Ännu mer jobb

Sitter med det sista på jobbet innan det är dags att hämta upp Smidiga Skoog och leta rätt på matematikbasen. Det känns som om det här kommer bli en lååååång kväll...

/Gnurpisch

Mitt bidrag

Kirran har startat en liten serie av sköna registreringsskyltar på bilar och i helgen fick jag syn på ett kanonbidrag till hennes samling. Hur kommer man liksom fram till att man vill ha följande skylt?


Låt mig gissa att bilen ägs av en snubbe, ca 30 +...kanske med en fördjävlig 30-årskris =)

/Gnurpisch

Dagens måste



/Gnurp

Dags att räkna

Ikväll byts träningen ut mot matematik. I mitt fall känns det bra, det betyder en dag extra att kurera sig inför veckans bravader. Det ska räknas hela kvällen (läs: inventering), vi zessor är rätt vana vid det här laget och sist jag var med slog vi rekord och hamnade på 4 h. Ikväll har truppen utökats med ett par fotbollskillar, frågan är om killarna dra upp farten eller distraherar oss tjejer, vilket kommer resultera i en sämre tid =)

 

Time will tell…

 

Tjing för att slippa frysdisken!

 

Jempa och jag jobbade i lag förra året och vi fick bland annat charkdelen...


Vi zessor är rätt lättroade...

/Garpen


Dags för packlista a lá Gnurp

Nästa helg åker vi zessor till Linköping på träningsläger och då antar jag att traditionen fortsätter, dvs. min packlista till laget. Varför bryta en sådan uppskattad tradition, man måste ju ta sitt ansvar gentemot gruppen. Måste dubbelkolla några saker med fröken Öberg, men sedan ska även de nya zessorna presenteras för packlistan a lá Gnurp.


Med en packlista ovan kan man ju börja undra vad vi i Zundaland ska ha för oss...haha! Ska nog byta ut en del saker tror jag, vad sägs om att byta ut lingonsylten mot innebandyklubborna och passet mot tandborsten?

/Garpen


Hatar att vara sjuk

Söndag och jag är fortfarande inte frisk, hostan vill inte ge med sig, men jag är iaf på bättringsväg. De olika stadierna jag brukar gå igenom när jag är riktigt förkyld är inne på sina sista steg.

Idag är det Bosön som gäller för laget med bland annat ett par tester, men själv är jag hemma och vilar upp mig. Måste bara bli frisk till nästa vecka med tanke på att vi har ytterligare en träningsmatch att spela men framförallt träningslägret och allt vad det innebär.

Jag hatar verkligen att vara sjuk!

/Garpen

Inställda skojigheter

Gårdagens match slutade tydligen 4-4, skönt att vi fortfarande gör en massa mål =)

Allt skoj som jag skulle ha gjort i veckan och helgen har ju blivit inställt pga. att jag fortfarande inte är frisk. Inte speciellt skoj men samtidigt får jag chansen att vila upp mig och faktiskt ta igen ett och annat. Skönt nog har jag ett jobb som gör att jag kan jobba hemifrån och inte behöver komma efter på den fronten iaf.

Morgondagens golfrunda ställde jag in i morse, riktigt synd eftersom jag verkligen ville spela…hoppas det kommer fler tillfällen i år.

På söndag är det Bosön som väntar och det ska bli intressant och se om jag hunnit bli bättre tills dess. Min gissning är att jag fortfarande kommer vara hostig och ska jag för en gång skull lyssna på min kropp är det bättre att avstå. Dessutom är nästa vecka ännu roligare än den här veckan så jag gör allt för att hinna bli frisk.

 /Gnurpisch

Lycka till ladies!



/Gnurp

Blir det någonsin lättare?

På tal om sjukdom och att lyssna på sin kropp så kan jag väl erkänna att jag inte är den bästa inom detta område. Vill ju så mycket och då är förkylning och annat bara i vägen. Jag brukar ha en ”bära eller brista”-teori, dvs. känner jag mig lite konstig, att något i kroppen inte riktigt är som det brukar kan jag träna och antingen bryter sjukdomen ut eller så känner jag mig friskare. Brukar vara 50/50.

En sak jag märkt är att jag under de senare åren blivit förkyld fler gånger än vanligt. Jag tror det helt klart att det är stressrelaterat och det faktum att jag ofta har lite för mycket att göra. Det var skillnad när jag pluggade, då kunde man ta en sovmorgon, sluta tidigare och hade mer frihet och tid att vila upp sig. Nu måste jag planera in allt och stressa betydligt mer och det har med största sannolikhet bidragit till att min kropp nu säger ifrån. Problemet ligger också i att jag VILL så mycket, hade jag varit en tjej som bara spelat för att, hade situationen säkert sett annorlunda ut. Dessutom är jag en tävlingsmänniska som hatar att förlora och se mitt lag förlora, vilket gör att man ibland inte tar det bästa besluten...

På tal om innebandymode...haha
Benskydd och knäskydd, jag funderade inte på att täcka ännu mer av benen =)

När jag var junior och spelade i Täby (IK Frej på den tiden) var vi i S:t Erikscupsfinal i Tibblehallen, lite av en skräll. Vi var inte så många spelare och jag och någon till spelade nästan non-stop matchen igenom. Vi mötte Gaiken i finalen med bland annat fröken Wilda Väsby, som senare blev min wingman i Zunda. Man hade kämpat hela säsongen och det var verkligen ett under att mitt lag stod i finalen. Jag var verkligen sjuk men spelade ändå, ville nog inte erkänna för mig själv hur sjuk jag var. Man kan ju fråga sig varför inte tränaren sa åt mig att inte spela men jag tror faktiskt inte att det hade fungerat, både han och jag ville vinna och jag hade nog protesterat.

Skrällgäng var vi allt

Mina saknade wingman & jag

Hur gick det då?
Om jag minns rätt torskade vi med typ 3-1 och jag var total utslagen de första 24 timmarna efteråt och totalt sjuk i över en vecka efteråt.

Om det var värt det?
Antagligen inte för kroppen, kunde ha slutat riktigt illa. Men för min egen skull, rent mentalt och tävlingsmässigt; JA! Jag hade nog inte klarat av att sitta bredvid, då kändes det som en once-in-a-life-time chans… Hade jag inte spelat finalen, skulle jag nog än idag funderat på om resultatet kunde ha blivit annorlunda.

Varför ska det vara så svårt lyssna på sin kropp och faktiskt avstå?
Blir det någonsin lättare?

/Garpen

Status

*Host host*

Japp, fortfarande sjuk och nu har mitt tillstånd övergått till slemhosta kombinerat med rethosta. Jag är van, får alltid slemhosta och hatar det lika mycket varje gång. Tror nog allt att jag ska övergå till min thaimedicin…lite starkare, lite bättre =)

Någon annan än jag som får rysningar när man tar hostmedicin?

