Helt slut i både kropp & knopp

Har precis kommit innanför dörren efter vår tripp till Sala. Allt från dagen får ni imorrn för nu är det sängen som gäller, ska upp och jobba med Zone cup imorrn igen...sjukt tidigt!

/Garpen

Zessorna är på G

Då har bussen lämnat Solna och påbörjat sin resa mot Sala. Det är ett sjukt taggat gäng som sitter ombord på bussen och trots att vi nästan precis påbörjat resan har flera skrattattacker redan avslutats. Daniel har dagen till ära fixat ny outfit, en mycket rolig sådan, se bild i collage nedan =)


Snart smäller det!

/Garpen

Snart avgörs det!

Frågorna vi alla ställer oss nu är:

Klarar Sten sture av pressen?
Kommer vi Zundazessor ställa till det för Sala i jakten på seriesegern?
Kommer Årsta glida förbi på upploppet & vinna serien?

Åker Hammarby ner i 2:an?
Ska Falun orka sig kvar i 1:an?

Inte många timmar kvar nu innan årets seriesegrare är korad och vi vet vilka lag det blir som inte längre får kalla sig div 1 lag, en mycket intressant historia.

Ps. vore det inte lite coolt om Sten stures match av någon anledning måste spelas om, tex pga. att hallljuset går sönder? Vad händer då liksom?

Dags att packa matchväskan...

/Garpen

Zone Cup + en skön deal

Ikväll ska jag joina Kirran och jobba på Zone cup, föreningens egen sportlovsturnering för framtidens stjärnor. Antar att vi ska vara kungar i fiket och det passar oss två perfekt =)
Ska passa på att snacka lite skit med Kirran också eftersom hon legat hemma sjuk i veckan och vi inte pratat med varandra på evigheter känns det som (läs: i själva verket kanske det bara är någon dag).

Idag passade jag även på att deala lite med Plupp som inte kan jobba i helgen och som behöver en ersättare. Jag erbjöd mig att jobba på söndag med start 07.30 om hon kunde fixa så jag får vara ledig från träningen på måndag...haha, får se om hon lyckas...


Jag har ju förståss ett syfte med att vara ledig på måndag som alla i laget tjänar på tro det eller ej ;)


Ps. Jag har tom fixat en ersättare på min centerplats, då måste jag väl få ledigt eller?


/Garpen


Positiva tankar inför lördag

På lördag går bussen till Sala, Zundatåget tuffar vidare mot en ny station och mot en ny utmaning. Jag hoppas verkligen att alla hänger med och att vi tillsammans som lag njuter av säsongen sista match och gör vårt bästa för att ställa till det i toppen.

Förstörelse...I like!

Positiva tankar inför lördag...ja, var ska jag börja...

- Alltid mycket publik
- Två lag som krigar in i det sista
- Skönt golv
- Två av mina favoritdomare
- Skönt ljus, iaf efter ett tag
- Skön inramning på säsongen

Ska jag fortsätta...? *ler*

/Garpen

Garpen mot Rubb och Stubb

Sista omgången i serien väntar och det betyder att min tävling "Garpen mot Rubb och stubb" närmar sig ett slut. I förra omgången gjorde jag ett ryck och ligger nu 6 poäng före "Rubb och stubb (läs: laget). Om förra omgången var svår att tippa vet jag inte riktigt vad man ska tycka om den här omgången. Nu avgörs allt, kommer Sten sture klara av pressen, åker Hammarby ner i div 2, ja, allt kan verkligen hända.

Omgångens matcher:
Gävle - Sten Sture
Vendelsö -Telge
Årsta - Falun

Veckans utmanare är tjejen som många gånger denna säsong räddat 3 poäng åt laget och som samlar TV-räddningar på rad. Jag visste att hon var bra men i år har hon verkligen blommat ut...en grym tjej på alla sätt och vis.


Maria "Väggen" Peters

Marias tips:
Gävle - Sten Sture 2-6
Vendelsö - Telge 4-5
Årsta - Falun 6-3

Garpens tips:
Gävle - Sten Sture 4-5
 Vendelsö -Telge 6-4
Årsta - Falun 5-2

Individen eller laget? =)

/Garpen

Massförstörelse i toppen del 2

Torsdag igen och det betyder genrep inför säsongens sista och speciella match mot Sala. Jag kan slå vad om att det kommer vara ett gäng laddade zessor som intar parketten ikväll för att slåss om en plats i startfemmorna. Vi har egentligen inte så mycket att spela för kan tyckas, visst vi gör ju allt för att behålla vår 4:e plats i tabellen, men det som jag tror driver oss mest (läs: iaf mig) är känslan av att få förstöra för lagen i toppen…haha, skadeglädje är den sanna glädjen! ;)

Jag har längtat efter lördagens match ända sedan säsongen startade. Då visste jag inte vilken status matchen skulle ha, bara att det som alltid kommer bli en skön inramning för spelare samt publik. Med facit i hand har matchens status ökat och blivit ”the game”, dvs. matchen som med största sannolikhet kommer innehålla ALLT. Är det någon match man verkligen har velat spela denna säsong så är det den som kommer på lördag =)

Massförstörelse i toppen del 2 fortsätter på lördag…

Jag undrar om Sala kommer kunna stoppa oss =)
/Garpen

Skönt att freaka loss

Igår när jag träffade upp Bellsi inför vårt lilla hemliga projekt konstaterade vi rätt snabbt att vi inte var speciellt förberedda eller strukturerade (läs: vi var värre en ett gäng dagisbarn). Det var rätt skönt på något sätt men efter ett tag började det att klia i mina projektledarfingrar och jag tog tag i saken. Skönt att man kan kliva ur rollen ibland och bara få freaka =)

Det blir en intressant fortsättning på det vi inledde igår kan jag lova…

/Garpen

På begäran =)



/Garpen

Härliga lagkamrater

Oj va roligt jag haft det under de senaste 3 timmarna. Jag har skrattat så käkarna ömmar och upptäckt nya sidor hos mina lagkamrater Jolli & Bellsi. Jag kan berätta för Jollis mamma (som jag vet läser denna blogg) att din dotter har oanade talanger...du skulle bara veta =)

Jag kan fortfarande inte berätta vad som skett idag eller vad som händer i nästa vecka, men allt  är kopplat till avslutningen om ca 1 ½ vecka...så håll ut!
Det är skönt att veta att jag gjort mitt och inte kan påverka resultatet längre...

Ps. Det finns en stor risk att det blir en repris på avslutningen för 2 säsonger sedan då min status inte var alltför bra innan kvällen började. Hörde att jag kanske får sällskap på den fronten och det kan nog behövas efter kvällens projekt =)

Jag, Jolli & Bellsi

Tack för ikväll tjejer ;)

/Garpen

Hemlighetsmakeri

Ska snart dra mig från jobbet och bege mig till projektplatsen. Har redan fått erbjudande från folk på jobbet som kan tänka sig att vara med och bidra till vårt (läs: Bellsi, Jolli & mitt) lilla projekt. Hmmm, vet inte om det vore så lämpligt faktiskt ;)


Det kommer bli en intressant afton kan jag lova, vet inte hur eller om jag ska ladda...är mest glad om jag överlever kvällen...hahaha, om ni bara visste!


