Tävling väntar

Imorgon är det golftävling igen och jag går tydligen ut i första bollen vid lunch. Skönt att vi inte startar tidigare, nu hinner jag iaf sova lite längre än vanligt =)



Måste kolla vädret för morgondagen och packa bagen efter det, för jag vill ju inte se ut som en blöt hund igen ;)

Yr.no is the skit…bästa vädersiten!

/Garpen

SS & Plipp fick mig på andra tankar

Spenderade gårdagskvällen hemma hos SS och födelsedagsfika. Det blev en massa snack från SS och Plipps resa och jag fick även se en del bilder, alltid lika skoj. Våra diskussioner blev mer och mer inriktade på framtida resor och saker man vill göra. Jag fick verkligen en ny kick att börja tänka i lite annorlunda banor, så idag har jag googlat och googlat….

 /Garpen

Grattis SS

Idag fyller SS aka. Smidiga Skoog år.
Ett stort grattis på födelsedagen tjejen, hoppas du får en kanondag!



/Garpen

Moroten fixad

Jag måste nästan alltid ha en "morot" för att klara av jobb, innebandy och allt annat under hösten. Efter att min chef dealat lite med mig tidigare i år öppnades några dörrar och efter en del grubblande över datum mm. har jag nu bokat mina biljetter till värmen. Eftersom jag sparat större delen av min semester till i vinter blir det rätt många dagar i solen...can´t wait!

Nedräkningen har börjat...



/Garpen

Premiären avklarad

Ja, då var första träningen inomhus i hall avklarad och det blev en fnittrande sådan, iaf till en början. Vi spelade mest två mål för att bli vän med boll och klubba och det var hur roligt som helst och ledde till en massa skratt.

Anki och Brännis passade på att prova en karriär som målvakter och det tyckte jag båda skötte med bravur. Med andra ord behöver vi knappast oroa oss för vem som ska hoppa in i mål om hela målvaktskåren är borta =)


Min träning slutade med en blåsa under foten som resultat av innebandyskorna + mina sulor. Är jag egentligen förvånad? Är det inte skavsår så är det blåsor…orka…

Ikväll blir det egen träning på valfri ort…

 /Garpen

Premiär i kväll

Ikväll ska jag få röra boll och klubba för första gången sedan mars/april. Min första inomhusträning för säsongen…tjohooo! Oavsett vad som väntar ska det bli skoj och dessutom intressant och se om det blir ”Bambi på hal is” eller om jag och min klubba är vänner efter uppehållet.

Innebandyskorna ska på dem med och nu med mina nya specialsulor. Ska bli intressant och se om jag känner någon skillnad…

Dessa bytte jag ut förra säsongen, rätt slitna men sjukt sköna
/Garpen

Tävling i helgen

På lördag är det dags för golftävling igen...tjohooo! Jag ska spela en lagtävling och just nu hoppas jag bara på att det blir bra väder, ja eller bara det inte regnar iaf. Sist jag spelade lagtävling spöregnade det under de första 8 hålen och jag såg ut som en blöt hund. Det ska bli skoj att få svinga lite igen och förhoppningsvis är jag bättre än sist, har ju hunnit med att träna lite ;)


/Garpen

Hurtig värre

Mina benmuskler har verkligen fått jobba denna vecka då jag varit hurtig värre och cyklat till och från jobbet och till träningen. Fast jag måste erkänna att jag nu börjar känna att benen behöver vila lite. Sträckan är egentligen inte speciellt lång men det går verkligen upp och ner med härliga "dödsbackar" där de flesta går. Men mitt stora problem är att jag inte kan cykla långsamt utan tävlar med alla som är i min närhet och finns det ingen att tävla mot tävlar jag med mig själv. Jag kan exempelvis ge mig fan på att jag måste sitta ner på sadeln hela vägen upp för "dödsbacken" och som om det inte räckte kan jag försöka ha så trög växel som möjligt. Ja, jag vet, jag är lite konstig ibland men har man ett behov av att tävla så får man göra det bästa av situationen =)


Kanske dags att ta bilen till träningen ikväll...

/Garpen

Privat träning

Kvällen spenderades i Haga parken tillsammans med Anki och Kveding. Det var lite av en privat träning (läs: två tappra zessor hittade ner till träningen idag, det är ju trots allt semestertider) och det blev ingen lek. Vi sprang intervaller och avslutade med en hel del styrka.
 

