Dagens

Måste 1packa inför Sundsvall

Måste 2shoppa inför S-vall

Måste 3kolla SMHI angående festivalvädret, så jag vet vad jag ska packa ner

Rumstemperatur29.9 grader

Lunchgrekisk sallad

”Jag vill”gå hem från jobbet i tid

”Får se om jag hinner”träna

/Garpen

Flyt, vad är det?

Varför kan jag aldrig få ha lite flyt, få känna att allt går som det ska?
Jag har återigen häcken full av jobb som måste bli klart innan avfärden imorgon och början av min semester. Allt brukar ju lösa sig, men jag hatar känslan av att inte kunna gå på semester och ha allt under kontroll. Semester är ju semester och då måste man få kunna koppla bort allt som har med jobbet att göra.

Ps. på tal om flyt…min TV har åkt till himlen.

Det går bra nu kompis! =)

/Garpen

30 grader

30 grader på mitt kontor, behöver jag säga mer?



/Garpen

Sista rycket innan semestern

Jag har iofs några dagar kvar innan jag har lite semester men eftersom många andra gör sin sista dag idag är det fullt upp, mycket som ska hinnas med. Inte nog med att det finns en massa saker att göra, jag har ca 28 grader inne på mitt rum idag…håller på att tuppa av…puuh.

Behöver verkligen helg nu och jag hoppas innerligt att vädret håller i sig. Det är nästan lite synd om oss kontorsråttor veckor som denna, man vill ju bara UT I SOLEN!

Passa på och njut ni som kan!


/Garpen

Härligt samtal

Jag fick det skönaste telefonsamtalet på länge igår. Jempa ringde mig innan träningen och ville bara berätta att hon var så sjukt nöjd med sitt beslut om att inte spela en säsong till. Hon berättade att hon njöt av all ledighet och jag kunde inget annat än att skratta, det är så rätt, rätt för Jempa!

Så lät det nu…jag undrar om hon ringer i höst och säger samma sak… ;)



/Garpen

Dagens födelsedagsbarn i Zundaland

Ett stort grattis på födelsedagen JEA!



/Garpen

Styrka och snack om hinderbana

Igår intog vi zessor Haga Parkens gräs och körde styrka och löpteknik. Det var en hel del personer ute på gräset och man kan väl säga att vi drog till oss en del uppmärksamhet, till och med så pass att en person försökte efterlikna oss och gjorde så pass fel att vi zessor började skratta. Det är inte så lätt som det ser ut alla gånger =)

Vi fick förfrågan om vi ville köra hinderbana a lá Karlberg längre fram i sommar och jag tackade försiktigt nej medan de som inte var med förra året var på hugget och absolut ville köra. Anledningen till mitt nej är enkelt, jag var blåslagen efter förra årets pass. Visst det kan vara skoj men det är fasiken inte värt alla blåmärken =)

 Alla minns väl Kirrans outfit som hon lånade av ”Kveding” =)




Känner mig blåslagen bara av synen av "varggropen"


/Garpen

Vill inte klaga men…

Jag dricker vatten som aldrig förr men trots det har jag haft ont i huvudet i 2 dagar nu. Jag börjar nog inse att det finns en hel del annat bakom huvudvärken. Det är nog en kombination av en hel del eller vad sägs om; varmt väder, brist på sömn, behov av ledighet, stress…ska jag fortsätta?

Nej, jag får väl fortsätta smutta på mitt vattenglas och peta i mig Ipren eller något för ikväll ska det tränas, styrka med zessorna står på schemat och har vi tur tittar även Pirre ner ikväll.



Ps. För er zessor som inte var med i tisdags är det tennisbanorna som gäller. Glöm inte klubborna!

/Garpen

Intervaller

Säsongspremiären i Haga Parken är avklarad och det var en bra sådan. Känslan var avslappnad och alla verkade vara på gott humör. Efter en skön uppvärmning och en del lokalisering för de nya körde vi intervallpasset. Både pulsklockor och musikspelare var i full gång. Passet var lagom jobbigt, helt enkelt en bra start på de gemensamma träningarna. Pass två med zessorna väntar på torsdag och då får man hoppas att vädret fortsätter i samma anda som början av veckan, speciellt eftersom vi ska ligga i gräset och svettas.