/Garpen, som börjar bli smått oroad =)


Träningsvärk & nytt projekt på G

Alla som tränar vet att träningsvärken brukar vara värst 2 dagar efter själva passet. Idag är det två dagar sedan vi fick kämpa under Öbergs ledning, behöver jag berätta hur det känns idag? =)


Vilodag idag...Yes!


Som Bellsi redan avslöjat har hon, Jolli och jag ett litet projekt på G som vi tänkte ta itu med idag. Jag vet inte riktigt om det blir av eftersom fröken B gick hem illamående igår. Får checka statusen på damen, men jag hoppas verkligen vi kan komma till skott idag för det vore så roligt.


Skulle vilja berätta vad som är på gång men den som väntar får se...hihi

Time to work...


PS. Sportlov i all ära men det går inte upp mot lönen som kommer idag ;)


/Garpen


Uppladdningen börjar ikväll

Med smärta (läs: träningsvärk) i rumpa och lår är det nattpasset på parketten som gäller ikväll. Basketherrarna har match så vi utnyttjar all tid vi kan få. Ikväll ryktas det om att det blir boll och klubba och det är väl lika bra så att jag har något att stödja mig emot =)


Uppladdningen mot Sala påbörjas ikväll och jag har en känsla av att det "Zunda" Sala mötte i förra matchen, inte är det Zunda som intar Sala Idrottshall på lördag ;)


Massförstörelse i toppen del 2 sker på lördag...Can´t wait!


/Garpen

Dagens jobblåt


Timo Räisänen - About you now

/Gnupisch


Avslutningsfesten närmar sig

En av höjdpunkterna varje säsongen är Zundazessornas avslutning. Man måste ha varit där för att förstå hur roligt det ALLTID är. Skratt blandas med tårar och varje år skapas minnen att ta med sig livet igenom. Förra året gjorde vår fantastiska lagkaptensduo ett framträdande som fick mig att brista ut i gapskratt som resulterade i tårar. Hur dem ska överprestera förra årets framträdande vet jag inte, men känner jag Fia & Smidiga Skoog rätt har dem en plan.. =)


Eftersom några zessor ska lämna Zundaland pga. diverse långresor är avslutningsfesten redan bokad, se nedräkningen i menyn så vet ni när det smäller! ;)

Ett litet axplock från förra året:

 


/Gnurp

Egotripp i några timmar till

Trots att vi zessor hade utvärdering om Vendelsömatchen igår så njuter jag lite till av vinsten och min egen prestation. Det slår aldrig fel, jag brukar vara i bäst form när serien går mot sitt slut...kanske dags för ett annat upplägg för fröken Gnurp? Hur som helst så hade Camilla hittat några rader om mig i Vendelsös referat, så jag njuter ett tag till och kör en liten egotripp =) 

Referat Vendelsö:
"Matchen ser ut att gå mot ett oavgjort resultat men ett avgörande kommer tillslut och det föregås inte av några misstag utan en individuellt stark prestation av Råsundas Susan Garpensund fastställer slutresultatet 3-2 med dryga minuten kvar att spela."

Tänk att det lönar sig att skjuta på mål istället för att passa...haha...kanske skulle ha tänkt på det för 15 omgångar sedan ;)
Bättre sent än aldrig...


/Garpen som föredrar den perfekta assisten

Tävling är receptet

Man kan ju undra vad vi gjorde igår för att förtjäna dagens träning. Visst, AIKs herrar hjälpte ju till lite eftersom de hade match på våran träningstid, men de fick hjälp av Öberg som var på krigsstigen ;)


Skämt och sido så var det en jätterolig träning och det blev ännu roligare när jag insåg att mitt röda lag vann =). Fast jag tror nog att laget hade tjänat på om jag suttit vid sidan om för jag var sliten idag, riktigt sliten. Börjar redan känna av baksida lår och rumpa så jag har en känsla av att morgondagens ord kommer vara "AJ". Att förvandla jobbig och trist styrka till tävling är receptet för Zundazessorna, alla dagar i veckan!

Jea- vad kommer efter siffran 3? inte 7 va? *ler* (internt)


/Garpen

Lekte lite...

med några bilder från inkilningen i början av säsongen...



/Garpen

Dags att ta tag i saker & ting

Förra året vid den här tiden hade jag en massa saker att se fram emot under vårkanten.

Några exempel:

- Ålandsturneringen

- Resan till New York med Kirran

- Finalerna i Globen

- Konsert
- Zundaavslutningen


Idag ser listan ut så här:

- Finalerna i Globen

- Zundaavslutningen
-?

-?

-?


Dags att börja planera lite roliga saker eller vad säger ni?

/Garpen


Jag vill också

Jag är avis på alla i laget som har sportlov, jag vill också:


- Sova hur länge jag vill på mornarna


- Titta på Oprah i pyjamasbyxor


- Känna sig utvilad


- Hitta på skojiga saker med kompisarna hela veckan


Återigen...det var bättre förr =)

/Garpen


Hur skulle du reagera?

Var inne och surfade lite och hittade en lista på de sjukaste frågorna vid en arbetsintervju. Listan var ihopsatt av Shortcut och Livshandboken.se.

1.Vilken gravsten skulle du välja?

2. Skulle du kunna tänka dig att ha kjol en gång i veckan? Frågan ställdes av en man.

3. Vad använder du för preventivmedel?

4. Har du en massa fräckisar på lager som du kan berätta? Den som inte kan det tål inte mycket och då passar den inte här.

5. Hur mycket hade du tänkt dig gå ner i vikt? Hur ser din plan ut för det?

6. Kan du hantera ett hagelgevär bra?

7. Jaså du sjunger, kan man få höra ett smakprov?

8. Har du provat amfetamin många gånger?

9. När du blir arg, känner du någon gång för att slå den du blir arg på på käften?

10. Lever dina föräldrar fortfarande tillsammans, varför?

11. Varför är du singel fortfarande?

12. Vilket träd skulle du helst vara och varför?

13. Kan du hantera en sopkvast?

14. På vilken sida om sängen tycker du bäst om att sova?
 
Hur skulle du reagera?



/Garpen


Allt avgörs i sista omgången

Det blir som jag önskade i början av säsongen, allt avgörs i sista omgången. Att få åka till Sala och spela en av  säsongens roligaste matcher och kanske den viktigaste för Sala känns kanon. Sala måste ta minst 2 poäng mot oss för att ens ha en chans att få kvala, men då måste både Årsta och Sten sture torska. Kan det bli mer spännande?

Vem vet, nästa lördag kanske vi zessor är hatade i Sala... =) 

/Garpen

Resultat Garpen mot Rubb & stubb

Det händer grejer....

