Sugrörsandning och ett avklarat distanslopp

Jag gick i mål med ett luftintag som påminner om andning genom ett sugrör, fattar egentligen inte hur jag orkar pressa mig själv så pass långt gång på gång. Tiden var inte min bästa (men inte långt ifrån) men förhoppningsvis tillräckligt bra för att nå fas 2. Jag hade sällskap av Anneli under sista varvet och stundtals hade vi riktigt bra löpsteg trots den tunga andningen.
Det hade inte varit helt fel att hoppa i sjön och svalkat av sig efter målgången för det kändes som om det brann inuti min kropp. 

Skönt att det är över för den här gången, nu är det bara att ladda batterierna tills på lördag då vi drar igång med resterande tester.

Grymt jobb ladiez!

/Garpen

2.5 h kvar till start

Usch...jag vill bara springa över mållinjen och ha allt avklarat...

/Gnurp


 


Värmer upp backen inför morgondagen

Vilken minut som helst står 2 zessor på startlinjen ute på ön och ska ta sig an "Anja Pärson-backen". Backen kan behöva lite uppvärmning inför morgondagen då resten av startfältet ska springa. 

Tänk va skönt när man springer över mållinjen imorrn...

Lycka till tjejer!

/Gnurp 

Dagens födelsedagsbarn

Dubbel glädje och dubbelt grattis...för idag fyller smidiga Skoog och före detta zessan Jide år.
Ett stort grattis tjejer!



/Garp

Fullt ös + testhelg

Har nu suttit ett tag och fyllt i kalendern med träningar och matcher för augusti, en tuff men extremt rolig månad väntar oss zessor. Nu när Zundasnurran haft premiär kan det väl ändå inte komma fler överraskningar eller?

Zundasnurran


Den här veckan är det fullt ös när det gäller träningar och till helgen väntar ytterligare en testhelg, vi tjuvstartar testerna redan på torsdag med vår (zessornas) favoritdel (läs: eller inte) "Anja Pärson-backen" x 5. Hur är det möjligt att avsky en backe så mkt? Hur som helst krävs det resultat på torsdag och jag såg nyss att det förväntas bli 27 grader under dagen så det kanske blir en repris på omgång 2, då vi sprang i hetta...ingen rolig omgång alls.

Ikväll väntar boll och klubba och eftersom my red one har gått i pension får min stand in göra jobbet tills vidare, den ska ju vara inskjuten enligt herr Kviding  =)

Ps. Jag hoppas "Jolli" hittat hem och beställt biljett i rätt namn den här gången...haha, det lär vi ju märka ikväll om inget annat ;)

"Jolli"

/Garp

Premiär för Zundasnurran och tivoli a lá Zunda

Idag var det äntligen dags för Zundasnurrans premiärsnurr och tivoli a lá Zunda. Anki fick äran att göra första draget. Snurran gav vinst varje gång och vinsterna bestod av olika övningar som vi zessor skulle utföra. Det fanns även med en stjärnvinst och idag fanns det 3 guldkuvert som skulle delas ut till vinnarna. En av övningarna var elakingen och självklart var det min hatövning "under - över" som gömde sig bakom rubriken...dessutom misstänker jag att snurran var felmonterad för elakingen kom upp gång på gång. Inte nog med att jag svor för mig själv varje gång utan knäna blev mer och mer skinnflådda för varje omgång...


Herr Kviding och Härskaren gör i ordning snurran innan premiärsnurret 


Snurran börjar ta form


De olika vinsterna (läs: plågsamma övningar i varierande antal och tid)


Zessorna tittar nyfiket på snurran innan starten

Efter 2 timmars kämpande stängde tivolit och Yazze gick hem med 1:a vinsten, som bestod av en fruktkorg med diverse udda saker...Grattis tjejen!


Yazze med sin vinst

Vad hände med sockervadden?

Jag måste säga att jag hatar tivoli ännu mer nu än innan, men jag kanske ångrar mig när snurran byter tema. Har hört rykten om att snurran ändrar vinster till övningar innehållande löpning och det passar mig sååå mkt bättre än dagens vinster =)

Ps. "Härskarens" megafon följde med Annika hem idag, hon hade tydligen nattliga rackartyg på gång ;)

/Garpen som inte vann ett skit :( 

Sol, sol och ännu mer sol

Idag har jag bara legat i Haga Parken hela dagen och läst, löst korsord, lyssnat på musik och njutit av vädret och ledigheten. Vid 15-snåret insåg jag att det var dags att dra sig hemåt och fylla på med energi inför kvällen träning. Jag undrar vad kvällen har att bjuda på...

/Garpen

Traditionell kubbtävling

Varje sommar som jag träffar Leniz är det kubbtävling och i år var inget undantag. Jag spelade i lag med Lisbeth (Leniz mamma), snacka om tävlingsinriktat lag. Jag är världens tävlingsmänniska och Lisbeth är nästan snäppet värre =)

Mitt lag vann med 2-1 och fick därmed ställa upp på lagbild:

Enligt tradition ska lagfotot tas bakifrån med kungen inom räckhåll ;)

Leniz var knäckt över förlusten men sökte tröst hos Lucas...

som fick tag på hennes näsa =)

Ps. Leniz- jag hoppas inte du fortfarande är sur över förlusten ;)

/Garp

Överraskningen

Leniz överraskning kom i ett litet vitt kuvert efter min ankomst till hennes landställe, allt för att jag skulle ha koll på läget och inte bli för nervös dagen efter...(tack för omtanken!)

Överraskningen bestod av en för tidig födelsedagspresent i form av en golflektion med Mike, klubbens Pro. Min första tanke: ehhh...jag har inte spelat golf på mer än 9 år (bortsett från ett antal korgar med bollar på midsommardagen för något år sedan) men visst, låt mig göra bort mig =) 

Mike bad mig slå iväg 3 bollar så att han kunde iaktta min sving. Öhh...no pressure! Jag gjorde mina 3 bästa slag och var själv överraskad att jag ens träffade bollen. Sedan gav Mike mig några tips och jag började tänka...big mistake...allt gick åt skogen, det är bara att inse att man inte ska tänka utan göra det som sitter i ryggmärgen.

Mitt självförtroende växte till skyarna då Mike sa att jag var en talang och verkligen borde satsa på golf, så när innebandyn är över väntar nästa utmaning i form av golf...big time, för jag är fast...