/Garpen

Jobbig kväll väntar

Jag tittar ut genom fönstret och blir alldeles lycklig, att sol & värme kan göra så mycket för själen. Sedan funderar jag lite till och inser att kvällen kommer bli tuff, inte nog med att det ska springas intervaller som aldrig förr, vi zessor ska göra det i den här värmen…puh, blir trött bara av tanken…


Kanske är dags att börja ladda ordentligt, fylla på med vätska mm. för det kommer att behövas. Kan nästan slå vad om att vi ikväll kommer springa bland dofter från grillat kött och synen av rosédrickande sthlmare =)

Måste dubbelkolla mailet från ”Kveding” var ju en massa saker att komma ihåg inför kvällen, blir tungpackat på cykeln ikväll…

/Garpen

Ett steg närmare

Då var 3-dagarsbiljetten till Gatufesten i Sundsvall köpt, traditionen rullar vidare. Jag tror detta blir 4:e året uppe i Sundsvall och hos familjen a lá Kirran. Varje år har sällskapet byts ut och i år hänger Smidiga Skoog och Sala på, Kirran är ju förståss redan där.


Ni som följer bloggen kommer säkert ihåg förra årets äventyr i Sundsvall då jag missade festligheterna under den avslutande lördagen pga. en powernap a lá Gnurp och Smidiga Skoog glömde sin 3-dagarsbiljett hemma i Stockholm =) Vi får väl se vad årets upplaga bjuder på…

Kirran och Skoog kommer joina mig uppe i S-vall

På tal om Smidiga Skoog, om jag inte misstar mig kommer hon och Plipp hem från sin JÄTTElånga resa på lördag *längtar*. Ska bli skoj att höra vad zessorna haft för sig sedan början av mars.

/Garpen

Eget golfspråk

Under helgens golfande skapade jag och L ett nytt golfspråk. L tog fram driven och slog till bollen i en hejdundrandes fart, ljudet från träffen samt synen av bollens framfart gav mig rysningar. Låter kanske helt galet men det var en häftig känsla.

Drabbningen mellan tjejerna och killarna som planerats i månader har nu fått en extra krydda. Jag har nu kommit på hur vi ska psyka grabbarna ute på banan. Det nya språket är inte alldeles rumsrent och till och med ”Mutola” skulle bli förvånad över vad som kommer ur våra munnar (internt). Hur som helst kommer grabbarna att bli sjukt generade kan jag lova…hihi ;)

Fungerar inte spelet får man ta till plan B…

Ps.min standardfras kommer bli "- vilken färg har brandbilen grabbar?" hihi...



/Garpen

Morgonpromenad

Började dagen med en morgonpromenad till jobbet i det fina vädret. Det känns som evigheter sedan sist och jag har nu lovat mig själv att antingen gå eller cykla fram till semestern. Det rör sig bara om ett par dagar så det vore väl illa om jag inte skulle klara av det. Nu får jag bara hoppas att vädret är på min sida.


Härlig vy på morgonen...




Imorgon är det dags för det första gemensamma passet med zessorna. Har en känsla av att det kommer bli tufft så det blir att läsa igenom allt man skulle ha med sig…ja ni vet, vi zessor packar tungt till varje träning (läs: hopprep, vattenflaska, repstege, pulsklocka, klubba, extra ombyte, något ätbart mm).

Can´t wait!


/Gnurpisch

Officiellt handikapp

Igår fick jag mitt officiella handikapp i golf…tjohoo…*klapp på axeln*. Uppspel, x antal fadderrundor samt teoriprov är nu avklarat och det som återstår är bara att öppna plånboken och bli lite fattigare. Men det är det värt, golf är verkligen jätteskoj och jag kommer kunna ha glädje av sporten livet ut.



