Avskyr manualer

Jag tillhör den grupp människor som avskyr manualer. Egentligen har jag inget emot själva  manualen, förutsatt att den är bra skriven, utan mitt problem är mitt eget tålamod. Orka sitta och läsa en hel manual, jag provar hellre själv och försöker lösa situationen och i värsta fall plockar jag fram manualen. Det är ju inte alltid det går som man vill men är man envis så är man =)

 

/Gnurp


Min nya "leksak"

Var och hämtade mitt paket från posten idag, snacka om snabb leverans. Fick min efterlängtade "leksak" som kommer göra blogginläggen från Thailand lite roligare (om allt går som jag vill).




Nu kan alla min soliga äventyr dokumenteras utan att jag är rädd för att sandkornen ska äta upp kameran =)

/Garpen


Roligt mail

Fick ett roligt mail av min kompis från Nya Zeeland som jag bodde med under min skol- & jobbtid i USA. Hennes syster verkar vara på väg till Sverige för att plugga en termin. Min fråga blev då spontant, vem åker till Sverige av alla länder i världen för att plugga? =)

 

Hoppas hon har en varm vinterjacka! *ler*

 

/Garpen


Drömt mig bort

Istället för träning idag (ont i halsen) har jag suttit framför datorn och tittat på bilder från Thailand. Tiden går och resan känns verkligen inom räckhåll =) I år har jag dessutom andra zessor att snacka med, för de ska också dra iväg till värmen. Åhhh, jag vill åka nu.


Btw. För er nya läsare (även gamla) som kanske är intresserade av att hyra hus i Thailand kan ni klicka här. Finns fortfarande lediga veckor kvar över jul och nyår.


72 dagar kvar...

 





Ps. Har beställt en sak som kommer göra blogginläggen från Thailand lite roligare ;)


/Gnurpisch


Veckans musik

Den här veckan rullar följande artist i mina högtalare

 

/Gaschpen


Spikmattan hjälpte till viss del

Låg och läste på spikmattan igår kväll innan jag skulle sova, hur skönt som helst. Spänning i rygg och axlar försvann nästan helt och jag var sååå trött, somnade nästan med boken i ansiktet. Sov som en stock men dessvärre vaknade jag imorse med halsont och inte har det blivit bättre under dagen. Åhh, jag får verkligen inte bli sjukt nu…igen. Känns som om det bara var några veckor sedan jag låg hemma jätteförkyld.

Blir till att åka hem efter jobbet och kurera mig för jag har varken tid eller ork att bli sjuk igen.

 

/Gnurpisch


Veckans zessa

Efter gårdagens match hade jag äran att skicka vidare utmärkelsen ”veckans zessa”. Ni som följt bloggen sista veckan vet att jag haft ett helvete vid mittcirkeln med Lisa och hennes tekningar. Kunde inget annat än att belöna tjejen med utmärkelsen. Sedan gjorde hon ett grymt volleymål igår också som gjorde valet ännu enklare =)

Veckans zessa:

 

Lisa

 

/Garpen


Ryggen ömmar

Måste erkänna att min kropp känner sig lite sliten från gårdagen. Hela ryggen ömmar och jag borde ha lagt mig på spikmattan igår kväll men det blev aldrig av. Antar att jag får skylla mig själv, få väl se om det kanske blir en vända på spikarna ikväll istället, beror lite på träningen ikväll och vad den har att bjuda på.

 

Just nu känner jag mest för att lägga huvudet på en kudde och sova en stund…

 

 

/Gnurpisch


Tåget kommer ju snart

På väg hem från stan igår fick jag syn på personerna som byter reklam i tunnelbanan. Efter någon minut blev jag lite nervös när det stod 1 minut kvar innan tåget skulle komma och killarna fortfarande stod nere på spåret och jobbade på i lugn och ro. Jag satt nervös på bänken och iaktog situationen medan killarna så klart hade stenkoll på läget.


En annan sak jag undrade över igår var hur många lager av papper som finns i en reklamskylt...måste nog vara en del lager =)

/Garpen

Inget skönspel

Gårdagens match mot Hässelby var allt annat än skönspel.

Grisbandy på hög nivå

 

Mycket folk på läktaren

 

En hel del utvisningar

 

Delad poäng efter full tid, vi fixade en bonuspoäng och får nog vara nöjda med det med tanke på spelet.

 

Finns inte så mycket mer att skriva om matchen, det var helt enkelt väldigt rörigt…

 

Skönt att man kunde släppa matchen redan igår och nu fokusera på veckans utmaning...

 

/Garpilarpen


Jag är redo!

Då var promenaden avklarad, matchväskan packad och det enda som återstår i uppladdningen är lunchen och laddningsmusiken. Can´t wait, kan inte klockan gå lite snabbare?




/Garpen


Match söndag


Det börjar tidigt

Haha, framtida superstar?



/Garpen


Plockade upp liftare

Det händer alltid saker i Smidiga Skoogs närhet. Igår hämtade jag upp SS och åkte vidare mot Lidingö. Väl ute på ön hittade vi nästan fram dit vi skulle men eftersom de byggt om hamnade vi lite snett och visste inte riktigt var vi var. Bosön hittar vi ju till men nu var vi helt på andra sidan av ön och virrade. Det hela slutade med att vi plockade upp 3 st liftare (killar utklädda i pridetema) längs vägen som skulle åt samma håll. Killarna var sjukt nöjda med skjussen och vi var glada att vi hittade fram.

Man har aldrig tråkigt i SS sällskap


Vår lilla konversation när de frågade om lift:
SS-ska vi låta dem åka med?
Garp-öhhh, vi måste ju hitta och dem kan väl knappst vara farliga eller?
SS- lammkött utklädda i kjol och glitter, näää det ska nog inte vara några problem
Garp- ok, hoppa in grabbar


Skönt då kan man skriva att man plockat upp liftare också i sina memoarer...haha

/Gnurpisch 


Hemma och vänder

Många befinner sig just nu i Solnahallen för att se AIK mot TT men jag fick stå över ikväll, har andra planer. Jag ska snart hämta upp Smidiga Skoog för lite äventyr ute på Lidingö. Det blir en lång kväll/natt men vi kommer iaf ha tid att prata av oss lite medan musiken rullar på...

/Gnurpisch


Dags att byta?

Jag är en riktig kalendertjej, inte nog med min privata, jag har ca 3 st till på jobbet som används flitigt. Jag har mer eller mindre använt samma typ av kalender under de senaste åtta åren och vant mig med både mönster och färger =). Nu börjar min kalender gå mot sitt slut och en ny måste inhandlas inom kort. Nu till mitt I-landsproblem; ska jag köpa samma eller prova på en kalender från personligalmanacka.se? Jag är lite sugen på en helt ny kalender, nytt år ny kalender, men samtidigt händer ju förhoppningsvis en del saker nästa år som vänder lite upp och ner på saker och ting….hihi


Någon som har en kalender från personligalmanacka.se?