Efter lektionen gick jag och Leniz 18 hål och jag kan väl säga så mkt som att de första 9 hålen var riktigt bra (20 poäng). Jag glömde dessutom putta lite innan vi gick ut men jag gjorde bra ifrån mig ändå. Jag gick dessutom på par på 2 hål, så jag var sjukt nöjd även om jag svor en och annan gång under spelets gång. Jag fick återigen prov på att jag är en tävlingsmänniska...på gott och ont =)

Leniz har nog aldrig sett en spelare så glad över att ha hamnat i bunkern...jag såg utmaningen och inte problemet och var överlycklig. I samma veva stod jag för dagens kommentar mitt bland sanden i bunkern; "- får man träffa bollen nu eller bara sanden?" Jag skyller på vätskebrist...haha


Bilder från golfen...


Mitt utslag på andra hålet

Vattenspridarna gick igång när vi var mitt på green...vi blev rätt blöta men med tanke på hettan var det rätt skönt  =)


Vattenpaus


Hann med en blomma S med kameran =)


Jag hade inte bara flyt under spelets gång, hamnade lite off...


och tog i för kung och fosterland

Jag hamnade i bunkern och där blev jag kvar ett tag =)
Sanden försvann ur gropen men bollen låg kvar...


Ett försök till...


gick inte så bra...bollen flög tillbaka till mitten av bunkern...roligt var det iaf =)


Här spenderar min vän Leniz sina somrar år efter år


Är man golffantast har man självklart en flagga i trädgården

Det lär bli fler besök med golf inblandat framöver...

/Garpen

Grillafton i Zundaland

Plats: Jempas trädgård
 
Aktiviteter: grillning, kubb, ättävling, tal, snack och en massa skratt

Kvällens nähä: Det finns tydligen en herr Kviding nummer 2, dock inte identiskt

Kvällens tal: Ankis...väldigt spontant ;)

Kvällens yes: det blev ingen powernap a lá Gnurp även om ryktet gick medans jag pudrade näsan...

Kvällens överraskning: Praktikanten tittade förbi och lyckades ta kvällens bild även om han nu knappt kan se något på vänster öga.

Kvällens vinnare i ättävlingen: det svider och säga det igen men Grattis Jossan, tjejen var bäst på att sluka morotskakan snabbast. De som deltog var Jossan, Yazze, Anki och jag.

Kvällens blandning: Rosé med....fanta, Zingo, Fanta tropical, Sprite

Kvällens sötaste: Jojos hundvalp Tiger ("dumdum")
 
Kvällens "- ta bort den": getingarna som flög förbi och ville joina grillpartyt

Kvällens byte: Jag bad Anki och Jossan hämta mina saker uppe hos Jempa (3 vån upp) i utbyte mot att jag kunde grilla deras köttbitar...ett klockrent byte =)

Kvällens godispåse: Camilla kom med en påse av modellen större

Kvällens 1000-tack: går till Jempa som fixat potatissallad och diverse annat gott....tack tjejen!

Bilder från tävlingen...

Precis innan starten...


Vi fick starttecken...

Ingen vacker syn men är man tävlingmänniska så är man =)


Anki var inte sämre hon...

Vinnaren var utsedd och det var dags att torka av facet...

Kvällens vinnare:

 Jossan

/Garpen aka kvällens grillmaster

Dagens födelsedagsbarn i Zundaland

Grattis Tessan!


Tillbaka lagom till grillfesten

Nu är jag tillbaka efter att ha gått under jorden ett par dagar och bara tagit hand om mig själv. Måste säga att det är rätt skönt att inte ha en fungerande telefon eller Internet.

En kort sumering...

Dagen ute i Täby kan sammanfattas med 2 korta meningar: "- Här blir inga barn gjorda...kom så går vi!"

I torsdags åkte jag med Leniz till hennes landställe för att hänga och spela lite golf. Som jag nämnt tidigare hade Leniz en överrakning till mig och den avslöjades direkt när vi kom fram i form av ett litet vitt kuvert...mer om det senare...

Ikväll är det dags för grillparty i Zundaland så nu ska jag inhandla lite käk och packa upp sedan bär det av...

Ps. Återkommer med bilder och vad det vita kuvertet innehöll senare

/Gnurp

Nu har jag gjort det igen

Efter timmar ute på golfbanan och i solen var jag röd som en kräfta i ansiktet trots solfaktor 30...hur e det möjligt?

/Garpen

Världen är allt liten

Är hemma hos Mutola och har precis träffat en av hennes bästa vänner även hon vid namn Maria. Det visade sig att hon spelat i samma fotbollslag som Jempas syster Annika, snacka  om attt världen är liten.

Hoppas ni har det bra där ute...

Ps . Kirran, varför svarar du inte på mitt sms???? Det kan bara betyda en sak....haha 

/Gnurp


En liten fundering

Jag har just insett att jag inte kan titta på vädret på TV4 under sommaren, orsak: alla supernervösa vikarier som gör mig nervös. Det liksom sticker i kroppen och jag mår dåligt för personerna i fråga, hur kan TV4 anställa nervösa vikarier? Jag hoppas verkligen att personerna i fråga får se sig själva efteråt för att kunna utvärdera sitt jobb för annars vore det en katastrof.


Någon annan som känner av detta elelr har jag blivit mer konstig än vanligt?

/Garp
 

Glömde det viktigaste

Sitter i Täby hemma hos Leniz efter en dag i solen. Packade klart under eftermiddagen och har nu insett att jag glömt typ hälften av allt jag borde ha med mig, så det blir till att åka hem en vända imorrn innan vi ska vidare. Jag menar det kan ju vara bra att ta med sig golfklubborna när man ska åka och spela golf eller? ;)

Har precis fått veta att Leniz har en överraskning till mig på fredag förmiddag. Ni som känner mig vet att jag inte är så mkt för överraskningar...eller jo det är jag, men jag avskyr att inte ha kontroll på vad som händer. Leniz har iaf lovat att berätta om jag behöver ha med mig något speciellt eller vara iförd någon speciell utstyrsel =)

Vi ska snart traska till Mutola och känner jag gänget rätt blir det nog en tripp till Bruket ikväll...

Ps. Smidiga Skoog- Rosé med tropical smakar 10 ggr bättre =)

/Gnurpisch

Återigen dags att packa

Träningsstatus

Träningen var svettig, svettigare än vanligt...

My "red one" har gjort sitt och är nu lagd på hyllan =(

Jag har nu insett att jag saknar att få skjuta, passningar i all ära...

