Det blir vad man gör det till

Gårdagens träning var superskoj, jag skrattade nästan konstant mellan andetagen. Vi gjorde inget speciellt udda men mina lagkamrater får mig verkligen på bra humör. Trots en del bortfall hade vi en bra träning, igår kändes det verkligen att vi nu startat på allvar.

Träffade ett av nyförvärven för första gången igår och stackarn hann inte mer än att värma upp ute med gänget innan hon fick ett nytt smeknamn. Det roliga är att hon nu kallas för Cissi fast hon inte ens har ett uns av det namnet i sitt vanliga namn…haha, inte lätt att vara ny ;)

Övrigt:
Bella är på G, hon kommer på nya ord under varje träning som får oss andra att skratta, men för Bella är orden glasklara och hon fattar inte alls varför vi skrattar =)

Zundaland har drabbats av ett virus som jag hoppas vi kan ta död på snabbare än kvickt. Det är så mycket roligare när alla kan vara med och träna.

Publiksiffran ökar för varje träning, igår var antalet 4 st.

Hörde rykten om att vi ska införa hårdare musik på träning och match. Vet inte riktigt hur det kommer att gå för vi zessor är ju rätt vana med allsång eller vad sägs om:

(Ni kanske måste skruva upp volymen...)


Stad i ljus


Oh happy day

Men vem har sagt att förändringar ska vara till det sämre...?

Ikväll fortsätter roligheterna...

/Garpen

Något att tillägga?

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0