 

 

/Garpen med i-landsproblem


Där ser man

Läste följande på Sten Stures hemsida:

Caroline Rengren till FBC Uppsala


Förvånande?

Ja lite faktiskt, lagen spelar ju trots allt i samma serie...

Läste sedan detta i UNT.


/Garpen

Dagens

Status: laddad

Måste: en powernap vid 18-tiden


Sällskap: Smidiga skoog


Måste hinna: skriva ut en massa viktiga papper inför morgondagen


Yes: löning

 

Tripp: Lidingö

 

/Gnurpisch


Svordomar vid mittcirkeln

Det gick inte igår heller, jag provade allt men Lisa gick inte att muta. Tekningscirkeln var inte stor nog för oss båda och jag fick se mig besegrad. Det kom nog en och annan svordom från min mun igår och Lisa njöt nog mest av alla =)

Tur nog är det inte Lisa som står och ska teka emot mig på söndag utan någon röd typ.

 

Träningen igår gick annars väldigt bra (bortsett från tekningarna mot Lisa), finns en del överraskningar att ta till och jag hoppas vi kan bjuda publiken på lite skön underhållning.

 

Innan träningen hade Jolly och Peters uppvisning i att imitera Anna Anka i omklädningsrummet. Snacka om att zessorna har naturbegåvning, har en känsla av att vi inte sett det sista av fru Anka i vårt omklädningsrum.

 

Plupp, Plipp, Ullis, Jolly & Foppa

 

Se nu till att komma ner till Solnahallen och kolla på söndag, hemmapremiär och allt.

 

 

 

*LÄNGTAR*

 

/Garpen


Ett måste

Såg nyligen filmen Taken och rekommenderar den starkt. Gillar ni filmer som The Bourne Ultimatum med Matt Damon så kommer ni älska den här filmen. Jag tycker det var GRYM och satt verkligen på halvspänn igenom hela filmen.

 

/Garpen


Träning & Ladiesedition

Tidiga träning ikväll…skönt, då finns det lite tid över till annat efteråt. Jaha, ikväll är det sista träningen innan första hemmamatchen för säsongen. Parketten väntar och jag hoppas att det är ett taggat gäng nere i kväll, speciellt Lisa för nu j***** ska jag vinna tekningar =)

 

Såg att Ladiesedition öppnat igen efter sommaruppehållet (även om sidan just nu har serverproblem) och jag passade på att slänga iväg ett mail till dem med ett förslag. Personligen skulle jag tycka att det var skoj att kunna läsa fler innebandybloggar av damspelare eller lag. Bloggkoll finns ju på innebandy.se men den listan är ju knappast uppdaterad och det finns säkert fler bloggar än så.

 

Dags att äta lite inför träningen och borra ner huvudet i kalendern…

 

/Gnurpisch


Closure

Veckan går och vi kommer allt närmare söndagsmatchen *längtar*. Brist på sömn verkar vara det som tar på mina krafter just nu. Lovade mig själv att vara i säng innan 24.00 igår, men efter ett spärrat bankkort och lite idol fastnade jag med ett litet projekt och klarade den tilltänkta tidfristen med någon minut, frågan är dock om det var värt det…

Men trots sömnbrist är jag rätt peppad, för egen del börjar allt det roliga nu i slutet av veckan =)

Den här veckan blir jag helt av med något som tagit en hel del energi ifrån mig under de senaste veckorna och det ska bli så skönt att äntligen komma i mål på den fronten. One down several to go…

 

 

 

Ps. Måste rikta ett megastort tack till min mamma och pappa som hjälpt mig in i det sista, det tog sååå mycket mer tid än jag någonsin kunnat ana.

 

/Gnurpisch


Ledig kväll

Det ska bli så skönt att åka hem och bara vara. Slippa träna och vila upp kroppen och eventuellt komma i säng före 24.00.

Det är mycket nu…galet mycket på jobbet, träning som vanligt och allt annat som snurrar i mitt huvud. Inte hjälper det att jag har så svårt att säga NEJ till saker och ting heller. Kollade i kalendern och min välbehövliga semester närmar sig, även om det är månader kvar. Trust me, semestern kommer vara än mer välbehövlig när den väl kommer och då får och SKA jag njuta- länge! Om jag har mycket nu ska ni se om ett par veckor…puh, blir trött bara av tanken men jag antar att det bara är att ta en dag i taget.

 

 

 

/Gnurpisch


På tal om Idol

Utan TV har jag varit rätt mycket ute på youtube och kollat runt och hittade denna tjej. Hon har en knasig men otroligt skön stil och hennes röst är riktigt skön.

Diana Vickers

 

/Gnurp


WebTV is the shit

Nu när säsongen rullat igång på allvar och även höstens alla nya TV-program börjat är det svårt att hänga med i programträsket. Därför tycker jag att det är på tiden att hylla webTV. WebTV gör att vi som inte är hemma på kvällarna har chansen att hänga med ändå. Jag som inte ens har haft en TV under hela sommaren har verkligen utnyttjat webTV, youtube mfl. Tänk alla utlandssvenskar som vill se svenska program, hänga med i Idolsvängen, skratta åt Anna Anka, ja WebTV hjälper verkligen, vilken lyx.


Nä, hurra för WebTV och chansen att kunna se sitt favoritprogram när man vill.

 

/Gnurpisch


Lekstuga

Kommer ni ihåg att jag sa att jag skulle öva på tekningar i veckan? Det har jag gjort men jag har mött min övermankvinna, Lisa. Hon hade lekstuga med mig igår, torskade 5 raka och det var så illa (läs: Lisa har hittat en grym teknik) att jag inte ens hann reagera innan Lisa vunnit bollen. Jag kan inte ens skylla på ”Kvedings” pipa…

Lisa

Tosse är försökskanin till på torsdag och ska prova ett plåster a lá Thailand. Jag är extremt nyfiken på hur det går och om det blir någon skillnad =)

 

Igår hade hunden laddat med grym musik, bättre än på mycket länge. Musiken kom tom i rätt ögonblick. Jag och Tosse stod och pratade och nämnde ordet singeltjejer och plötsligt kom Beyoncés, Single ladies. Nästan lite otäckt… =)

 

Nu återstår det bara en träning och jag hoppas alla sjuklingar är tillbaka på torsdag då det ska finslipas inför söndag. Jag har iaf bestämt mig för att ge Lisa en match vid mittplan…

 

/Gnurp


Still waiting

Jag väntar fortfarande!
3 veckor har gått, snälla kan jag inte få ett svar snart...

/Garpen

Fys och skratt

Gårdagens fysträning var jätterolig, visst det var jobbigt men allt jobbigt gjordes på ett roligt sätt. Det har nog aldrig varit så roligt att springa 80 meter som igår =) Det var lite tävling över hela passet vilket gjorde det hela mycket enklare. Mer sånt!