I lördags tog L med mig på äventyr, vi genomförde min första 18 hålsrunda och det gick som en berg-o-dalbana. Jag blandade fantastiska slag med katastrofala ”jag-kan-så-mycket-bättre-än-det-som-just-hände”-slag.

Jag har insett hur glad jag är över att ha med mig L ute på banan. Fadderrundorna har verkligen varit  värdefulla, jag har fått tips nu i början och dessutom ifrågasätter L mitt agerande ibland och det får mig verkligen att tänka till och rätta till det till nästa slag. L har blivit lite av min trygghet! Fast tro inte att jag kommer vara vilsen nu när jag ska tävla själv, tävlingsdjävulen i mig finns kvar och med okända personer runt omkring kan allt hända, med betoning på ALLT =)

På hål 16 fick L för sig att jag skulle testa ”älsklingen”, en trä 9:a tror jag det var. Jag tog i och fick till världens slag, det kallas nybörjartur till och med L blev paff. Som ni förstår har jag inte släppt ifrån mig ”älsklingen” efter det, materiallirare som jag är men L gav mig förtroendet att låna klubban tills vidare med orden ”- se till att vårda älsklingen ömt”. Med tanke på vårt samarbete har jag svårt att göra annat =)



Kan ni fatta att jag ska tävla om ca två veckor, vem hade trott det när året började?
Jag har redan börjat bli NERVÖS…

Ps. Märker ni att jag blivit en sådan där golfNÖRD som sitter och pratar om hålen och slag hit slag dit. Hur ska det här sluta…?

/Garpen

Helgen i punkter

Nu är jag hemma igen efter en välbehövlig och härlig midsommarhelg. Man kan sammanfatta helgen med följande punkter:

-Totalt avslappnad
-Massor av sömn
-Hyffsat bra väder
-Brasa
-En massa god mat
-Trevligt sällskap
-5 filmer 
-Min första 18-hålsrunda
-Frisk luft
-En massa skratt

Batterierna är laddade och jag är redo att ta mig an en ny arbetsvecka samt gemensamma träningar med zessorna.

Stövlarna på

/Garpen

Packning pågår

Väskan håller på att packas och golfbagen står redo, nu är det bara gummistövlarna som saknas sedan är jag fit for fight för en helg på landet.

Hoppas ni alla får en skön midsommar!

/Garpen


Midsommarafton på ingång

Jaha, nyss var det ca 5 veckor kvar till midsommar och nu plötsligt är dagen nästan här. Det går skrämmande fort just nu. Ska jobba hela dagen och sedan ta mig hem och packa väskan samt golfbagen och invänta min skjuts. Jag hoppas innerligt på lite sol, allt går nästan bra bara det inte regnar, vill så gärna få svinga klubban lite i helgen.

Det blir till att byta ut kronan mot kransen =)

på tal om golf så verkar matchen mellan tjejerna och killarna (som har planerats i månader) hettat till. Inte nog med att jag kallas ”prylen” av motståndarna, nu kommer det MMS och SMS för att trycka ner oss, allt med glimten i ögat. Problemet är bara att killarna fortfarande inte förstår vilka dem kommer tampas emot. Vi är inga vanliga tjejer, utan allt som används för att trycka ner oss, stärker och får oss att tagga till ännu mer =)

Jag säger som alltid…just BRING IT ON!

/Garpen

Förbjud äggmökar

Jag har blivit lite av en spinningfantast och med tanke på allt som händer under de pass jag varit på kan jag knappt vänta på nästa pass. För några gånger sedan var det "high five" vid varje klarad intervall och så i går hände det värsta, någon framför mig la en äggmök precis under en intervall när vi kämpade på som bäst och var i störst behov av nytt syre. Ja, ni kan säkert se det framför er...där kämpar jag allt var jag har, svettet rinner och jag är i stort behov av nytt syre och då får jag i mig syre a lá äggmök och nästan får kväljningar....*burr*


 /Garpen

Sista ”fria” veckan

Jaha, sista lediga veckan från planerade träningstider…bäst att passa på att njuta. Det har varit otroligt skönt att vara ”fri” men samtidigt är det ju så skoj att träffa alla, så att köra några gemensamma pass i veckan kommer väl knappast vara någon större omställning, man har ju varit med förr =)

Vi får väl hoppas att vädergudarna är med oss under de gemensamma passen, blir så mycket roligare då, både för oss och alla rosédrickande picknickmänniskor i Haga Parken ;) Fast och andra sidan är det inte så roligt att springa bland dofter av grillat kött samt vetskapen om att folk tycker vi är dumma i huvudet som springer runt och sliter när man kan sitta på en filt och pimpla rosé.