Anki tog reda på när vi ska få priserna för triathlontävlingen & de är på väg... *nyfiken*


Veckostatus

Ikväll är det dags att packa igen och ni som känner mig vet hur roligt jag tycker det är...NOT! Den här gången behövs nog ingen packlista men som alltid får man gardera sig lite...

Imorrn drar jag till Täby igen och ska träffa Leniz, Mutola & Co. Det ska bli trevligt och dagarna i Täby brukar ju kunna bjuda på både det ena och det andra så jag är laddad. Spontanitet är som vanligt ledordet... ;)

På torsdag är det dags att dra vidare och då ska jag bara vila upp mig...äta gott, svinga lite och förhoppningsvis träffa bollen också. Ska bli skönt att få komma bort ett par dagar och bara njuta av ledigheten.


Jag hoppas att jag hinner tillbaka till på lördag för då ska det grillas i Zundaland...vi zessor behöver fylla på med både protein och vätska inför augustiperioden =)  

/Garpen
 
 

Grattis på födelsedagen Sala

Vår fd lagkamrat och zessa Sala (läs: hon var en av våra spelare som kom från Sala och därav smeknamnet) fyller år idag så ett jättegrattis på födelsedagen tjejen!


Hittade en väldigt gammal bild =)

/Garp

Smygtitt

Jag har ju mer eller mindre varit instängd i min lägenhet under min första semestervecka för att fixa och trixa lite. För er som aldrig kommer sätta sin fot innanför min dörr får ni här ett litet smakprov. Jag är fortfarande inte klar, men blir man någonsin klar?


Vardagsrummet har bland annat fått nya gardiner samt byrå för förvaring

Efter att ha spenderat större delen av tiden inomhus väntar nu en vecka av frisk luft med sol, läsning och golf (läs: lirar egentligen inte golf men svinga kan jag *ler*. Men med ett golfproffs till sällskap känner jag mig rätt lugn...)

/Garpen

Perfekt semesterdag

Idag har det varit en perfekt semesterdag:

- sovmorgon
- frukost i lugn och ro
- promenad
- lite shopping
- legat på en filt ute i solen och läst

Ikväll väntar en svettig träning...

/Garpen

Dagens fundering

Kan man ha för många speglar i sitt hem?

Som zessa behöver man spegla sig till och från men frågan är om alla vinklar måste synas...och på en och samma gång...
 
/Garpen

Billiga spypåsar någon?

Vissa pratar om base 1, base 2 osv. vi zessor föredrar fas 1...fas 2...fas 3 och då snackar vi inte dejting utan träningsnivåer =) Augusti närmar sig och det betyder hårdare träning, högre intensitet och ett steg närmare spyan...

Någon som vet var man kan köpa billiga spypåsar? ;)

Utan att veta vad som egentligen väntar är det skönt att mentalt vara förberedd även om kroppen nog kommer chockas. Jag om någon behöver den explosiva fasen så frågan är bara om augusti kommer blir månaden då jag och repstegen blir bästa vänner...



Btw. ibland ångrar jag att jag cyklar till träningen för när träningen är över vill man bara vara hemma och inte behöva trampa upp för backe efter backe...

/Gnurp


Balrog värvar från vår serie

Såg att Spiders tappat två av sina mest tongivande spelare från förra säsongen (Moa Tschöp & Julia Forsberg) till Balrog. Balrog har dessutom värvat två spelare från Bajen. Seriepremiären närmar sig och fler övergångar lär dyka upp innan dess...

Martina omringad av spindlar

/Gnurp

Status

- Dagens IKEA-besök avklarat...700 kr fattigare
- Födelsedagspresenter fixat
- Kläder ska vikas
- Garderob 2 ska rensas
- Gardindesignen ska avslutas

Dags att bli vän med skruvmejseln igen....

/Gnurp

I love my shoes

Jag älskar skor!

Nu har jag dessutom fått lite ordning på dem...


Nu är det bara att välja och vraka =)

/Garpen

En garderob bara för träningskläder

Idag tog jag tag i min ena garderob och började rensa, det kändes som om det aldrig tog slut. När jag såg högen med träningskläder bestämde jag mig för att göra en av mina garderober till en garderob enbart för träningskläder. Nu kommer jag med andra ord slippa leta efter ett par träningsstrumpor i 20 minuter innan varje träningen =). Det var på tiden att det blev lite ordning och reda bland mina träningskläder.

Mitt i rensningen hittade jag två mjukisbyxor med nummer på av den modell som jag egentligen avskyr, men konstigt nog satt de bra så idag har det varit rena rama julaftonen här hemma, saknades bara en snygg tomte ;)


/Gnurp

En annorlunda träningsvecka

Den här veckan går mot sitt slut och det har varit en annorlunda träningsvecka, bara två gemensamma träningar med laget. Veckan har för min del bjudit på lite annan typ av träning än vanligt. Körde mitt andra Body Balance pass i onsdags, hinderbanan med laget i torsdags som verkligen tog på krafterna och idag blev det spinning för hela slanten. Kul med lite variation i träningen även om det är sååå sjukt mkt roligare att träna med zessorna.

Det var länge sedan jag promenerade så mkt som jag gjort den här veckan, men nu när jag har semester blir det så mkt enklare....ingen stress och inga tider att passa.

Nästa vecka blir det ytterligare lite variation...min frislagssving ska testas...fast åt fel håll =)



/Garp som avskyr sadeln på spinningcykeln

Ett måste i DVD-hyllan

Har precis kommit hem efter ett spontant biobesök. Jag har ont i magen av allt skratt, ont i benen av cyklingen till och från biografen, men i övrigt på stålande humör. Jag har samma känsla nu som när jag, Kirran och Smidiga Skoog var och såg Mamma Mia. För er som undrar såg jag Sex and the City-filmen och den var sjukt bra och ett måste i min DVD-hylla när den väl kommer ut. Det är en film jag kommer kunna se om och om och om igen, så himla bra!



Måste säga att det är en mäktig känsla att få cykla ner för Råsundavägen i mörkret, helt solo utan några bilar...man gör liksom lite som man själv vill =). Fick tillbaka lite av triathlonkänslan när det gick som snabbast, bortsett från att jag slapp känslan av att vara jagad av ett gäng tävlingsinriktade zessor.

Cykelturen var ett bra slut på en avslappnad dag... 

Bjuder på den här bilden...

Är det lagligt att se så fånig ut?