 

Efter fysen väntade ett skrattpass, det var avslappnat och skrattvänligt….precis vad vi behövde efter fyspasset. Det hände saker precis hela tiden och Kveding stod nog för det roligaste…snacka om vurpa..haha, alla på planen vek sig av skratt. Skönt att det är högt i tak i Zundaland…

 

Varför ska man gå ut och dansa när vi redan dansar av oss 2 ggr per vecka inne i hall. Vi har ”hunden” på träningarna som spelar ljuvlig musik. Igår hade vi gamla hits på och vi zessor sjöng med som aldrig förr. Vi kom på ett lite udda intro som faktiskt skulle vara lite coolt att prova på. Varför göra som alla andra liksom, då sticker man ju aldrig ut som lag eller hur?

 

Peters och Lisa gick in för introdansen igår och gjorde det riktigt bra, frågan är om resten av laget vågar hänga på... ;)

/Gnurpisch


Vet inte vad som väntar

Fortfarande kvar på jobbet och en del att göra innan jag får åka hem. Ikväll börjar uppladdningen inför helgens match mot Hässelby. Hörde att Pirre, vår fystränare skulle komma ner idag vilket antagligen betyder hårt jobb. Vad som väntar har jag ingen aning om men om jag får välja på att springa kontra styrka säger jag nog springa idag.  Men som sagt, vad som väntar återstår att se…

 

 

/Garpen


Veckans zessa

Efter seriepremiären fortsatte Jea att dela ut "Veckans zessa", en tradition som funnits i Zunda i massor av år. Sara var först ut med att få utmärkelsen denna säsong och hon gav den vidare till Jea. Jea gav vidare titeln till mig efter en jättefin nominering (blev verkligen superglad). Visst tänker ni, roligt med att alla i laget nominerar varandra, men det handlar inte bara om det. Med utmärkelsen och titeln tillkommer även en outfit. Denna outfit utökas varje säsong och man ska ha den på uppvärmningarna hela veckan. Även när man åker till och från träningarna (läs: roligt för de som åker kommunalt).


Så här såg jag ut när jag kom hem efter seriepremiären:


Det är krona, solbrillor, svettband, hårband samt en knallröd träningsoverall med gula sköna ränder (liknar en arbetaroverall) samt ett stort fett Z på ryggen. Vilken ära att få bära denna fina outfit hela den här veckan! ;)

/Garpen aka veckans zessa


Edit:

 

så här ser overallen ut bakifrån:

 

Fia posar =)


Hett derby på ingång

Ny innebandyvecka väntar och avslutas med det som ändå måste räknas som årets derbymatch. I alla år har mötet mellan Zunda och Spiders (Järfälla) varit hatmatchen där det smäller lite extra och laddas extra hårt inför. Men sedan Spiders la ner har det inte riktigt funnits något liknande derby. Men nu har många ”Spiderstjejer” börjat spela i Hässelby och då blir det lite extra skoj.

Den här målbilden hade jag i huvudet inför Spidersmatcherna, antar att det bara är att byta ut spindeln mot annat...

På söndag har vi säsongens första hemmamatch och då ett hett derby, kan det bli bättre? =)

 

Ps. Det roliga är att vi i Zunda även har ett antal fd. Spiderstjejer…”but-once-you-go-blue-you-never-go back”….

 

/Gnurpisch


Avslutade i roligare anda

Efter att ha rensat mina avlopp hemma avslutade jag söndagen i roligare anda genom att åka med Tosse och Jea till Botkyrkahallen och se Balrogs damer köra över Ö-vik. Limpan och Minne hade stundtals lekstuga, riktigt roligt att se. Efter besöket kunde jag konstatera följande:

 

-Hur i all frid orkade jag åka till Botkyrkahallen 4 dagar per vecka under två års tid och dessutom kommunalt från Täby? Åhhh, blir trött bara av tanken.

-Det bor nog allt en liten innebandynörd i Tosse ;)


-Att göra 3-5 mål på en match tillhör vanligheterna för fröken Lindström och hon tyckte inte ens att hon var bra….hallå, Limpan du är en utpräglad målskytt som gör precis det du ska. Om inget annat inspirerar du oss andra innebandylirare genom att få allt att se enkelt ut.

-Vet inte om det är för att Balrog alltid gör så många mål eller om de är mätta men jag skulle vilja se mer glädje, spontan glädje vid målen. Det gjordes ett par riktigt snygga mål igår men på något sätt var stämningen ”ännu en dag avklarad på jobbet”.  Det kanske bara är jag som har missförstått hela grejen med att göra mål och jublar som aldrig förr när jag gör mål, fast och andra sidan gör jag ju inte mål i varje match så när det sker jublar jag lite extra ;)



-Balrog blir att räkna med även denna säsong, frågan är bara hur långt laget räcker med den tunna truppen.

/Garpen

Helt slut

Åkte och hämtade upp L innan golfrundan och vi hann med en del update innan golfrundan. Efter lunch på golfklubben blev det lite tight om tid så vi fick nästan småspringa till första tee. Uppvärmning har jag och L slutat med för länge sedan (läs: jag har spelat ca 10 rundor totalt i hela mitt liv). Första hålet gick väl så där, ser det som min uppvärmning men sedan spelade jag förvåndandsvärt jämnt jämfört med tidigare. Är ju fortfarande nybörjare men idag slog jag stundtals riktigt långt och rakt. Framförallt fungerade inspelen bra idag, istället för en putt på 3-4 meter var det många en meters puttar idag....I like! Jag har ju trots allt en perfekt "lärare" i L med ca 5.0 i handikapp så varje runda jag går lär jag mig nya saker, lite av charmen med golf!

Ingen sänkning idag heller men 31 poäng iaf, helt ok. Jag hade ju iaf tur med vädret, shorts och topp blev det och självklart....allt i ROSA ;) 

/Gnurpisch

 


Vendelsö- Zunda

Jag har redan nu kommit fram till att jag måste skriva mina tankar om matcherna direkt efter slutsignalen för nu, ca 30 timmar efter matchen minns jag inte alls så mycket om matchen. Antar att mitt guldfisksminne spökar =)

  

Det jag minns...

-3 poäng

-Vi skapade riktigt bra chanser

-Powerplay och framförallt boxplay fungerade bra

-Vendelsö var som alltid unga, ettriga och hade mindre koll på sina klubbor.

-Vår rutin (vi zessor är ju trots allt rätt gamla *ler*) avgjorde matchen, men Vendelsö gjorde det rätt bra med tanke på att de tappat många bra spelare till denna säsong (vad jag har hört).

-Det var grymt skoj att ha vår egen hejarklack, de var riktigt aktiva och upptäckte tom Vendelsös utvisningsstrul (läs: utvisad spelare lämnade sin plats och började vandra omkring).  

-Jolly åkte på en riktig smäll framför mål, situationen hade nog klassats som en "best of women wrestling" eller nått, det var bara leran som saknades. Krokben lärde man sig på dagis men den här scenen var ett konststycke jag aldrig upplevt på en innebandyplan innan.


That´s it, mer minns jag faktiskt inte.


