Möter Täby i DM

Ikväll drar tåget vidare och Täby kommer på besök för att spela kvartsfinal i DM. Vi kommer med största sannolikhet köra med samma manskap som tagit oss så här långt, vilket nog ändå har varit över förväntan med tanke på att vi kört med en A-lagsfemma och sedan våra juniorer. Men vi känner oss starkare och bättre för varje match som gått, vi kan nog ställa till det även för Täby.

 

Har en känsla av att Täby kommer med sitt ”riktiga” lag med tanke på att de nu är spellediga och säkert vill ta till vara på varje matchtillfälle som erbjuds. Själv tycker jag bara att det gör matchen ikväll än mer intressant och framförallt ännu roligare. Inte varje dag man möter ett elitserielag, ska bli hur skoj som helst.

 

 

Vi kan bara gå in och njuta ikväll och göra vårt bästa, det är ju trots allt Täby som har all press i världen och bör vinna över oss, iaf på pappret =)

 

Vem vet, kvällens match kanske mer blir en mental kamp än innebandymässig och då är fighten vidöppen…

 

 

/Garpen


Intensiv vecka

Ny vecka och en intensiv sådan. Tittade i kalendern imorse och insåg att det kommer blir en smått hysterisk vecka, veckan är fylld med diverse färger vilket betyder en massa aktiviteter kopplat till innebandyn, jobbet och även privat.

 

Axplock ur kalendern:

-2 matcher
-2 träningar
-Spelarmöte
-Julfest med jobbet
-Stort event med jobbet
-Handla inför resan
-Packa
-Aktiviteter med vänner

 

Som sagt en del att göra men det ska nog gå ihop det också…som alltid! En sak i taget så ska jag nog överleva den här veckan också.

 

10 dagar kvar sedan får jag inta viloläge

 

 

/Garpen


Roliga kommentarer

Hört i Zundaland:

"- Vi bor kanske inte så stort, men vi har högt i tak",
Bella och Minellis förklaring på vad som är bäst med Zunda.


Ullis ramlade ihop på planen och tappade luften, Öberg kom inspringande och ville se att allt var ok och sa följande:

Ö: Ser du min finne i pannan?
U: Ja!
Ö: Ja, men då är du ok!



/Gnurp

Skrattattacker på bussresan

Gårdagens bussresa hem och till Borlänge var helt underbar. Inte nog med att busschauffören var trevlig, stämningen var på topp. Jea och Tosse satt i vanlig ordning med sitt snett över gången från mig, Jolli och jag satt och snackade lite om framtiden på väg till Borlänge. Fia lindade klubban, Cissi och Minelli drog igång ett par vänneravsnitt och skrattade ikapp. Kirran och Nicko satt och jobbade och pluggade. I övrig florerade ett par tidningar runt i bussen och många lyssnade på musik. En vanlig bussresa a lá Zunda med andra ord.




Fia passade på att linda om sin klubba

På vägen hem satt jag med de svenska Hollywoodfruarna, drottning Silvia samt Viktoria Silvstedt (läs: Carey, Jolli samt Minelli) och skrattade så jag fick ont i magen. Vi har talang i Zunda ska ni veta och projektet till avslutningen senare i vår är redan igång =)

Jolli höll låda

Tosse djupt försjunken i sin bok

Carey och Bella hade matchat tröjorna


/Gnurpisch

"The eye" kom tillbaka

Ni vet att jag har snackat om min korta stubin under den senaste veckan. Igår under matchen tände det till och "the eye" kom tillbaka efter att en Borlängetjej gjort en eftersläng på Brännis i min närhet. Tack och lov stod domaren i närheten och tog en 2:a. Jag lyckades hålla tyst (endast för att domarn var där) men annars hade hon fått höra ett och annat kan jag lova.


/Garpen

4 mot 4 är min melodi

Bussen rullade igår till Borlänge för fight mot bottenlaget Borlänge. Vi följde allt till punkt och pricka innan matchen men pga. en match innan som var jätteförsenad fick vi göra om uppvärmningen på planen. Det blev bara 25 minuter på planen innan, vilket var lite lite men vad ska man göra, bara att gilla läget.


Matchen började väldigt kaotiskt, vi såg rejält stressade ut och Borlänge hängde som ryggsäckar (läs: spelade man man) på oss över hela banan. Jag hade någon brud som sprang och stirrade mig i ögonen utan att bry sig om spelet. Tog jag ett steg åt vänster gjorde hon likadant, lite följa John över det hela. Jag kunde ha ställt mig vid sargen och bara stått och hon hade gjort likadant, sjukt stört.




Vi avslutade en bedrövlig första period med att kvittera till 2-2 och i andra perioden kom vi ut som ett nytt lag. Vi vann skotten med 20-8 i andra perioden och Borlänge orkade inte jaga oss i sitt "man man"-försvar och vi kunde rulla in några bollar.

Det blev i vanlig ordning ett par utvisningar och när det blev dags för spel 4 mot 4 hittade jag plötsligt hem. Först fick jag en rejäl macka av Jea, liknande den diagonalpass vi gör på uppvärmningen. Jag prickade in mitt första mål och i samma veva gjorde jag allt för att hålla mig stående på benen efter att nästan ha snubblat över Borlänges keeper. Bara 44 sekunder senare startade jag min löpning med boll på egen planhalva och gjorde min gubbe gumma och sedan var det bara att springa rakt fram och sprätta upp bollen. Fick leverera en ass till Minelli också i powerplay så 2+1 för dagen är jag nöjd med.


Det var en märklig match men väldigt nyttig. "Man man"-försvar möter man inte varje vecka så vi fick hitta en lösning till det spelet också. Trots underläge i början av match var jag aldrig orolig, insåg rätt snabbt att Borlänge aldrig skulle orka spela "man man"-försvar hela match igenom på det sätt som krävs och att de dessutom inte hade konditionen för det.

Vi plockade 3 poäng till och nu vänder serien. Vi har inte mött Västerås än så tabellen kommer bli haltande men gårdagens förlust för Sala gör tabellen än mer intressant trots en match mindre spelad.


/Garpen

Sömnbrist gav rena kläder

Blev inte speciellt många timmar sömn i natt, hängde tvätt istället. Fick för mig att tvätta igår när jag kom hem från träningen för att spara lite tid idag istället. Vet inte om det var det smartaste draget jag gjort men rena matchgrejer har jag nu iaf =)

 

 

Ikväll blir det till att fixa matlåda samt packa matchväskan för imorgon tänker jag utnyttja varje sekund jag får till att sova, innan bussen tar oss till Borlänge.