Under sista övningen som blev "sitta i 90 grader mot en vägg" kom plötsligt tennisproffset Robin Söderling cyklandes framför oss och tittade glatt på när vi satt och kämpade. När vi var klara var det våt tur att garva. Robin hade en fotografering av det "udda" slaget ute på gräset. Han tog av sig skorna och började sedan rulla runt i gräset, stod på alla fyra, gjorde kullerbytta och kråla runt som om han inte gjort annat i sitt liv. Jag skulle allt vilja veta vad bilderna hamnar när de är klara... 


/Garpen

Dags att ta tag i projekten

Då var jobbmailen tömd, lunchen på värmning och planeringen i full gång. Det är alltid lika jobbigt att komma tillbaka från en semester och inse att man har så sjukt mycket att göra…igen…

Inte nog med projekten på jobbet, jag har en del miniprojekt privat också som jag lagt på is under de senaste veckorna som jag VERKLIGEN måste börja ta tag i. Tiden går och slutdatumen närmar sig…skönt att det är skojiga saker som jag pysslar med, blir så mycket enklare då =)

/Garpen

Snart dags att dra igång allt igen

Nu när semestern börjar ta slut och jobbet och den vanliga vardagen börjar igen kan jag blicka tillbaka och komma fram till följande:

Fram till nu har allt som har med innebandy att göra känts väldigt avlägset och jag tror att det varit bra, iaf för min egen del. Förra året tränade vi varje vecka tillsammans med laget från början av maj. Vissa veckor 2 pass och andra veckor 5 pass. Varje vecka handlade om träning och det kändes som om semestern knappt infann sig utan allt man gjorde var att träna. Inte för att det var tråkigt att träna, vi hade skitkul och laget blev riktigt tight under försäsongsmånaderna. Men säsongen kändes så himla lång och när juluppehållet kom var de flesta riktigt trötta på innebandyn och då hade vi lite mindre än halva serien kvar att spela, Inte den bästa känslan direkt. Vi konstaterade till slut att vi hade haft en säsong på 10 månader med knappt några veckors ledighet.


I år har det varit raka motsatsen, vi har tränat själva och jag har verkligen känt att jag haft SEMESTER och även njutit av att kunna träna när det passat mig. Jag har knappt tänkt på innebandyn och gjort en massa annat skoj som man kanske tackade nej till förra året för vi skulle träna. Visst ibland måste man välja och satsar man så satsar man, men samtidigt finns det en gräns för hur mycket tid man ska lägga ner. Vi är inga proffs som får betalt utan de flesta har sitt heltidsjobb och sedan innebandyn på det som tar en massa tid. Hade det inte varit för att jag älskar sporten så mycket och trivs så sjukt bra i laget hade jag nog aldrig orkat år efter år.


I morgon är det en ny vecka med jobb och träning men innan dess ska jag njuta av min sista lediga semesterdag =)

/Garpen 

Kalendern ifylld

Passade på att fylla på kalendern med aktuella datum för de närmaste veckorna och matcherna i serien. Till min stora förvåning finns de en hel del spelfria veckor under säsongen men det kanske är VM-veckor eller nått. Precis som förra säsongen tar matcherna slut redan i februari, iaf för de lag som inte hamnar i toppen. Jag har inte kollat jättenoga än på hemma kontra bortamatcher och turordningen men det kan väl knappast bli som förra året då vi nästan bara hade hemma matcher innan jul och satt på bussen varje helg efter jul.


En undrar jag har är hur man kan lägga en match redan den 4 jan? Tänk på de lag som har spelare som åker hem till sin familj på annan ort för att fira jul, ingen ledighet här inte. Sedan såg jag även att vi har match den 22 dec, samma sak gäller väl där. Svårt för en del att ta sig hem, men men, har man gett sig in i leken, får man leken tåla...

Det känns iaf skönt att ha lite koll på helgerna i höst/vinter och början på nästa år, med andra ord är livet lite mer planerat än tidigare. Mer färg i kalendern och ännu mer kommer det att bli.


 /Garpen

Verkligheten närmar sig

Hemma igen efter en kanonvecka i Turkiet.

Öppnade precis mailen och insåg att jag hade 35 nya mail att läsa....orka...

Nä, lika bra att packa upp, sätta på tvättmaskinen och gå och köpa lite käk medans ångan är uppe...