Jag ororade mig i veckan för att det här var den mest svårtippade omgången någonsin och så här i efterhand oroade jag mig nog i onödan...


Omgångens matcher:

Sten sture- Årsta 3-3   (X, 6 mål)

Telge - Gävle 6-5   (1, 11 mål)
Hammarby - Sala/Silverstaden 2-4   (2, 6 mål)


Lisa


Lisas tips:
Sten Sture - Årsta 7-4 (fel)
Telge - Gävle 9-5 (Rätt, 1 poäng)
Hammarby - Sala/Silverstaden 3-6 (Rätt, 1 poäng)

Lisas poäng- 2

Garpens tips:
Sten Sture - Årsta 6-3 (fel)
Telge - Gävle 5-6 (Rätt antal mål, 2 poäng)
Hammarby - Sala/Silverstaden 2-4 (Rätt, rätt, rätt 6 poäng)

Garpens poäng- 8


Totala poängen:
Garpen- 42 p
Rubb & stubb- 36 p

Förra veckan gjorde jag min sämsta omgång någonsin och fick med mig 0 poäng, den här veckan gjorde jag min bästa omgång ever... det går snabbt att vända upp och ner på tävlingen. Nu leder jag med 6 poäng inför sista omgången och precis som serien avgörs allt i sista omgången...spännande värre!

Laget eller individen, vem är starkast?

/Garpen 


Hopprepslistan

Äntligen fick vi avgöra en tight match precis innan slutsignalen. Jag fick äran och avgöra matchen och fick till och med gåshud efter alla mina små glädjeskutt. På den här nivån är det sällan man verkligen får känna riktig total glädje, typ SM-guld känsla men det som hände efter mitt 3-2 mål (läs: den lilla klunga som skapades) fick mig att rysa, glädjen var total =)


Går till mig själv, lite ego kanske men idag var jag bättre än på mycket länge och när gjorde jag två mål senast? Idag gjorde jag saker jag vanligtvis inte brukar göra, vilket också gav resultat. När klockan stod på 18.53 kom avgörandet och diskussionen som skedde på vägen fram till frislaget var rätt sparsam =)

Tosse- vad ska jag göra?
Jag- Passa mig!

Jag hade bestämt mig och det gick vägen...Fy fan va skönt! 

Går till känslan av att spela i Zunda. Återigen visar vi hur starka vi är som lag, det var inget skönlir på banan idag utan mer hawaii och stundtals riktig grisbandy , men vi står upp som ett lag och det är svårt att slå Zunda just nu! 



Går till Lisa, jag är mäkta stolt och imponerad över hur stark den tjejen är! Så himla skoj att hon även fick göra mål idag.

Ett extra plus går även till Maria Peters som återigen gör räddningar som man skulle betala extra för, för att få se reprisen av =) 

/Gnurp


Lärorikt att se andra lag & andra idrotter

Igår var jag och kollade basket i Täby och passade på att ge en av mina bästa vänner support. Jag passade även på att fota lite men efter ett tag tappade jag koncentrationen på fotandet och började istället bli frustrerad över vissa saker. Jag kan inte så mycket om basket men jag kan idrott och eftersom man själv lirat diverse idrotter under sin uppväxt har jag även lärt mig läsa spelares kroppspråk. Jag satt som åskådare på läktaren och var frustrerad, då kan jag bara tänka mig min bästa väns frustration...det var helt galet.

Det första jag noterade på deras uppvärmning var att ca 3-4 spelare inte var där ute på planen mentalt. De stod och tittade upp på läktaren och kollade vilka vänner och bekanta som fanns där, fokuseringen låg helt och hållet på annat än uppvärmningen. Väl under matchen tog det ca 12 minuter innan de kom igång, de tappade bollen, fumlade och var aldrig inne i matchen. Det fanns ingen på planen som tog tag i spelet, ingen ledargestalt, vet inte om de var nervösa men de agerade konstigt hela tiden, valde det svåra passningarna framför en enkel sidopassning, tog skott när ingen fanns under korgen på retur, två personer agerade 3 stod stilla och tittade på. Igår såg jag tydligt en sak som jag själv tar med mig, mansåg på en gång när en spelare hade bestämt sig för vad hon skulle göra och då lyckades hon.

Man lär sig mycket av att se andra lag agera!
Det kan till och med få en själv att börja tänka på sitt egen agerande på banan... 

/Garpen

Sista gången på parketten

Om några timmar smäller det, sista hemmamatchen på parketten för den här säsongen. I can´t wait!


Dags för Vendelsö att få möta de riktiga zessorna...

/Gnurpisch

You got mail

Mail och ännu fler mail...


Den här veckan har det varit kaos i inkorgen. Vissa zessor har glömt att ta bort fingrarna från tangentbortet innan de somnat och retat gallfeber på varandra (läs: på skoj förståss!) Hade jag haft ETT mailkonto kopplat till lagmailen hade jag inte brytt mig, men ordningsam som jag är och med tanke på att jag förr missat vissa mail (läs: pga. teknikfel), så har jag 3 mailkonton kopplat till lagmailen ( ja, jag vet smått idiotiskt). Ja, ni kanske förstår mitt dilemma...jag har suttit och raderat mail på mail på mail. Finns ju roligare saker att göra...


But I guess: den som är med i leken, får leken tåla...


Samtidigt slog det mig, den dagen jag slutar lira i Zunda kommer inkorgen näst intill vara tom och med den vetskapen raderar jag hellre mail på mail på mail... =)



/Garpen

Tänkte bjuda Bellsi på...

Haha, fick nys om att fröken Bellsi skaffat sig en blogg och självklart måste detta firas, så jag tänkte bjuda tjejen på nytt rekord i antal unika besökare. Hon har redan hunnit med att hylla mig i ett inlägg och med tanke på hur rolig hon är har hon i fortsättningen iaf en trogen läsare.

Bellsi

Jag skriver det igen...
Ett mail, ett sms, en blick, en klapp på axeln, ett skratt...ja, små gester som kan betyda såååå mycket. Kom ihåg att det krävs så lite...men att det kan förändra sååå mycket!

Over and out...

/Garpen

Det var bättre förr!

I morse kom min arbetskamrat inspringandes med Aftonbladet i högsta hugg. Läste en artikel i Aftonbladet, (killen med brickan är min arbetskamrats son). Vad ska man säga...? Det har hänt mycket på 7 år, för på min tid hände det att vi gick över till ÅVA för att äta lunch och då var det kanonmat på menyn. Lunchen har tydligen både blivit dyrare och sämre!

Nu låter jag RIKTIGT gammal men det är bara att konstatera...det var bättre förr!