/Garpen


Zunda=äldst div 1 Ö

Fick syn på snittåldern för div 1 Östra och kunde konstatera att vi zessor har den högsta snittåldern. Hmm, frågan är om det är till vår fördel? Jag tror det!

Division I östra damer


Västerås: 19,7
Råsunda: 22,7
Sala Silverstaden: 21,4
Hässelby: 21,0
Telge: 18,7
Hammarby: 19,5
Rönnby Ungdom: 19,6
Hagunda: 18,5
Borlänge: 21,2
Vendelsö:17,6

Total snittålder: 20,0

/Garpen gammal, men inte äldst

Bussresa väntar

Imorgon väntar ny seriematch och denna gång blir det en ”långresa” till Borlänge. För att spela i ”tunnelbaneserien” är denna resa en av de längsta. Ska bli roligt att umgås med zessorna ett par timmar innan matchen (läs: på bussen) samt efter matchen. Dessutom blir det en hel del extra saker att packa ner i matchväskan, typ ipod, ev laptop eller bok.

 

Det är så länge sedan vi åkte buss med laget att jag inte ens minns var jag brukar sitta…haha, riktigt illa faktiskt =)

 

Så här såg det ut förra året då vi åkte till säsongens roligaste match, Sala borta. Daniel fick oss alla att skratta efter lite striptease längst fram i bussen =)

 

/Garpen


Skapat trygghet och självförtroende

I går under träningen med Balrog var coach nere och joinade oss. Efter träningen berättade Amanda Wendelstig om ett minne från Jeanettes Balrogtid (som spelare) och jag skrattade eftersom jag spelat med henne, men det roliga är att Jeanette (coach) är en helt annan person nu, som coach. Hon är coollugn (läs: ger sken av det iaf) och kan med små ord lyfta oss spelare i laget. Ibland är det som att hon vet vad vi tänker....scary! Hon har lyckats skapa en trygghet bland oss spelare och igår fick vi bevis på att det inte spelar någon roll vem man spelar med, vi rullar på ändå och det fungerar. Vi är trygga med varandra och i det vi gör som lag. Att se möjligheterna i allt tyder på självförtroende och det har Jeanette lyckas ge oss på plan. Det är ok att göra fel så länge man vågar.

Coach

Det är roligt att se att det inte bara är vi spelare som växer i våra roller utan även att vår coach tycks ha hittat hem =)

Once you go pink blue you never go back! ;)



/Garpen

Vi släppte inte in första målet!

Jag som oroade mig för att hinna i tid till Botkyrkahallen, det tog ca 35 minuter från Danderyd och ut till Hallunda. Jag var till och med tidig och helt solo ett bra tag innan Elin och Tosse kom. Vi blev till slut en hel femma och joinade Balrogs spelare.



Balrog har nu gått in i ett långt uppehåll till skillnad mot oss zessor som precis börjat spela matcher igen. Detta gjorde att det blev en hel del fys under träningen. Första 30 minutrarna körde vi snabbhet, mage och rygg. Jag fick tack och lov slippa ryggövningarna med tanke på hur det känts under senaste 1 ½ veckan.

Mange (Balrogs coach) sa följande när vi skulle börja med snabbheten: "-jo det är så att Balrogtjejerna har börjat med friidrottsövningar denna säsong". Jaha, det har vi kört de senaste 3 säsongerna tänkte jag lite tyst för mig själv =) Det var till och med så att vi zessor började titta på Balrogtjejernas armföring medan de visade övningarna. Kviding har lärt oss bra, vi har nästan blivit "yrkesskadade" och man kan knappt vara ute och springa utan att kommentera människors armföring och kroppshållning.

Kviding

Efter snabbheten blev det en riktigt bra magövning, typ bål 5:an. Garanterat en övning vi kommer ta med oss till Zundaland.

Väl på plan blev det en massa nya övningar och hjärnkapaciteten gick på högvarv. Måste säga att det var riktigt bra övningar även om det tog ett par sekunder innan poletten trillade ner. Det märks att man gjort mer eller mindre samma övningar i alla säsonger och går på någon sorts rutin. Vi lär nog se övningarna från idag även på parketten framöver...I like!

Vi fick sedan köra "två mål" i ca 20 minuter och vi satte ihop en Zundafemma som såg ut så här:

Elin  Tosse
Garpen
Bella  Minelli


Efter första bytet kom vi in och hämtade andan och kunde konstatera att vi gjorde ett relativt bra byte och efter andra bytet slängde Minelli ur sig "- Vi släppte inte in första målet iaf" (det blev mål ute på plan) och det blev inget mål på oss zessor idag, vi höll tätt bakåt =)

När vi trodde träningen var över väntade det jobbigaste, löpningar som gav en del mjölksyra. Efter lite återhämtning kunde vi glatt säga till Coach att vi även vill ha med oss denna övning till Zundaland. Det må ha varit jobbigt och kämpigt medan vi höll på men grymt skönt efteråt.

Man kan väl konstatera att vi 5 som var nere och tränade fick oss en rejäl genomkörare inför helgens bortamatch mot Borlänge. Jag hade skitskoj och fick mig en motivationshöjare, garanterat något jag vill göra igen!

Ps 1. jag fick träffa materialBenny igen och jag var snäll nog att gå och fylla min flaska själv =)

Ps 2. Vem vet, vi zessor kanske får bjuda tillbaka och välkomna Balrogerna till Zundaland framöver.


Vi fem som joinade mästarinnorna denna kväll:
Tosse, Bella, Elin, Jag och Minelli



Sedan var det dags för foto a lá Zunda



Behöver jag säga mer...*ler*

/Garpen




Botkyrkahallen nästa

Jaha, hela dagen har bara försvunnit men inte mig emot, nu väntar snart träning på andra sidan stan (mindre skoj) med svenska mästarinnorna (extra skoj), minus landslagsstjärnorna. Dags att börja göra sig klar för avfärd.

Time to shine! ;)

/Garpen


Echo

Veckan platta har helt klart varit Leona Lewis nya ”Echo”. Efter att ha spelat sönder hennes första album går nu låtarna på Echoplattan för fulla muggar. Ska vara ärlig och säga att det tog ett par lyssningar innan låtarna satte sig (brukar vara så) men visst finns det även guldkorn på den nya plattan.

 

 

Det här låten är ett resultat av ett samarbete med One Republic

 

/Garpen


Hungrig

Är jättehungrig just nu, har fortfarande inte ätit lunch pga. att halva sidan av munnen fortfarande är bedövad. Mitt senaste mål var frukost vid 07.00-tiden, som sagt jag är hungrig!

Får leka med sötnosen ett tag till så jag inte biter sönder tungan när lunchen intas =)

 

En riktig sötnos!