/Garpen


Från Götgatsbacken till Odenplan

Igår efter timmar av lägenhetsfix mötte jag upp Kirran, Smidiga Skoog och Annica på ett fik för lite snack och en promenad. Promenaden blev av modellen lång...vi gick från Götgatsbacken, hela Drottninggatan, förbi Kirrans jobb och hamnade slutligen vid Odenplan där jag tog bussen hem, ända fram till dörren.  

Det här med promenader verkar vara lite av min semestergrej, vore ju ännu bättre om vädergudarna kunde bestämma sig för om det ska regna eller vara sol så man slipper ta med sig hela garderoben så fort man ska gå ett par km.

/Gnurp

Efterskalv

Aj, idag vaknade jag med en öm kropp och nu i andra muskler än igår. Det känns som om någon hugger mig med kniv i ryggen så fort jag tar några steg och mina triceps lever för smärtan går inte att undgå. Visst att träningsvärken alltid är värst 2 dagar efter, men varför kände jag inte av lite av smärtan i ryggen eller i triceps igår?

Det är bara att inse att jag kommer bli hel precis i tid för att göra om det hela igen nästa torsdag...


/En soffliggande Gnurp

Dagens diskussion i kaoset

Vad är fram och vad är bak på panelgardinen?

Edit: jag hade rätt!!! ;)

/Gnurp

Hinderbanan gjorde sitt

Igår var allt bra fram till att vi zessor stod redo för start i hinderbanan, då kom regnet...
Alla de kilon man tränat bort under försäsongen var tillbaka + några kg till. Regnet gjorde iofs det hela lite roligare, det blev på riktigt liksom...man blev skitig, blöt, svettig och förbannad...allt på en gång =).

Det var länge sedan jag var så trött i alla muskler i hela kroppen. Under de sista varven gick jag bara på ren vilja och jag är sjukt glad att de extra kilona inte sitter på kroppen i vanliga fall för det var tungt....riktigt tungt!

Ögongodiset då?...jorå, "godiset" var på plats och fick allt att se sååå enkelt ut ;)

- Kom hem och försökte få bort sanden från kläderna, kroppen och mobilen.
- Att få duscha varmt var rena lyxen.
- Mina armbågar är svullna och blå.
- Ibland får tävlingsdjävulen i en att göra saker man i vanliga fall inte skulle våga.
- På vägen hem fick jag veta en hel del om militär 5-kamp och hur man tränar hinderbana på bästa sätt...mkt intressant!

Kirran fick låna herr Kvidings Brasse-dräkt =)


Hela Brassedräkten


Saga kunde inte hålla sig


Varggropen som tog på krafterna...jag hade min egen rull/glidteknik ner för kanten


Anki, Saga och Camilla  


Constantin visade hur banan ska tas, det såg plötsligt sååå enkelt ut


Är man med i landslaget i militär 5-kamp kan man det där med över under =)

Sedan kom regnet & resten är historia...

/En blå och mörbultad Garpen

Ibland är man inte smart nog

I går kväll gick jag på mitt andra Body Balance pass någonsin. Jag har nu insett att jag mentalt delar upp passet i två delar: först längtar jag till mitten av passet då det är dags för balansövningarna som jag gillar (& är hyffsat bra på), när det är klart vill jag bara att passet ska ta slut så det blir dags för avslappning, vilket självklart är min favoritdel av passet. Man kan ju fråga sig varför jag inte bara stanna hemma och slappar istället för att först svettas som en gris och sedan får slappa...hmmm, ibland är man inte smart nog för sitt eget bästa ;)

Snoozade i över en timme i morse...ibland undrar jag varför jag inte bara ställer om klockan istället för att var 9:e minut behöva vakna, hoppa ur sängen och sedan slå av det jobbiga larmet...återigen, ibland är man inte smart nog =)

Min tilltänkta promenad till jobbet försvann i samma veva som larmet till väckarklockan gick igång...gång på gång, men med tanke på kvällens hinderbana är jag inte direkt oroad över att jag ska behöva träna extra idag. Jag hoppas bara att jag slipper klättra upp flera meter över marken eftersom jag har höjdskräck, det räcker med de minnen jag har från min inkilning och hinderbanan ute på Karlberg...*ryser*

Gjorde lite nytta på jobbet imorse (trots semester), ibland är man inte smart nog för sitt eget bästa...


Dags att skruva...


/Garpen

Trodde jag skulle slippa

Fick ett samtal på jobbmobilen idag som jag bara var tvungen att ta och resultatet...ja, det blir en timmes jobb imorrn även fast jag har semester. Vad ska man göra...vissa kunder måste man bara ta hand om. Så det blir till att vakna till väckarklockan imorrn, jobba och sedan dra till IKEA för att inhandla lite saker som saknas i lägenhetskaoset.

Jag trodde jag skulle slippa...

/Gnurp

Kaoset fortsätter + lite shopping

Vaknade till väckarklockan imorse och drog iväg till Bauhous i jakt på 2 st borrar. Som tjej på ett grabbställe är det bara att flörta lite så går man dels före i kön och så är man därifrån på nolltid...kan det bli bättre? ;) När jag ändå var i farten passade jag på att storhandla och hittade även en del andra fina saker. Eftersom jag ändå ska rensa garderoben på kläder och skor när allt annat är klart fyndade jag 3 par skor. Jag fick 3 par skor för 360 kr...det kallar jag ett bra köp =)

Mina nyinköpta sommarskor: 

Tofflor som kommer användas flitigt


par 2 och 3

Ps. Ska försöka undgå skavsåren ;)

Tillbaka till kaoset

/Gnurp

Skavsårsexpertis & nytt blad

Hann med lite extra träning innan teknikpasset sedan var det dags att prova det nya bladet. Det gick väl hyffsat till en början och rent teknikmässigt kändes det bra. Bladet är väldigt likt mitt förra blad men eftersom vi inte fick skjuta till fullo måste jag prova några träningar till innan jag bestämmer mig för materialet måste ju kännas rätt eller hur? ;)

Annars var det mest skavsår som diskuterades på träningen. Jag är ju lite av Zundas egen skavsårsmaster, iaf när det gäller att få dem ;) Camilla visade sina skavsår och jag gav henne mina expertisråd så förhoppningsvis ska hon snart vara hel, annars får Kirran och Smidiga Skoog komma till undsättning och göra en militärtejpning som räddat mig sååå många gånger.