Ps. Jempa, du har inte funderat på att sätta dig på en filt vid tennisbanorna och köra igång engångsgrillen bara för att jävlas? Hihi…

/Garpen

Nya projekt på G

Jag älskar projekt och som den projektledare jag är brukar det börja klia i fingrarna när projekten börjar sina. Även om det ibland är skönt att bara vara gillar jag att alltid ha saker på gång på ett eller annat sätt. Vissa projekt kan man ta sig an med lagom engagemang och gör det för att det behöver göras, men ibland dyker det upp sådanna där projekt som man vårdar ömt och lägger ner hela sin själ i =)

Idag under lunchen pratade jag i telefon med min mamma och vips så hade jag dragit igång ett nytt projekt som egentligen varit igång en tid, men bara på papper. Idén är klar och nu är det bara att ta tag i saker och ting, det får nog bli lite av mitt sommarprojekt kanske…

Sedan hade jag och Kirran en skön diskussion i Sala under helgen. En viss person *host Kirran host* fyller ju 25 år i sommar och då vore det väl ändå läge för en dikt a lá Gnurp (ett litet axplock). Vi har ju ändå upplevt en del tillsammans genom åren och vem passar bättre att skriva ihop en liten text än jag? Ja, det skulle kanske vara Sara då men hon få mer än gärna vara med på ett hörn ;)

-Kirran, finns det något dina föräldrar inte får höra….mohaaaa *ler*


 /Garpen

Återigen ett stort GRATTIS KIRRAN!

För er som undrat vad jag grattade Kirran för i förra veckan kan ni läsa här

Återigen ett stort grattis tjejen!



/Garpen

Morgonpasset avklarat

Det är sjukt märkligt att jag öppnade ögonen självmant 05.59 imorse när väckarklockan stod på 06.00. Jag som älskar att snooza och allt, men det är väl som de säger, tankarna kan styra kroppen att göra de mest omöjliga saker. Inte för att gå upp runt 06.00 skulle vara en omöjlighet för mig men ni som följer bloggen vet att jag är rätt morgontrött av mig =)


Var på gymmet strax innan passet startade och sedan var det full fart. Körde ett spinningpass som visade sig vara ett tungt benpass och det kändes kan jag lova. Men vet ni vad det bästa av allt är?…frukosten att jag är redan KLAR med träningen för idag. Det må vara sjukt jobbigt för mig att stiga upp tidigt på morgonen men jag vet det 17 om inte känslan av att ha tränat klart vid 08.00 väger upp det.

Mer morgonträning åt folket!

/Garpen

Är det möjligt?

Vaknade i natt av världens klåda över mina ben och fötter. Efter en närmare titt insåg jag att jag hade minst 10 st myggbett. Jag måste ha fått dem under min powernap i Sala, finns ingen annan förklaring. Men kan det verkligen börja klia nu, flera timmar efter själva bettet?

Med facit i hand gav powernapen mig mer ”problem” än nytta… =)



Ps. Mitt öga är fortfarande svullet :(

/Garpen

Guldtjejen

På "Salas" fest hittade vi en riktig guldtjej, hur grym som helst!


Linnea Bergman, Balrogs keeper

/Garpen


Äventyr i Sala

Vi var framme i Sala i god tid för att hinna ta oss en powernap innan festligheterna skulle ta fart. Den planerade förfesten hann vi aldrig med.