/Garpen

Sömn har INTE varit veckans grej

Om jag är trött?....JAAAAA, återigen blev det en lång natt eftersom jag fixade med ett litet projekt. Det känns som att det är lika bra att passa på medan järnet är varmt...fast man mår ju skit dagen efter, iaf jag som behöver min skönhetssömn =)


/Gnurpisch


Trodde det var lördag

Imorse när jag vaknade trodde jag att det var lördag, behöver jag säga hur besviken jag var när jag insåg att jag inte kunde sova vidare? Vet inte vad det var som gjorde att det kändes som lördag, visst jag gick och la mig tidigt igår och drömde en del sjuka drömmar så det kanske var en kombination av det. Hur som helst var det jobbigt att inse att det BARA är torsdag idag...


Ikväll är det sista racet innan Vendelsömatchen på söndag. Vi zessor kör på och har verkligen kommit in i "massförstörelsetänket"...finns det någon roligare än att sabba (läs: skapa oreda) i toppen av serien?

Vet inte vad som har hänt men vi är starkare som lag än på riktigt länge, en grymt skön känsla!

/Garpen


Garpen mot rubb och stubb

Det börjar verkligen dra ihop sig, både i serien och i min tävling Garpen mot rubb och stubb. Det som så länge såg så bra ut vände på en omgång och nu är det sjukt jämnt med två omgångar kvar. Det blir bara svårare och svårare att förutspå hur matcherna ska sluta. Det är mer nerver på spel än någonsin och jag har suttit med utmanarens och mina egna resultat i ett par dagar nu. Frågan är om man vågar byta ut något resultat för att gambla lite...hmmm..???
Eftersom Sten sture tar sig an Årsta redan på torsdag drar tävlingen igång nu.

För att klargöra matchbilden lite så ser totalpoängen ut enligt nedan;
Garpen- 34 poäng
Rubb och stubb-34 poäng

Med andra ord...det är oliiiidligt spännande!

Omgångens matcher:  
Sten Sture - Årsta
Telge - Gävle
Hammarby - Sala/Silverstaden


Omgångens utmanare har en teknik jag skulle göra allt för. När hon drar igång sitter vi andra uppe på läktaren och käkar korv med bröd + tillbehör. Rakare blad får man leta efter!


Lisa

Lisas tips:
Sten Sture - Årsta 7-4
Telge - Gävle 9-5
Hammarby - Sala/Silverstaden 3-6


Garpens tips:
Sten Sture - Årsta 6-3
Telge - Gävle 5-6
Hammarby - Sala/Silverstaden 2-4 (sista i öppen kasse)

Den här omgången har verkligen varit den svåraste hittills, så mycket står på spel för alla lagen att det är omöjligt att förutspå hur det ska gå...åhh, vad jobbigt =)

Laget eller individen, vem är starkast...that´s the question!

/Garpen

Ögonen går i kors

Idag har jag fått lida av att jag kom in i mitt skrivstim i natt och gick och la mig alldeles för sent. Men vad ska man göra, det har hänt så mycket skoj i Zundaland under de senaste veckorna och när skrivande kommer gäller det att ta vara på tillfället, även om klockan är mitt i natten. Avslutningsdikten har helt enkelt fått en lite annorlunda vinkel i år eller nja, låt mig säga så här... vissa zessor får ta större smällar en andra *ler*

Ska det va så ska det vara all the way...

Blir till att strukturera upp dikten lite bättre ikväll och fortsätta knåpa (läs: om ögonen tillåter och inte går igen), för en avslutningsdikt Zundastyle kan aldrig bli för lång...



O-n-s-d-a-g

Ont i kroppen
Nytta före nöje är dagens ledord
Städdag hemma
Dags för lunch snart? Är jättehungrig!
Allt på en gång, det är en sådan dag idag
Galet trött efter att ha suttit uppe halva natten

/Gnurp

Ett hett tips till alla zessor

Till er zessor som bara läser mailen 1-2 gånger per dag kommer här ett hett tips...
Mailen har gått het under förmiddagen, det har ramlat in sjukt många mail av den kortare varianten så mitt tips:
Läs det sista mailet och släng alla andra ;)

Åh till er som inte tycks jobba...*host host*, msn är ett hett tips ;)

/Garpen


Idag var det min tur...

att säga:
 "- Va, är du säker, du måste skämta?"

Varför köpa skvallerblaskor när man har sin egen "reporter" i vänskapskretsen =)
/Garpen

Ibland överraskar folk mig

Det var länge sedan jag skrattade så mycket som under dagens träning. Redan under uppvärmningen började Bellsi (läs: mitt nya smeknamn på Bella) sin show. Jag hade ont i magen av skratt när vi värmt klart, skit va tjejen är rolig alltså, snacka om att bjuda på sig själv....I like!

Normala Bellsi 

Bellsi mitt på "Plattan" under inkilningen.
Behöver jag säga mer?

Inte nog med att hon är rolig, hon lyckas få med mig på diverse knasiga saker...

/Gnurpisch

/Gnurp

En rafflande avslutning

Kvällens träning var allt annat än lugn, den innehöll det mesta och slutade nästan med en TV-puckshög. Under "två målet" stod det 2-2 med 10 minuter kvar. Röda laget (mitt lag) gick upp till en 2 målsledning innan blåa laget påbörjade sin upphämtning. Det var stundtals riktigt bra spel med snygga mål och när klockan stod på 59.59 satt blåa laget 4-4 målet och sudden var ett faktum. Vad hände? det var allt jag fick fram =)

Sudden var rena hawaiispelet, alla ville avgöra och det var enmansshow under de 2 minuter som skulle avgöra matchen. Sudden förblev utan mål och straffar skulle avgöra. Varje lag plockade fram 3 straffskyttar och sedan var vi igång. En person av 6 satte sin straff och det avgjorde hela matchen, the pressure was on om man säger så. Blåa laget stod för en mirakulös upphämtning och lyckades avgöra matchen...helt j-la otroligt!

Ps. går det att överklaga?

Så här lugna var vi inte på bänken under dagens träning =)

Trots att jag för dagen var i förlorarlaget kunde jag faktiskt glädjas åt de blåa, för skit vilken dramatik det blev... hela bänken stod upp, det var kaos på hög nivå och jag älskade det! Det enda jag saknade var TV-puckshögen...det är som sagt lite udda att träna med oss zessor, man vet aldrig vad som händer =)

Vad det gäller priset får ni i blåa laget hoppas att fröken Öberg inte glömmer det på söndag....för jag menar, det har ju hänt förrut ;)

/Garpen

SS har fått smaka på "the eye"

Hittade minsann en bild som tyder på att SS har fått smaka på "the eye". Fast nog är väl känslan här lite mer "vänlig" än den ni fick skåda i Allianshallen?



/Gnurpisch

Charmen övergår till stress

Mitt jobb kan från ena dagen vara under full kontroll (läs: vilket jag självklart föredrar kontrollfreak som jag är) till att dagen efter bli en kaosdag. Av erfarenhet vet jag att när jag tycker att allt är under kontroll och har haft ett par dagar med bra flyt, så är det bara en tidsfråga förrän något skapar tillfälligt kaos. Kaoset kan göra att jag från ena dagen har lagom mycket att göra och dagens efter plötsligt sitter med häcken full. Jag har mer och mer börjat gå efter min magkänsla för 9,8 av 10 gånger stämmer den. 
   

