Jag visste väl det...

Kirran, nu är du avslöjad...


Jag visste väl att du tjuvtränade ;)

/Gnurp

Lagets fråga

För någon vecka sedan kom det upp en innebandyfråga i laget som ingen riktigt kunde svara på. Jag tog uppgiften att ta reda på svaret och efter lite mailande med en domare fick jag ett svar...

Lagets fråga: Får målvakten teka?

Svaret: En spelare som noterats som målvakt ”M” får inte i samma match delta som utespelare med klubba."

Så Yazze, där sprack din dröm att få teka under match ;)

Du får helt enkelt sitta där du sitter....

/Gnurp

Fix, trix och mkt vila

Avverkade 3 timmar på kontoret i morse och styrde upp lite info till alla om veckans jobb med tanke på att jag åker till Sundsvall imorgon. Typiskt att jag blir sjuk när vi ska åka, det slår liksom aldrig fel...

Har en liten uppgift kvar att göra sedan ska jag lägga mig i soffan med en kopp te och bara vila, blir säkert en och annan powernap a lá Gnurp också :)

/Garpen som hatar att vara sjuk

Powernap a lá Gnurp x 4

Idag har jag hunnit med ca 4 powernaps a lá Gnurp...det är bara att inse att jag blivit sjuk och sömn tycks vad det enda kroppen skriker efter.

Alvedon nästa...

/Garp 

Dagens fråga

Hur myckt snor kan det komma ur en näsa?

/Snoriga Garp

Testhelg avklarad

Det var en tidig samling i går, jag gick upp tidigare än vad jag brukar göra när jag ska jobba. Efter en skön morgonpromenad var det dags att börja svettas...

- Totalt sätt gick det väldigt bra trots att min kropp inte var 100. 
- Lunchen var efterlängtad
- Madrassen vid stavhoppsgropen var sövande, sedan kanske lunchen gjorde sitt också.
- Att vi zessor är tävlingsmänniskor och hela tiden vill bli bättre fick vi ytterligare bevis på under lördagen. 

Jag och Kirran hann med att posa lite innan styrketesterna

/Garp

Bättre laddning går knappast att få

Ikväll ska det laddas inför morgondagens tester. Så här i efterhand är jag sjukt glad över att vi sprang distansloppet redan igår.

Min uppladdning kommer innefatta: 
Bio + middag med Kirran, tjejen som alltid lyckas få mig att skratta...precis vad jag behöver just nu!


/Garpisch med täppt näsborre..

 

Breakdown

Det brast totalt för mig igår när jag kom hem efter träningen...


Den tomma blicken efter målgången var bara början...ja, eller slutet på en "omöjlig" vår...


Efter ett låååångt samtal med mamma igår kväll och ett möte med mina chefer nu på morgonen känns allt betydlige bättre...


Ibland blir det bara för mkt av allt...


Ibland måste man få bryta ihop ordentligt istället för att alltid bita ihop...


/Gnurp


Drömgränsen sprängd

Jag var i min egen lilla bubbla igår inför distansloppet på träningen. Mina tidigare "harar" var båda borta men tack och lov var Nea med som draghjälp, även om hon försvann utom räckhåll efter 2.5 varv.

Jag kände mig hyffsat stark i början och löpsteget var helt ok fram till sista varvet då jag beslutade mig för att slänga ipoden i backen (vid mållinjen) och bara köra på sista varvet. Det slutade med "sugrörs"-andning och jag kan lova att det kändes, skit va påfrestande det var. I mål kom jag och av ren utmattning glömde jag stänga av klockan. Det kändes inte som om jag förbättrade mig så mkt men när "Härskaren" visade tiden blev jag glad, min drömgräns var sprängd!
Men ni kan vara lugna...en ny drömgräns är redan satt...fast jag hoppas det dröjer innan vi måste springa slingan igen.

/Garpen

Mjukstart inför helgen

Jaha, då var det bara 2 timmar kvar tills vi zessor ska stå på startlinjen och spurta iväg upp för "Anja Pärson"-backen. Notera att jag skrev spurta istället för gå...det ska vi väl klara av nu efter ett antal veckors träning...eller? ;)

Man skulle kunna kalla kvällens svettiga minuter för en mjukstart inför helgens riktiga testtimmar. Det finns nog fler än jag som känt efter både en och två gånger efter diverse saker i kroppen som skulle kunna göra så att jag slapp springa. Men det är bara att inse...jag är FRISK som en nötkärna och "backen" kommer få smaka på mina kliv...ett efter ett.