/En svulten Gnurpisch


Träna med Balrog

Ikväll blir det inte parketten i Solnahallen som väntar utan mattan i Botkyrkahallen. Efter jobbet måste jag skynda mig så att jag hinner fram till träningen i tid. Det är inte alltid det lättaste att ta sig från norrort till söderort i Stockholm under trafikkaoset. Ska bli skoj att träna med Balrog ikväll, inte varje dag man får träna med svenska mästarinnorna.

 

Amanda spelade jag med i Hässelby/Kälvesta en gång i tiden. Tjejen har innebandyvärldens snyggaste klubba, som gjord för oss zessor =)

Hoppas till och med att min favvo Benny (Balrogs materialare) är där ikväll. Rätt roligt att jag och Fia jämför alla materialare vi haft genom tiderna med Benny. Emma (Zundas materialare) har genom åren nu fått ”Bennyklass”, vilket är grymt. Emma är verkligen guld värd!

 

Emma

 

Fia hittade en artikel för några veckor sedan från vår (Fias & min) tid i Balrog och vad en viss tränare sa om oss då. Orden värmer men får mig samtidigt att skratta, vad hände liksom? Tänker inte avslöja exakt vad som stod i artikeln men vi har både insett att det inte är lätt att prestera om man inte får speltid =)

 

Jag & Fia under rackethlon (jag vann, Fia var skitförbannad *ler*)


Vi får väl se vad som händer ikväll, roligt blir det iaf.

 

/Garpen


Tiden bara går

Har iaf hunnit med ett sista besök hos herr tandläkaren. Är det bra eller dåligt att min tandläkare nu känner igen mig när vi möts i centrum bara så där av en slump?

 

 

Igår kväll var inte bara en skön vilokväll för kroppen utan jag fick en hel del gjort också. Hann med att prata med mina pepparkakor till föräldrar och styrde upp en del business. Precis två veckor kvar nu innan jag ska till värmen *längtar*. Men innan dess har jag en massa evenemang jobbmässigt att hinna med samt en massa roliga innebandymatcher att spela. Bland annat ska en slutspelsmatch i DM avverkas samt en träningsfight mot U19 landslaget ute på Bosön.

 

 

Jag hoppas även på att hinna lätta mitt hjärta och kunna resa iväg med vetskapen om att de personer som främst behöver veta hur allt står till med mig och mitt liv framöver får veta...

Sorry för det lilla kodsnacket men snart är jag redo att avslöja vad som är på G =)

 

/Garpen


Effektivitet ger extra vila

Idag var jag smart nog att åka och handla på lunchen så när jobbet är över kan jag åka hem i lugn och ro och fixa lite för att sedan inta sofflocket och bara få vila upp kroppen.

 

Jag längtar!

 

Dags att ta tag i det sista innan bilen rullar hemåt…

 

/Gnurpisch


Dialog i Zundaland


B- Är du singel?

G- Nja, jo föresten jag är alltid singel

B- Haha bra!

G- Om jag inte var singel skulle jag vara otrogen, bara för din skull B =)

 

 

Översättning för er som inte umgås med oss zessor 24/7

B- Har du någon att passa med?

G- Nja, eller nej, jag är helt själv

B- Kanon, då kan vi passa!

G- Hade jag passat med någon annan hade du självklart fått joinat oss B

 

Ibland får till och med vi zessor tänka till en extra gång för att hänga med i svängarna ;)

 

 

/Gnurpisch


Salamatchen all over again

Kommentaren ”- sista målet vinner” kom igår och vi zessor blev galna. Fram till kommentaren hade det blåa laget gjort en hel del mål och mitt röda lag hämtat upp en del men inte hela vägen. Under slutperioden var det nästan spel mot ett mål, mitt röda lag stod i försvar och blåa laget missade allt. De sköt och pepprade Carey och laget från alla håll men lyckades inte få in bollen. Istället fick vi i röda laget en chans som Anki tog till vara på och röda laget vann.

 

 

Det var Salamatchen all over again (30-9 i skott), så orättvist men det är ju det som är charmen med idrotten.

 

/Garpen


Jag log hela vägen hem

Gårdagens träning på parketten var precis vad jag behövde. Värmde upp med Smidiga Skoog innan ute i kylan och hann med att prata en del mellan andetagen. Väl inne blev det en del passningar och sedan en massa "två mål"…I like!

 

Det var mer ljudeffekter än på riktigt länge. Det var något skrik efter att någon mottagit ett stenhårt skott, jubel efter mål och en massa skratt.  Jag lämnade träningen i vanlig ordning med ett stort leende på läpparna.

 

 

Mitt leende berodde på många saker:


-Anki sprätte upp det avgörande målet och mitt lag vann två målet


- Mina lagkamrater får mig på så bra humör just nu


- Jag fick skratta en massa


- Cissis hårda skott (läs: bollmärket på mitt ben bara växer och blir allt blåare)


- Fias alla klockrena assist och självklara poäng som bara försvann i luften (läs: medspelarna hade en del luftsvingar och missar)


- Tess diagonalpass till mitt mål. Skönt att få ta i för kung och fosterland när man skjuter direkt och faktiskt träffar målramen =)


- Minnet från junisträningen och mitt kanonskott i mål


- Påfyllning av vattenflaskan x 2, länge sedan jag svettades så mycket som under de senaste träningarna


- Omtanken bland zessorna


- Diskussionerna på bänken mellan bytena


-Vetskapen om att Elli är lika nördig som Tosse och jag vad gäller innebandy. Fast jag ligger nog lite i lä jämfört med de andra två. Div 4 herrar, där går f%¤ gränsen ;)


- När kommentaren "- sista målet vinner" ropas ut och man ser det som sker på planen och hur alla zessor förändras. Det blir som om alla får växande horn i pannan och blodet rinner ner för mungiporna. Tävlingsdjävulen kommer fram och gör allt för att vinna.

 

 

/Gnurp



Onsdag 25 november

Betyder:

Vilodag för kroppen


Löning


Tvättdag

Ingen stress hem från jobbet

 

/Garpen

Parketten väntar

Trots allt annat som snurrar i min skalle just nu är det skönt att få komma ner till träningen, snacka lite skit med tjejerna, anstränga sig fysiskt och faktiskt ”glömma” allt annat som pågår i ens liv för en stund. Det kan stundtals kännas jobbigt att åka och träna, men oavsett känsla innan träningen kommer man 9,9 gånger av 10 hem med ett leende på läpparna.

 

 

Zunda är min andra familj och dem får mig att glömma bort allt annat för en stund…

 

 

/Garpen


Jul i Zundaland

Hittade den perfekta julgranen för julfirandet i Zundaland.
En månad kvar!