/Garpen som är svulten

Ready to go

Ja, då var det ca 8 timmar kvar innan jag ska befinna mig på Arlanda. Väskan är färdigpackad, outfiten för resan ligger framme och väckarklockorna (ja, vill ju inte försova mig) är ställda på en viss tid. Har varit och hämtat ett papper med adressen dit vi ska så nu ska allt vara på sin plats. Märker ni att jag inte är lika förberedd som jag brukar...har börjat med mottot "det löser sig" och hittills har det ju gått bra och jag känner mig mindre stressad =)

Känner jag mig själv rätt lär det dröja någon timme till innan jag sover så med andra ord blir det sovläge på planet imorgon bitti och sedan beachen =)

Kan redan nu avslöja att jag vet vad jag och L kommer prata och diskutera när vi kommer hem...hahaha, det händer grejer klockan 04.00 varje morgon dit vi ska. Morgonpromenad någon?

Ha det bäst & vem vet, det kanske dyker upp något spontaninlägg och Internetgudarna vill mig väl... 



/Garpen


Packning i världsklass

Fick order att packa lätt inför resan och det har jag gjort. Jag tog verkligen orden på allvar, alla mina saker ligger nerpackade i träningsväskan. Fatta att jag fått ner ALLT i min lilla träningsväska. Jag hade med ungefär 4 ggr det under min golfvecka, så det ska bli intressant och se om det blir en hit eller en flopp. Ska iaf försöka slippa checka in bagage och bara köra handbagage, vi får väl se hur det går med det.

Har trots allt lite kvar att fixa:
- måste fixa musik till Ipoden
- välja böcker att ta med
- bestämma flygoutfit...kallt, varmt....hmmm
- välja skor...kanske måste byta väska trots allt =)

Inte många timmar kvar nu....

/Garpen

Sista dagen & svinga klubban

Är inne på den sista arbetsdagen innan jag får lite miljöombyte och chansen att jämna ut golfbrännan lite, ska bli så skönt. Började packa igår men kom inte så långt…jag avskyr ju att packa som ni vet, men ikväll måste jag bli klar för i morgon bitti ska jag vara på Arlanda sjukt tidigt…inget snoozande imorrn inte.

Tog med mig golfbagen till jobbet så när jag känner mig klar här på kontoret tänkte jag åka och träna lite och dessutom testa en ny klubba som jag fått låna. Efter förra veckan känns det nästan konstigt att inte svinga klubban varje dag =)

/Garpen

Benen går av sig själva

Jag tror att min golfvecka gjorde att mina ben nu kräver att få gå, en rätt skön känsla faktiskt. Promenerade till och från jobbet igår och gick även i morse. Jag har ju dessutom inte haft någon tid att passa så jag har utnyttjat tiden lite och tagit sovmorgon, var på jobbet vid 09.30 imorse. Skönt att få gratis träning i ca 1 h 40 minuter och dessutom låta tankarna rulla. Det kan jag starkt rekommendera!

Gårdagens update med Kirran var trevlig, det hinner verkligen hända saker på en vecka =)
När det var dags för fröken att åka hem slängde jag med min spikmatta i en påse och några minuter senare pep det till i mobilen och ett MMS kom. Hahaha, Kirran var lite röd på ryggen kan man säga, skönt att veta att kroppen vänjer sig till slut =)



Långpromenad och löpning igår…
Spinning idag?

/Garpen

Ändrade planer

Jag bytte Britneykonserten mot ett löppass i Haga Parken...hur sorgligt lät inte det där? Usch! Jag och Kirran bestämde oss att spara slantarna till något roligare, speciellt eftersom Brittan tydligen mimar. Men en updatekväll blir det nog allt, det var ju trots allt typ en vecka sedan jag såg Kirran sist och känner jag den tjejen rätt har det hunnit hända en massa saker under den tiden... *nyfiken*
 
/Garpen

Brittan?

Ikväll ska jag och Kirran förmodligen göra en ”Beyoncé”, dvs. åka till Globen och spontanköpa konsertbiljetter till Britneykonserten. Har ingen aning om det kommer fungera men med Kirran vid min sida brukar allt gå vägen så jag är inte speciellt orolig =)

/Garpen

Allt flyter

Igår efter en shoppingrunda inne i stan satte jag mig framför filmen ”Allt flyter. Jag visste sedan innan att Annika i laget skulle finnas med i bild men när jag började titta blev det nästan lite konstigt eftersom både Annika och ”Bossan” var med i en av de första scenerna. Det var en hel del andra ”kända” ansikten som jag kände igen från AIK:s innebandydamer.
Som om det inte var nog med det så märkte jag plötsligt att filmen spelats in i mitt bostadsområde och i grannhuset, en rätt märklig känsla faktiskt och jag kände verkligen igen allt. Jag kunde plötsligt lägga ihop ett och ett när jag insåg att Måns Herngren var inblandad i filmen. För säkert ett år sedan satt det ju en lapp på vår ytterdörr där filmbolaget frågade efter en lägenhet att spela in en Måns Herngren-film i.