En notering för min egen del:
Jag vann inte en enda tekning vad jag minns utan bollen fastnade mellan mig och motståndaren nästan varje gång. Blir till att rycka upp mig rejält på den fronten...Lisa får nog se upp på träningarna i veckan =)



Dags att fortsätta träna tekningar i veckan som kommer

/Garpen


Följ med backstage

Denna säsong tänkte jag låta er läsare följa med oss zessor in i vår värld innan matchstart och faktiskt ända in i omklädningsrummet... =)

Backstage från seriepremiären (vi börjar lite försiktigt)


Hallen


Möttes av denna plansch vid ingången


Emma hade massor att bära (som alltid) och agerade vägbeskrivare


Omklädningsrummet nästa


Innan samlingen, fikatime och lite skitsnack. Notera vårt kända fikabord, verkligen top notch


Min bänkgranne Bella älskar apelsiner =)


Mina vingar Brännis och Jolly. Bossan hjälper Jolly att hålla i toffsen, vi zessor får hjälp med allt ;)


"väggen" och Lisa älskar att fåna sig och är de som skrattar mest och högst i hela laget =)


Zundahjärtat är med även denna säsong och i år med nya fokuspunkter

Men vilken idé, nu ska jag bara komma ihåg min riktiga kamera så ska jag nog kunna bjuda er läsare på lite roligare bilder. 

/Garpen


Golf väntar

Började dagen med en välförtjänt sovmorgon....

Vaknade upp med en öm kropp, det känns att det var match igår om jag säger så. Använde faktiskt spikmattan igår kväll och det hjälpte en del så det blir nog ett måste framöver.

Ska skynda mig snart och dra iväg till golfbanan och prestera, no pressure men nu är det fasiken dags att sänka sig. Har inte spelat på flera veckor så det ska bli skoj och samtidigt får jag tid att prata med vännen min och få höra det senaste skvallret...hihi

Ha en underbar lördag!



/Garpen


Jag njuter i ett par timmar till

Det är lika bra att njuta så länge det varar...hihi.

Jag tycker nog domarn var lite snål med poäng på Lisas sista mål, nog var det allt min retur som gick in ;)

/Garpen

3 poäng

Yes, vi vann seriepremiären....så gött!

Är fortfarande kvar i ett segerrus, åh det var verkligen såååååå roligt att spela idag.

Mer info kommer...

/Garpen 

Vi är redo

/Garpen

Premiärdags

Ikväll smäller det!

Första seriematchen för säsongen…

 

Längtar redan…

 

Matchväskan är packad, energiintaget förberett och laddningsmusiken kommer rulla dagen lång…

 

Det här kan bli en bra fredag, en riktigt bra fredag…

 

Har en skön känsla i kroppen…

 

 

/Gnurpisch


Bättre laddning kunde jag knappast få

Iaf utifrån omständigheterna...

Gårdagens konferens pågick ett par timmar för att sedan övergå i middag med kollegorna. Höjdpunkten var när alla andra middagsgäster lämnat lokalen och ägaren till stället drog igång en musiktävling. Han satte på någon form av opera och vi började gissa hejvilt och efter ett tag släppte ägaren ledtrådar.

 

Ni som känner mig vet att när det är tävling, oavsett gren, är jag totalt fokuserad och lyckas på något märkligt sätt nästan alltid vinna…så även igår =) Mitt musikkunnande är inte direkt på topp men har man läst skvallertidningar genom åren samt haft en morsa som lyssnat på Lugna favoriter i alla år kan man tydligen gå långt ;)

 

Ledtrådarna kom i följande ordning:
1. Killen brukar inte sjunga opera
2. Han har haft en hårresande karriär



En och annan gissning komfrån oss men alla var fel och både jag och min chef började tänka högt och båda fokuserar på ordet hårresande. Plötsligt gav ägaren oss en ledtråd till genom att säga:

 

3. Känd för sitt pudelhår


Då fick jag direkt upp en bild i skallen på snubben och slänger ur mig; ”- han brukar sjunga ballader….åhhh, va heter han nu då…?


Jag satt tyst i några sekunder och hela tankeverksamheten gick på högvarv….Bolton….Michael Bolton skrek jag rätt ut och hoppades att det var rätt. Gissningen var korrekt och ytterligare en seger var inkasserad. Huvudsaken var ju att jag slog chefen ;)

 

Låten vi fick höra:

 

Här utan sitt berömda pudelhår

 

Så här brukar Bolton se ut och sjunga:

 

/Gnurp


Svårt att hålla tassarna i styr

/Garpen

Konferens väntar

Då var det bara en dag kvar tills premiären. Statusen är kanon och jag har bra vibbar inför morgondagen.

 

Ska slänga i mig lite lunch innan det är dags att ta tag i dagens ”måsten” för senare idag inleds den konferens som gör att jag missar kvällens träning. Gillar konferenser men inte det faktum att jag aldrig vet hur länge vi ska hålla på eller vad vi ska göra som ”rolig aktivitet”. Har ju trots allt en premiär att spela imorgon och då vill jag gärna få min skönhetssömn och förbereda mig som jag brukar. Men jag antar att det bara är att släppa kontrollen och njuta av stunden…

 

Ps. ska iaf smula ner lite taggtråd i middagen

 

/Garpen


84 dagar kvar

Varje gång jag använder mobilen påminns jag om att dagarna till värmen sakta men säkert tickar neråt. Idag är det 84 dagar kvar tills jag får hoppa i poolen =)

/Gnurp

Haha


/Gnurp

Veckans musikklipp

Hela veckan har följande klipp rullat på min dator. Rätt ovanligt att se hela kvinnliga eliten på en och samma scen samtidigt. Att det dessutom är för ett gott ändamål gör ju inte saken sämre. Låten är rätt skön den också =)



/Gnurp


Inte min grej

Tålamod och väntan är inte min grej. Under den här veckan har jag kollat brevlådan extra många gånger och jag vill ha det jag väntar på NU....åhhhh, varför ska det ta sådan tid?

 

Väntar och väntar...

 

/Garpen


Positiva minnen

Har insett att bloggen är ett bra sätt att skapa en positiv känsla i kroppen. Genom att blicka tillbaka i arkivet och kolla på bilder kan man lätt återskapa den glädje och känsla man hade just den dagen och på den bilden. Det är precis som det sägs; en bild säger mer än 1000 ord!

 

Fotona är tagna av Jempas bror

/Garpen

Tekning på hög nivå

Träningarna är riktigt lärorika för oss centrar. Vi har alla olika tekningsvarianter och vågar ofta prova nya på varandra vilket är sjukt utvecklande. Exempelvis, under gårdagens träning tekade jag mot Lisa och efter att ha torskat 2 st tekningar på rad (hatar verkligen att torska, även om det bara är en liten tekning) provade jag något nytt och poff så vann jag (läs: Lisa lät mig säkert vinna *ler*). Det sköna med oss centrar är att vi har lite av en intern kamp, det kommer alltid ett litet Yes! eller skratt när man vinner tekningarna, alltid med glimten i ögat.