Är den inte perfekt? =)

/Garpen

Ryggont

Efter gårdagens träningspass blev det spikmattan i 30 minuter för att lösa upp spänningarna i nacke och rygg. Det hjälpte en hel del men i morse när jag vaknade hade jag fruktansvärt ont i ryggen. Två matchtempodagar i rad + ett halt golv (läs: kroppen fick agera konstigt) har nog gjort sitt. Lägg till min ”skadade” rygg efter förra veckans fyspass och ni har min sargade kropp.

 

Det är tufft att vara zessa dagar som denna…

Ps. Blir nog dubbla thaiplåster ikväll! ;)

 

/Garpen


Matchtempo mitt i veckan

Vi fick joina junisarnas träning igår och det blev en riktigt bra träning med matchtempo mitt i veckan. Det var länge sedan jag var så svettig efter en träning. Det blev mycket två mål och det var skoj att se att junisarna inte hade någon som helst respekt för oss pensionärer äldre. Det blev en liten mix av spelare i de olika lagen och meden speciell tanke.

 

Jag har en riktigt kort stubin just nu, vad det beror på tänker jag inte ta här men det finns nog fler orsaker än en om jag säger så. Hur som helst får den korta stubinen mig att göra en hel del märkliga saker, jag tar ut min aggression på fel människor och igår fick bland annat Ullis känna på det. Stackarn hade en galen Garpen efter sig och fick slag på slag på slag över benen…*SORRY ULLIS!* Hade det varit ombytta roller hade jag nog stanna till och startat den första fysiska zessafighten ever.

 

Ullis blev belönad med veckans zessa efter träningen av SS och får nu bära den fina dress =)


Dags för mig att plocka fram det där lilla extra tålamodet som finns någonstans i min sargade kropp.

 

/Garpen


8 timmar räcker inte

Jag snackar om mitt sömnbehov. Måste vara årstiden, ett virus eller stressen för just nu räcker inte 8 timmar.

 

Igår när jag gick och la mig var jag så där trött i kroppen som man kan vara efter ett hårt träningspass. Att somna är då inga problem utan problemet är flera timmar senare när man ska vakna. Antar att det är dags att börja lyssna på kroppen lite extra nu när jag går i 180 hela tiden.

 

Men det är enklare sagt än gjort…

 

/Garpen


Mitt andra hem

Solnahallen är mitt andra hem och efter ca 7 säsonger i Zundadressen känner jag nästan till varenda vrå.  Men det som ändrats från min första säsong till nu är att Solnahallen blivit mer populär för olika evenemang, allt från mässor till musikaliska shower. Det är ju inte alltid så jättebra eftersom många av våra träningstider försvinner. Tidigare år har det mest handlat om inställda träningar efter jul pga. slutspel i både basket och herrinnebandy. Men i år har vi redan missat en massa träningar och har tack vare alla uppehåll klarat oss relativt bra då vi kört fys istället. Ikväll är inget undantag, hallen är upptagen och vi har med hjälp av junisarna nu fått byta hall för en kväll.

 

Vem vet, har vi tur kanske vi till och med slipper bygga sarg.


Är ju bortamatch till helgen så nytt golv för en kväll gynnar oss säkert =)

/Garpen


Tog på krafterna

Efter matchen igår kom jag hem och däckade ihop fullständigt. Sov ett par timmar och vaknade upp halvt ovetande om det var natt eller dag. Trots en massa sömn vaknade jag upp imorse och var minst lika trött som jag brukar vara på måndagar. Jag hoppas innerligt att jag nu inte är på väg att bli sjuk.

 

 

Återstår nu bara 3 matcher för mig innan jag ska till värmen. Om det inte varit för DM och den insatta U19-landslagsfighten, hade det bara varit en ynka seriematch kvar…tråkigt värre!

 

En märklig säsong det här…

 

/Gnurpisch


3 poäng

Yes, 3 friska poäng direkt efter uppehållet. Matchen kändes aldrig hotad utan vi hade vinsten inom räckhåll matchen igen. Jag börjar allvarligt fundera på om inte vi är seriens mest utvisade lag, inte att vi spelar fult utan vi åker för diverse konstiga och slarviga saker  (läs: idag, en man för mkt på banan). Idag blev det väl en 5 utvisningar eller nått, även om det kändes som fler. Tur att vi har ett sådant grymt boxplay och tom lyckas göra mål en man mindre. Annars kunde det här ha varit en jobbigt säsong...




Vi är fortfarande med i toppen och krigar =)


/Garpen

Match väntar

Snart är det dags att lira, så det börjar bli dags att hoppa i matchdressen =)

/Gnurpisch

Fredag

Åh, äntligen närmar sig helgen med stormsteg.

 

Pratade precis med en kompis som satt på Arlanda och väntade på sitt plan till Paris. Det fick mig att drömma iväg till Thailand, även om det bara var för några sekunder. Snart kan jag räkna ner dagarna på fingrarna =)

 

 

Det ska verkligen bli skönt med helg. Har lite småsaker inplanerade men tänker framförallt ta igen mig och ladda inför söndag då det äntligen är match igen.

 

Dags att få klart veckans ”måsten”.

 

/Garpen


Love Skype

Har hunnit med att prata med mamma och pappa i ca 40 minuter idag. Bara goda nyheter och min första replik till pappa blev inte ”hej!” utan ”- fy fasiken vad brun du ha hunnit bli!”. Tydligen är det varmare än vad det brukar, ca 36 grader. Som vanligt kommer jag känna mig som ett lik när jag kommer och hälsar på. Men jag är ju faktiskt lyckligt lottad, har ju rätt påbrå så det lär inte dröja länge innan jag kan känna mig lite brun och fräsch igen =)

 

 

Älskar verkligen Skype och ännu roligare är det nu när min otekniska mamma insett att det finns en webbkamera att använda =)

 

Ps. Lika bra att börja vänja mig vid Skype för jag kommer nog använda tjänsten mer än på länge under 2010 ;)

 

/Garpen


Gapat hela morgonen

Imorse var det dags för ett besök hos tandläkaren igen. 08.00 har blivit min standardtid, väl i stolen och med bedövningssprutan avklarad kan jag sakta men säkert drömma mig iväg och halvsova. Imorse insåg att jag att jag lyckas få tandläkarljuden (ex. borrljudet) att bli någonting avslappnande. Vet inte om det beror på att jag är så trött på morgonen och fortfarande halvsover eller det faktum att mitt tankesätt vänder någonting rätt obehagligt till någonting bra. Oavsett är det skönt att jag inte upplever det hela som en skräcksituation som många andra =)

 

Idag blev det ”Hälsa” som lästes innan i väntrummet

 