Filmen var förövrigt helt ok.

/Garpen

Slut på det roliga

Efter 1 ½ veckas semester ska jag tillbaka till kontoret imorgon och få fart på allt igen innan jag drar vidare på äventyr i slutet av veckan. Det känns faktiskt helt ok trots allt, får ju börja räkna ner dagarna igen...

/Garpen


Respekt direkt

Man kan skaffa sig respekt på många sätt och man kan se till så att alla vet vem man är ganska snabbt också. En sak lärde jag mig under veckan på golfklubben, information sprids snabbare än vinden. Under min första golftävling någonsin (måndags) lyckades jag med bedriften att göra en birdie på det svåraste hålet, vilket gav mig 6 poäng. Alla som är golfare förstår att min prestation var riktigt bra och när jag la i bollen på 18:e hålet visade det sig att alla visste vem jag var. Jag var inte längre "Lenas kompis" utan "tjejen som gjorde en birdie på banans svåraste hål".

Dagen efter kunde jag läsa följande om mig själv på klubbens hemsida:
 

"Men dagens bedrift stod ändå Susan Garpensund för. Susan har just börjat spela golf och i sin första tävling gör hon birdie på vårt svåraste hål (hål4) = 6p!!"


*klapp på axeln*.

Vart jag än gick kom det fram människor och frågade hur jag hade lyckats med en birdie och gratulerade. Tydligen är det inte speciellt vanligt att tjejer ligger på green på 2 slag på just det hålet. Behöver jag säga att jag stod på green och jublade efter att putten gått ner i hålet, precis som om jag vunnit miljoner på lotto ;) 


Tänkte sammanfatta golfveckan lite, iaf av det jag kommer ihåg just nu...
- Jag gjorde min första birdie, gjorde en del par också vilket jag är nöjd med

- Puttningen fungerade inte alls sista dagen, svor mer än på riktigt länge

- Jag kom 3:a i en lagtävling och fick mig ett regnskydd för bagen, perfekt!

- Spelade samma tävling i ösregn utan regnkläder vilket resulterade i att jag blev som en gnällig 3-åring. Allt var blött och jag tyckte faktiskt synd om mig själv. Jag hann att fundera både en och två gånger varför jag egentligen lirade golf. Det var faktiskt riktigt nära att jag bröt tävlingen men man är ju lagspelare så jag stod ut.

- Jag gjorde av med sjukt många bollar, de hamnade i vattenhindren och i skogen men ocn andra sidan hittade jag en massa bollar när jag letade rätt på mina egna =)

- Vid ett hål letade både jag och Peter, som jag spelade med i mixtävlingen, efter våra bollar och ingen av oss lyckades hittade våra bollar men 6 andra bollar dök upp.

- Jag har gått runt hela veckan med 3 st puttrar i bagen, materiallirare?, närå, bara lite svårt att bestämma mig =)

- Min bag är fylld med klubbor som jag ska prova.

- Efter rundorna blir det mycket golfsnack om de olika hålen, antal slag mm, riktigt nördsnack, sånt som jag faktiskt tycker är lite skoj =) 

- Jag har klarat mig rätt bra ifrån märkliga linjer på kroppen från solen...behöver bara gå barfota resten av sommaren =)
 
- Det är svårt att vara riktigt nöjd med en hel runda så psyket får sig en rejäl törn, man lär sig verkligen hur man fungerar när man är ensam och inte har någon annan att luta sig mot.

- Man blir enormt trött efter en golfrunda, för mycket syre och tankar antar jag =)

Kan man bli beroende av golf?
I så fall är jag mycket nära, skulle inte ha något problem att gå 6 rundor till på 6 dagar...

Har jag tur blir det kanske en runda till i veckan innan jag åker på nästa äventyr...

/Garpen

I´m back!

Då var jag hemma igen efter en vecka utan Internet och ganska isolerad från omvärlden.Golf har stått på schemat och jag har avverkat 6 golfrundor på 7 dagar. Det var länge sedan jag hade så roligt under en hel vecka. Aktiviteterna har överlappat varandra och jag har träffat en hel del intressanta människor i olika åldrar.