Ikväll är det träningsmatch i Zundaland och jag kommer naturligtvis inte att spela. Hade lite hopp igår på förmiddagen men har bara blivit sämre sedan dess så nej, inget spelande oavsett hur mycket jag än vill.

 Lycka till ladiez!

/Gnurp

Sömn

Ibland hoppas man att 10 timmars sömn ska göra underverk...

Man blir nästan alltid lika besviken...



/Gnurp

Orklös prestation

Igår när jag kom till samlingen insåg jag att min prestation inte skulle bli 100 %-ig. Under matchen kände jag att jag var mer eller mindre orklös. Rätt intressant och se hur mycket sämre man är som spelare när man inte känner sig 100 i kroppen. Lyckades iaf smälla in ett mål och ska man vara lite kritisk mot sig själv borde jag ha gjort minst ett mål till, hade läget iaf.




Matchen då?
- vi vann med 5-3
- Sara gjorde ett av de snyggaste målen jag sett på riktigt länge
- laget spelade riktigt bra i 2 perioder
- man märker att vissa spelkombinationer och passningsvägar sitter kvar från tidigare säsonger. Vi har lärt känna varandra riktigt bra ute på planen.
- Både coacherna styrde femmorna bra och vi fick kreativa budskap hela tiden
-Vi hade nog 5 olika målskyttar, iaf 4 (?), bredden håller i sig


På tordags väntar Uppsala (gamla Årsta) hemma och för egen del återstår det att se om jag ska vara med...


/Garpen


Fruktar morgondagen

Jag fruktar verkligen morgondagen...

/En orklös Gnurp

Timmar kvar...

Några timmar kvar till tekning...



Att göra:
- ta sig hem
- äta
- ta en powernap
- packa matchväskan
- byta om

- dansa (läs: snoozar nog hellre 10 minuter extra idag) till lite skön musik
- avfärd Solnahallen

/Gnurpisch

Konstig känsla i kroppen

Usch, vaknade upp med en sådan där konstig känsla i kroppen…förkylning på G!

Buhu…

Tog med mig halva medicinskåpet till jobbet så nu ska det knapras. Match ikväll och den vill jag INTE missa!

/Garpen

Tufft schema väntar

Nedräkningen till premiären är i full gång och i helgen kunde jag konstatera att det är ett tufft schema som väntar. Massor av innebandy, vilket är skoj men även en hel del innebandyrelaterade saker också.



Lördag-DM
Söndag-DM


Måndag-träning
Tisdag-träningsmatch
Onsdag-ledig
Torsdag-träningsmatch
Fredag-ledig
Lördag-Golf
Söndag-Bosön, tester och annat skoj

Måndag –Inventera
Tisdag-träningsmatch
Onsdag-ledig
Tordag-träning
Fredag-träningsläger Linköping
Lördag- träningsläger Linköping
Söndag- träningsläger Linköping

Puuh, blir trött bara av att läsa ovanstående, men jag ska inte klaga för det är ju nu det roliga börjar…

/Garpen

Status

Vaknade i morse och kunde konstatera att jag spelat tre matcher i helgen, det ömmade lite här och där och startsträckan var lite längre än vanligt. Tog cykeln till jobbet för att kolla statusen och konstigt nog var det inte mjölksyran i benen som störde mig mest utan det faktum att min sadel var genomblöt och hur mycket jag än torkade av den så var jag blöt i baken när jag kom fram. 

Med tanke på hur jag känner nu ska det bli intressant och se hur kroppen mår efter de närmaste veckorna...

Dags att slita ut innebandyskorna framöver...

/Gnurpisch

Utnyttjat helgen till fullo

Vet inte hur jag hann med allt i helgen men man kan väl säga att jag utnyttjade den till fullo:

3 innebandymatcher
2 middagar med vänner (en hemma, en borta)
Bio
Tvättat


Hoppas helgerna framöver blir lika skojiga… =)

/Gnurpisch

Perfekt avslut på DM-helgen

Vi zessor (en femma från damlaget) fick ett perfekt avslut på DM-helgen. Det var cupkänsla, derby, massor av folk på läktaren, tufft spel och enorm kämparglöd på planen. Camilla inledde skyttet och satte 1-1 i boxplay efter ett grymt förarbete av Tosse. 1-2 målet var ett riktigt "klapp klapp" mål som fick avslutas av Brännis. Domaren var lite snabb att blåsa i sin pipa i början av matchen då jag lyckades tråckla fram bollen och skjuta in bollen i mål. Hade det varit en vanlig match hade jag nog protesterat men i det här fallet var det bara att garva åt situationen och fortsätta lira. Vi lyckades hålla undan mot Duvbo och vinna med 1-2 efter att ha fått spela de sista 1.30 i boxplay 5-4 och även 6-4.

Jag tog totalt slut och veva på allt som rörde sig...
Jea hade två st spelare att ha koll på framför mål...
Tosse slet som ett djur för att störa deras diagonalpass...
Lisa styrde deras point så pass bra att deras spel aldrig riktigt kom igång...


Jag hann att kolla upp på klockan en gång och då stod den på 19:47, då var det bara att ta ett djupt andetag och veva vidare. Jag tror inte ens att jag hörde slutsignalen, fanns det ens en signal?

SS vet exakt vad jag pratar om...

Men det som ändå tog priset i den här matchen var den grova filmningen (Hollywood nästa) som Duvbospelaren gjorde framför vårt mål och som resulterade i utvisningen. Inte nog med att tjejen filmade (hoppas någon har detta på film) och landade som en padda på magen, det kom en eftersläng utan dess like som borde ha genererat i en utvisning åt andra hållet.

Efter två dagars spelande och tre matcher i benen kan jag iaf konstatera att det var hur skoj som helst att spela. Vi mötte kanske inte det tuffaste motståndet alla gånger men vem har sagt att det är enkelt att möta spelare som inte gör (agerar) som man är van vid.

Interna poängligan efter 3 matcher (2 oavgjorda, 1 vinst) slutade så här:



Nöjd?
Mmmm, helgen gav en hel del självförtroende...

/Garpen

Jea är skyttekung

Helgen bara flyger fram och börjar lida mot sitt slut men först har jag och min "femma" en match till i DM att spela. Gårdagen gick rätt bra för femman, vi spelade på och hittade varandra riktigt bra ute på banan (vilket vi också bör göra). Jea var första matchens skyttekungdrottning med 3 mål från sin backplats, själv gick jag från första matchen med 1 mål och 2 assist så jag var helt klart nöjd. Vi spelade oavgjort i båda matcherna och upphämtningen i andra matchen från 4-2 till 4-4 på sista 1 ½ minuten var nog det bästa, vi hade tom en målchans i slutet för att punktera matchen men lyckades inte hela vägen.



Gårdagens "men den här har jag aldrig sett innan":  vi upptäckte löparbanan och gymmet i Hallonbergshallen. Med tanke på ösregnet var vi sjukt nöjda med fyndet.

