Träna med Balrog

Ikväll blir det inte parketten i Solnahallen som väntar utan mattan i Botkyrkahallen. Efter jobbet måste jag skynda mig så att jag hinner fram till träningen i tid. Det är inte alltid det lättaste att ta sig från norrort till söderort i Stockholm under trafikkaoset. Ska bli skoj att träna med Balrog ikväll, inte varje dag man får träna med svenska mästarinnorna.

 

Amanda spelade jag med i Hässelby/Kälvesta en gång i tiden. Tjejen har innebandyvärldens snyggaste klubba, som gjord för oss zessor =)

Hoppas till och med att min favvo Benny (Balrogs materialare) är där ikväll. Rätt roligt att jag och Fia jämför alla materialare vi haft genom tiderna med Benny. Emma (Zundas materialare) har genom åren nu fått ”Bennyklass”, vilket är grymt. Emma är verkligen guld värd!

 

Emma

 

Fia hittade en artikel för några veckor sedan från vår (Fias & min) tid i Balrog och vad en viss tränare sa om oss då. Orden värmer men får mig samtidigt att skratta, vad hände liksom? Tänker inte avslöja exakt vad som stod i artikeln men vi har både insett att det inte är lätt att prestera om man inte får speltid =)

 

Jag & Fia under rackethlon (jag vann, Fia var skitförbannad *ler*)


Vi får väl se vad som händer ikväll, roligt blir det iaf.

 

/Garpen


Något att tillägga?

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0