Under veckan har jag hunnit med följande:
- en golftävling varje dag
- gått över en mil varje dag
- sett till så att alla visste vem jag var =)
- räkfrossa
- grillafton
- middagar med goda vänner
- många glas vin
- hoppat framför ett liveband
- köpt skavsårsplåster
- lyckats med bedriften att missa 18:e green och landa i övningsområdet för puttning


Man kan säga att jag fått uppleva mitt livs golfvecka denna vecka på många sätt. Man lär sig den hårda vägen och jag har verkligen lärt mig massor. En och annan prestation har jag lyckats med men jag har även fått många att skratta. Det är iaf skönt att veta att alla varit nybörjare en gång i tiden...haha. Kanske skulle ta efter Smidiga Skoogs smeknamn..."smidiga gnurp" för ute på golfbanan lyckades jag med det mesta och inte alltid i positiv anda ;)

Dags att ta hand om tvätten...

/Garpen

All star team Sundsvall

Nu har all star team för Gatufesten korats och vinnande laget ser ut som följer

Jag, Smidiga Skoog, Sala och Kirran

/Garpen

Sundsvall i punkter

  • Grymt trevliga människor
  • Såååå roligt att träffa Smidiga Skoog igen efter hennes långresa
  • Norrlands Hawaii var helt underbart, fick en del färg
  • Ledin var grym och jag blev hes
  • Jägerbombs gick hem hos en av fyra zessor
  • ”Två backar läsk” var grymma
  • Oxfilérullen slog älgköttet trots betygen i Sundsvallstidning
  • Gatufestens armband hade bästa färgen ever
  • Fettofingrar blev en ny upplevelse
  • Träningsvärk i vaderna efter allt hoppande
  • Utsikten från toppen av skidbacken var grym, inte lika skoj att ta sig ner =)
  • Ingen Langos för min del i år…förstår fortfarande inte grejen med Langos
  • Jag höll mig vaken hela veckan, inga powernaps här inte
  • Shoppade massor under rean tillsammans med Sala
  • Vi kom ner till stan och sa kväll efter kväll ”- men spelade x idag, jag trodde det var igår/imorgon”. Vi hade inte direkt någon koll bortsett från när Ledin var i farten.
  • Smidiga Skoog hade de coolaste solbrillorna i Sundsvall
  • Sala skulle kunna blir en paparazzi
  • Jag har skrattat, ätit gott och umgåtts med ett gäng kanontjejer
  • Förfest 4 trappor upp är inget för oss zessor, snacka om svettigt =)
  • Vädret var på vår sida

Life goes on och har jag någonsin tråkigt kan jag bara blicka tillbaka till årets upplaga av Sundsvalls gatufest…haha, det är allt jag har att säga *ler*


Smidiga Skoog in action, hon hade lärt sig en del färdigheter under sin långresa...haha

/Garpen

Back @ home

Bussen gick vid 09.00 imorse och två trötta tjejer satt på bussen efter en helkväll med LEDIN, grymt mycket dans och en taxiresa med Sundsvalls trevligaste chaufför. Bussresan gick bättre än jag någonsin trott, jag lyckades sova bort ca 1 ½ timme och satt resterande resan och surfade på mobilen eftersom bussen hade trådlöst nät samt skrattade åt diverse filmsnuttar som Sala tagit kvällen innan. Jag och Sala var smarta nog att göra frukost kvällen innan så resan var räddad kan man lugnt säga.

Ringde Kirran när jag var hemma och hade packat upp för jag insåg att min mobilladdare låg kvar i Sundsvall, så nu hoppas jag på att hon hittade den och att den kommer med zessorna hem ikväll.

Tvättmaskinen är i full gång och jag har redan börjat packa för nästa uppdrag. På tisdag är det dags för min första golftävling och jag är skitnervös rent ut sagt. Det är nästan så att jag vill att tävlingen regnar bort….haha, närå skojade bara, det ska bli väldigt intressant och förhoppningsvis väldigt inspirerande.

Bättre laddning kan man ju knappast ha haft =)

/Garpen

Nu kör vi sista rycket

Nu sitter jag återigen och torkar och vad passar inte bättre än att skriva ner några rader och ge er en statusrapport. Sista kvällen med gänget och vilket röj det kommer att bli. Tomas Ledin står på agendan och NU ska vi ner till stan i tid för att se konserten.