Gårdagens jobbigaste: värmen i hallen, snacka om svettningar...blir egen svetthandduk i båset idag.

Gårdagens vurpa: Nisse stod på huvudet och då menar jag verkligen att hon stod på huvudet, en rätt rolig syn!

Gårdagens luftsving: den stod jag för i powerplay och luftsvingen resulterade i ett mål i baken...uuuups!

Gårdagens hårding: Elli fick en tandflisa utslagen och tand snevriden och åkte till sjukan för att snabbt vara tillbaka med hela munnen bedövad.

Gårdagens märkligaste: en lätt "högljudd" spelare som minsann hade träffat Tosse innan men inte kunde placera henne.

Gårdagens felparkering: Järfällabilen fick sig en skön bot på 500 kr.

I eftermiddag väntar Duvbo så har ni inget annat för er kom till Hallonbergshallen och kolla, matchstart: 16.00

/Garpen

Innebandyhelg väntar

Har nu äntligen blivit klar med allt fix och trix (läs. tvätt, disk och städning) och känner att sofflocket lockar med än på länge. Ska packa matchväskan med tanke på att vi har samling 08.00 imorgon, varje snoozminut är värd guld =)


3 matcher väntar i helgen (DM) och det ska bli skoj att spela igen även om inte hela laget är med och spelar.  Fick äran att plocka ihop en femma som ska spela tillsammans med junisarna och jag tror vi kommer bli heta =)

Nä dags att sätta på en film och sedan ta igen (även om detta tydligen inte går) lite sömn från veckan.

/Garpen

Långt har blivit kort

En timme tog det sedan blev långt...lite kortare, luftigt värre... 

/Garpen

Höstig header

Kollade runt lite i mina mappar på datorn och hittade denna  höstiga header. Lite för mycket röd/rosa för min smak  och för lite innebandy, men den gav mig nästan lite sug efter en ny header...hmmm, kanske nästa miniprojekt.



PS. notera det rosa hopprepet hängandes i mitten av bilden.

/Garpen

Man vet att...

Säsongen har börjat när man plötsligt känner sig öm i kroppen och hittar blåmärken här och där...



/Gnurpisch

Sötis

Fick precis sällskap på kontoret av en sötis...





/Garpen

Trött

Imorse när jag vaknade kändes det att det var fredag, köket såg ut som ett bombnedslag och tvätthögen var högre än vanligt och med mer träningskläder än tidigare. Den här veckan har varit ett smakprov på vad som väntar. Det är samma veva varje säsong, man hinner knappt vara hemma i veckorna och får städa upp allt under helgen. Utnyttjar man inte sin lediga onsdag till tvätt och städning har man och göra under helgen.


Min kropp skriker efter sömn och bara vetskapen av att jag ska vara i hallen vid 08.00 imorgon får mig att undra hur trött jag kommer att vara imorgon…

/Garpen

Första träningsmatchen

Igår hade vi vår första träningsmatch mot TT, ute i skogen. Ditresan gick helt ok, skoj med sällskap + mitt telefonsamtal från Smidiga Skoog. Men att åka därifrån kommunalt var ingen höjdare. Jag var hemma vid 23.00 (stod vid första busshållplatsen 21.20) trots att vi fick skjuss från T-centralen. När jag äntligen var hemma hade Ullis en bit på cykel kvar…stackarn!



Jag har då insett att jag är trött på att pendla till träningar, been there done that! 2 års pendlande från Täby till Balrog och Botkyrka får räcka. Jag mer eller mindre levde på bussen och tunnelbanan. Just nu är jag glad att jag bara har ca 5 minuter med bil till träningarna =)

Matchen då?
Ja, vad ska man säga…
- vi vann med 4-3
- det var inget skönspel, men det brukar det inte vara i de första träningsmatcherna för säsongen
- jag fick min första 2:a för säsongen (hade TT fått som de velat skulle jag haft 2 st till)
- länge sedan jag åkte på så mycket stryk i en och samma match. Fulast var helt klart den knätackling jag fick bakom TT:s mål, så j-la onödigt!
- hann med 2 ass (fick nog bara en ass i protokollet)
- Peters och Foppa gjorde några sköna TV-räddningar

- Josse (TT, fd zessa) gjorde nog sitt snyggaste mål någonsin (ironi), haha...

Oavsett spel, resultat och allt annat var det framförallt sjukt skoj att spela och ännu roligare att veta att säsongen nu är igång på riktigt och veckorna framöver kommer innehålla massor av skojigheter!

Fia tömde sin påse med svettband, hårsnoddar och pannband, blev en del. Trots att hon hade en hel påse full kunde hon inte hitta det perfekta hårbandet ;)

/Garpen

Äntligen klar!

Gårdagens MÅSTE ligger nu i ett kuvert och redo att skickas iväg...kanske lika bra att posta det innan avfärd till matchen för det vore väl typiskt om brevet skulle försvinna på vägen... =)



/Garpen

Match ute i skogen

Förra säsongen när vi skulle möta TT åkte typ tre av lagets bilar fel och vår uppvärmning, uppladdning och klädombyte varade i ca 10 minuter. Själv spelade jag inte matchen eftersom jag skadat knät i träningsmatchen innan. I år har vi gjort allt för att se till att inte åka fel, vi har ju rena uppslagsverket (läs. Foppa) i laget, men eftersom samlingen är tidig och trafiken helt kaotisk vet jag inte om uppvärmningen kommer bli så mycket längre denna gång heller. Jag har iaf garderat mig och åker kommunalt hela vägen ut tillsammans med några andra zessor, får nu bara hoppas att vi hittar hallen när vi klivit av bussen ;)

Första träningsmatchen för säsongen…skoj!

/Garpen

Det händer inte

Gårdagskvällen blev kanon, spenderade kvällen med familjen och åt en trevlig födelsedagsmiddag. Jag hade ju dock en MÅSTE- grej igår och det tog jag tag i efter middagen. Ca 2 timmar senare var jag nöjd och stängde ner filen jag jobbat med men skulle sedan dubbelkolla filen och vad tror ni, min sparade fil hade på något konstigt sätt inte sparats utan min gamla fil fanns kvar, så allt mitt redigerande var borta. Svor så klockorna stannade och eftersom klockan typ var 00.30 kände jag att det inte var någon idé att börja om. Ibland vet jag inte om jag ska slå mig själv i skallen eller slå lite extra på tangentbordet…


/Garpen

Närmare 30 än 20

Jaha, då har man blivit ett år äldre och är nu närmare 30 än 20. Tiden bara går och tycks gå snabbare ju äldre man blir…

Bestämde mig precis för att ta mig friheten att gå hem tidigare från jobbet idag. Man fyller ju faktiskt bara år en gång per år och lite vardagslyx ska jag nog hinna med i dag. Har lite MÅSTE-saker att göra ikväll men sedan ska jag hem till mamma och pappa på middag och det ryktas om en nybakad tårta så brorsan lär säkert komma…kan man få bättre uppladdning inför morgondagens match? *ler*


/Garpen

Dagens hurra hurra hurra hurra

Idag är det faktiskt min egen dag...tjohoooo!


