jag gjorde en riktig miss….så slutligen svor även jag ;)

Ps. På torsdag är min gamla klubba tillbaka…

 

 

Min favorit till höger

/Garpen


Jobba-äta-träna-sova

Jaha, då var det snart dags att lämna skrivbordet för idag och dra mig hemåt för lite mat och förberedelser inför träningen ikväll.

 

Jobba-äta-träna-sova…någon som känner igen sig?

 

Ekorrehjulet har rullat igång...

 

/Gnurpisch


Lite måste man få fira

Det är inte alla som får dricka Champagne på jobbet =)





Idag var det dags igen...

/Garpen

Fys av den roligare sorten

Fys är ju egentligen inte speciellt roligt men Pirre och Anders har verkligen fått fysen till att bli någonting skoj. Vi får prova nya former av övningarna och inte minst igår när vi zessor skulle agera häckar =)




Uppvärmningen innebar lite ögongodis , då AIKs herrar sprang sina intervaller. Det blev svettigt värre igår men som sagt, väldigt roligt. Hade faktiskt kunnat fortsätta ett tag till när vi var klara.

 

Ps 1. Helt ok att se coach springa sig svettig också =)
Ps 2. Roligt att se Sara nere på träningen och in action igen.

 

/Garpen


Bilder från gårdagen

Igår var det ju måndag och ni vet vad det brukar innebära...besöksrekord, hihi roligt! Antar att folk börjar bli lite nyfikna på vad det är som sker och hur matcherna går. Vet ju att det finns en hel del nära och kära runt laget och fd zessor som hänger med här på bloggen så det har nästan blivit lite av en skyldighet att ge alla en inblick  i Zundaland.


En svettig Anki efter fysen



Kirran fick tillbaka sin ansiktskräm från lördagens match. Tuben var på äventyr i min baklucka =)



En stolt Fia. Hennes enda kommentar var; "titta vad jag har byggt, hela långsida alldeles själv". Det var nog första och sista gången vi får se detta...haha!

/Garpen


En tanke

Vi i damlaget hoppas du "kryar" på dig Chrille!
Ingen förtjänar det du råkat ut för...




Vad är det för j**** värld vi lever i egentligen?

/G


M-Å-N-D-A-G

Mysig höstdag


Åh pappa fyller år, Grattis pappsen!


Nya blåmärken på kroppen, aj!


Dagen innan träningsvärk (läs: fys ikväll)


Allmänt på bra humör


Gårdagen var lugn och skön och bjöd på familjemiddag


 

/Garpen


Höstdepp?

Det känns att hösten verkligen är här och vanligtvis runt den här tidpunkten måste jag börja ta rosenrot för att hålla humöret uppe men inte i år. Jag har så roliga saker att se fram emot i slutet av året och framåt så jag känner mig mer laddad än på riktigt länge.

Jag har ju trots allt min semester kvar som ska spenderas i värmen dec-jan och sedan fortsätter nästa år med en massa ROLIGA förändringar för egen del…

 

 

 

På tal om förändring, ni som läser bloggen dagligen kommer säkert ihåg att jag i början av året skrev att 2009 års ledord kommer bli FÖRÄNDRING. Så här i månad 10 av 12 av 2009 måste jag nog säga att jag hade rätt, även om många förändringar påbörjats i år och tar vid under nästa år.

 

*Längtar* =)

 

/Garpen


Micropop

När jag var i Turkiet i somras fick jag syn på en skön grej. Det var ett popcornstånd där man fick göra sina egna micropop. Bra va? Istället för att någon stod där och gjorde popcorn i en stor tunna, stoppade du in en micropop precis som om du var hemma och tog ut färska och nypoppade popcorn =)


/Garpen

Jakten på min Iphone

Igår efter matchen använde jag aldrig min mobil för jag kunde inte hitta den. Jag var absolut inte panikslagen utan tänke att den säkert ligger i min väska eftersom jag la ner bilnycklarna där. Väl hemma började jag leta efter mobilen men kunde inte hitta den, paniken kom smygande. Vände upp och ner på väskan men ingen mobil, ringde efter den men ingen signal hördes. Jag började gå igenom i huvudet var jag hade den sist och kunde bara minnas att den låg i byxfickan när jag åkte hemifrån, men aldrig att jag plockat ur den. Det kan inte vara möjligt att den ramlat ur byxfickan under uppvärmningen, det borde någon ha sett...eller?

 


Jag beslutade iaf att gå tillbaka till bilen och kolla och när jag ringde efter den hörde jag min mobilsignal *lycka*. Men jag kan lova er att det inte var det enklaste att hitta den, var nere med handen och grävde under sätet och hur mobilen hamnat där är en gåta i sig...

 

/Gnurp


Firade med bio

Efter matchen igår firade jag, SS och Kirran med bio vid Heron City.



Jag och SS
fotograf: Kirran


Ett riktigt bra val, vi var alla lite slitna från matchen, men grymt glada över segern. Filmen (The Ugly Truth) var grym och vi skrattade nästan hela tiden. Kirran sjönk ett tag längre och längre ner i sin stol, filmen blev lite för pinsam stundtals att hon skämdes, detta gjorde att jag skrattade ännu mer...ja, ni förstår läget =)

 


 


Om vi mådde bra innan filmen mådde vi ännu bättre efteråt!