Kirran åkte precis ner till stan för att hämta kvällens middag och de andra håller på att fixa till sig. "Buffébordet" ska dukas och sedan bär det av. Förra året missade jag hela festen nere på stan och det ska inte hända i år!

Imorgon går min och Salas buss vid 09.00 så det blir att packa färdigt, göra lite frukost och sedan bara hoppas att vi orkar upp ;)

/Garpen med outfitproblem

2 down 1 to go

Det märks att man inte är 18 år längre...

/garpen

Fettofingrar

Jag och Sala var lite hurtiga igår morse, vi slängde på oss lite kläder och täckte de mörka ringarna under ögonen med solbrillorna och gick på långpromenad i Sundsvalls skogar. Vi letade rätt på elljusspåret och sedan gick vi tills det tog slut... så där en 7 km senare stod vi på toppen av skidbacken i Sundsvall. Utsikten var kanon men vi var helt slut, under promenaden insåg vi att det faktiskt bara gick uppåt och väl på toppen fanns det bara en väg ner. Jag har aldrig gått ner för en skidbacke och det här var nog första och sista gången =)

På vägen tillbaka till huset böjde jag på mina fingrar och sa lite fint:

G-gud va stela mina fingrar är
S-men skit de är ju skitfeta, värsta fettofingrarna ju
G-men kolla på dina, dem e ju likadana


På något konstigt sätt hade våra fingrar fått samma symptom som när man flyger och fötterna sväller upp. Blodcirkulationen i händerna var som bortblåst och resterande vägen hem gick jag med armarna sträckta rakt upp i luften och med vinkande fingrar, allt för att få igång cirkulationen.

Man lär sig något nytt varje dag!

Ps. ytterligare ett skavsår till samlingen kom igår...

/Garpen

Lägesrapport Sundsvall

Igår gick vi ner på stan och checkade läget, lyssnade på Två backar läsk och blev kvar till 01.15. Efter en välförtjänt sovmorgon drog vi vidare till Alnö och Tranviken för sol och bad. Vi spenderde hela 5 timmar på stranden och väl hemma möttes vi av en middag a lá Margit, så j¤%# gott!

Just nu ligger Kirran och tar sig en powernap, Sala står i duschen, Smidiga Skoog läser en bok och jag själv sitter nyduschad framför datorn och försöker torka...

Ikväll är det dags att hämta ut armbandet som visar att vi är redo för 3 dagars festande och allt vad det innebär. Ace of base är på plats och visst vore det lite skönt att uppleva sin barndomsmusik på nytt =)

Vi fick ju tips att träna spänst för någon vecka sedan och det kommer vi verkligen att göra...hopp hopp i hopp hopp...

/Garpen

Packningen i full gång

Det var det här med packningen...

Packningen är i full gång och jag har funderat både en och två gånger över vilka skor jag ska ha med mig och även hur många par =) Just nu ligger jag på 4 par skor inkl de jag kommer ha på mig på ditresan...hmmm jag menar hur många par skor hinner man använda på 4 dagar?

Det blir till att minimera packningen lite till för jag ska ju orka konka på väskan ner till tåget också. Nä, dags att åretgå till det tråkiga (läs: packningen) och sedan dra iväg. Jag får se hur mycket jag hinner att uppdatera under resten av veckan men för er nyfikna kan ni ju alltid följa Kirrans bilddagbok. I år lovar jag er att ni ska slippa se mig kissa i buskarna (läs: kirran är f#¤¤% värre än paparazzis ibland).


Det var skön stämning förra året...

/Garpen

Snart rullar tåget

I eftermiddag rullar tåget mot Sundsvall och förhoppningsvis sitter jag och "Sala" på tåget. Ännu en resa upp till Sundsvall kommer bli av och traditionen lever vidare. Som vanligt nu för tiden har jag inte packat klart utan gör det sista minuten. Vet inte vad som hänt med mig men jag tror allt planerande på jobbet gjort att jag inte orkar planera mitt "privata" liv. Jag tar allt lite som det kommer och frasen "det löser sig" har använts flitigt på sistonde.

Ska försöka bli klar med det mesta på jobbet och sedan palla mig hem och käka lunch och börja packa. Tur att man har lite rutin på Sundsvall-packningen iaf =)



Ps. Smidiga Skoog, om du läser det här innan du åker...GLÖM INTE BILJETTEN HEMMA I ÅR! ;)

/Garpen

RSS 2.0