Förra årets skumpa

Edit: 1000-tack för alla gratulationer!

/Garpen

Two down four to go

Igår avverkades ytterligare ett innebandypass på parketten och det märks att mer och mer att spelet kommer. Igår var coach nere och körde det första riktiga taktiksnacket så nu känns det även att vi är igång på riktigt.


Under uppvärmningen blåste det som sjutton (läs: regnet öste även ner) så jag och Jea konstaterade att mössäsongen och höstsäsongen nu har börjat...I like!

Kirran var nere på träningen och styrde upp musiken, jag tyckte jag hörde lite hårdare musik i början men jag brukar ha lite svårt att koppla när jag är mitt inne i träningen. Så vitt jag vet kunde det lika gärna ha varit Pavarotti =)

På torsdag är det dags att åka ut i skogen och ta oss an TT i en liten träningsmatch. Kunde ha tagit bilen men efter att ha sett veckans köer har jag ångrat mig och väljer istället att hänga på de zessor som åker kommunalt till matchen…orka stressa liksom.

Gårdagens publiksiffra: 3 st

Nä, dags att gör lite nytta…

/Garpen

Träning väntar

Har precis slängt i mig lite middag och ska packa klart träningsväskan innan det är dags att preparera mina fötter inför kvällens träning. Har ju skavsår under foten, ovanligt att jag har skavsår eller hur? Men varför gå ur min och Camillas speciella skavsårsklubb liksom =)


Ska bli skoj att träna igen, jag hoppas det blir en massa två mål och att coach blivit frisk....

/Garpen

De kryptiska inläggen fortsätter

I eftermiddag väntar ett viktigt möte som jag innerligt hoppas ger mig de svar jag vill ha, samt den extra knuff jag kan behöva för att ta ett framtida beslut…

/Gnurpisch


Edit: One step closer... =)

Gud straffar somliga direkt

Igår på träningen fick jag tillbaka för att jag och Bossan råkat ha sönder Fias vattenflaska, helt omedvetet.

Gud straffar somliga direkt...
När jag skulle skruva på min kork på vattenflaskan upptäckte jag att korken var sönder...buhu, är man stark så är man =)

Botten upp!

/Garpen

Det blir vad man gör det till

Gårdagens träning var superskoj, jag skrattade nästan konstant mellan andetagen. Vi gjorde inget speciellt udda men mina lagkamrater får mig verkligen på bra humör. Trots en del bortfall hade vi en bra träning, igår kändes det verkligen att vi nu startat på allvar.

Träffade ett av nyförvärven för första gången igår och stackarn hann inte mer än att värma upp ute med gänget innan hon fick ett nytt smeknamn. Det roliga är att hon nu kallas för Cissi fast hon inte ens har ett uns av det namnet i sitt vanliga namn…haha, inte lätt att vara ny ;)

Övrigt:
Bella är på G, hon kommer på nya ord under varje träning som får oss andra att skratta, men för Bella är orden glasklara och hon fattar inte alls varför vi skrattar =)

Zundaland har drabbats av ett virus som jag hoppas vi kan ta död på snabbare än kvickt. Det är så mycket roligare när alla kan vara med och träna.

Publiksiffran ökar för varje träning, igår var antalet 4 st.

Hörde rykten om att vi ska införa hårdare musik på träning och match. Vet inte riktigt hur det kommer att gå för vi zessor är ju rätt vana med allsång eller vad sägs om:

(Ni kanske måste skruva upp volymen...)


Stad i ljus


Oh happy day

Men vem har sagt att förändringar ska vara till det sämre...?

Ikväll fortsätter roligheterna...

/Garpen

5 av 5 möjliga

Haha, läste Emelies (aka. Limpans) VM-blogg och efter detta framträdande kan man inte göra annat än att se till så att hennes högsta önskan här i livet (läs: programledare för KENOdragningen för en dag) går i uppfyllelse =)

In & Rösta!

/Garpen

Konst

Under Kirrans födelsedagsfest i helgen fick vi gäster i uppdrag att tillsammans måla en stor tavla som hon senare kommer sätta upp på sin vägg. En utmärkt idé för er som ska ha fest framöver och vågar förlita er på era vänners brinnande intresse för konst (!) =)

Det var lite trögt i början, ingen ville börja så vad gör man inte för sin kära vän...

Mitt första motiv på väg att skapas =)

Efter ett tag fick Smidiga Skoog dra mig därifrån för jag målade och målade och målade....

Grafitti-Clara, ballongerna, smileyn och elefanten bakifrån (don´t ask) var mina. Haha, ni som känner mig vet att jag gillar färgpennor och riktig målarfärg var nästan ännu roligare.


Tavlan fylldes på


Några timmar senare...


Kirran fixade de sista vita luckorna och poff så var tavlan klar. Ett mästerverk om ni frågar mig!

/Garpen

Skapande

Under mitt målande på Kirrans födelsedagstavla gjorde jag en svart fågel, ni vet ett sådant där svart m som man gjorde som liten när man ritade en sol, himmel med moln och så en massa fåglar.


Eftersom målarfärgen inte riktigt ville göra som jag fick jag omvandla mitt m till...

En elefant bakifrån...vilken fantasi!
Det kallas skapande...*ler*

/Garpen

Ny trend?

Förra veckan berättade jag att Brännis gjorde en bejublande comeback i målet och utan magplatta fick vi använda våra zessahjärnor...

Resultatet:

Tanken: skydda de heligaste delarna ;)
Brännis gillade utstyrseln

Närbild

"Kineser" och lite matchande tejp.

Frågan är ju nu om vi zessor skapat en ny trend...?
Jag säger bara, kom ihåg var ni läste det först! ;)

/Garpen

Ny tränare, mycket innebandy

Helgen flög iväg och nu ligger en ny vecka framför mig. En massa skojigheter och viktiga möten poppar upp under veckan men framförallt så är det en innebandyvecka utan dess like. Kommer ha klubban i handen 5 av 7 dagar och det var inte igår. Dessutom gör vår nya tränare comeback efter semestern och hela styrkan är samlad. Med andra ord ökar fokusen på innebandyn och Zundaland börjar på allvar förbereda sig för vad hösten/vintern kommer att bjuda på…


Ps. Lycka till i skolbänken Kirran!