2 st sprutor (det värsta med tandläkarbesök)

 

2 h gapandes i stolen (Läs: viloläge)

 

Lugna favoriterna i högtalarna

 

Rätt ok morgon trots allt =)

 

/Garpen


Storhetsvansinne

Någon har fått storhetsvansinne.

http://www.tackfilm.se/?id=1258624972375RA12

(Krävs Flashplayer för att se filmen)

/Garpen

Match mot U19 landslaget

Med tanke på att vi inte fått spela match på veckor ser vi verkligen fram emot helgens drabbning. Tråkigt nog blir det bara två matcher för att sedan bli uppehåll på 2 veckor igen…galet tråkigt! Såg iaf att vi zessor ska möta U19 landslaget under helgen 4-6 december ute på Bosön, skoj! Där försvinner iaf en av de ”lediga” helgerna. I vanliga fall brukar man ”klaga” på att man inte har någonting ledigt under säsong, denna säsong är raka motsatsen, vi vill inte ha ledigt längre =)

 

Bild från innebandy.se

/Garpen


Avslutningströjan färdig

Vid förra årets avslutning i Zundaland kom Fia dit med följande T-shirt:

Kaxigt värre, men t-shirten hade sin charm =)


Igår på träningen var t-shirten tillbaka och den kom direkt in i hetluften. Jolli kom på vad det ska stå på Fias avslutningströja efter denna säsong. Tog mig friheten att sätta Jollis idé till verk;




Hahaha, älskar att vi har högt i tak i Zundaland

/Garpen

Gårdagens fråga

 

El capitano: ”- om jag bygger hela sargen själv nu, slipper jag bygga på hela säsongen då?”

 

Laget: ”-NEJ!”

Försöka går ju!


El capitano

/Garpen


Gjorde plåstret sitt?

Rapport från plåsterpremiären:

Kom hem och klippte av en bit av thaiplåstret och satte det på plats på ryggen. Tog nog iaf en 20 minuter innan det började verka men då tog det fart på riktigt. Kändes som att ha en vetekudde på ryggen, det var rätt skönt till en början men efter ett tag blev det olidligt varmt och jag beslutade mig för att ta bort plåstret. Kvar på kroppen var då ett rödflammigt märke samt lite av plåstrets ”salva”…


Chilli Brand...mmm kan man lugnt säga ;)


Känslan efteråt var att området var lite ”bedövat” och väl på träningen kunde jag köra efter en ordentlig uppvärmning. I vissa ställningar kändes det fortfarande men jag kunde spela utan problem. Det roliga kom dock när jag började värma upp och bli svettig. Den ”salva” som fanns kvar på ryggen från plåstret blev på något sätt aktiverat igen, så den värmande känslan kom tillbaka och stundtals blev det så varmt att det nästan kändes kallt =)

 

/Garpen


Premiär för thaiplåstret

Ikväll blir det min egen tur att prova thaiplåstret. Ska hem efter jobbet och prova plåstret på min ömmande rygg och se om det ger något resultat. Ryktet säger att det bränner lite, fine with me, bara det hjälper.

 

Ska även passa på att fylla på kroppen med lite c-vitamin.


Dags för lite healing!

/Garpen


Brunetter

Igår kom Minelli till träningen i ny hårfärg, en riktigt fin sådan som verkligen passar henne. Ytterligare en brunett i Zundaland. Vi kanske skulle passa på att färga hela laget, det vore väl något? =)

SS frågade innan träningen om inte jag kunde bli blondin. Mitt svar blev "-Jo, kanske om jag visste att jag bara hade några dagar kvar att leva!". Det svaret får alla tolka som de vill... *ler*

Minelli i sin nya hårfärg

/Garpen


Svettfläckar

Efter gårdagens träning var det dags att varva ner i strumplästen och i samma veva kunde vi zessor konstatera att våra svettfläckar på strumplästen såg olika ut. Vi zessor är absolut inte för fina för att snacka svettfläckar ;)

 

En nästan heltäckt fot och en fläckvis

 

En zessa svettades mest på hälen

 

/Garpen


Crossfit a lá Zunda

Gårdagens innebandyträning fick ge vika för Solna Viking basketdamer. Vi zessor fick istället svettas rejält och bli lite möra i kroppen. Det blev ett bra crossfitpass a lá Zunda. Vi startade med diverse rygg och smidighetsövningar följt av de olika stationerna. Jag lyckades med bedriften att göra illa mig i en muskel (SS dom) i ryggen och hittade på egna styrkeövningar där jag egentligen skulle göra ryggövningar. Lite fantasi och träningen kunde fortsätta i samma anda som innan. Det var en riktigt bra träning igår som tröttade ut kroppen, men som alltid kämpade vi zessor på till målgången.

 

Dessa crossfitpass gör fysen så mycket roligare!

 

/Garpen


Man blir rätt låst

Hade en rätt intensiv förmiddag men eftermiddagen har hittills varit än mer livad. Anledningen är att vi haft en lite brand på kontoret. Intressant och se hur låst man är utan sin dator, internet och framförallt el.

 

/Garpen


Div 1 Ö är igång igen

Då var serien igång igen efter veckor med uppehåll. Alla lag var nästan igång den här helgen men inte vi zessor, vi får vänta ytterligare en vecka. Tittar man tillbaka på de veckor som varit har vi zessor tränat en massa fys, kurerat oss från alla sjukdomar som härjat och hunnit med att ha en del ”skratt-träningar”. Imorgon drar allt igång igen på allvar, det blir fys (pga. basket) och sedan fokus på Hagunda som väntar om precis en vecka.

 

Idioten a lá Zunda

 

Den här säsongen har verkligen varit märklig och ovanlig för oss zessor. Den annars så tunga försäsongen byttes ut mot lättare ”egen träning” under sommaren och serien har rullat på för att sedan plötsligt ta ett break på 4 veckor. Som sagt, den här säsongen är allt annat än vad säsongerna brukar vara. Ska bli intressant och se om även vårt slutresulatet bli mer ”udda” än vanligt =)

 

Roligt att fighterna nu äntligen finns i sikte…

 

/Garpen


En kväll i Täby

Igår spenderade jag kvällen i Täby med L. Det blev basket, middag, massa snack, en massa html-koder och slutligen en film. Efter ca 4 timmar framför datorn och alla html-koder blev jag alldeles yr, trodde typ att jag skulle svimma, fick den känslan i kroppen. Resultatet av allt knåpande blev en ny bloggdesign åt L, blev riktigt nöjd faktiskt. Dessutom fick L ta del av mitt senaste projekt, men det håller jag hemligt ett tag till ;)

Gårdagens resultat:

Upptäckte precis att jag lyckats trolla bort menyns rubriker =)

/Garpen

Helgens lista

[] Springa
[X] Städa
[] Jobba
[X] Shoppa saker åt pepparkakorna i värmen
[X] Fylla kylskåpet
[X] Tvätta
[X] Börja småpacka inför resan
[X] Kolla basket
[X] Middag med vänner
[X] Göra matlådor

Ligger rätt bra till med min lista måste jag säga. Ska ut och göra mitt löppass nu tänkte jag, trots regnet. Därefter blir det några timmars jobb och sedan är helgen över :(

/Garpen

Skön kille

Hittade ett skönt youtube-klipp med ett MJ-medley. En kille, massor av olika stämmor, riktigt nice!