Att inte veta till 100 % vad som händer från dag till dag är verkligen en prövning när man är lagd åt det ordningssamma hållet, men samtidigt är det charmen med jobbet. Att lösa problem har blivit lite av min grej och det skadar ju inte att jag är världens tävlingsmänniska och sjukt envis dessutom...don´t mess with me!


Ibland övergår dock charmen till onödig stress och då blir jag mindre glad...

/Gnurpisch


Det zurras i Zundaland

Igår under träningen kom det fram ett och annat som kanske kan vara värt att nämnas:

Det ryktas att Zundas egen jeanstjej ligger uppe i 85 par jeans nu. Frågan vi alla ställer oss nu är om det är ett intresse eller rent av en sjukdom...hmmm ;)

Om man är nöjd med att bara delta är man en förlorare...så löd peptalket i röda laget igår. Det är bara vinst som gäller när det är tävling och jag är glad att jag lirade i samma lag som vissa zessor, vi liksom triggar varandra =) 
Hör vi ordet tävling är det kört, två läger bildas och tävlingsinstinkten tar över där inget är förbjudet...

Still going strong... (läs: röda laget vann gårdagens tävling)

Herr Kviding fick ett nytt smeknamn igår...Mr KVEDing. Anledningen...ja, man får nog skylla sig själv när man utmanar ödet med att ställa sig i mål iförd endast hjälm när vi zessor skjuter...haha! Killen som satt på läktaren skrattade nog mer än vi zessor ute på planen, har han upplevt samma smärta månne?

"Väggen" levde upp till sitt smeknamn ytterligare en gång...

Joanna försökte sig på en straff a lá "Sundbom" med diverse stretchövningar på vägen fram, utgången kanske inte blev den bästa men rörligheten var det inget fel på.

Jag har en känsla av att my old Wingman fortfarande är chockad...gång på gång denna säsong har jag fått höra "VA, du måste skämta, är du säker?" Haha, lika roligt varje gång!

Jag och "the knee" diskuterade igår att vi saknar "the body" och "the brain" för att ha skapat den perfekta femman...ibland märks det att vi tränar sent på kvällen, humorn är inte riktigt där den borde =)



Finns det hjärterum, finns det stjärterum =)

Intressant och se vad kvällens träning bjuder på...

/Gnurp

 

Massor av kärlek från Zundaland

Det finns inte så mycket att skriva nu ikväll förutom att all kärlek och alla tankar från oss zessor går till L. Den här säsongen har handlat om så mycket mer än innebandy, den saken är klar...


/Garpen

Ombytta roller

Vart jag än i världen har befunnit mig en längre period, brukar mamma skicka paket till mig med diverse saker. Oftast har det varit knäckebröd, någon skvallertidning, saltlakrits, även långkalsonger har förekommit men det viktigaste av allt, ett handskrivet brev/meddelande. Brevet är alltid lika uppskattat och framkallar tårar, ibland av längtan men mest av glädje.


Nu är det ombytta roller, mamma är ute i världen och flänger och jag får knåpa ihop ett paket. Har inte riktigt bestämt vad som ska i paketet men några saker måste bara inhandlas: Kaviar, massor av tidningar, knäckebröd och sedan blir det nog ett par överraskningar. Det är nog bäst att börja skriva det handskrivna brevet inom kort, för jag är ju inte lika snabb att skriva för hand längre. Jag menar...det var ju inte direkt igår jag skrev ett handskrivet brev =).



/Garpen

Har Plupp avgjort tävlingen?

Ja, hur ska man sammanfatta denna omgång?
Samtliga topplag tappade poäng och en och annan skräll var ett faktum.
Jag gjorde min sämsta omgång hittills medan min utmanare hade stenkoll...iaf i "skrällmatchen".


Omgångens matcher & resultat:
Falun - Hammarby 5-7     (2, 12 mål)
Vendelsö- Sten sture 5-5     (X, 10 mål)
Sala- Gävle 2-5     (2, 7 mål)



Plupps tips:
Falun - Hammarby 5-3 (fel)
Vendelsö- Sten sture 3-4 (fel)
Sala- Gävle 2-5 (Rätt, rätt, rätt 6 poäng, Grymt Plupp!)

Plupps poäng: 6

Garpens tips:
Falun - Hammarby 6-2 (fel)
Vendelsö - Sten sture 2-7 (fel)
Sala - Gävle 6-3 (fel)

Garpens poäng: 0


Tävlingens totala poäng:
Garpen- 34
Rubb och Stubb- 34


Mitt lilla försprång är som bortblåst och laget har Plupp att tacka, för med 2 omgångar kvar har tävlingen fått ny fart och spänningen är oliiiiiiidlig =)

Min fråga återstår...är laget starkare än individen?

The pressure is on...

/Garpen 

En hyllning till Daniel Breitholtz

Alla lag behöver en "Daniel Breitholtz"...


Många utifrån kanske skakar på huvudet och undrar varför vi har Daniel som lagledare/glädjespridare i Zunda, men ingen utanför laget kan förstå vilket nytta han gör för varje individ och laget i sin helhet.
Det är ingen nyhet att man måste må bra privat för att man ska prestera på innebandyplan och som den här säsong har sett ut har det varit en central punkt i Zunda.


Det har tagit mig nästan sex månader att förstå storheten med Daniel Breitholtz. Han kom som praktikant, blev lagledare och har förblivit lagets glädjespridare och personliga coach. Den här veckan har verkligen polletten trillat ner, jag har insett hur mycket Daniel betyder för mig och vårt lag.


Jag önskar att jag hade haft en " Daniel Breitholtz" i mitt lag under hela min innebandykarriär. En person som lyfter alla på individnivå, ser till att alla mår bra på det privata planet, sprider glädje, pushar, peppar, försöker ge råd, en axel att luta sig mot och framförallt bara finnas till. En person som tar av sin egen tid för att hjälpa och lyfta andra och på sitt sätt bidra till succé.


I mina ögon kunde den här säsongen ha slutat i bitar, men tack vare bland annat Daniel kommer vi som lag avsluta säsongen på bästa sätt och vägen dit har varit allt annat än en rakstrecka.


Denna säsong har vi i Zunda växt som lag och det mycket tack vare Daniel Breitholtz.


Daniel, Zundas egen "måbra coach"


/Garpen


En helg i vännernas tecken

Den här helgen kan man sammanfatta med ett ord: vänner

Jag har hela helgen umgåtts med vänner av olika slag och haft hur trevligt som helst. Igår efter matchen var jag i ett glädjerus och joinade Tosse, Sandra och Lisa på kvällen, zessor som jag kanske inte vanligtvis hänger med. Det blev en grymt lyckad kväll och jag sätter punkt där =)  


Idag har jag hunnit med att prata av mig i telefon med en barndomskamrat, ätit lunch med en annan och blivit serverad middag a lá Estun med Kirran som sällskap. En kanon helg med andra ord och jag säger precis som för några dagar sedan:

Tack för att ni finns, vad skulle jag göra utan er?