/Garpen

Party a lá Kirran

Igår hade Kirran dragit ihop ett gäng vänner + lite familj och hade en hejdundrande fest för att fira hennes 25-års dag. Oavsett hur orolig hon var innan så blev festen kanon. Det var roligt eftersom jag nu känner igen de flesta av hennes vänner både från Sundsvall och Stockholm. Efter timmar med dans, mat, dricka, musik och målande gjorde jag sällskap med Smidiga Skoog och promenderade hem. Jag lyckades med bedriften att nästan gå hela vägen hem från Kirran och låt mig säga så här, det är inte direkt jättenära men jag fick frisk luft iaf =)

Till mitt projekt då som hade deadline i går. Självklart var det en present till Kirran. Hon fick egentligen sin riktiga present redan för ett halvår sedan (don´t ask) men jag kände för att göra någonting skoj och mina projekt har en förmåga att blir mer avancerade ju mer tid jag ar på mig...


Det började som en dikt på rim om en hel pinsamma saker hon/vi varit med om och slutade med ett rosa fotoalbum med dikt på bränt papper och en massa sköna foton.


Albumet


Guldpennan plockades fram


Några bild


Fler bilder + en del av dikten på bränt papper

Med facit i hand kan jag konstatera att det är lättare att skriva ihop dikter a lá Gnurp om vissa personer än andra.

/Garpen

Fix och trix

Sitter på jobbet och håller på att fixa det sista inför ikväll, mina planer sprack lite igår så nu håller jag på att rädda situationen kan man kanske säga =)

Ska snart hem, ut och springa & köra lite styrka sedan är det dags att börja göra sig klar inför kvällens bravader. Jag har ju en vän att fira!

Kirran & jag
/Garpen

Dags att gå hem nu kanske

Tillbaka från ett möte och lyckades precis att slänga skräpet på skrivbordet och pennorna i papperskorgen… =)

Time to go home eller vad säger ni?

Har en del att göra ikväll faktiskt, en del lite roligare saker och andra grejer som jag bara försöker skjuta upp. I morgon är det deadline på mitt ena projekt så det måste jag slutföra och eftersom jag hatar halvgjorda saker är det lika bra att börja ikväll utifall jag får ont om tid.

Imorgon blir det till att göra sig fin och hålla sig ifrån alla powernapar a lá Gnurp jag bara kan…

Snart är det min tur att fira...

/Garpen

Hurra hurra hurra hurra

Idag fyller en av mina bästa vänner 25 år. Ett MEGA-grattis Kirran på den stora dagen! Det är en stor dag idag för Kirran på mer än ett sätt så jag säger GRATTIS & lycka till!



/Gnurp

Bränner i porerna

Gårdagens träning framkallade en massa skratt...

Bella slängde ur sig den sköna kommentaren: "det bränner i porerna" (läs: syftade på smalbenen där strumporna var uppdragna). Både jag och Jea satt på bänken som frågetecken och min motfråga blev; känner du när porerna är skita också? =)

Brännis gjorde återigen ett gästspel i målet och denna gång iförd en ny outfit a lá Zundastyle. Hon hade ingen magplatta så med lite teamwork fixade vi ihop räddningen ;) BILDBEVIS kommer.

Fia gjorde nog den kortaste målvaktsdebuten jag någonsin sett. Hon tröttnade efter sisådär en 5 minuter. Berit fick då hoppa in som reserv och var stundtals rätt grym.

Under två målet körde vi för en gång skull gamla mot unga och man kan väl säga att rutinen gjorde sitt...hihi

Skorna då? Jo jag var ju sen till träningen så jag missade hela provningen och lika bra var väl kanske det. Nu slipper jag iaf höra mammas tjat om min skosamling som hela tiden tycks bli större =)

Sista gemensamma passet för veckan är nu över och nästa vecka börjar nästa steg...

35 dagar till premiären!

 



/Garpilarpen 
 


Intressant busstur

Gick ett par minuter tidigare från jobbet idag för att hinna hem och byta om innan träningen. Eftersom det regnade beslöt jag mig att ta bussen vilket brukar ta ca 12 minuter....inte idag. Jag satt och väntade på bussen i 38 minuter och när bussen väl kom tog det evigheter att ta sig hem pga. trafiken. En hel timme senare kom jag genom dörren och då hade jag haft en sms-diskussion med "psykot". Anledningen var väl egentliigen eftersom min buss hade finfint besök av några kära motståndare från Uppsala. Började nästan fundera på om jag gått på fel buss för en efter en kom de på bussen =)

/Garpen

Efterlysning

Var är vår berömda Zundadress, någon som vet?



/Garpen

Det sista kvar

Fixade det sista inför helgens projekt så nu återstår det bara lite pyssel sedan är jag klar för "inlämning". Jag tror det kommer bli såååå bra, wish I could tell you guys!!!



Garpen

Vad har hänt?

Då: kaxig


Nu: rädd som ett litet barn



Haha, dags att tuffa till sig och komma in i matchen igen

/Garpen

Time for shoes

Idag är jag väldigt trött av någon anledning, skönt att vi då har tidig träning i kväll + skoprovning.


Jag har ju spelat i Pumaskor de senaste 3-4 säsongerna och trivs väldigt bra i dem (när jag vant mig vid den låga hälen), vilket har gjort att jag köpt Pumaskor även i golfskorna, så sjukt sköna. Jag köpte ju nya skor förra säsongen och de är inte alltför slitna så jag funderar faktiskt på att hoppa nya skor denna säsong, men vi får väl se hur allt slutar ikväll…ni vet ju hur jag blir runt skor…hihi

Zessorna provar skor hos Puma

Skorna från 3 säsonger sedan, rätt slitna


Förra säsongens fina blå/turkosa samt de lila från 2 säsonger sedan.
Kan de inte komma med ett par rosa i år =)



Ett par skor till samlingen kanske inte skulle skada... ;)

/Garpen

Fett nöjd

Säger som alla fjortisar...jag är fett nöjd med första delen av mitt miniprojekt som har deadline i helgen. Egentligen är jag klar men ni som känner mig väl vet att en del av mina projekt utvecklas under processen eftersom jag kommer på nya ideér. Får väl fixa det sista imorgon för jag tror att slutresultatet kommer bli grymt...hihi


Ni kanske undrar vad jag pysslat med hela kvällen. Önskar att jag kunde berätta men det förstör nog mer än gör nytta just nu. Men med lite flyt kanske ni får ta del av allt efter helgen ;)

Skönt, nu kan jag gå och lägga mig fett nöjd med kvällens resultat...

/Garpen 

Hes

Någon börjar visst bli riktigt hes, säkert resultatet från gårdagens skräckupplevelser =)

Gårdagen var värre än en partynatt ute på stan...


Det var länge sedan jag skrek så mycket inom loppet av bara några timmar

/Garpen

Skräckupplevelse eller torrhosta?