Helgens lista

[] Springa
[] Städa
[] Jobba
[] Shoppa saker åt pepparkakorna i värmen
[] Fylla kylskåpet
[] Tvätta
[] Börja småpacka inför resan
[] Kolla basket
[] Middag med vänner

Roliga saker va?
Vänta bara, om några veckor står det så här;

[] Sola
[] Bada
[] Spela golf
[] Massage
[] Shoppa
[] Relaxa

*Längtar*



/Garpen


Basket för hela slanten

Ikväll ska jag bara ta det lugnt och njuta av ledigheten, blir benen i högläge och huvudet mot kudden.
Imorrn blir det sovmorgon, lite jobb på förmiddagen och sedan bär det av till mina gamla hemmatrakter för att se på basket. Får se vad kvällen bjuder på men jag hoppas på vinst i basketmatchen så humöret på sällskapet mitt är på topp. Jag vet ju själv hur jag kan vara vid en förlust =)



/Garpen

Fredag 13:e

Oj, vad veckan har gått snabbt, redan fredag. Jublar verkligen inombords och ser fram emot minst en sovmorgon i helgen. Återigen märker jag av hur mycket mörkret påverkar mig och min ork, tur att jag får fylla på med D-vitamin (läs: sol) snart då så jag blir lite ”normal” igen.

 

Idag står avhämtning av mitt visum på agendan. Så det blir att smita tidigare från jobbet och ta sig till stan. Efter den här intensiva veckan med långa arbetsdagar och ett huvud på högvarv är jag mer än värd att dra tidigare från jobbet =)

 

 

Back to work!

 

/Garpen


Effektiv träning

Kvällens pass i Solnahallen var skoj och lagom jobbigt. Vi började med det roliga (läs: två mål) och avslutade med det tråkiga (läs: fys)

Träningens modemiss: Foppa lyckades få hängslena utanför tröjan =)

Träningens måldrottning: Sara

Vi avslutade kvällen med ett kort med intensivt crossfitpass. Det var jobbigt men helt ok eftersom det var över rätt snabbt. Skönt att träna med laget igen, även om en hel del saknades idag. Fick order om att göra minst ett löppass under helgen så att vi är redo för det som väntar på måndag. Det är basketfight på vår träningstid och det betyder mer fys =)




/Garpen

Dagens födelsedagsbarn

Idag är det Zundalands egen finne som blir ett år äldre, men fortfarande värsta ungdomen =) Ett stort grattis på födelsedagen Jolli!



Jolli
foto: Kirran


/Garpen

Får mig att le

Den här bilden får mig att le!

Inte alla lag som har fysträning på Grönan. Vi tränade höghöjdsträning, lungkapacitet, rösten, vår mentala styrka och teambuilding. Säsongen kunde inte ha startat bättre, jo kanske...om mitt lag inte hade kommit sist! om alla zessor hade haft möjligheten att delta. 

/Garpen

Ser fram emot

Om nästan exakt en månad får jag äntligen semester och jag kan redan nu drömma mig bort. Några saker ser jag fram emot lite extra:


Att bara relaxa och njuta av värmen



Relaxa lite till med skön musik runt omkring



Vattengympan med 50-taggarna. Ja, eller iaf vattengympan, jag sänker ju medelåldern rätt rejält iaf =) Skulle bara önska att vi kunde börja vid 09.00 på morgonen istället för vid 07.00, det är ju trots allt semester.


Massagen, ska verkligen utnyttja möjligheten och skämma bort mig till fullo!

Dessutom ska jag försöka lira lite golf, ja eller iaf slå ett antal hinkar....can´t wait!



28 dagar kvar!


/Garpen

Är resväskan redan full?

Fick en inköpslista skickad till mig från mamma med saker hon skulle vilja att jag tar med mig när jag åker till Thailand. Efter en snabb genomgång av listan börjar jag nu fundera på om det kommer finnas kvar någon plats för mina egna saker…*fniss*

 

Förra året såg resväskan ut så här när det var dags att åka hem, knappt full =)

 

Men min mors ord är min lag så hon får väl fylla min resväska med diverse saker, allt från kryddor till isblock…don´t ask ;)

 

/Garpen


Tidig träning ikväll

Kom till jobbet med ett förvånansvärt stort smile på läpparna idag. Har gått från sjukt stressad till ”allt under kontroll”…tror jag iaf =)

 

 

Träningsväskan ligger redan färdigpackad i bilen och eftersom det är tidig träning idag blir det raka vägen till hallen. Ska bli så roligt att träffa laget igen, känns som evigheter sedan sist och dessutom ska det bli skönt att få skjuta ur sig lite frustration. Är dessutom redo för fysen, vore skönt att få somna ikväll och vara helt slut i kroppen.

 

Back to work!

/Garpen


Muskelryckningar

För någon vecka sedan satt jag bredvid Anki på ”sitta 90 grader mot en vägg”-övningen och efter ett tag fick jag muskelryckningar i ena benet som inte gick att kontrollera, rätt skum känsla. Imorse hos tandläkaren upplevde jag satt sak, men denna gång i käken. Efter att ha gapat stort i över en timme började hela käken skaka okontrollerat. Visste inte om jag skulle skratta eller gråta men ju mer jag tänkte på käken, desto mer började jag skaka. Fick tack och lov en liten paus, annars hade jag väl svalt verktygen också =)

 

Samma size som mitt gap imorse =)

 

/Garpen


Frustration


/Garpen

Andra besöket denna vecka

Imorgon blir det till att stiga upp tidigt, besök hos tandläkaren väntar och det ska borras. Med andra ord räcker det inte med att jag är stressad, imorgon kommer jag få dregla ut min frustration =)

Resultatet av morgondagens besök:

-jag blir fattigare
-jag får stå ut med smärta
-jag kommer gå dräglandes där ifrån


Hmm..."ofrivillig" sovmorgon imorgon kanske ;)


Blir nog lite skvallerläsning imorgon också

/Garpen

Möte möte möte

Idag är det en sådan där dag då jag springer mellan möten. Dagens går och jag har inte ens hunnit kolla mailen, lagom stressande =)

 

Igår jobbade jag över för att hinna joina laget och träna ikväll, men vilket oflyt jag har. Träningen ikväll är inställd och egen träning gäller. Visst, jag kan ju fortfarande träna men det är ju så mycket roligare med laget runt omkring sig. Får försöka se det positiva i det hela, jag slipper stressa hem och kan ju faktiskt ta min löprunda antingen ikväll eller imorgon. Frihet…I like!