Bild från Triathlontävlingen ute på Bosön under försäsongen

/Garpen


Om blickar kunde döda...

Under matchen mot Årsta åkte vår keeper Maria på slag från en Årstaspelare, i samma veva fick jag världens adrenalinkick och "flyttade" (läs: tacklade bort) Årstaspelaren från målet och gav henne min "du rör inte vår keeper"-blick. Tydligen var blicken rätt intensiv för hela Zundabänken reagerade och någon la fram det som: om blickar kunde döda...


Ja, vad ska jag säga...ingen rör vår keeper och skulle jag behövt hade jag tagit säsongens första 2:a utan att blinka, allt för att skydda Maria.


Har förståss fått ett nytt smeknamn efter incidenten: "the eye". Roligast av allt är nu min kedjeformation: the knee, the toe och slutligen the eye =)


the knee, the toe & the eye


/Garpen aka. "the eye"  


Min försökskanin

När jag var i Thailand sist så köpte jag på mig lite mediciner och diverse annat från deras apotek. Bland annat köpte jag ett plåster som tydligen skulle vara bra vid värk, typ som ett plåster med tigerbalsam. Hur som helst hade jag inte använt det, så när Lisa under veckan åkte på en "vadkaka" (läs: lårkaka fast på vaden) tyckte jag att det skulle vara intressant och testa plåstret och se om det gav någon verkan. Så innan matchen mot Årsta åkte plåstret på och jag kan ju säga så mycket som att det var bättre än vad vi kunde läsa oss till =)


Lisa gav plåstret högsta betyg ;)


Nu blir det till att lägga in en liten beställning till mamma och pappa innan de kommer hem, för man vet ju aldrig när nästa "olycka" är framme...


 

Tack för hjälpen Lisa! =)


/Gnurpisch

Hopprepslistan

Efter en skön seger i sudden igår mot kvaljagande Årsta ser min hopprepslista ut som följer...


Går till hela laget, den kämparinsats som alla gjorde var så grymt skön att se. Peppandet från bänken, tränare och lagledare som ständigt peppar ja, allt kändes kanon. Det enda som saknades var 3 poäng, men vi fick iaf med oss 2 poäng och skapade en del kaos i toppen.


Går till Ullis som gör en kanonpremiär. Hon hann med en hel del på sina 60 minuter, en utvisning och en ass, inte illa för en premiär mitt i säsongen =)


Går till matchens vägg och tillika målvakt för dagen, Maria Peters. Hon kan ha varit hes dagens till ära men gjorde sitt jobb med bravur. En trygghet för hela laget.

Ett Extra plus går till avlastningskedjan som var grymma och skapade chans på chans i de byten de var inne och härjade, skönt att se.

/Garpen


En fartfylld söndag

Sms:en har haglat in nu på morgonen och jag ska precis iväg och äta lunch för att sedan möta upp Kirran och dra ut till Wilda Väsby och hälsa på my old wingman. Blir en helgupdate senare ikväll när jag lugnat ner mig lite...

/Gnurp   


Oreda i toppen del 1

Idag skapade vi oreda i toppen av serien, precis det vi vill göra. Kan man inte vinna serien kan man iaf förstöra och skapa spänning i toppen.

Vi åkte ifrån Allinshallen med 2 poäng efter vinst i sudden och det var en skön seger kan jag lova!

Allt om dagens match och hopprepslista mm får ni imorgon för nu ska jag njuta av segern och alla hjärtans dag =)

/Garpen 

Dags att ställa till det i toppstriden

Har intagit min frukost och ska snart börja dra mig till Uppisch och Allianshallen. Måste säga att det har varit skönt att spela i en serie med en hel del Sthlmslag. Uppsala känns ju nästan som hemma, det tar iaf inte hela dagen för att åka och lira match.


Det är tight i toppen av serien och jag hoppas vi kan ställa till det ännu mera för lagen som gör upp om kvalplatsen =)



/Garpen

Jag vill resa...NU!!!

Idag har jag haft ett sjukt sug av att resa, trots att jag inte varit hemma i Sverige mer än 1 ½ månad så kryper det i kroppen. Med tanke på mitt resberoende kanske jag har valt fel yrke =) Det blir inte bättre av att jag snackat resor med alla den här veckan. Får se hur det blir med den tänkta New York-resan senare i vår...hört rykten om att en viss basketsäsong håller på lite längre än vad som var tänkt från början.


Som toppen på isberget fick jag idag även mitt Finnairkort på posten, så nu har jag även koll på mina respoäng...snacka om nördig..haha.

Skulle inte tacka nej...

Nä, nu ska jag dämpa resbehovet genom att softa lite, läsa min tidning som kom på posten och ladda inför morgondagen.

Mkt skoj som damp ner i brevlådan idag =)


/Gnurpisch som vill ut och resa

Finns en anledning till allt tjat

Det finns en anledning till att jag varje träning tjatar på att någon ska "vakta" våra väskor och jackor när vi är ute och värmer upp. Många kommer direkt från jobbet och har då ibland laptop och andra dyra saker med sig. Igår blev en zessa av med sin jacka efter träningen med mobil, pengar, busskort mm. Hade det varit jag hade jag blivit galen och jag antar att F inte var mycket gladare hon.


Fy fan för folk som inte kan låta bli andras grejer...


/Gnurpisch


Tankar och funderingar

Den här säsongen har handlat om så mycket mer än resultat i Zundaland. Allt fokus som man lagt på innebandy i alla år har under den här säsongen lagts på så mycket annat runt omkring. Jag har aldrig tidigare varit med om en säsong med så mycket sorg på det privata planet som i år. Oavsett om det handlar om en själv eller någon annan blir man påverkad. Det sägs ju att man måste ha det bra privat för att lyckas på planen och det stämmer verkligen.

Att vara en del av ett lag innebär så mycket mer än att bara träna och vinna matcher. Man umgås i vissa fall mer än vad man gör med sin riktiga familj, dvs. laget blir ens andra hem. Precis som med sin familjen gläds man åt framgångar, bjuder på sig själv, skrattar åt galna händelser och fäller en och annan tår. Man vet att laget och träningarna finns där som en fristad, en stund att få komma bort från allt "jobbigt" och bara vara och få skratta igen. Att få komma ner till träningen, hälsa på alla och bara vara utan att bli utfrågad eller dömd betyder massor och känslan av att ha laget i ryggen kan verkligen betyda allt.

Ett mail, ett sms, en blick, en klapp på axeln, ett skratt...ja, små gester som kan betyda såååå mycket. Kom ihåg att det krävs så lite...men att det kan förändra sååå mycket!



Oj, det blev både långt och djupt...


/Garpen

Vad skulle man göra utan sina vänner?