Jag vet inte om det var gårdagens skräckupplevelser eller min torrhosta som fick mig att vakna vid 04.00, helt klarvaken. Hällde i mig lite hostmedicin som smakade skit och frambringade rysningar i hela kroppen och gjorde ett försök att somna om. Lyckades och höll knappt på att komma upp istället när väckarklockan ringde. Agerade snoozkung igen =)


Känns som om jag kunde ha fått en bättre start på dagen…

Ikväll måste jag ta tag i mitt miniprojekt som har deadline i helgen…ett MÅSTE! Hoppas bara att min fantasi är på topp i kväll för det kommer behövas… *ler*

/Garpen

Fler bilder


La familia på väg till nästa station


Jolly & Kirran hade show under Singstartävlingen




Anki & Peters


1:a priset, 4 kg godis


Kirran satsade på chokladhjulet

/Garpen

Allt för laget

Fysträning med start vid Skansen...nja, det blev snarare mentalträning på Grönan. Efter samlingen begav vi oss ut på en mindre joggingrunda, en sk. uppvärmning för vad som väntade. Vi möttes upp av världens bästa Fia samt Jens som visade oss vägen till dansbanan inne på Grönan, det var där den mentala träningen startade. Vi hade en kombination av 5-kamp och poängsystem. Jag var i lag med Sara, Elin och Tosse och allt gick väl bra fram tills det var dags att samla bonuspoäng...

Svettiga zessor efter joggingturen

1:a utmaningen: Fritt fall- man fick 1 poäng för varje lagmedlem som åkte + extra poäng om man åkte tilten. Jag som hatar höjder och som aldrig skulle sätta min fot ens i kön stod märkligt nog där ändå efter ett par minuters velande. Jag gjorde det för laget men var skräckslagen. På vägen upp satt jag och pratade högt om hur jag skulle dö och om att jag hade ångrat mig, Tosse gjorde likadant medan Sara satt knäpptyst. Väl uppe på toppen var mitt ordföråd slut och jag skrek bara rakt ut fast vi inte ens hade släppts ner. Väl nere så kunde man se på bilden som togs på toppen att jag fruktade för mitt eget liv. Det var bland det värsta jag gjort i hela mitt liv, trodde jag ja...


Fritt fall (never again)


Anki, Brännis, Bella & Lisa vågade sig på Tilten

Tävlingen fortsatte med att laget skulle dricka upp en sådan där slush eller vad det heter, is blandat med någon sorts saft. Inga problem tänkte vi men det visade sig att man inte fick använda händerna och då kanske ni förstår hur det gick...
Mitt lag kom sist trots att Sara sugit upp sugröret från backen, alla i laget delat saliv, Elin suttit fast mellan mina ben och Tosse använt sitt knä för att få bort isen. Vi kämpade iaf och fick skratta i massor. Märkligt vad man kan göra för att vinna en tävling. Tror ni verkligen att Sara skulle suga upp ett sugrör från marken i vanliga fall? Allt för laget!

Det var bara att suga, allt i flaskan skulle bort

Jag gillade inte tanken av att vi var så nära spökhuset och höll tummarna för att vi skulle slippa gå in där men nähä...efter toapausen var det dags. Jag var ytterst tveksam pga. minnen från "Hounted houses" i USA , då jag nästan fick hjärtattack och min kompis ramla ner från en bro som fanns i huset. För mycket drama för min del...men vad gör man inte för sitt lag. Jag höll Tosse och Sara i handen och kramade dem så hårt jag bara kunde och samtidigt tittade jag bara ner i golvet...haha som ett litet barn, väl ute kunde jag pusta ut . Jag undrar fortfarande hur man frivilligt kan betala för att bli skrämd.

Något skeptisk innan, snacka om uppspärrade ögon =)

Fritt fall var det värsta jag gjort i hela mitt liv och då visste jag inte att INSANE väntade. Väl där var jag faktiskt lite kaxig, har egentligen inga problem med berg-o-dal banor eller saker som snurrar lite upp och ner men höjder är det värre med. Jag och Elin övertalade Sara och Tosse och alla fyra åkte tillsammans. Väl i stolen började jag fatta allvaret i åkturen, 45 sekunders rädsla. Det gick snabbt men jag lovar att jag blundade hela tiden...det var ju både högt och hur jobbigt som helst.

Insane & det är man när man åker attraktionen också


Jolly var lite skraj innan åkturen

Peters & Brännis

Självklart var det prisutdelning och mitt lag kom dessvärre sist, men vad gör det när man får pris och dessutom överlevt kvällen.

Godis, massor av godis

Usch, allt handlade verkligen om att övervinna sina rädslor och efteråt var det värt varenda tår, skratt och darrande ben...vi hade ju våra lagkamrater att luta oss mot =)

Delar av La familia

Fysträning? Snarare mental träning =)

1000-tack Fia för att vi fick komma och göra Grönan osäkert!

/Garpen

Bilder från Grönan


Världens bästa lekledare...FIA


Grönan, lite regn, lite solsken


Jens & Fia ska dela ut priser


Tosse vann första omgången i min "hatgren", slå ner stockarna.


Vinnarlaget: Jolly, Jea, Bella & Kirran

/Garpen

Skansen here I come

Japp, då var jag snart redo att dra iväg från jobbet och ta mig till Skansen. Har ju stenkoll ingen aning om vad som väntar men lite tävlingsmoment har avslöjats så jag kommer att känna mig som hemma =) 

Packa lätt…hmmm, vet någon zessa hur man gör det?

Dags att koppla på djävulshornen!

/Garpen

Lagom sugen

Tittar ut genom fönstret och känner mig väl så där lagom sugen på att vara ute och springa ikväll. Vädergudarna brukar ju vara med oss zessor så jag hoppas trenden fortsätter.

Det verkligen öser ner och vi som fick order att packa lätt, hur ska det här sluta...?

/Garpen

Panik

4 dagar kvar på ett av mina miniprojekt och jag har inte ens börjat...

Det kallas PANIK!

Jag har gjort det förr så jag vet att det går...

/Garpen

Gårdagens träning på parketten gav en del svar…

Jag hade ju inte bestämt mig för om jag skulle träna men efter lite middag och en powernap a lá Gnurp på 45 minuter var jag som en zombie ny människa, men ner till träningen for jag. Vi hade några skottövningar och sedan började två målet. Vi hade en diskussion om man skulle spela med 3 eller 4:a spelare åt gången och vi var väl inte riktigt överrens så det blev en kombination av båda.

Efter ca 3 veckors inomhusträning har vi haft minst fyra zessor som provat på rollen som målvakt och det tycker jag vi ska fortsätta med. Hur skoj skulle inte det vara om någon upptäcker att de vill göra ett positionsbyte så där efter minst 10 år som utespelare =)


Ett konstaterande från gårdagen är att jag inte ska spela som sista gubbe. Jag gav väl bort en sådär 3-4 mål och var nog mera ett hot mot Peters (egen keeper) än till hjälp. Skönt att äntligen få det bekräftat =)

Vår favoritdam, Virginia i repan fick sig ett nytt smeknamn igår som kom lite oväntat från Jea. Hon kom inte på Virginias namn så det blev Virgin. Jag & Tosse fick oss ett ordentligt skratt. Jag brukar dock kalla henne för Francesca (ser ut som en Francesca) så kärt barn har många namn…

Elin var snäll nog att låna ut sin pappa som vakt under uppvärmningen så han har redan fått en guldstjärna i Zundahimlen. Vi har nog sakta men säkert konstaterat att vi zessor skulle behöva anställa någon som vaktar våra värdefulla träningsväskor när vi är ute och värmer upp. Så har någon ingenting att göra 3-4 ggr/vecka är ni välkomna ner till Solnahallen och sitta vakt. Självklart fixar vi våra autografer på en T-shirt…hahaha ;)


Fido fick även göra debut igår, alltid lika trevligt…diggade som bara den.