 

Lisa

/Garpen


Mitt genrep är avklarat

Igår hade jag mitt genrep inför seriepremiären på fredag, medan resten av laget har sitt genrep på torsdag. Jag missar torsdagsträning pga. konferens med jobbet. Vilken annan dag som helst hade passat bättre men vad gör man (läs: bara att gilla läget).

Mina vingar och jag

Genrepet igår gick riktigt bra, min ”femma” fungerade bra och vi skapade chanser och hittade riktigt bra passningsvägar. Det känns verkligen att jag spelat med mina vingar förr (läs: avslutade förra säsongen tillsammans), mycket faller på plats automatiskt och när vi får chansen att pressa är det inte lätt för motståndarna att ta sig ur zon.

 

Bara tanken om fredag gör mig peppad, ska kolla runt på lite ”positiva” bilder idag och under morgondagen för ännu mer pepp.

 

Längtar till fredag…

 

/Garpen


Röd som en tomat

Igår efter träningen tog jag tillfället i akt och la mig på min spikmatta i ca 20 minuter. Var ett tag sedan jag använde spikmattan så smärtan var rätt olidlig i ca 3 minuter men efter ett tag var jag inne i det och njöt av värmen.  När 20 minuter hade gått var jag röd som en tomat om ryggen, halvdåsig och helt avslappnad. Spikmattan är det perfekta sömnmedlet, sov som en zessa i natt så nu har jag bestämt mig för att använda spikmattan efter varje match som avslappning samt efter vissa träningar för att lättare komma ner i varv. Med tanke på att vi tränar sent både måndag och tisdag är det rätt skönt att kunna komma ner i varv snabbt så dagen efter inte är helt förstörd.

 

 

 

/Gnurp


Välbesökt träning

Träningen igår var välbesökt, i princip alla var där och det var ett intensivare tempo än på länge, man märkte verkligen att fokuseringen var på topp.  Vi slipade på en del saker och de som inte var med i Linköping är nu införstådda i det senaste.

Ikväll väntar träning #2 för veckan och intensiteten och tempot lär inte vara sämre ikväll om jag känner mina lagkamrater rätt.

 

 

 

Premiären närmar sig…

 

/Gnurp


Julafton

Igår var Emma (Zundas materialare) nere på träningen och lekte jultomte. Våra nya klubbor hade kommit och i vanliga fall brukar jag vara bland de första att rycka åt mig min klubba, slita av plasten och provskjuta, men igår tog jag min klubba bland dem sista. Eftersom jag har förra säsongens klubba och är supernöjd med den så har jag ingen brådska att byta klubba. Värre är de för dem nya som spelat med annat märke, dags att börja vänja sig =) Hur som helst är det alltid roligt med ny klubba och jag är otroligt glad att vi slipper köpa egna.

Klubban till höger är min favvo

Smidiga Skoog kläckte igår ur sig att jag var en svikare (med glimten i ögat) eftersom jag inte valt samma klubba som hon. Tidigare säsonger har vi alltid haft likadana klubbor och säsongerna har då slutat med att hon slutligen spelat med min klubba (läs: en del missöden har hänt och hennes klubba har gått av). Till saken hör att jag och SS har två helt olika uppfattningar om hur ett blad ska vinklas och att hon har lyckats spela med min klubba i huvudtaget är egentligen ett under =)

 

 

SS & jag, lika som bär =)

 

SS- min nya gröna curveklubba skulle nog passa dig rätt bra trots allt  ;) mohaaaaa….

 

/Garpen


Grattis Öberg

Dagens stora grattis går till Zundalands tillika U19-landslagets egen lektant, fröken Öberg.
Ett stort grattis på födelsedagen gumman!




/Gnurpisch

Parketten väntar

Efter en spelledig helg ska vi zessor inta parketten och med endast tre träningar kvar till premiären kommer fokuseringen att vara total. Efter år i Zundadräkten vet jag att det alltid smäller lite extra på träningarna innan premiären, med all rätt.

De oslipade diamanterna i Zundaland ska det slipas vidare på ikväll och förhoppningsvis kommer alla frågetecken (om det finns några) vara besvarade innan kvällens slut.

 

Dags att scora…

 

 

/Gnurp


Jag vill

Har sagt det förr...jag vill också prova!
Jag blir lika sugen på att prova varje gång jag ser klippet...


Tankar kring seriepremiären

På fredag är det dags att blåsa igång serien 09/10. Det känns skoj att vi nu får komma igång på riktigt. Allt känns väldigt annorlunda från de senaste säsongerna eftersom vi inte spelat alltför många träningsmatcher och inte heller hunnit bli ”less” på träningar och att umgås 24/7 med varandra i laget. Det är egentligen först under den senaste månaden som vi i laget umgåtts ordentligt. Allt känns fortfarande nytt, fräscht och jätteskoj!

 

 

Det känns inte alls lika nervöst som det kan göra inför premiärer (det kanske kommer). Vet inte vad det beror på men jag tror att mitt och även lagets självförtroende har växt under försäsongen. Jeanette har med små medel lyckats få alla i samma båt och glädjen och lugnet har spridit sig i laget. Alla tyckts ha skoj och det syns även på planen.

 

 

Foto: Kirran

 

Jag vet knappt någonting om de andra lagen, vad som hänt i trupperna, heta nyförvärv med mera och min egen distans till innebandyn känns bättre än på riktigt länge. Missförstå mig inte nu, jag älskar statistik och allt nördigt innebandyvetande som en innebandynörd kan njuta av, men i år har jag valt att ha en annan distans till allt. Jag har fortfarande hyfsad koll men långt ifrån det informationsflöde jag brukar ha. Det känns faktiskt bra och jag tror det kombinerat med senare ”lagträningar” på säsongen kommer göra att jag håller innebandysuget uppe hela säsongen. Innebandysäsongen blir nu 7-8 månader istället för 10.

 

 

Nu återstår det tre träningar innan domaren blåser i visslan på fredag och tro mig, vi zessor kommer ladda och käka taggtråd hela veckan…

 

/Gnurpisch


Måndag

Ja, då var helgen över och en ny spännande vecka ligger framför mig. Veckan innehåller bland annat:

-Träningar
-Konferens med jobbet
-Seriepremiär !!
-Golfrunda/golftävling

 

Ska nog ha koll på brevlådan lite extra denna vecka…

 

/Gnurpisch


Aldrig försent

På lunchen tog jag och några arbetskamrater en liten promenad och möttes av följande gäng på vägen.




Det roliga med det hela var att dem sparkade boll, en tennisboll till varandra. Drömde de månne om att bli fotbollsproffs?