Jempa tog på sig uppgiften att boka taxi och bara det blev ju en historia i sig =) Killen som slutligen körde oss var kanon, riktigt trevlig och pratglad. Jag är glad att vi slapp gå även om vi planerade hemresan väl genom att ta med oss sneakers och lite varmare kläder.

Väl framme möttes vi av en glad "Sala" och även Salas härliga föräldrar som hade lagat mat och hjälpt till med allt. Det var ett blandat gäng på plats, vår lilla grupp, Salas arbetskamrater, en guldtjej från Globen, gamla tjejgänget och annat löst Salafolk. Det blev middag, tal, presenter, tipsrunda och självklart dans natten lång....iaf för vissa ;)

Efter några timmar var jag självklart tvungen att ta mig en powernap a lá Gnurp och denna gång hamnade jag på en träbänk inne i ett av omklädningsrummen, kände mig som hemma =) Med ett gitarrfodral som huvudkudde, Kirrans scarf som täcke sov jag som en kung. När Kirran väl kom in och sa att det var dags att dra upptäckte vi att jag fått något som liknade ett myggbett under ögonbrynet samt ett på halsen. Väl hemma somnade gänget utan problem och ryktet säger att vissa snarkade mer än andra =)

När jag vaknade imorse kunde jag knappt öppna mitt högra öga, det var som om någon hade slagit till mig rakt över ögat. Än är ögat rött och svullet men långt ifrån morgonens skräcksyn =)



I det stora hela  var resan kanon, det var skoj att se Sala i sin gamla hemmamiljö och träffa familj och vänner. Jag gillar Sala ännu mer än innan och det är något speciellt med personer från småstäder som jag verkligen älskar. Tack för att vi fick komma Sala!

Jag var tvungen att ta en bild med Salas pappa, som förövrigt är en trogen läsare av bloggen. Roligt att det finns personer som följer laget genom min blogg trots att deras döttrar slutat spela =)


Marre fyller i Mina vänner boken

/Garpen

Vad hände egentligen?

Sala lördag förmiddag
På väg till Sala full av förväntan


Sala söndag morgon


Vad hände igår?
Kan knappt öppna mitt högra öga...

Ska på middag hos min köra bror sedan ska ni få höra allt vad som hände i Sala...

/Garpen

Snart dags för avfärd

Packningen är i full gång, jag har ännu inte helt bestämt outfit så det blir nog mer än en outfit som får åka med. Det är sällan man får klä upp sig rejält så det blir nog en chans att det blir klänning kvällen till ära, det är ju trots allt partaj =)

Ska bli så skoj att träffa "Sala" och hennes arbetskamrater + allt Salafolk och framför allt att åka iväg på äventyr med mina partypinglor...har en känsla att det kommer bli en lång natt, väldigt lång...


Ps. jag kanske ska passa på att ta en powernap när vi kommer fram så jag undviker den ikväll ;)


/Garpen 


Sala står på menyn

I helgen bär det av till Sala. Jag och några andra ska ta oss till Sala Silverfiskarstaden som Daniel så vackert uttryckte sig på bussen förra säsongen =)


De anknytningar jag har till Sala är att jag varit där och spelat innebandy ca 3 ggr och fått uppleva bland de roligaste matcherna någonsin (läs: mycket publik, tighta matcher & Kirrans hopprepsshow i periodpausen). Man har åkt in i Sala och ut efter några timmar, med andra ord inte sett så mycket. Sedan har jag min fd lagkamrat ”Sala”, hon fick smeknamnet i Balrog och det har suttit i fram till idag. Anledningen är förståss att hon kommer från Sala. Mycket mer än så blir det inte…

Jag ser verkligen fram emot helgen, det vankas 30-års fest och jag vet inte vad jag ska förvänta mig riktigt. Men jag tror det blir storslaget, jag har festpinglor med mig och som vanligt kommer vi att vara i tryggt förvar ;)

Man kanske skulle köpa med sig en Astiflaska, var år och dagar sedan sist.