Så här såg mina fötter ut sist, ingen rolig syn alls

På torsdag väntar hinderbana a lá Karlberg och ryktesvägen har jag hört att vi zessor kommer få lite ögongodis...can´t wait! *ler*

/Gnurp


"The red one" är utbytt

Nu när borren legat framme hela dagen passade jag på att byta ut mitt älskade röda blad mot ett annat blad som herr Kviding gav mig för ett bra tag sedan. Ikväll blir det premiär och efter träningen får jag ta beslut om det nya bladet "duger" ;)


/Materialliraren 

Träningsmatcherna börjar rulla in

Nu börjar kalendern fyllas på med träningsmatcher och precis som varje år ska det jagas boll på min födelsedag. Känns nästan lite konstigt att det snart är dags att börja spela matcher igen men det är bara att inse att försäsongen rullat förbi snabbare än någonsin. Vi har ju iofs nästan bara haft roliga saker för oss under barmarken så jag skulle lätt kunna fortsätta ett par månader till. De orden trodde jag aldrig skulle komma ur min mun..men men, även jag förändras ;)

/Garpen

Det borde vara förbjudet

Tog mig själv en tjockispromenad (som Fia så fint hade uttryckt det) i morse och när jag kom hem mötte jag pappa som var på ingång för att hjälpa till med borrandet. Det enda jag fick ur mig var att det borde vara förbjudet att vara inne en dag som denna. Samtidigt som jag vill bli klar med allt byggande vet man ju aldrig hur länge solen kommer vara framme så det blir lite av en balansgång, några timmars jobb och några timmars solande.

Kan berätta att det just nu är kaos i min lägenhet och då snackar vi KAOS. Men mitt i kaoset hittade jag mitt paraply som varit borta ett tag nu, även om jag hoppas att jag slipper använda det.

Dags att svettas lite...

/Garpen 

Idag har jag satt sprätt på 10.000 kronor

Idag har jag spenderat hela förmiddagen på IKEA i jakt på möbler mm. Kom till kassan med 3 vagnar och när det var dags att dra kortet stod det ca 10.000 kr...skit va lätt det är att sätta sprätt på pengar. Nu blir det till att lyfta, skruva och borra. Med tanke på att jag föddes utan tålamod-genen får jag nog överlåta ett och annat till pappa annars kommer jag bli vansinnig =)


/Garpen

Dagens födelsedagsbarn i Zundaland

Camilla fyller 18 år idag...

Ett stort grattis tjejen!



/Gnurp

Status

Sov 11 timmar i natt + gårdagens powernap på soffan

Semester

Ett fungerande Internet

Mätt & belåten

Allt tekniskt som inte fungerat under de senaste veckorna är igång igen =)

Dagens träning avklarad

Vore ju inte helt fel att få känna känslan av sand mellan tårna....


men man kan ju inte få allt...

/Garpen

Besök hos Farmor och farfar

Efter träningen åkte jag med mamma och pappa hem till farmor och farfar för att äta middag. Jag har inte träffat farmor och farfar på länge så det var på tiden. I vanlig ordning fanns det typ 6 olika maträtter att välja mellan och farmor följde sitt vanliga mönster, hon försökte tvinga i mig mat trots att jag var proppmätt...jag antar att det händer i alla familjer. Fördelen är ju att jag alltid får matlådor med mig så jag ska egentligen inte klaga =)

/Gnurp, mätt efter farmors mat

Söndagsträning

Solen var framme och det var sjukt varmt...

Vi sprang och sprang...

Styrkan gick av bara farten...

Jag har aldrig sett zessorna springa snabbare än när parkeringsvakten kom...

Jossan gjorde mig sällskap på vägen hem, hon på moppe, jag på cykel...

Camilla fyller 18 år i morgon och frågan är vilken zessa som hinner ringa och gratta först :)


Praktikanten gjorde sin sista träning eller...?


Jag fick låna herr Kvidings gula Zoo-svettband, tack tack...

/Gnurp 


Blåsor och powernap

Igår hade jag dåliga skor på mig och straffades direkt, åkte på nya blåsor under fötterna, precis på trampdynorna...sjukt irriterande. Nu inser jag dessutom hur mkt jag använder just den delen av foten...

Idag har min kropp konstigt nog reagerat på att jag har semester, det brukar vanligtvis ta ett par dagar för mig att komma ner i varv men inte denna gång. Vid klockan 15 somnade jag på soffan, tog en ofrivillig powernap a lá Gnurp kan man säga.

Nu hoppas jag på att mina fossingar ska läka tills imorrn så jag får springa av mig lite, även om rulltrappan upp från Duvbos T-bana höll på att ta kol på mig igår...snacka om mjölksyra :)

Ps. Ni måste se Mamma Mia filmen på bio, så bra och dessutom lämnar man biografen med världens leende.

/Garpen

Semestern närmar sig

Igår var det tunga ben som tog sig innanför dörren efter triathlon-tävlingen. Jag önskar att jag hade haft samma snabbhet in i duschen som under tävlingen men så blev inte fallet. Vaknade imorse efter en timmes snoozande och vågade i vanlig ordning inte känna efter hur kroppen mådde...

Insåg när jag satt på bussen att det idag är min sista arbetsdagen innan semestern...JIPPI!...inte en dag försent, ska bli sååå skönt!

Blir till att fira ikväll...

/Gnurp

En "hetare" Garpen får man leta efter

Jaha, update från gårdagen och Triathlon a lá Zunda som i mina ögon var bland det värsta jag gjort, iaf psykiskt men nästan fysiskt också. Jag tog verkligen ut mig till max och tack och lov lönade det sig...

Första grenen var kajak och jag ingick i heat 2 (av 3), jag fick en bra start tillsammans med Annika och vi drog ifrån de andra 2 kajakerna. Framme vid bojen som vi skulle runda var jag i ledningen och lyckades hålla ifrån hela vägen in till mål trots att "Härskaren" och herr Kviding stressade på i megafonen från motorbåten. Snacka om mjölksyra i armar och axlar! Totalt hamnade jag på 2:a plats i kajakpaddlingen, vilket gjorde att jag fick starta 10 sek efter Jossan på cykel...Jakten kunde börja! 

