Premiär för Zundasnurran och tivoli a lá Zunda

Idag var det äntligen dags för Zundasnurrans premiärsnurr och tivoli a lá Zunda. Anki fick äran att göra första draget. Snurran gav vinst varje gång och vinsterna bestod av olika övningar som vi zessor skulle utföra. Det fanns även med en stjärnvinst och idag fanns det 3 guldkuvert som skulle delas ut till vinnarna. En av övningarna var elakingen och självklart var det min hatövning "under - över" som gömde sig bakom rubriken...dessutom misstänker jag att snurran var felmonterad för elakingen kom upp gång på gång. Inte nog med att jag svor för mig själv varje gång utan knäna blev mer och mer skinnflådda för varje omgång...


Herr Kviding och Härskaren gör i ordning snurran innan premiärsnurret 


Snurran börjar ta form


De olika vinsterna (läs: plågsamma övningar i varierande antal och tid)


Zessorna tittar nyfiket på snurran innan starten

Efter 2 timmars kämpande stängde tivolit och Yazze gick hem med 1:a vinsten, som bestod av en fruktkorg med diverse udda saker...Grattis tjejen!


Yazze med sin vinst

Vad hände med sockervadden?

Jag måste säga att jag hatar tivoli ännu mer nu än innan, men jag kanske ångrar mig när snurran byter tema. Har hört rykten om att snurran ändrar vinster till övningar innehållande löpning och det passar mig sååå mkt bättre än dagens vinster =)

Ps. "Härskarens" megafon följde med Annika hem idag, hon hade tydligen nattliga rackartyg på gång ;)

/Garpen som inte vann ett skit :( 

Något att tillägga?

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0