 

Saknar det här gänget!

 

Som ni märker ändras planerna stup i kvarten, det är bara att hänga med i svängarna…

 

/Garpen


Ambassaden

Efter tandläkarbesöket imorse åkte jag vidare till Thailändska ambassaden för att fixa visum. Kom in i lokalen och möttes av (inte helt oväntat) en massa svenska herrar och en del thailändska damer. Satt fint och inväntade min tur och hann irritera mig på en gubbe som inte verkade kunna sitta ner och vänta på sin tur. Dessutom kommenterade han personalens tröghet stup i kvarten, var sekunder ifrån att be honom hålla käften vara tyst. När väl min tur kom gick det undan (läs: vissa kommer ju förberedda) och till min stora glädje slapp jag betala. Turistvisumet till Thailand är tydligen gratis fram till mars 2010. Skoj att jag hade flyt med något idag =)

 

De 3 P:na... Pass, pengar & plastficka ;)

 

Nu återstår det bara att hitta en tid att hämta ut visumet…

 

31 dagar kvar…

 

 

/Gnurpisch med en fot närmare värmen


Återbesök

Morgonen spenderade jag hos tandläkaren och efter att ha haft munnen öppen ett bra tag kunde tandläkaren konstatera att min förra tandläkare (folktandvården) inte gjort något bra jobb med mina tänder. Jag måste tillbaka, ”- jaha”, sa jag och försökte hitta en ledig tid i min redan fyllda kalender. Efter en massa förslag på tider från tandläkaren följt av en massa ”kan inte” från min sida tog jag tag i tandläkarens datorskärm och scannade snabbt igenom bådas tider och kunde se att en lucka en tidig morgon.

 

Det blir inga fler skor ingen billig affär det här men tänderna ska ju förhoppningsvis sitta kvar i munnen resten av livet så lika bra att ta hand om dem.

 

 

Läste lite skvaller i väntan på att träffa tandläkaren

 

Ps. Fick även veta att jag bör dra ut min andra visdomstand också. *ryser*

/Garpen


Vila, update & lite jobb

Den här helgen har handlat om vila, update med vänner och lite jobb. Arbetsveckan tog verkligen slut på min energi och det har varit underbart att bara kunna ta det lugnt och vila upp sig under helgen. Har hunnit med en massa update med vänner live och även via telefonen som gått varm.

Någonstans i allt det stressiga kan jag hitta ett lugn i vetskapen om att det faktiskt finns vänner som just nu upplever samma situation och ibland lättar det enorm bara genom att man får prata av sig lite. Vad skulle man göra utan sina vänner?

Tråkigt nog har det blivit en del jobb också, jag vet att jag lovat mig själv att ta det lite lugnare, speciellt efter det som hände förra året ungefär vid samma period, då resultatet blev att jag fick springa till läkaren varje vecka för blodtryckskontroll. Märkligt att jag låter det gå så långt att jag måste lära mig den hårda vägen...



/Garpen

Vill spela match igen

Det börjar nästan bli lite tråkigt nu, jag vill spela match igen. Börjar nästan kännas som år och dagar sedan sist. Jag fick ju spela DM-matchen mot Bajen för någon veckan sedan till skillnad från många andra i laget så deras sug måste vara ännu värre. Träning i all ära men jag lirar innebandy för att få spela matcher och känna "kicken"och ruset och dem känslorna skriker just nu efter att få komma ut ur min kropp =)


/Garpen


Dags för visum

Hade en välförtjänt sovmorgon i morse därefter har det varit full fart på mig. Åkte till centrum och fixade foton till mitt visum som jag ska fixa i veckan. Fyllde i visumpappret och en del andra papper som behövdes, så nu är jag redo att besöka ambassaden och få mitt visum.


Tidigare år har jag inte behövt visum eftersom jag bara varit iväg max 3 veckor (gränsen för visum går vid 30 dagar), men i år kommer jag att njuta av värmen i över en månad =)


Det blir dock lite fix och trix innan avresa men det är det verkligen värt.


33 dagar kvar...



/Garpen

Take me home

Fredag 18:38

Dags att dra sig hem från jobbet....

alldeles för sent...
alldeles för mycket kvar att göra...men med alldeles för lite energi kvar i kroppen och knoppen.

/Garpen

Fredag

Äntligen fredag, som jag har längtat, även om nästa vecka kommer bli minst lika kaotisk jobbmässigt. Två dagars paus för att ladda om batterierna välkomnar jag med öppna armar.

 

I helgen blir det en massa fix och trix, dels inför semestern då jag måste förbereda för mitt visum och lite annat, men även för det som väntar mig en bit in i 2010…

 

 

Can´t wait!

/Garpen


Bita i sura äpplet

Jag har tagit en kort paus för lite energiintag innan jag ska fortsätta att gräva ner mig själv i ännu mer jobb.  Istället för att joina zessorna ikväll och få svettas lite, kommer jag sitta och stirra in i en dataskärm och fortsätta frysa om mina fingrar (läs: fortfarande kallt på rummet). Hade hellre sprungit efter den lilla plastbollen men ibland får man offra sig för att hålla sig flytande de närmaste dagarna.

 

Jag har insett att det bara är att bita ihop de sista veckorna innan semestern börjar som om jag skulle slippa jobba under semestern

 

Ska fortsätta bita i det sura äpplet…i dubbel bemärkelse =)

 

/Garpen


Dagens plus- & minuslista

Minus

Det snöar ute

Jag missar kvällens träning på grund av jobb

Jag har 20 grader i mitt rum på jobbet (fingrarna är kalla)

Träningsvärken i benen är nästan värre idag (dag 2 dvs. allt är precis som det ska)


Plus
Snoozade bara 45 minuter i imorse

Tog bilen till jobbet idag

Det är torsdag, snart helg

En dag närmare värmen

 

/Garpen


Idioten a lá Zunda

Vi zessor älskar tävlingar och det har verkligen våra coacher märkt och utnyttjat till fullo. Under fysen har vi nu senast fått köra ”Idioten a lá Zunda”. Eftersom det ingår innebandybollar känns hela övningen så mycket roligare. Rätt intressant hur ett litet moment (läs: bollarna) gör att allt känns så mycket enklare mentalt. Som tränare behöver man bara dela upp spelarna i smålag och sedan blåsa igång.