Cyklingen gick förvånandsvärt bra ända fram till vändzonen som jag och Jossan inte riktigt hade koll på, vilket gjorde att vi båda var tvungna att stanna och diskutera lite, vi hittade tillslut "rätt" vändzon. Jag var först in på varvningen och hoppade av cykeln i all stress för att inte flyga ner för de 3 trappstegen som fanns och i samma veva gick min bakre stänkskärm sönder och åkte in i hjulet. Tävlingsmänniska som jag är struntade jag i det och vägrade ge upp så hela andra varvet fick jag cykla med oljud från stänkskärmen och med risken att skärmen skulle stoppa hjulet och jag skulle flyga av. 

Jag tog mig i mål fortfarande som ledare och hade ingen koll på var de andra var, snacka om psykiskt påfrestande. Jag var jagad och slängde av mig hjälmen och började springa, benen kändes lätta de första tio stegen sedan kom tegelstenarna tillbaka. Hela löpningen var en enda stor psykisk utmaning:

- Jag var jagad, vilket är det värsta jag vet
- Jag var på väg att kliva av ett antal gånger trots att jag ledde loppet
- Jag började sjunga i huvudet..."jag är lätt som en fågel" (med "jag är fri som en fågel"-melodin) Sjuk man är! *ler*
- Jag såg målgången som en scen i huvudet, snacka om målbild :) 

Konstigt nog såg jag ingen under hela löpningen vilket gjorde att jag trodde jag sprungit fel men i mål tog jag mig som VINNARE! Vad är oddsen för det liksom?

Sammanfattning av tävlingen:
1:a Garpen
2:a Anki
3:a Jolli

Bästa lag: Garpen, Anki, Smidiga Skoog & Kirran
Best in show: Jolli under kajakpaddlingen
Bästa kämparinsats: Jea
Skönaste kommentaren: "- Jag kom hit för att spela innebandy, inte paddla kajak!"

Det går rykten om att detta var den första triathlon-tävlingen för säsongen...för min del räcker gårdagens tävling, en gång en vinnare, alltid en vinnare ;)

Några bilder från gårdagen

Zessorna står och iaktar kajakerna


Jolli, Anneli och Fia provsatt sina kajaker inför heat 1
Zessorna i heat 1 tog sig ut till starten med blandade resultat :)


Heat 1 redo för start...men var är Jolli? ;)

Mellan kajakheaten fixades hjälmar. Smidiga Skoog var i farten igen...


Jea testade "sin" cykel av modellen mindre

2:a i tävlingen

Glamourzessan Anki

3:a i tävlingen

Kajakproffset Jolli ;)

Konstaterande #1: "Härskarens" megafonen gjorde succé trots att den mitt i mitt kajakheat började spela jullåtar =)
Konstaterande #2: Jag tror jag ska göra Jolli arg inför varje match, det verkar ju löna sig ;)
Konstaterande #3: Jag är inte bäst i någon gren, utan bra på mycket och det verkar ju vara ett vinnande koncept.

/Garpen, hetare än någonsin 

 

Det närmar sig...

Start i triathlontävlingen...*sväljer hårt*

Har ca en timme kvar att jobba sedan ska jag åka hem...
           
        fylla på med energi...
                  
                  pumpa cykelhjulen...
                  
                            packa ner ombyte (kommer säkert att ramla i vattnet)...
                
                                      ladda med musik

Sedan bär det av ut till ön...

/Gnurp, snart med både flytväst och cykelhjälm på

Internetstrul och triathlon

Igår strulade mitt Internet igen, sjukt störande...ibland ska man ge fan i att byta leverantör...

Vaknade imorse och insåg att ikväll smäller det, Zundas eget triathlon går av stapeln ute på ön. Jag är grymt förväntansfull och faktiskt lite spänd men det lär väl släppa när jag är på plats och inser hur j-la långt det är vi ska paddla :)
Känner jag mig själv rätt kommer jag nog hinna med att skratta, bli förbannad & irriterad samt skvätta lite vatten på motståndarna innan jag går i mål...

Antar att det bara är att ladda för över mållinjen ska jag, vare sig det blir på alla fyra eller som sista zessa.

/Gnurpisch

Body Balance

Igår blev jag meddragen på ett Body Balance pass, jag hade verkligen ingen aning vad det var förutom att det skulle innehålla lite bålträning. Jag var den enda där som aldrig varit med innan, sånt är alltid lite extra jobbigt men trots att jag aldrig provat yoga eller liknande så gick det faktiskt riktigt bra. Jag tror att rörlighetsträningen a lá "Härskaren" gjort sitt...

Jag kan verkligen rekommendera passet, skulle man hinna iväg så där en 2 ggr /vecka tror jag absolut att man skulle göra framsteg, även på innebandyplan.

Avslappningsövningen i slutet var min favorit...otippat va? *ler* Jag somnade verkligen och någonstans i låten kom en liten indisk trumma in och jag flög upp precis som om det var väckarklockan som lät...störd man är alltså, men så går det när man är van att snooza :)


/Gnurp med grym balans på högerbenet :)

Gårdagens förlorare: lag Garpen

Haha...igår var det verkligen inte min dag under smålagsspelet, mitt lag åkte på stordäng i varje match. Vi var egentligen inte så dåliga bara sjukt dåliga på att få in bollen i mål och i slutändan är det ju bara det som räknas :) 

Inför varje match ändrades reglerna vilket gjorde det hela rätt skoj men samtidigt blev man lite fundersam över vilka regler som gällde när man väl spelade. Om det inte var herr Kviding som bestämde reglerna fanns det en del andra lag som hittade på egna eller vad sägs om att man inte kunde göra självmål. Detta ledde till att mitt lag spelade oavgjort istället för vann en av matcherna...surt...tack för den Jea! ;) 

Som sagt det går hett till på zessornas träningar och ingen ger vika, speciellt inte resultatmässigt...


/Garpen, gårdagens loser 

Triathlon a lá Zunda väntar

Idag kom reglerna och förutsättningarna inför torsdagens triathlontävling i Zundaland. Återigen blev jag peppad och sjukt laddad inför tävlingen när jag läste igenom förutsättningarna, det ska bli grymt spännande.
När vi spelade rackethlon hade man iaf koll på grenarna men nu känns det helt öppet och det gör det hela så mycket mer intressant. Oavsett gren vet jag att tävlingsdjävulen i en kommer ta sig ut och vilja vara med och leka...hmmm, vinna kanske mer är rätta ordet ;)

Detta väntar oss zessor under tävlingen:

Första grenen är
kajakpaddling från hamnen och ca 3 km, hur grymt är inte det? Många av oss zessor har aldrig provat på kajakpaddling så jag förväntar mig massor av skratt och en och annan som ramlar i :)
Sammanlagd total placering avgör bonussekunder till starten av terrängcykel.