 

/Gnurpisch


Krigszon

Gårdagens match i Wasahallen mot Telge gör sig påmind nu på morgonen. Det var segt att ta sig upp ur sängen, ryggen ömmar och benen känns sega. Märkligt nog får synen av alla blåmärken mig att le. Gårdagens seger var värd varenda blåmärke!

 


Vi värmde upp ute i ösregnet och fick en försmak om vad som väntade. Efter en mindre bra start 2-0 i baken vände vi perioden och gick till paus med 2-2.

 

Vi inledde 2:a prioden i power play och behövde mindre än 30 sekunder på oss innan vi hade tagit ledningen efter ett väl placerat skott av Jea. Det var en krigszon ute på plan, en massa utvisningar (en del märkligt dömda), tjuvnyp och en del glåpord.

 

När vi gör 5-6 med 3 minuter kvar vet vi alla vad som väntar. Jag älskar situationerna när motståndarna jagar en kvittering och man får veva på allt som rör sig. Det var långt ifrån något skönspel men vi gjorde det som behövdes för att åka hem med 3 poäng.

 

Alla zessor krigade verkligen för varandra och alla drog sitt strå till stacken. Det är så j**** skönt att vinna när allt går emot oss som det gjorde igår.

 


Konstaterande från gårdagen:

- Maskineriet gick på högtryck igår


- Alla femmor levererar


- Telge är ett bra lag med massor av duktiga spelare som med all sannolikhet kommer att ligga i toppen av tabellen när serien är färdigspelad i februari.


- Det hade varit roligare om båda domarna hade använt sin pipa och inte bara den ena.


- Jag tekade sjukt många gånger igår och vann alla utom en, mycket nöjd!


- Jag hoppas verkligen att Telgetjejerna lär sig mer i skolan än ordet F****, de kan verkligen spela innebandy och borde fortsätta med det istället för att springa runt och agera omogna fjortisar.


- Vår hejarklack som peppade matchen igenom får en guldstjärna, ett grym stöd!


Ps. Jag vet att jag lovade bilder backstage från matcherna. Som det har sett ut de två senaste matcherna har jag haft en del "annat" att ta tag i men jag ska verkligen försöka bättra mig.  


/Garpen

 

 


Fredag

Det känns att det är fredag och att arbetsveckan går mot sitt slut. Jag sitter faktiskt och gäspar, längtar till morgondagens sovmorgon, att slippa vakna av väckarklockan och pga. trötthet snooza i 1 h.

Har lite att fixa när jag kommer hem sedan ska jag inta sofflocket, det är jag värd efter den här veckan!

 

Dags för sista rycket innan jag får gå hem…

 

/En gäspande Garpen


Telge väntar imorgon

Ny match väntar i helgen, en lördagsmatch, det var på tiden det är vi inte bortskämda med i Zundaland. Skönt, då slipper man gå och vänta hela helgen. Telge står för motståndet imorgon och det ska bli en rolig match att spela. Telge har ju inlett säsongen riktigt bra så jag tror det kommer blir en intressant match, intensiv och tuff.

 

Förra säsongen när vi åkte ut till Wasahallen fick jag ett mindre roligt samtal från en vän som vände upp och ner på hela dagen och tillvaron just då. Jag kom till start rent fysiskt, men mitt huvud var någon annanstans. Imorgon kan jag lova att jag kommer vara där både fysiskt och psykiskt!

 

/Garpen


Känslomässig berg-o-dal-bana

Gårdagen var en enda känslomässig berg-o-dal-bana, man kan nästa tro att jag hade PMS =) Från att ha haft en rätt intensiv förmiddag som skapade en massa aggressioner avslutades dagen med ett glädjebesked jag väntat på i veckor. Vad det rör sig om kan jag förståss inte avslöja än pga. olika skäl men jag kan lova att jag skrek rakt ut hoppade upp och ner trots att klockan var rätt mycket och grannarna sov.

 

Man kan väl säga att ytterligare en pusselbit har kommit på plats, en stor sådan *ler av glädje*

 

 

 

Ps. Tror nog allt att min nyinköpta kamera kommer få jobba hårt framöver…hihi

 

/Garpen


=)

*Hoppar av glädje*


/Gnurpisch


Se det positiva

Efter en jobbig morgon har jag sparkat hål i väggen lugnat ner mig en aning. Jag har bestämt mig för att hitta lite positiva saker som händer just nu istället för att fortsätta lägga energi på personer som tror att dem kan allt efter en dag.

 

Besöksrekord igår…trevligt, åh det var inte ens måndag (läs: förra säsongen hade jag flest läsare på måndagar, oftast dagen efter match). Synd att ni får starta dagen med att läsa om mina aggressioner men jag är ju inte mer än människa =)

 

 

Tänk när man var så här liten och inte hade några problem, det var tider det =)

Träning ikväll (genrep), är inte helt 100 men tillräckligt bra för att träna och slita på parketten. Vad sägs om att lägga lite av den aggression jag känt på morgon till att fokusera på att vinna en tekning mot Lisa ikväll?

 

Lisa- you better be ready ;)

 

/Gaschpen


10 djupa

Nu är jag arg, förbannad och riktigt på krigsstigen. Känner jag mig själv rätt är det bäst att knipa käft, annars kommer en och annan person få veta EXAKT vad jag tycker och åka på en och annan verbal känga. Åhhh att folk inte kan lära sig att inte ifrågasätta saker och ting HELA HELA tiden.

10 djupa…




/En förbannad Garp

RSS 2.0