 

Bilder från gårdagens ”tävling”

 

Momentet med bollarna är att en person kör sin omgång och lägger upp bollarna på konerna och spelaren efter har i uppgift att hämta hem bollarna. Fokuset blir då på bollarna och inte på hur j-la jobbig övningen är =)

 


Anki på väg tillbaka med första bollen

 

Anki in action



Till alla tränare där ute, testa övningen, ni kommer märka att spelarna kämpar och springer snabbare än på länge =)

/Garpen


Dagens…

Snoozningstid: 1 timme (men 9 minuters intervall)


Känsla: träningsvärk


Tecken på att jag var trött imorse: strumpan ut och in


Outfit: väldigt rosa =)


”Oh nej”: det blir en lååång arbetsdag för mig idag


Test: ska hålla föredrag för norrmän, alltid lika skoj


”Åh va skönt det ska bli”: inta sofflocket efter den lååånga arbetsdagen


Fundering: vad ska jag äta till middag?


Mail: update från Thailand

 

/Garpen


Tar tillbaka allt

Oj, det vänder snabbt...



Igår sa jag att jag älskade fysen vi haft hitills, idag tar jag tillbaka allt. Dagens fyspass var riktigt jobbigt för benen och mina ben som redan var slitna efter gårdagen, höll mig knappt uppe. Det var intervaller, idioten a lá Zunda, upphopp, diverse konstiga springövningar, axelövningar och annat. Det var mjölksyra, flås och en enorm vilja idag och när Kviding, direkt efter sista idiotomgången, sa att vi skulle avsluta med att sitta 90 grader mot en vägg plocksdes "the eye" fram och min blick skulle kunna översättas med: "skämtar han med mig nu eller?".

Om jag hade träningsvärk idag när jag vaknade vet jag inte ens om jag vågar kliva upp ur sängen imorgon =)

Ps. tydligen ska nästa veckas fys bli än mer jobbig....halleluja!

/Garpen

Älskar fys a lá Zunda

Jag har träningsvärk precis som jag trodde efter gårdagens pass. Jag kände av det främst när jag skulle sätta mig i bilen imorse. Baksida lår känns mest och det är rätt konstigt eftersom vi främst körde mage, axlar och armar igår =)

 

Det var riktigt roligt under fysen igår, först uppvärmningen med bland annat min nya hatövning #1 ”upphopp ner på mage….upphopp ner på mage”.  Därefter började det roliga, lek med liten boll medicinboll. Jag parade ihop mig med Smidiga Skoog och vi körde på med diverse övningar. Att kunna utföra övningarna ordentligt men samtidigt skratta mellan varven är nog räddningen och det som gör att fysen i år är sjukt skoj. Det är lagom jobbigt och med stor variation...I like!

 

Bella och Carey fick vara mina ”modeller” igår.

 

Axelpress, sjukt jobbigt efter ett tag

 

Är den här övningen orsaken till min träningsvärk?

 

Kast med blå boll



 

Ikväll hoppas jag att vi får springa…

/Garpen


Träningsvärk väntar

Någon kommer ha träningsvärk imorrn...=)


/Garpen


Vill du jävlas lite?

I helgen fick jag lära mig ett riktigt roligt partytrick från fotbollsfanatikerna som jag hade som sällskap vid mitt bord. Det är riktigt roligt att utsätta människor som avskyr att hålla tal för detta…mohaaa.

Fanatikerna berättade att när den middag du är på hållit på ett tag och du inser att någon i din närhet precis ska resa sig från sin stol, klingar du i ditt glas, vilket gör att alla kollar åt ert håll och den person som precis skulle resa sig upp och antagligen göra något HELT annat, plötsligt verkar ha tagit på sig rollen att hålla tal….hihi.

 

 

 

Efter att killarna berättat detta och en historia när detta hände vågade jag inte röra mig från min plats =) Även om jag inte hade haft några svårigheter att hålla tal vid just det tillfället så kan det ju ändå vara lite halvjobbigt läge…

 

Jag ska verkligen köra tricket på någon zessa vid vår avslutningsfest senare i vår. Nu har jag iofs avslöjat vad det handlar om men frågan är om de kommer ihåg detta om några månader? ;)

 

 

Ingen sitter säkert ;)

/Garpen


Vattniga ögon

Hittade en bild på mig själv från Kirrans bilddagbok från helgens 30-års fest som fick mig att börja fundera. Mina ögon är blanka och nästan lite vattniga.




1. Är jag sjuk och har feber?
2. Har jag precis skrattat så tårarna sprutat?
2. Är jag full?


Hmmm...

/Garpen

Back to normal

Förra veckan sprang iväg och jobbet var fokus nummer ett vilket i dessa tider faktiskt var kanon. Det var ingen stress hem för att hinna träna, samtidigt blev livet väldigt inrutat och jag saknade mina lagkamrater som jag i vanliga fall träffar flera gånger i veckan.

 

Den här veckan drar lagträningarna igång igen och mer fys står på schemat vilket är skönt. Ska passa på att dra in kunskap om fler fys- & styrkeövningar så jag har något att göra på strandkanten under min ledighet =)

 

 

 

Back to work…

 

/Garpen


SM-guld

Hörde precis fyrverkerier gå av utanför fönstret, verkar som att firandet har startat! =)

/Garpen


31 grader och sol

Vaknade av ett sms imorse som löd:

"Resan gick bra, vi möttes av 31 grader och sol"

Vad ska man säga, jag är såååå avis just nu, men det är bara att stå ut i 39 dagar till sedan är det min tur *längtar*



/Garpen


Fotbollssnack med fanatiker

30-årsfesten igår var kanon, maten, sällskapet...ja allt. När det var dags för mat sprang jag runt bland borden och letade efter min namnskylt. Kirran och SS satt tillsammans vid samma bord medan jag hamnade helt solo vid ett annat bord. Funderade först lite över varför det såg ut som det gjorde men efter middagen fattade jag varför. Jag satt bland annat tillsammans med Marres bror, hans tjej och en annan kille från Västervik. Vi snackade fotboll nästan hela middagen, hur trevligt som helst. Man kan väl säga att jag delade bord med två fotbollsfanatiker, en djurgårdare och en bajare. Jag kan nog mer fotboll än de flesta andra tjejer vilket gör att en diskussion med två fanatiker inte blir något problem. Jag har lite att komma med och killarna slipper förklara vad offside är för något ;)

Frågan är om någon annan tjej i lokalen hade klarat av att sitta på min stol...?

/Garpen


RSS 2.0