Hur som helst var det helt underbart och se ett gäng pensionärer sparka boll =)

/Garpen


Roligt att följa

En av mina arbetskamraters son har precis flugit över till USA för att spela hockey för en skola. Jag har nu fått följa hans resa under de senaste dagarna och kan inget annat än att skratta. I have been there done that och sett de mesta. Hockeyn tycks gå riktigt bra men sonen har just nu stött på ett lyxproblem, alla amerikanske tjejer är efter honom sedan de fick veta att han är svensk. Han har till och med sagt att han inte vill ge ut sitt mobilnummer eftersom han då skulle störas av alla sms och samtal….jobbigt läge killen…haha

 

 

Har redan börjat tjata på mamman om att sonen borde börja skriva blogg så man får följa hans äventyr, får se om han nappar…

 

/Garpen


I´m inspired

Hittade denna hemma hos Smidiga Skoog för ett tag sedan...


I´m inspired!

/Garpen

Fredag

Vad skönt att fredagen äntligen är här, har längtat efter helg hela veckan.

Nu kan man snart räkna dagarna fram till seriepremiären på en hand. Ska bli skoj att dra igång serien och möta nya lag. Återigen ser jag mest fram emot att möta Sala Silverstaden borta, en av mina favorithallar, trots ljuset. Hallen i Ljungsbro påminde jättemycket om Salas hall, kanske det var därför det gick så bra. Hade bra vibbar hela helgen =)

 

3 träningar återstår innan vi ska ta oss an Vendelsö borta i premiären. Det blir till att slipa lite extra i kanterna och bygga vidare på det spel vi visade i helgen.

 

Men först har jag en helg att se fram emot…

 

/Garpen


Inställd träning

Till alla zessor: Inställd träning idag!

De som kan kör eget pass.

/Garpen

Dagens…

Status: på riktigt gott humör

Åh, lite skönt faktiskt: slipper stressa till träningen eftersom den är inställd

 

Jippi: hinner se Idol ikväll

 

Måste: rensa i min skohylla…

 

Pass: blir nog styrka

 

Hmmm: vad ska jag hitta på till middag?

 

Over and out!

 

/Garpen

 


Spinning blev styrkepass

Skyndade mig hem från jobbet för att hinna ner till gymmet och spinningpasset klockan 18.00. Väl där insåg jag att gymmet nu börjat med nytt schema vilket betyder att spinningpasset byts ut till någon konstig yoga...buhu. Så mitt tänka spinningpass blev istället till ett välbehövligt styrkepass. 

Man får göra det bästa av situationen...

/Garpen 

Nya zessor

Laget ser till stora delar ut som förra året med ett par avhopp men dessa platser har fyllts med följande spelare:

Foton: Kirran

Sara- en grym spelare som har utvecklats enormt under de senaste åren. Jag spelade i stadslaget med Sara och har tekat mot henne ett flertal gånger genom åren. Med ett vasst skott och en grym speluppfattning tippar jag Sara top 3 i lagets interna skytteliga när säsongen är slut.

 

"Cissi"- som egentligen heter Josefin, en kvick och duktig forward från smålands skogar. Jag tror Cissi kommer ställa till det rejält för många försvar i serien. Tjejen har ett dessutom ett grymt skott.

 

Elin- en ung back med mycket vilja som kommer kunna utvecklas rejält i Zunda.

 

Ullis- kom till Zunda i slutet av förra säsongen från norr och har tagit för sig. En tuff och snabb back som inte många kommer förbi.

 

Bossan- en tjej från norr med sjuk humor. All around spelare med rutin. Kom precis som Ullis till Zunda i slutet av förra säsongen. Med humor som få sprider hon glädje både på och utanför plan.

Nu återstår det bara ca 1½ vecka till seriepremiären...can´t wait!

/Garpen


Vår nya coach

Jag antar att det finns en del nyfikna läsare där ute som inte riktigt vet hur det ser ut för oss i Zunda inför kommande säsong, vilka nya spelare som kommit och vem som leder laget. Jag tänkte nu lugna er nyfikenhet genom att avslöja Zundas nya ansikten. Vi börjar med tjejen som ska leda Zunda 09/10...

 

Några ledtrådar:
-Jag & Fia spelade med denna tjej i Balrog
-Hon har spelat 49 landskamper med Norges landslag
-Hon har varit en av elitseriens bästa backar

 

Efter helgen i Linköping kan jag konstatera följande:
-Alla zessor har full respekt för vår nya coach
-Det är skönt att ha en coach som har varit i våra skor
-Man kan få dem där extra små tipsen som bara någon som spelare kan känna igen
-Hon besitter bra innebandykunskaper
-Hon lyfter alla zessor bara genom att behålla sitt lugn
-Hon växer för varje träning
-Hon kom med säsongens replik:
håll huvudet högt, annars ramlar zessakronan av

 

Zundas coach 09/10
foto: Kirran


Jeanette Giørtz

/Garpen


Bilen på väg hem till Sthlm

Idag kommer bilen hem från Linköping.
Man får ju hoppas att den inte jävlas igen =)

/Garpen

Pusselbit på plats

Gårdagen gick enligt planerana så nu har en pusselbit blivit fastklistrad och jag är nu ett steg närmare det tilltänkta målet. Väntan fortsätter...

/Garpen

En pusselbit på plats

Om allt går som jag vill faller en pusselbit på plats ikväll, ja den liksom klistras fast. Vore skönt, så har jag dessutom en sak mindre att tänka på…

/Garpen

Ha-roligt-träning

Efter en utvärdering om helgens bravader i Linköping var det igår dags för en ”ha-roligt-träning”. Vi lekte en massa lekar och skrattade som aldrig förr. Coach lärde oss en lek och självklart med norska repliker så det var bara att öva. Har en känsla av att det kommer bli fler norska lekar framöver…



Skönt med en ”må-bra” träningen efter en lång helg.

 

/Gnurp


Tur i oturen

Som ni kanske såg på en av bilderna fick jag bärga min bil i Linköping. När vi skulle åka och äta middag i lördags hann min bil precis att parkera då vi hörde ett ljud och plötsligt såg en massa grön/blå vätska rinna ut under bilen och samtidigt kom lite ånga från motorhuven. Jag har aldrig sett så många förvirrade tjejer på en och samma plats innan, lite roligt faktiskt.


Hur som helst åt vi och lämnade bilen parkerad för att sedan under söndagen jaga en bärgare. Hittade en kanontrevlig bärgare som fick mig att inse att bärgare nog har ett av de mest uppskattade jobben. Det hela slutade med att Tosses bil fick åka med mig till parkeringen och ta tag i hela bärgningsbiten. 1000-tack för hjälpen Tosse, en guldstjärna. Åkte hem från Linköping utan bil och efter att ha pratat med verkstan har jag nu insett att vi verkligen haft tur i oturen. Tänk om det exempelvis hade hänt medan vi inte hittade till vandrarhemmet och var ute i skogen och virrade eller mitt ute på motorvägen…usch, vill inte ens tänka på det.

