Nya projekt på G

Jag älskar projekt och som den projektledare jag är brukar det börja klia i fingrarna när projekten börjar sina. Även om det ibland är skönt att bara vara gillar jag att alltid ha saker på gång på ett eller annat sätt. Vissa projekt kan man ta sig an med lagom engagemang och gör det för att det behöver göras, men ibland dyker det upp sådanna där projekt som man vårdar ömt och lägger ner hela sin själ i =)

Idag under lunchen pratade jag i telefon med min mamma och vips så hade jag dragit igång ett nytt projekt som egentligen varit igång en tid, men bara på papper. Idén är klar och nu är det bara att ta tag i saker och ting, det får nog bli lite av mitt sommarprojekt kanske…

Sedan hade jag och Kirran en skön diskussion i Sala under helgen. En viss person *host Kirran host* fyller ju 25 år i sommar och då vore det väl ändå läge för en dikt a lá Gnurp (ett litet axplock). Vi har ju ändå upplevt en del tillsammans genom åren och vem passar bättre att skriva ihop en liten text än jag? Ja, det skulle kanske vara Sara då men hon få mer än gärna vara med på ett hörn ;)

-Kirran, finns det något dina föräldrar inte får höra….mohaaaa *ler*


 /Garpen

Något att tillägga?
Postat av: sara k

jag har mkt info jag kan dela med mig av;) mohahha

2009-06-21 @ 22:26:57

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0