Jag får väl betygsätta Sala lite mer rättvist efter helgen… =)
 
/Garpen

Dags att fylla kalendern

Igår fick vi preliminärt schema över de närmaste träningsveckorna så nu kan jag fylla kalendern med färg =)

Känslan av att ha sommar försvann en aning men det är långt ifrån tidigare säsonger...
det är mer frihet åt folket!


/Garpen 

Grillafton i Zundaland

Åh vad jag älskar mitt lag!



Det är så skönt att komma ner, träffa gänget och ta vid samtalen precis som om vi träffades förra veckan. Alla får plats och tar plats, man kan hänga med vem som helst och det finns inga osynliga gränser. Vi är som en enda stor familj, där alla tar en för vad man är. Vissa kallar det en sekt, andra att vi är psyko, själv säger jag att vi är en enda stor familj.

Under kvällen var det lekar, genomgång och grillning på schemat och vädergudarna var med oss =)

Jag blev trackad för att mitt lag inte vann (läs: rätt ovanligt), vad ska man säga...säsongen har inte börjat än ;)

Kirran provade min nya trådlösa avtryckare eller vad det nu heter. Ett enkelt knapptryck och poff så är bilden tagen utan att du behöver hålla i kameran.

Zessorna in action

Första leken igång, transportera äpple från punkt A till B till A

växling 2, grym teknik mellan Camilla och Kylås

Jag, Anki och Bella tävlade i gren 2 och gjorde verkligen vårt bästa. Uppgiften var att vända på en kökshandduk utan att trampa utanför handduken, ingen kroppsdel fick vara utanför.

Samarbete på hög nivå



Balans, samarbete, styrka...man greppar tag om det man hittar =)


Ny  teknik, Bella fick offra sig =)

Åh hur hade vi tänkt här egentligen, vem skulle vända på handduken?

Nu då...


Nej, vi hann inte, det andra laget var snabbare...

Tack för en kanonkväll tjejer!
/Garpen

110 all the way!

Idag är det en sådan där dag då jag springer mellan aktiviteter. Det är jobb, studentmottagning och kickoff med laget. 110 all the way!

Det ska bli enormt skoj att träffa laget igen, var ju flera veckor sedan sist. Även om det kan vara rätt skönt att få lite distans från allt är man ju van att träffa sin ”andra familj” flera gånger per vecka. Frågan som återstår är ju om vädret tillåter oss att grilla eller om det blir ett enda stort inomhusparty Zundastyle =)


Mysafton ute på Bosön för 2 säsonger sedan.

/Garpen

Grattis Kirran!

Fick precis veta vad min vapendragare (läs. Kirran) kommer göra i höst. Efter flera dagars väntan fick hon svar och skrek rakt ut som om hon vunnit på lotto. På sätt och vis har hon vunnit på lotto även om hennes prestation var 100 ggr svårare än att välja 7 nummer på en bricka.

Ett stort grattis, du är grym tjejen!



Personligen är jag mest glad över att Kirran är kvar i stan =)
/Garpen

Kärleksbrev från Zundaland

Igår fick jag ett brev från Zundaland. I mina ögon var det ett kärleksbrev fram tills jag öppna det och insåg vad som låg i. Tre sidors träningsupplägg a lá Gnurp, only for me. Vissa skulle säkert fortfarande kalla det kärleksbrev men jag är kluven..haha ;)

Måste säga att Pirre varit ambitiös med bilder och grejer…I like! Nu kan man verkligen inte skylla på något, vi zessor har fått allt serverat på silverfat. Nu är det liksom upp till oss själva att vässa formen.



Skivstången och jag har ju börjat bli vänner på gymmet och nu kan jag äntligen göra alla övningar och inte bara dem jag tycker är roliga och de jag kommer ihåg från genomgången.