 

 

Det finns en mening med allting…

 

Nea drog upp bilen...hihi

Måste säga att jag trots allt som hände såg lösningarna och inte hakade upp mig på det faktum att jag inte hade någon bil längre. Visst det kostar men samtidigt är jag en erfarenhet rikare…

 

/Gnurpisch


Helgen i L-köping

Förra säsongen var jag och Jempa ett radarpar när det gällde att hitta till nya hallar och platser. Vi behövde ingen GPS utan vårt teamwork fungerade 100 %-igt. I fredags när vi åkte till Linköping var inte Jempa med och min bil åkte vilse, big time. Vi var verkligen helt lost och kom väl så där 45 minuter efter alla andra och då hade vi mött både rådjur, rävar och reflexklädda hundägare mitt ute i skogen. Kartan vi hade sög, det var inte en gata rätt men vi hann och åka igenom hela Ljungsbro iaf..haha. Jempa kom tillbaka! =)

Lördag
Efter frukost och teori besökte vi Cloetta fabriken och köpte oss lite godis. Har nog aldrig sett så mycket kexchoklad på ett och samma ställe förut.

 

Kexchoklad åker på bandet (skitkvalitet på bild)

 

Efter lunch var det dags för första matchen mot Linköping och matchen slutade med 1-1 och vi gjorde allt annat än det vi skulle. Det måste ha varit en riktigt tråkig match att titta på.

 

På kvällen var det middag 20 minuters bilväg från där vi bodde och det var då bilen gick sönder, precis när vi parkerade. Snacka om tur i oturen. Jag har aldrig sett så många tjejer så förvirrade...haha. Mer om det i ett annat inlägg.

 

 

Efter allt drama avslutades kvällen med mys, frågesport och lekar. Vi körde avslappning och den klassiska stolsleken man lekte på födelsedagskalas som liten. Efter några minuter stod jag som segrare och ordningen är nu återställd =) Lisa som jag mötte i finalen drog till och med bort stolen när jag skulle sätta mig ner så där satt jag mitt på golvet som en vinnare. Det var ju trots allt en individuell tävling och dem brukar jag vara bra på ;)

 

Dagen slutade med att mina rumskamrater och jag pratade oss själva till söms…

 

Teori


Bossan, Elin och Ullis

 

Plupp & SS

 

A big NO NO...finn 5 fel =)




Tosse provade gungorna


Söndag

Förmiddagen handlade om teori och fotografering. Kirran var framme med kameran och jag har en känsla av att årets spelarbilder blir grymma.

 

 

Öberg fixar inför sin fotografering

 

På väg till teorin


När andra matchen mot Linköping drog igång var det ett annat Zunda som stod på golvet. Redan efter några sekunder stod det 1-0 efter en soloprestation av el capitano, ett av de snyggaste målen jag sett tjejen göra, slår nästan volleyskottet i SM-finalen med Balrog. Vi var grymma i 60 minuter och det syntes på resultattavlan också. 5-15 slutade matchen och det var även målrekord i Zundas historia. Känslan som jag hade under hela matchen kommer jag att ta med mig under säsongen. Det gjorde ingenting att jag flög över sargen minst två gånger, ingenting kunde rubba oss, en grym känsla!

 

Attityden säger allt…coach stod för helgens replik som alla verkligen tog åt sig av: ”- håll huvudet högt, annars åker kronan av”.

 

 

 

/Gnurpisch


Massor att göra

Måndag och ny vecka. Efter gårdagens storseger i Linköping var det så mycket enklare att kliva upp ur sängen imorse (snoozade självklart, men inte lika länge som vanligt). Lever fortfarande på energin från matchen, det var ju så himla skoj att spela!

Kollade just på klockan och insåg att jag fortfarande inte ätit lunch, har haft fullt upp. Dags och slänga i mig lite käk innan min norska ska sättas på prov =)

 

Ps. Måste ju ge er lite information om helgens bravader, de finns en del att berätta…

/Garpen


Vad ska man säga...



Det blev en del äventyr i Linköping för min del...

/Garpen


Time to go

Vi hörs på Söndag!

Trevlig helg!

/Gnurpisch

I väntans tider

Nej, jag är inte GRAVID!

Just nu inväntar jag en massa besked som kommer ge mig svar på vad som händer i mitt liv framöver. Eftersom jag inte har världens bästa tålamod har jag nu börjat med en ny teknik. Jag försöker helt enkelt glömma bort allt och fortsätter vardagen som vanligt, den dagen besked kommer får jag ta tag i saken. Allt har gått rätt bra men under veckan har mina närmaste vänner (som vet vad jag håller på med) frågat hur det går och återigen påminns jag =) Alla är nyfikna men inte i närheten av min egen nyfikenhet.

 

Imorse fick jag iaf ett positivt besked som gör att en pusselbit håller på att falla på plats. Det är inte 100 % klart än men jag hoppas att pusselbiten sitter fast med klister i nästa vecka =)

 

Jag börjar mer och mer tro på ödet och min egen intuition…

 

Sorry för allt flum men en vacker dag kommer även ni att få veta vad jag har för mig…

 

 

 

/Garpen


Full rulle

Oj, det är verkligen full rulle just nu. Har ett flertal saker att bli klar med på jobbet sedan är det dags att röra sig hemåt för att äta och fixa det sista inför Linköping. Känns som att allt går i 110 just nu och jag lär hinna stressa ner lagom till att det är dags att gå och lägga sig ikväll.


/Garpen

Packningen är klar

Guess what?
Jag har packat klart och det tog typ 10 minuter...snacka om rekordtid för att vara jag. I vanliga fall kan det ta timmar (läs: gör allt annat än det jag ska) men tidigare idag fick jag ett ryck. Insåg att jag glömt skriva hopprep på packlistan men hoppas alla zessor fattar att det ska med i väskan ändå. Känns ju som att hopprep är lika självklart i vårt lag som innebandyskorna =)

Jag har till och med packat ner en mössa =)

/Gnurpisch


Agerat informationscentral

Jag gillar ordning och reda och efter ca 7 år i Zunda känner jag laget rätt bra och det är inte bara jag som vill ha svar på saker och ting. Till helgen rullar ett antal bilar ner till Linköping för träningsläger och efter en del mailande under gårdagen är nästan allt löst och info samt packlista utskickat. Med andra ord är det bara åka hem efter jobbet, köra sitt eget träningspass och sedan börja packa inför morgondagen…can´t wait!

Ps. Till alla zessor: glömde skriva svetthandduk på packlistan för de som använder det.

 

/Garpen


Studiebesök

Ikväll ska jag på studiebesök till Brännis jobb. Jag måste ju ha koll på vad mina lagkamrater har för sig på jobbet. Hörde att Lisa skulle dit tidigare idag, värsta Zundadagen för Brännis =)

Brännis

Vore det inte lite skoj att få följa med sina lagkamrater till jobbet och gå i deras skor för en dag? De som tror att gräset är grönare någon annanstans kanske ångrar sig…

/Garpen


Dagens födelsedagsbarn i Zundaland

Idag fyller Emma, tillika vår underbara materialare år.
Ett stort grattis på födelsedagen tjejen!



/Garpen

Listor is the shit

Till helgen bär det av till Linköping för Zundagänget och just nu är det väldigt många listor att ha koll på och mailen går het.