Jag har svårt att tro att det kommer vara så här fridfullt att paddla på torsdag ;)

Andra grenen är terrängcykel och består av en runda på ca 7 km i blandad terräng. Här kommer nog typ av cykel avgöra en del och materiallirare som jag är måste jag nog leva upp till ryktet ;)
Jag säger bara en sak: hoppas någon av funktionärerna har kamera med sig, kan nog bli en och annan bra bild under loppets gång.

Många kommer säkert använda denna typ av cykel på torsdag

Tredje grenen är terränglöpning på ca 6 km i blandad terräng. Bara för att göra tävlingen mer intressant och spännande kommer en jaktstart att gå av stapeln inför sista grenen. Frågan är om det är jobbigare att bli jagad än att vara den som jagar...you tell me...

En sak är iaf säker, det kommer flåsas en hel del på torsdag :)

Med tanke på att det mesta vi gör i tävlingsform inom laget brukar vara sjukt jämnt och på hög nivå kommer säkert även denna tävling att avgöras på mållinjen...

Hur det går...ja, det kommer ni med all säkerhet att få veta :)

Let the fun begin!!!

/Garpen



Vi hade iaf tur med vädret

Det är skönt att jag oftast har positiva människor runt omkring mig varje dag, inte minst dagar som gårdagen då vädret är piss och man klär sig till träningen som om det vore sen höst. Efter gårdagens träning, som förövrigt var riktigt bra klämde Anki ur sig: "- vi hade iaf tur med vädret!"...som sagt, skönt med positiva människor :)

Träningen i övrigt
- Skönt att vara igång med träningen igen efter förkylning och Sundsvallstrippen.
- Min armpendling fick sig en lektion så nu får Kenyanerna längst fram i spåret se upp ;)
- Mina vader är lite ömma idag
- Vi zessor fick visa sambatakter igår och jag måste säga att vi blir bara grymmare och grymmare för varje gång.
- Herr Kviding hade med sig sin "kvarglömda saker"-väska och den gick från halvfull till tom innan träningen var slut.

Ikväll är det dags för klubba och boll...can´t wait!


/Gnurpisch



Sundsvall i bilder


Fröken Smidiga Skoog och Kirran på väg till utgången på Bromma


Grekland? Nä, man kan även få denna sköna syn i Sundsvall, vid Tranviken


Fick syn på den här förtjusande skylten upp till the Penthouse...frågan är bara vem som gjort den ;)


Åt för första gången en Langos och som jag nämnt tidigare så fattar jag inte grejen. Att min mage dessutom inte kändes 100 efter måltiden gjorde ju inte saken bättre direkt...inte min grej det där med Langos :)


Det var skönt drag på zessorna i Oscar´s tältet


Fröken Smidiga Skoog hittade sin favorit redan första kvällen ;)


Evve hade en soft grillplats mitt ute på gräsmattan som Smidiga Skoog, Kirran och Evve dominerade totalt.


Vi såg till att sätta Zunda på kartan...dessvärre tog vi även sönder maskinen *ler*


The Ark gjorde sin enda Sverigespelning under Gatufesten och jag som inte ens tycker de är bra i vanliga fall diggade loss :)


Jag hemma hos Lasse, Moras nästa skyttekung ;)


Jag och Smidiga Skoog


Kirran



Sara & Kirran på taket


Jag & Smidiga Skoog på taket


Olle & jag flummar hemma hos Evve


Tripp trapp trull

/Gnurp


Nu kan man börja planera sitt liv framöver

Varje säsong väntar man på att spelschemat ska släppas så att man kan börja planera sitt liv lite bättre. Varje ledig helg och dag är viktig att ha koll på, inte minst för de zessor som inte kommer från Sthlm och som vill hem och träffa familj mfl.


Jag har i vanlig ordning fyllt i min kalender och jag har redan nu noterat en hel del knasiga saker men också en del roliga:


 
  • Hur kan de (förbundet) sätta sista omgången innan jul så sent som den 21 december?
    Varför inte spela på julafton när vi ändå är i farten (ironisk). Vi zessor är i alla fall lyckligt lottade eftersom vi slutför den omgången direkt efter nyår (4 jan) och spelar sista matchen innan jul den 14:e december. Jag kan med andra ord förhoppningsvis fira jul med min familj utan att missa 2 matcher som förra året :)
  • Sista omgången spelas redan 28 feb...är inte det väldigt tidigt?
    Jag kommer iofs inte ihåg när vi avslutade årets säsong men för varje år som går känns det som att säsongen bara blir kortare och kortare...
  • Vi startar mot Sten Sture, kan det bli bättre?
  • Jag hoppas årets serie blir lika spännande som förra årets och att sista matchen avgör vilket lag som få kvala...det blir så mkt roligare så.



Skönt att äntligen ha ett startdatum för årets äventyr!


/Garpen


Ikväll drar träningen igång igen

Jag åkte till Sundsvall med värsta förkylningen, kunde inte ens höra mig själv prata efter flygresan. Skönt nog kom jag hem frisk och hyffsat utvilad. Jag behövde verkligen ett break från allt och nu känns det som om batterierna är laddade och redo att sätta igång igen.


Nu väntar en tuff träningsvecka med en hel del skojiga saker också eller vad sägs om Triathlon a lá Zunda. Zessornas största problem inför tävlingen har varit att få ut cyklarna till ön men det verkar ju ha löst sig, så det kommer bli spännande värre på torsdag.

Sedan har spelschemat för säsongen kommit och som ni kan se (uppe i högra hörnet under nedräkningen) möter vi Sten Sture i premiären...vilket kanonmatch att starta säsongen med :) Fler tankar om spelschemat kommer i ett eget inlägg lite senare.



/Gnurp

Back to reality

Jaha, då var man tillbaka på kontoret, helt solo, efter en fantastisk vecka i S-vall...

Konstaterande:

- Flyg och tåg var smidigt värre

- Jag hade sjukt svårt att somna igår

- Jobbigt att komma hem till ett tomt kylskåp...snacka om att man blivit bortskämd under S-valls resan

- Pappershögen på skrivbordet har växt sedan sist

- Semestern håller på att planeras för fullt

- Det är rätt skönt att vara själv på kontoret, inte ens telefonen ringer

/Gnurpisch



Jag gjorde en "Garpen"

Igår var det sista dagen på Gatufesten och jag hade laddat till 1000 för att se E-type avsluta festivalen vid 24.00 som bara han kan. Tanken var ju god men som de flesta vet slutar det inte alltid som man tänkt sig...