Zeger hade vägarna förbi och tackade för sig (respekt all the way), Gbg väntar för tjejen så jag antar att jag säger som igår…LYCKA TILL tjejen!


I duschen diskuterade vi kvällens aktiviteter, vad det är som kommer att ske utanför Skansen. Det kom massor av förslag så vi får väl se vem som lyckades pricka in 13-rätt. Om några timmar vet vi, tills dess ska jag göra lite nytta!

/Garpen

Önskningen kanske går hem

Kommer ni ihåg min lilla önskning angående en ”AMANDA WENDELSTIG”-klubba?


Min önskan kanske går hem *håller tummarna*. Jag fick en till kommentar i samma inlägg från skaparen själv och den första kommentaren var inget skämt utan Amanda själv som hade skrivit. Så nu ska hon se om hon eventuellt kan fixa fram en klubba åt mig.

Haha...kom på att annars går ju en begagnad klubba lika bra, färdigvinklad och allt =)

Fortsättning följer…

Ps. I helgen föreslog en kompis att jag borde spreja mina innebandyskor rosa…hmmm det är väl ändå att gå ett steg för långt eller? ;)

/Garpen

Lejonmat?

I helgen valde jag att kurera mig, storstäda hela lägenheten och självklart även njuta av värmen. Vet inte direkt om jag lyckades kurera mig, är faktiskt lite osäker på min hälsostatus. Cyklade till jobbet i morse och det gick ju helt ok men sedan är det ju skillnad på att cykla och springa efter en boll, så det blir nog nog att känna efter en gång extra ikväll innan jag bestämmer mig för om det blir någon träning.


Annars är det innebandy för fulla muggar denna vecka. Imorgon ska vi samlas utanför Skansen iklädda träningskläder för ett lättare fyspass….hmmm är det kanske lite bus på gång?

Vem vet ledningen kanske kastar ner oss i lejonburen och vill att vi ska ta oss därifrån levande, kan ju bli svettigt värre ;)

Nog är jag allt nyfiken men den som väntar på någonting gott….

/Garpen

De kanske har rätt trots allt...

Nu förstår jag vad mamma och pappa menade när de sa att jag kunde öppna en sko- och väskaffär...

Skit va grejer jag har....


Hela min Jollyväska är fullpackad med väskor. Jag har till och med väskor som jag knappt tagit ur deras "skyddspåsar" och fler väskor verkar komma fram...*panik*

/G

Storstädning på G

Igår kändes det som att jag blivit överkörd av ett tåg när jag klev upp, imorse var jag en zombie. Vaknade med mobilen (läs: alarmet) i handen och hade då sovit i drygt 3 timmar. Jag har knappt sovit de två senaste nätterna och det känns, är ju hur trött som helst men kan inte sova.


Så ikväll tänkte jag prova någonting nytt…

Eftersom jag ändå inte mår 100 tänkte jag ta det lugnt ikväll (trots det fina vädret) och i samma veva ta tag i städningen. Ja, nu pratar jag inte om en enkel ”damsuga i hörnen”-städning utan en ”rensa ut allt- slänga allt gammalt skit- rensa papper- skrubba golvet”-städning. Det suger ju, men åtminstone borde jag ju bli så pass uttråkad att jag förhoppningsvis lyckas sova hela natten =)

Briljant idé eller vad säger ni?

/Garpen som vill sova

Kan dem, kan jag

Ni vet att en del storbloggare bara behöver skriva en önskan i bloggen så ramlar det in grejer i form av kläder, mobiler mm. Inte för jag tänkte på det men jag slängde ju själv in en önskan igår lite spontant, men dock på fullaste allvar:

Önskas: en "AMANDA WENDELSTIG- KLUBBA"

Foto: Cecilia Andersson

Jag vet att jag och Fia satt och diskuterade klubban under SM-finalerna i Globen. Jag tyckte den var läcker och tydligen finns den ju inte i speciellt stor upplaga heller, så med andra ord är klubban EFTERTRAKTAD bland småtjejer och....av mig *ler*.

Såg att jag fått en kommentar av en "Mandiz" som skulle kunna fixa en klubba. Frågan är om det bara är någon som jävlas med mig eller om det faktiskt är Mandiz själv som tänkte tacka för alla fina assister från "Hässelby/Kälvesta-tiden" genom att fixa en Rosa läckerhet åt mig? ;) 

Fortsättning följer...

/Garpen

Ha ha ha...



Inte som väntat

Idag var det val av klubba under träningen och jag som inte skulle träna. Det tog emot för en materiallirare som jag =) Messade Emma under dagen och skrev vilken klubba jag ville ha. Men eftersom jag hade vägarna förbi hallen (läs: egentligen inte) smet jag in och det var väl tur det för oj vilken skillnad på årets modeller.


Valde till slut, efter en del provande, en grön curveklubba. Har aldrig kört med curveklubba innan men den var skön så förhoppningsvis ska vi bli vänner.


Jag och Emma konstaterade att det är nog dags att sluta lira när man inte längre hänger med i utvecklingen. Curve hit, linda dit...ja, det är en enda stor djungel. Vad hände med de gamla klassiska Jollyklubborna man lirade med på skolgården, där alla lirade med samma förutsättningar? =)


Smidiga Skoog och jag brukar alltid ha likadana klubbor av någon konstig anledning. Hittills har det ju varit smidigt, ta förra året som exempel då SS hade av (läs: det var inte hennes fel alla gånger *ler*) ett par st klubbor kunde hon bara låna mina =) Fast frågan är om hon väljer samma som mig denna säsong...haha, hon såg lite skeptisk ut innan jag drog.

Får jag önska en sak så skulle jag vilja lira med en "AMANDA WENDELSTIG-KLUBBA" så snygg och såååå rosa. Mandiz, du har ingen klubba över? ;)

FOTO: Cecilia Andersson

Nä, dags att vila upp sig lite...

/Garpen


Tjohoo...

Det går bra nu kompis...*ler*

Kryptiska meddelande...ja vet men ni får säkert veta vad det gäller längre fram...hi hi ;)



/Garpen

Give me

Det märks att det är något vajsing med kroppen, kunde inte sova i natt och i morse kändes det som att jag blivit överkörd av ett tåg. Blir C-vitamin på menyn idag…




/Garpen

Förändring

Kommer ni ihåg att jag i början av året sa att 2009 års ord var förändring?

