Kalendern ifylld

Passade på att fylla på kalendern med aktuella datum för de närmaste veckorna och matcherna i serien. Till min stora förvåning finns de en hel del spelfria veckor under säsongen men det kanske är VM-veckor eller nått. Precis som förra säsongen tar matcherna slut redan i februari, iaf för de lag som inte hamnar i toppen. Jag har inte kollat jättenoga än på hemma kontra bortamatcher och turordningen men det kan väl knappast bli som förra året då vi nästan bara hade hemma matcher innan jul och satt på bussen varje helg efter jul.


En undrar jag har är hur man kan lägga en match redan den 4 jan? Tänk på de lag som har spelare som åker hem till sin familj på annan ort för att fira jul, ingen ledighet här inte. Sedan såg jag även att vi har match den 22 dec, samma sak gäller väl där. Svårt för en del att ta sig hem, men men, har man gett sig in i leken, får man leken tåla...

Det känns iaf skönt att ha lite koll på helgerna i höst/vinter och början på nästa år, med andra ord är livet lite mer planerat än tidigare. Mer färg i kalendern och ännu mer kommer det att bli.


 /Garpen

Något att tillägga?

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0