Fys och skratt

Gårdagens fysträning var jätterolig, visst det var jobbigt men allt jobbigt gjordes på ett roligt sätt. Det har nog aldrig varit så roligt att springa 80 meter som igår =) Det var lite tävling över hela passet vilket gjorde det hela mycket enklare. Mer sånt!

 

Efter fysen väntade ett skrattpass, det var avslappnat och skrattvänligt….precis vad vi behövde efter fyspasset. Det hände saker precis hela tiden och Kveding stod nog för det roligaste…snacka om vurpa..haha, alla på planen vek sig av skratt. Skönt att det är högt i tak i Zundaland…

 

Varför ska man gå ut och dansa när vi redan dansar av oss 2 ggr per vecka inne i hall. Vi har ”hunden” på träningarna som spelar ljuvlig musik. Igår hade vi gamla hits på och vi zessor sjöng med som aldrig förr. Vi kom på ett lite udda intro som faktiskt skulle vara lite coolt att prova på. Varför göra som alla andra liksom, då sticker man ju aldrig ut som lag eller hur?

 

Peters och Lisa gick in för introdansen igår och gjorde det riktigt bra, frågan är om resten av laget vågar hänga på... ;)

/Gnurpisch


Något att tillägga?

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0