Ska nog redan tjuvstarta ikväll tror jag…

/Garpen

Skrattanfall under spinningpasset

Det är inte ofta man skrattar under ett spinningpass men så var fallet idag. Vi var rätt många och snett framför mig satt en kille och tjej som följt med en vän på passet. Fick känslan av att det var deras första pass någonsin. Hur som helst inledde vi uppvärmningen och efter ca 10 minuter blev tjejen så trött att hon mer eller mindre stannade, det var jobbigare än vad hon trodde. Hon började skratta, följt av killen och kompisen. Sedan kunde inte jag heller hålla mig för inombords började jag tänka att det var hela 45 minuter kvar, hur 17 ska hon klara hela passet? Hela situationen blev lite komisk och tillslut blev det high five vid varje avklarad intervall =)

Skrattanfallet övergick i krampanfall när jag tog mitt tränande ut på mattan och körde med boll...skönt att känna att man lever iaf =)

/Garpen

Bokande hit och dit

Ja, diverse roliga evenemang väntar inom ett par veckor och just nu är det en massa bokande fram och tillbaka. Det är tågbiljetter, flygbiljetter och en massa andra biljetter som ska fixas. Det är rätt skoj för nu har man plötsligt något att se fram emot, biljetterna är liksom sista grejen.

Nu hoppas jag bara på grymt väder i vårt avlånga land.

/Garpen

Dagens snackis på kontoret



Förklaringen: Akira är son till en av mina arbetskamrater.
Han e ju grym!

/Garpen

Dags att fixa biljett











/Garpen

Dags att komma hem snart?



Börjar det inte bli dags för Plipp och Smidiga Skoog att komma hem snart?
Vi räknar ner...21dagar kvar =)

/Garpen 

Allt känns avlägset

Förra året vid den här tidpunkten hade vi zessor redan tränat över en månad tillsammans och gjorde oss redo för den interna racketlontävlingen, som jag förövrigt sedan vann =) Då var vi mitt i allt, vi tränade, slet, svettades och sprang som aldrig förr. Sommaren hann man knappt känna av utan det var planerade träningar varje vecka och det blev spring mellan jobb och träning oavsett väder. 



I år känns allt som har med innebandy att göra väldigt avlägset. Vi har ännu inte haft några gemensamma träningar och all träning sköter vi själva. Jag sa senast igår att i år är första gången jag känner att jag har sommar. Jag tränar när jag vill och kan hänga på diverse spontana saker eftersom vi inte har några inplanerade tider att ta hänsyn till...I love it! 

Förra året var jag trött på allt som hade med innebandy att göra redan vid jul, i år känns det som att det blir andra bullar...
 
/Garpen

Utvilad och kramp

Lovade mig själv att sova och ladda batterierna i helgen och det har jag verkligen gjort. Vaknade i lördags med kramp i båda vaderna, detta var resultatet av mina nya ilägg som jag använde flitigt kvällen innan. Var ute och sprang en runda också och vilken skillnad med de nya skorna och iläggen, det känns som om jag springer på moln nu =)



Igår såg jag Sverigematchen hemma hos Kirran iförd sverigetröja, enligt tradition. Matchen sög så jag, Kirran och Anneli satt och pratade om allt och inget istället. Kvällen slutade med att jag tog en liten powernap i soffan. Det har blivit mycket sömn i helgen men det är precis vad jag behövt.

/Garpen


Jag ska…

SOVA som en tonåring imorgon, dvs. länge, väldigt väldigt länge!


/Garpen

En "Susan Boyle"

Igår satt jag i Stadshuset (läs: halvsov stundtals) och fick uppleva en ”Susan Boyle”. En tjej skulle fram och framföra en opera och det var fler än jag som nästan höll på att börja gråta (läs: är stundtals rätt blödig av mig *ler*). Fram kom en liten tjej med en stor och grym röst och sjöng som aldrig förr. Efteråt fick jag höra att det tydligen var en del som inte riktigt fått grepp om tjejen och tyckt att hon var lite udda. Hon gav svar på tal kan man nog säga, det var verkligen en ”aha-upplevelse” hela grejer…riktigt mäktigt!

Stående ovationer fick hon och applåderna ville inte sluta eka i Blå hallen.


Susan Boyle

/Garpen

Bloggtorka?