Jag gjorde en "Garpen", dvs. jag gick ut hårt för att sedan trappa av...men jag kanske gick ut lite för hårt, för när klockan var 23.30 låg jag i sängen och sov. Med andra ord missade jag E-type och hela avslutningskvällen...BRA JOBBAT GNURP!

Så imorse fick jag kolla in Kirrans bilddagbok samt höra allt skvaller från kvällen...inte det ultimata men vad ska man göra...


/Garpen

Vi är inne på Gatufestens sista dag

Gårdagen blev lite avslagen jämfört med i torsdags med vi följde The Arks enda Sverigekonsert. Jag åt min första Langos och jag erkänner...jag fattade inte grejen, men jag är ju jag och andra sidan :)

I förmiddags gick vi igenom stan och upptäckte att EMD hade konsert så vi stannade till och lyssnade lite. Att jag någonsin skulle få se Smidiga Skoog stå och lyssna på EMD trodde jag aldrig och det gör hela grejen bara så mkt roligare.
Ikväll smäller det, E-type avslutar Gatufesten med spelning vid 00.00 och jag kan lova att jag kommer vara där...

Ps. Jag har sett en ny sida av Kirran här uppe under Gatufesten som ger tjejen lite status...ett hett tips: mucka aldrig med tjejen!

Ikväll blir det grillning hos Evve och sedan ner på stan för att avsluta Gatufesten på bästa sätt...

/Gnurp

Semesterkänslan fortsätter

Man kan verkligen kalla det semester...jag vet inte vilken dag det är eller hur mkt klockan är...jag bara lever och är spontan :)

Igår var det Uggla-afton här i Sundsvall men innan det hann jag och zessorna sitta på ett tak och inta jordgubbssmoothies. Det lilla jag hörde av Uggla var "Kung i baren"...

- Jempa, Marre och co hittade vi i ett av tälten så det blev, hej...kram...läget?...och hejdå!
- Smidiga Skoog plåstrade om någon brud med skavsår (inte jag denna gång) och var allmänt smidig hela kvällen ;)
- Jag var röd som en tomat i facet från solandet under dagen och detta märkte jag först vid 23-tiden när jag kollade i spegeln...smidigt Gnurp!...matchade iaf outfiten...

Ps. När vi vaknade i morse (läs: 11.00) insåg vi att gårdagen var dag 1 av 3 här i S-vall...jobbigt läge ;)

/En nyduschad Gnurp, redo för kvällens äventyr

Utomlandskänsla

Idag har det varit kanonväder här i Sundsvall, vi zessor åkte ut till Tranviken i förmiddags för sol och bad och på vägen ut guidade Kirran oss förbi Zätas sommarställe. Tranviken gav mig utomlandskänsla...

Jag har rekat med Jempa och co och de har inkvarterat sig i stan så nu är Zunda väl representerat i stan.

Btw. Man kan inte ens åka till S-vall utan att springa på folk from the past :)

Bilder från dagarna här kommer när vi är hemma igen, men orkar ni inte vänta kan ni alltid checka in Kirrans bilddagbok..dessvärre för min del är det utan cencur *ler*.

Ps. Smidiga Skoog har nu fått sin biljett hitskickad från Sthlm, däremot håller Kirran på för fullt att jaga sin biljett...märkligt hur svårt det ska vara att få ut sin biljett...

Ikväll smäller det!!!!

/Gnurp

Dags att dra ner på stan

Efter timmar på verandan med diverse tjejsnack är det dags att dra ner på stan. Jag har verkligen ingen aning om vad som väntar och det gör bara saken ännu bättre, trots att jag hatar överraskningar :)

Girlsen hälsar!

Tjing så länge!

/gnurp

Degat i solen

Sitter uppe i the Penthouse och har precis ätit en grymt god middag med hela familjen Grelsson. Smidiga Skoog ligger här bredvid och håller mig sällskap i väntan på att Kirran har duschat klart. Ikväll blir det första dagen nere på stan, kan bli intressant det här...
Kirran har redan styrt upp så att vi har planer för både fredag och lördag...hörde något om hockeygrabbar...I like!

Idag har vi varit i Birsta och shoppat lite nödvändigheter och sedan har vi mer eller mindre legat i solen och degat...så skönt!

Nu väntar dagens största bekymmer...vad ska man ha på sig? *ler*

Ps. Smidiga Skoog har redan satt ribban...hon glömde sin biljett hemma i Sthlm *ler*

/Gnurp

Ikväll bär det av...

Ikväll bär det av till Sundsvall och hem till Kirrans familj. Det har mer eller mindre blivit en tradition att varje år besöka S-vall och uppleva allt som staden har att erbjuda. Den här gången får jag och Kirran sällskap av Smidiga Skoog. I vanliga fall brukar vi ta bilen upp men den här gången har vi lyxat till det lite och kommer flyga. Med andra ord blir det mitt första besök på Bromma flygplats ever :)

Jag tycker lite synd om Kirrans yngsta bror som nu måste lämna över "the Penthouse" till oss zessor veckan ut, men han överlever nog. Jag menar, vem skulle inte vilja ha 3 snygga zessor i sitt penthouse? *ler*

Utsikten från the Penthouse

Nu återstår det bara att välja ut de plagg och skor som får äran att följa med...hmmm, inte det lättaste...

Gatufesten...here we come!


/Garp

Min bästa vän just nu...



Storpack ska det va :)


/Gnurp

Datafix och packning

Börjar bli dags att hoppa i säng nu, pappa och jag har lekt datanördar hela kvällen och försökt få igång diverse saker på min dator. Som jag nämnt tidigare föddes jag utan "tålamod-genen". Lägg till pappas förmåga att aldrig ge sig så kan ni förstå vilka diskussioner vi haft under kvällen...hur som helst är jag sjukt nöjd att vi lyckades få igång allt.

Samtidigt som vi hållt på att fixa med datorn har jag försökt packa inför morgondagen. Jag avskyr ju att packa nu förtiden och det gör det hela bara mer utdraget, så nu ligger det kläder, skor, jackor och diverse annat här och där i hela lägenheten, får styra upp allt imorrn...som vanligt!

Dags att sova, är ju en dag imorgon också...

/Gnurpisch

RSS 2.0