Måste nog säga att jag inte var helt ute iaf...

/Garpen

Thailand någon?

I vinter är det dags för semester igen, samma visa varje år och det tackar jag inte nej till =)

Jag har ju ett flertal miniprojekt som jag jobbar med privat och nu börjar det ena bli klart. Nyfiken? Läs mer här

/Garpen

Jag saknar

Inomhussäsongen har precis dragit igång och jag känner redan att jag saknar:


Fröken Wida Väsby...kommer inte bli samma sak utan dig :(


"Taxi Jempa"...vem ska jag nu skvallra med på vägen till träningarna?

Det har kommit och gått spelare genom åren och jag har och har haft fantastiska lagkamrater. Men vissa har man gått igenom så sjukt mycket med och tillbringat 6-7 år tillsammans med och det känns lite extra i hjärtat när man inser att en era har gått ur tiden.

/Garpen

Träning 2 avklarad

Både i måndags och i går provade jag att spela lite back och det var rätt skoj faktiskt, lärorikt som bara den. Om måndagen rullade på bra i spelet var gårdagen raka motsatsen, mitt lag var en riktig hönsgård! De gånger vi sprang, sprang vi helt fel medan det andra laget spelade riktigt bra. Stundtals blixtrade vi till och då var det riktigt bra men det var bara lite för långa perioder mellan gångerna, men va fasiken…andra träningen, vilka krav kan man ställa egentligen?


Gårdagens blooper: Kviding höll upp en nyckel till bollförrådet och undrade om någon kunde ta den till på torsdag. Lisa tyckte någon med bil skulle ta den….hur tänkte hon då? Haha, det slutade iaf med att Lisa själv fick ta nyckel =)

Gårdagens ”wake up call”: På en av skottövningarna kom man rakt framifrån och skulle skjuta direktskott, jag tog i och råkade då få in en fullträff på coach som stod bakom målet…aouch! Sedan kan man ju fråga sig varför jag inte träffade mål…haha!

Gårdagens fullträff: Fick på ett slagskott som gick rätt upp i krysset på en av övningarna…kunde nästan packa ihop mina grejer och gå hem =)

Gårdagens ”vi saknar”: MUSIKEN, var har den tagit vägen, ”DJ Daniel” eller Kirran…dags att styra upp!

Gårdagens publiksiffra: 3

Gårdagens ”äntligen”: Fick besked om att det är dags att prova klubborna på torsdag



/Gnurpisch som har lite ont i halsen

Blondin vs. Brunett

Har blondiner roligare än brunetter?

Ja, Kirran lär väl kunna svara på den frågan om ett par veckor då hon utvärderat "brunettlivet" =)

Snyggt Kirran!

/Garpen

Aha-upplevelse

Igår hade jag en riktig Aha-upplevelse...

Tack för knuffen! =)

/Garpen

Allt och inget från igår

Gårdagens premiärträning på parketten var intressant; samma parkeringsruta, samma omklädningsrum, samma uppvärmningsrunda, nylackat golv, flera spelsugna zessor, dålig luft, svett i massor och en del nya ansikten. När träningen väl var slut ville iaf jag egentligen fortsätta för väl inne i spelet var det hur skoj som helst.


Någon sa att golvet var en ren hälsofara för knän mm. Jag kunde inte annat än säga…jaaa vet! Kommer ni ihåg förra säsongen då jag under första träningsmatchen fastnade med foten och vred till knät och trodde hela säsongen var över…usch!

Vet ni vad det bästa av allt är...? Ikväll får vi inta hallen igen och förhoppningsvis blir det ännu roligare då =)

Gårdagens bästa: träffa alla zessor igen och köra en BIG update!

Gårdagens ”men va fan”: Jag kom i ett perfekt skottläge och fick iväg en fjösboll, fattade ingenting och gjorde den ”klassiska” (läs: tittade argt på klubban, fixade lite med bladet). Insåg då plötsligt att jag sprang runt med Smidiga Skoogs klubba…haha, inte konstigt att jag inte kunde skjuta. Jag och Smidiga Skoog har lite olika syn på det där med den ”perfekta vinkeln” *ler*.

Gårdagens ”hur gör vi nu?”: För första gången fanns det plötsligt två st Elin & två st Sara i samma lag, hur fasiken löser vi nu detta. Smeknamn föds fram i vårt lag och kan inte bara tilldelas så det blev lite rörigt för en stund.

PS. Nu råkar jag veta att en viss person (läs: Sa *host host* ra *host host*) har ett smeknamn sedan tidigare men det verkar hon minsann ha glömt… *ler*



Ikväll fortsätter innebandylivet…

/Garpen

Fullt ös

Det märks att semestern är över för folk, det har varit full rulle på kontoret och telefonen har ringt stup i kvarten. Det känns rätt skönt att vara igång på allvar igen och ännu bättre att jag smygbörjade redan förra veckan. Skallen är inte helt tom iaf =)

Några timmar kvar sedan ska jag nog promenera hem i det vackra vädret och börja ladda inför nästa aktivitet. Dags för premiär på Solnaparketten…I like!

Hade varit ännu roligare att inta golvet på bilden... *ler*

/Gnurpisch

Normal innebandyvecka väntar

Jaha, imorgon drar inte bara jobbet igång ordentligt, en vanlig innebandyvecka igång igen och med normal menar jag de träningtider vi kommer ha för resten av säsongen. Vi drar in i hall och förhoppningvis får vi även prova klubbor under veckan som kommer...I like!


Förra säsongen lånade jag hem alla klubbor...brukar ju ha lite svårt att välja =)

/Garpen

Cliffan

Efter golftävlingen igår joinade jag girlsen och drog till Cliffan. Efter timmar av dans stod plötsligt Smidiga Skoog framför mig till min stora glädje. Det roliga är att dem jag var där med från början läser bloggen och känner till smeknamnen jag använder på folk i bloggen. Igår fick jag presentera SS som Smidiga Skoog och fick till svar; "Jaha, det är du som är Smidiga skoog..."
Det är nästan som att de kände varandra fast ändå inte.

SS

Efter stängning gick jag och SS och intog lite energi och vårt tidigare snack under veckan om resor fortsatte...

/Garpen 

3 bollar på 3 hål

Golftävlingen började inte speciellt bra för egen del, första utslaget rakt ner i vattnet...tur att det var en lagtävling =). På de tre första hålen lyckades jag med bedriften att slå bort 3 bollar. Kunde bara konstatera att det skulle bli en "dyr" runda om jag fortsatte i samma tempo. Mitt spel var inte på topp men jag hade iaf sjukt skoj tillsammans med tjejligan.



Som vanligt lekte vädergudarna med oss rejält. Det ösregnade för att efter några minuter bli jättefint och jag hann torka innan nästa regnskur kom. Man kan inte alltid få som man vill...

/Garpen 

RSS 2.0