Nej, snarare brist på tid att blogga. Just nu går mitt liv i 150, är knappt hemma mer än att jag sover ett par timmar och springer sedan från en plats till en annan. Den här veckan har iofs varit extrem och tillhör inte vanligheterna, tack och lov. Men det är bara att inse att det nu kommer vara fullt ös i ett par veckor till innan det lugnar ner sig. Jag får liksom köpa läget och göra det bästa av det.

Skönt att det inte bara är en massa måsten utan faktiskt måsten blandat med en massa skoj...

/Garpen

Dagens…

Status: trött

Uppgift: fotograf

Grattis: till min bror

Besök: Stadshuset & Blå hallen

Återträff: gänget från i tisdags, då i festblåsor, idag i uniform

Typiskt tjejigt: måste hem i mellan jobb och festligheter eftersom jag inte kunde bestämma outfit i morse =)



/Garpen

Vilket radarpar

På plats 16.40…
  • Full fart från första sekund
  • Kul att styra och ställa
  • Delade rum med en massa sköna artister
  • Sprang upp och ner i trappan i högklackat
  • Fick återigen bevis på vad jag ska ha som yrke
  • Kirran var grym, som alltid!
  • Såg en massa snygga människor
  • Fick se en nakenchock
  • Såg en del saker som jag hade klarat mig utan =)
  • Blev bästa kompis med vakterna


Hemma 03.00…
  • Trött
  • Hungrig
  • Glad
  • Nöjd
  • Ont i fötterna & vaderna

Ps. Kirran- ”Blomman” var brandman, inte dörrvakt ;)

/Garpen

Den ”lilla svarta” mitt i veckan

Ikväll är det dags för evenemang nummer 1 för veckan. Jag har självklart min vapendragare (läs: Kirran) med mig och vad som väntar kan lätt beskrivas som: lite jobb och en del festligheter men hela tiden i tryggt förvar…sug på den ni ;)

Kirran och jag

Dresscode: Klänning
Den” lilla svarta” åker på ikväll. En del funderingar poppade upp i huvudet när min bror kläckte ur sig: ”- btw, det är klänning som gäller för er”. VA? Vad sa du sa du? Han liksom ”glömde” det som oftast är viktigaste för oss tjejer *ler*. Åh vi som trodde vi kunde komma som vi är…haha

Klänning…hmmm, äger jag en sådan?
Ska det vara färg eller fungerar svart?
Är den här för somrig, för urringad?


Det var iaf tryggt att höra att Kirran hade samma problem/tankar när hon hörde ordet klänning =)

Resultatet då? Ja, efter en del mms till Kirran fram och tillbaka kommer mitt inköp i Thailand äntligen till användning. Prislappen satt till och med kvar på klänningen. En sak är säker, vi kommer vara två heta babes! Ni som är nyfikna får väl titta in på Kirrans bilddagbok ikväll…

Som om klänningen skulle vara det enda problemet, vad ska man ha för skor?
Haha, skojade bara…jag har ju en del par att välja mellan så det var det MINSTA problemet!


Börjar snart blir dags för en ny uppsättning av "skopinnar" =)

Ps. Lovade en viss person att dela taxi efter 03.00 ikväll, hur jag nu ska orka hålla mig vaken till dess (läs: var på jobbet 07.35 imorse)…

 /Garpen som tom har locktången med sig till jobbet idag

Nya sulor, bättre hållning

Igår var jag och fixade nya sulor till mina skor. Det är rätt märkligt att jag låtit det gå så pass många år innan jag tagit tag i det. Så många år som man tränat och säkert felbelastat och använt ”fel” muskler. Hur som helst känns det redan bättre, jag fick liksom en knuff, hållningen blev genast en annan…I like!

Nu väntar säkert lite träningsvärk i vissa delar av kroppen, i muskler som jag borde ha använt alla dessa år. Men träningsvärk är jag ju van vid så det får jag väl ta, lite som straff för att jag inte tagit tag i detta tidigare.

Ska bli intressant och se om sulorna tillsammans med dessa kommer göra under för mitt löpsteg.
Drömma kan man ju alltid göra =)

/Garpen

RSS 2.0