-Billista, dvs. en lista över vem som åker i vilken bil
-Packlistan a lá Gnurp (saknar fortfarande info för att kunna skickas ut)
-Min ständiga ”att göra”-lista


Jag har ju fördel som sitter vid datorn hela dagarna, värre är de för de stackars zessor som kollar mailen en gång per dag och möts av ca 35 mail i inkorgen…hihi

 

Dessutom gillar ju jag listor så för mig gör det absolut ingenting! =)

 

/Garpen


Personlighetstest

Fick syn på detta intressanta personlighetstest.
Prova du med och se vilka yrken som passar dig bäst.

/Gnurpisch

Märklig match

Igår avverkades match nummer 2 mot TT och matchen slutade rätt målsnål: vinst med 3-1. Hela matchen kändes lite märklig, kan inte sätta fingret på vad det var men det blev iaf en vinst. Bossan snappade upp ett misstag från TT och satt första bollen, sedan ökade Sara på med ett distinkt skott som satt fast i buren, bokstavlig talat. Plupp avslutade vårt målskytte genom en målvaktsretur.

 

 

Det som inte fungerade igår eller som kanske behöver rättas till får vi zessor chansen till i helgen då bland annat två fighter ska spelas i Linköping.

/Gnurp


Jag mådde fysiskt illa

Igår hade Fia lagt upp ett youtube-klipp på sin blogg och jag hade mina föraningar om vad klippet skulle innehålla innan jag tryckte på play-knappen. Mycket riktigt, efter några sekunder var jag 1. Tvungen att ta bort ljudet 2. Spy. Jag mådde fysiskt illa och hade en konstig känsla i magen.

Jag som nästintill inte kan kolla på program som ”sjukhuset” och andra serier med operationer, blod och sår klarar definitivt inte av att se dessa youtube-klipp. Trots min nyfikenhet blir det för mycket. Bara för att ni ska förstå vad jag menar kommer här klippet:

 

Kom ihåg att jag varnat er!


 

Det värsta är att det tydligen finns mängder av liknande klipp på youtube. Frågan jag ställer mig är; vem fasiken lägger upp dessa klipp och faktiskt njuter av dem?

 

/Garpen


TT på besök

Ikväll är det dags igen för träningsmatch mot TT. Ikväll slipper vi zessor skogen (läs: älskar Strandhallen men inte resvägen dit) och får istället spela på hemmaplan, vilket betyder parketten i Solnahallen. Förra matchen mellan lagen var vår första träningsmatch för säsongen och var allt som den första matchen brukar vara…dvs. allt annat än bra! Med andra ord får vi hoppas att kvällens tillställning blir mycket bättre, förutsättningarna finns ju iaf.

Det är alltid roligt och möta gamla zessor och eftersom TT har ett par stycken blir det alltid lite interna fighter och psykningar. Under förra matchen fick jag så mycket stryk (inte av fd zessorna), har fortfarande kvar blåmärken (matchen var 2 veckor sedan) som får mig att minnas fighten och med det i minnet är jag redo för en tuff fight, hoppas bara jag slipper knätacklingarna…

 

 

Min status då?
Ja, efter en veckas sjukdom ska jag iaf göra ett försök och jag lär nog känna rätt snabbt (läs: under uppvärmningen) om det kommer att hålla. Ingen idé att riskera något eftersom jag vill vara hel till helgens träningsläger.  Åh andra sidan kan jag inte spela sämre än under Täbymatchen, var rätt blek på mer än ett sätt =)

 

/Garpen

TT på besök

Ikväll är det dags igen för träningsmatch mot TT. Ikväll slipper vi zessor skogen (läs: älskar Strandhallen men inte resvägen dit) och får istället spela på hemmaplan, vilket betyder parketten i Solna hallen. Förra matchen mellan lagen var vår första träningsmatch för säsongen och var allt som den första matchen brukar vara…dvs. allt annat än bra! Med andra ord får vi hoppas kvällens tillställning blir så mycket bättre, förutsättningarna finns ju iaf.

Det är alltid roligt och möta gamla zessor och eftersom TT har ett par stycken blir det alltid lite interna fighter och psykningar. Under förra matchen fick jag så mycket stryk, har fortfarande kvar blåmärken (matchen var 2 veckor sedan) som får mig att minnas fighten och med det i minnet är jag redo för en tuff fight, hoppas bara jag slipper knätacklingarna…

Min status då?
Ja, efter en veckas sjukdom ska jag iaf göra ett försök och jag lär nog känna rätt snabbt (läs: under uppvärmningen) om det kommer att hålla. Ingen idé att riskera något eftersom jag vill vara hel till helgens träningsläger. Åh andra sidan kan jag inte spela sämre än under Täbymatchen, var rätt blek på mer än ett sätt =)

/Garpen


Ett gäng slitna zessor

Gårdagens äventyr på Willys får man lida av idag. Gick ut genom dörren vid 07.55 och kom hem 23.40 igår. Jag var nog inte ensam om att vara sliten när vi äntligen var klara med att räkna allt från blöjor till frysta räkor. Resultatet av gårdagens sena hemkomst blev att jag imorse snoozade i 1 h 15 min. Jag behöver min beauty sleep!

Men det var inte bara effektivt jobb igår, ett och annat skratt hördes i lokalen och även en och annan glasflaska/burk gå i kras. Själv badade jag i Willys olika sorters müsli och fick mig ett träningspass när 1 kg påsarna skulle räknas. De låg på hög och efter ett tag kändes det både i rygg och armar, men jag ska inte klaga för stackars Tosse skulle räkna ströbrödspåsar som låg i en kartong som öppnats fel. Hon fick liksom lirka sig in i kartongen (läs: väldigt litet hål) och varje påse hon plockade ut resulterade i ett skrapsår längs armen. Det var en röd Tosse som tittade fram efter ett tag.  Som om det inte var nog hade hon precis innan räknat ca 650 st tonfiskburkar…snacka om att dra nitlott efter nitlott =)

 

Men jag säger som jag brukar, hellre ett par inventeringsjobb än att behöva samla in pengar till laget genom att sälja diverse lotter och blommor. Pengar behövs ju alltid och kan man på köpet ha skoj med laget underlättar det ju hela situationen.

 

Ett par bilder hann jag med att ta mellan uträkningarna (ursäkta kvaliteten på bilderna, sunkig mobilkamera)

Min avdelning, men det var inte jag som var skyldig...jag lovar!

 

Passade på att få lite inspiration för mina knäckemackor =)

 

Tosse & Jea började räkna pastapåsarna medan jag och SS hade flingorna

 

Öberg och Emma var snälla nog att hjälpa till kvällen till ära...en extra guldstjärna!

 


En efterlängtad paus efter ca 2 h 30 min av  42, 44, 46, 48....

 

Det gäller att tungan rätt i mun eller hur Tosse? =)

 

Hemgång i mörkret 23:15


/Gnurpsich som kanske måste ta sig en powernap senare ikväll


RSS 2.0