Behövde lite skoj efter dagens kalkonträning så järngänget gjorde sällskap och det blev middag tillsammans. Det är så skönt att bara få prata av sig, uppdatera varandra på det senaste och skratta åt allas knasiga berättelser. Vad skulle man göra utan sina vänner?


Skönast var my old wingman som glömt byta skor och fortfarande hade innebandyskorna på...haha, skön syn!

Fröken Kirran hade inte haft den bästa dagen...
Ps.glöm inte att ta hem nycklarna från jobbet imorgon Kirran 

Smidiga Skoog var lika smidig som vanligt och slog skallen i bordslampan innan det var dags att gå...som sagt, allt var precis som vanligt *ler*



Tack för att ni finns tjejer!

/Gnurp

Vilken kalkonträning

Jag hatar att jaga boll...

Jag jagade boll i 60 minuter idag...

Dagens träning kallas för kalkonträning och dem avskyr jag...


Jag glädjs dock åt dem som höll i bollen så att jag fick jaga...

Skönt att jag inte är bortskämd med kalkonträningar =)

/Gnurpisch 


Garpen mot Rubb och Stubb

Det börjar dra ihop sig...

Omgångens matcher:
Falun - Hammarby
Vendelsö - Sten sture
Sala - Gävle


Veckans utmanare är rätt lik förra veckans utmanare till utseendet, men är totalt olik på insidan. Större delen av säsongen har dessvärre försvunnit på grund av skador men nu är hon tillbaka på parketten. Hon har hunnit bli en fena i gymmet iaf =)  


Sofia aka. Plupp

Plupps tips:
Falun - Hammarby 5-3
Vendelsö- Sten sture 3-4
Sala- Gävle 2-5

Garpens tips:
Falun - Hammarby 6-2
Vendelsö - Sten sture 2-7
Sala - Gävle 6-3

/Garpen

Dags att slipa på diamanten

Dags att börja dra sig mot Solnahallen och sista träningen inför Årstamatchen i helgen. Efter ett par helger utan match ska det bli skoj att få fightas lite ute på planen.

Hörde att "the knee" & "the toe" har hand om fikakorgen till helgen...ska vi slå vad om att det kommer ligga hjärtan i korgen? Fler än vanligt det vill säga =)

Dags att slipa på diamanten...

/Gaschpen

Dagens födelsedagsbarn i Zundaland

Idag är det Lisas tur att fira med tårta och presenter.
Ett stort grattis på födelsedagen tjejen!



/Gnurpisch

En klapp på axeln

Jag hann precis klart på minuten med rapporten innan min chef skulle dra iväg...puhhh *torkar svett från pannan*. 8 timmars finslipning tar verkligen kraften ur en. En positiv sak kunde jag iaf konstatera, jag kan fortfarande prestera under den tidspress som faktiskt infann sig idag. Dålig planering kanske vissa skulle säga men de som känner mig vet att jag alltid är ute i god tid...iaf för det mesta *ler*.

*En klapp på axeln*

Mindre roligt att veta att jag inte kollat dagens mail (läs: är tillräckligt stressad redan som det är, behöver inte fler saker på "att göra"- listan) och att bara en punkt på min "att göra"-lista är överstruken. Men det får bli morgondagens bekymmer...min hjärna känns sönderbränd från dagens stress, press, siffror och jämförelser, så nu behöver jag bara få komma hem och sedan få springa av mig på träningen, måste rensa huvudet. Jag hoppas innerligt att kvällens träning blir lika skoj som gårdagens...haha, fick till och med "märka" (läs: de stod i vägen när moi tog i för slagskott) Smidiga Skoog och my old wingman igår. Som alltid var det självklart medvetet ;)

Man ger och man tar...


Ps. ibland kan det till och med sluta som ovan...eller hur Fia?

/Gnurpisch

Give me some magic

Idag är det en sådan där dag då jag önskar att jag kunde trolla. Från att ha lagom mycket att göra har det nu övergått till sjukt mkt att göra. Jag har inte ens prickat av första punkten på min "att göra"-lista för dagen och halva dagen har redan passerat.  Men vilken lättnad det blir när den rapport jag suttit med i två veckor äntligen är klar...can´t wait!


Please give me some magic...



Ps. Snacka om att siffror kan göra en yr i bollen.

/Garpen


Skön start på veckan

Efter att jag sovit ut ordentligt i helgen bestämde jag mig för att gå upp tidigare än vanligt och promenera till jobbet imorse. Det är lika jobbigt att ta sig ur sängen och ut i kylan men när jag väl är ute är det hur skönt som helst. Det går knappast och få en skönare start på veckan!


Efter två spellediga helger är det dags för en normal innebandyvecka igen med avslutande match till helgen. Återstår bara 3 matcher på säsongen, känns lite tråkigt men samtidigt kan jag gotta mig i att min favoritmatch alla kategorier är kvar, Sala borta.  


Matcherna borta mot Sala/Silverstaden är alltid lika roliga. Det är mycket publik, roligt lag att möta, skönt ljus i hallen (läs: iaf efter ett tag), kanongolv...ja, jag skulle kunna fortsätta ett tag till =)


Jag hoppas innerligt att serien fortsätter vara så jämn så att det hela avgörs i sista omgången...



/Garpen

Känner mina vänner rätt bra

Fick ett sms sent igår kväll från en kompis som undrade vad jag gjort i helgen. Mitt svar blev något i still med...tänkte du på något särskilt eller är det för att jag inte bloggat på hela helgen?
Precis som jag trodde hade hon reagerat på att bloggen inte uppdaterats under hela helgen och var lite nyfiken. Ibland blir det så, antingen har man inte gjort speciellt mycket värt att skriva om eller så kanske man har gjort saker man inte vill skriva om i bloggen =)


Ordbajsa kan vara rätt skoj ibland med betoning på IBLAND...


/Gnurp


Fredag

Fyra timmar tills jag kan gå hem
Roligt att träffa lite nytt folk
E rätt trött
Diskmaskinen måste tömmas
Alldeles perfekt för lite spontanitet
Garderoben bli kvällens uppgift

/Gnurp


Still going strong

Det är svårt att slå mig i diverse sporttävlingar speciellt när det är individuella grenar. Igår sattes min tävlingsanda på prov då bowling stod på schemat. Jag har inte bowlat sedan gymnasiet (Läs: ca. 7 år sedan), jo en gång fast då TV-spelsversionen. Långt ifrån samma sak och därför var det lite extra skoj igår.


Jag började lite segt men kom sedan igång och vann rätt överlägset…tappade tom räkningen på hur många strikes jag fick in (läs: fast det kanske inte säger så mycket eftersom jag har guldfiskminne). Själva segern i sig var så j-la skön  som en dag på jobbet *ler*, men det roligaste var det faktum att jag fick knäppa motståndaren, som varit så j-la kaxig hela tiden och triggat mig hela veckan, på näsan. Jag var betydligt bättre än vad motståndaren trodde.

Skenet bedrar ibland…bara för att man bär klackar behöver man inte vara totalt kass på sport ;)

Still going strong!

/Gnurpisch

Dags att glänsa

Efter två dagars tränande är det onsdag vilket betyder träningsledigt i Zundaland. Skulle egentligen behöva städa upp lite hemma och fixa men tänker faktiskt skita i det och vara lite spontan istället =)

Nyårslöften är till för att hållas...iaf ett tag ;)


Ikväll får klubban stanna hemma medan ägarinnan ser till att hålla segersviten intakt...
Jag hoppas verkligen inte tävlingsdjävulen i mig kommer fram ikväll...inte rätt kväll för det.


Time to shine...



/Gnurpisch

Tävlingsdjävulen i mig kom fram idag

Att man aldrig lär sig...ja, eller snarare att JAG aldrig lär mig att förlora. Jag är född vinnare, så enkelt måste det vara =)
Dessutom blir det rätt roligt när man har spelare i samma lag som är likadana, vi triggar verkligen varandra till 1000, fast ibland blir jag nästan lite rädd för mig själv...

Tävlingsdjävulen i mig kom fram idag under dagens "två mål" och satte sig på axeln, men kunde lätt plockas ner från eftersom vi spelade så pass bra i femman. Det gjorde ingenting att vi kanske släppte ett mål i baken för idag släppte verkligen spelet i vår femma. Samarbetet mellan "The knee" och "the toe" och moi fungerar bara bättre och bättre och det var länge sedan det kändes så bra som idag....skojigt värre!

Att jag dessutom fick stänka dit en boll gjorde ju inte saken sämre.
 
Ps. det är bra att klubban och huvudet inte tänker samma sak...iaf i mitt fall ;)

Våga skjuta, det är tufft att göra mål!


/Gnurpen 

Tillbaka till Solnahallen

Det märks att innebandyn är igång i mitt liv igen efter en veckas frånvaro, Solnahallen nämns ett antal gånger per dag på ett eller annat sätt =)

Gårdagens diagnos av dagens träning
Uppiggande i 30 minuter
Jobbigt  i 30 minuter
Roligt i 60 minuter


Hmmm...

Lång träning ;)

/Garpen


Tillbaka i Solnahallen

Igår var jag tillbaka i Solnahallen efter en veckas frånvaro pga. bland annat jobb. Som vanligt var det roligt att träffa alla zessor igen och få babbla på lite, för det hinner hända en hel del på en vecka =)


Konstaterande från gårdagen:

Skönt med lite nya dialekter i laget...


Vad hände med tjejen som sa "-Det här var sista gången jag har på mig målvaktsutrustningen"? Var det inte hennes typ 4:e träning i år. Det är svårare att slita sig än vad man kan tro! *ler*.


Ett break, oavsett om det bara är på en vecka, behövs ibland för att få lite ny energi och glädje.


Noterbart var att jag spelade mellan "the toe" och "the knee"...haha, skön duo =).



The knee, the toe, jag & Tosse


Over and out!

/Gnurp


Det var det där med guldfisken...

Hmmm...


/Garpen

Petra Öberg till landslaget

Som jag nämnt tidigare ska Petra Öberg bli Öberg med hela Sveriges U19 trupp (damer). Zunda delar med andra ord med sig av den bästa "ordning-&-reda fröken" som jag någonsin skådat.

Lycka till Öberg!


Foto: Jan Lindberg.

/Gaschpen

Man kan inte ha koll överallt

Jag har fått problem med min vanliga laptop, seg och inte speciellt rolig just nu. Jag måste tömma datorn big time, minnet är nästan fullt och jag har samlat på mig så mycket skit under alla dessa år.


Igår kollade jag igenom lite bilder i datorn och insåg rätt snabbt att det fanns en massa kopior och mapparna var helt out of control. Jag måste strukturera upp mitt mappsystem för bilderna samt radera en del. Vissa bilder är inte ens värda att ha kvar...det finns en massa fördelar med digitalkameran men det är inte lika skoj när man inser att man har massor av bilder som sparats som bara finns där och tar upp plats.


Nej, en rensning och omstrukturering krävs och det snabbt!

Min räddning just nu


/Gnurpisch


Tiden går och kontakten minskar

Idag fick jag ett ryck och ringde en gammal arbetskamrat som jag inte sett eller pratat med på ett halvår. Tiden bara går och det är lätt att man glömmer av personer som inte är i ens vardag vanligtvis. Efter en härlig update fick jag en inbjudan till Köpenhamn....det var bara att tacka & bocka. Det roliga är att vi är som helan och halvan, totalt olika men det är ju det som är lite av tjusningen =)



 

Foto: ensexa.com


/Garpen


Morgonpromenad

Måndag och dags att ta nya tag. Valde att promenera till jobbet imorse, det var alldeles för länge sedan jag gjorde det. Visst det är en promenad på 50 minuter och just nu kallt som fan men jag tycker ändå att det positiva väger över. Med ett underställ på och musik i öronen går tiden rätt snabbt ändå och det bästa av allt...man kan rensa skallen på diverse tankar, behövs ibland.


Bara utsikten på väg till jobbet gör det värt att gå

Även reflexerna fick följa med i morse

Skönt att känna sig fräsch så tidigt på morgonen, överskott av syre kan man säga =)


/Garpen


Hmmm

Fick precis ett sms från ett okänt nummer från utlandet, det stod:

Jag är fri!

Hmmm...

/Gnurpisch

Resultat: Garpen mot rubb och stubb

Påminnelse av reglerna:
Man får 3 poäng för rätt matchresultat (ex. 5-2)
2 poäng för rätt antal mål i matchen totalt (ex. 7 mål)
1 poäng för rätt resultat (ex. X -oavgjort)



Resultatet från veckans omgång...

Omgångens matcher:
Sten sture-Falun 9-5 (1, 14 mål)
Telge-Sala 1-5 (2, 6 mål)
Gävle-Vendelsö 7-6 (1, 13 mål)
Hammarby-Årsta 2-4 (2, 6 mål)


Nea

Neas tips:
Sten sture-Falun 7-2 (Rätt, 1 poäng)
Telge-Sala 3-4 (Rätt, 1 poäng)
Gävle-Vendelsö 3-4 (fel)
Hammarby-Årsta 1-5 (Rätt antal mål + vinnande lag 3 poäng)

Neas totala poäng:  5

Garpens tips:
Sten sture- Falun 10-3 (Rätt, 1 poäng)
Telge- Sala/Silverstaden 3-6 (Rätt, 1 poäng)
Gävle - Vendelsö 5-8 (Rätt antal mål 2 poäng)
Hammarby-Årsta 0-6 (Rätt, 1 poäng)

Garpens totala poäng: 5


Tävlingens totala poäng:
Garpen- 34
Rubb och stubb- 28

Nu återstår det bara 3 omgångar...

/Gnurpisch

RSS 2.0