Tänk känslan av att äntligen få springa i mål...

/Gnurp

Självklart ställer man upp

I förra veckan hade laget en innebandyfråga som vi inte riktigt hade något svar på så jag passade på att fråga en av mina favvodomare. Jag fick ett svar (inlägget kommer upp senare) och som en gentjänst har jag nu fått i uppdrag att göra en speciell liten utvärdering...självklart att man ställer upp! ;)

/Garpen


Har bara en sak i skallen just nu...

Det sista jag tänka på innan jag gick och la mig igår kväll var backen....

Det första som poppade upp i huvudet imorse när jag vaknade var backen....

Träningsväskan ligger framme, ipoden och pulsklockan är nerpackade, kan det inte bara bli kväll så vi får springa och få allt överstökat....

/Garpen som har intagit första vattenglaset för dagen

Dagens födelsedagsbarn i Zundaland

Grattis på födelsedagen Jea!



/Garp

Imorgon är det dags igen...

"Anja Pärson"-backen väntar...



/Gnurp


Typiskt

Det är näst intill den enda lediga kvällen i veckan och jag har fortfarande inte kommit från kontoret :( Lär bli kvar ett tag till med tanke på allt som måste göras och i och med att jag verkligen MÅSTE iväg och träna i tid imorgon...det är ju tester och allt.

Längtar sååå till nästa vecka då jag bara jobbar måndag och halva tisdagen (har bestämt mig för att jobba halvdag) sedan bär det av till Sundsvall, familjen Grelsson och Gatufesten...the tradition must go on!
Är dock lite spänd inför flygresan...jag är ju van med jumbojet och långflygningar, nu väntar ett miniplan där man knappt hinner upp förrän man ska ner igen, men det ska väl gå det också. En sak är iaf säker, den här gången tänker jag "checka in" i tid...(Kirran, hoppas du läser detta nu), vill helst slippa klumpen i magen från New York-resan ;) 

Dags att ta tag i det sista...

/Gnurp

Det var det här med boll och klubba

Eftersom jag tog ut mig rätt hårt under måndagsträningen blev det en lunkande runda runt Råstasjön som uppvärmning innan träningen. Efter första varvet insåg jag hur tråkigt det är att springa långsamt och trots att jag var lagom varm ökade jag tempot lite och sprang ytterligare ett varv. Dumt? kanske men varm blev jag iaf :)

Igår genomfördes ytterligare ett teknikpass innehållande boll och klubba. Resultatet: slog upp blåsan i handen från förra teknikträningen...ovan? kanske det kanske...

Konstaterande #1: Skönt att se Yazze dominera i kassen igen

Konstaterande #2: Dj-Daniel kan sin grej...grym musikmix hade han fixat

Konstaterande #3: Träning ger färdighet!

Konstaterande #4: Säsongens första "händerna på täcket tjejer" kom igår, alla krafter kommer behövas till på torsdag då "Anja Pärson"-backen gör comeback ;) 

/Gnurp

Status

Allergi/myggbetten: fortfarande röda och men lite mindre...hmmm

Känsla: fortfarande sjukt trött

Dagens "det är jag värd": en barnask med salta katten 

Ska bli roligt: kvällens teknikpass

Dagens "jag hoppas": få svar på frågan (som laget undrade över) från en viss domare, skulle kanske få mig att sova på nätterna ;) 

Dagens färg: Röd...röda skor, röd topp, röda "myggbett"

Dagens önskning: att jag kunde trolla...

/Garpo

Några ord kan göra såååå mkt

Hade en sjukt jobbig natt, kunde inte sova...det gick bara inte. Vet inte om det har med gårdagens träningen att göra och att kroppen var lite uttömd eller om det bara var huvudet som inte kunde slappna av, många timmars sömn blev det iaf inte.

Imorse var jag (tack vare för lite sömn) så där lagom irriterad som jag kan bli, men efter att ha kollat mailen log jag igen. En viss zessa hade skickat ett meddelande som värmde enormt och som fick mig på bra humör igen...1000-TACK!

Ibland kan några ord göra såååå mkt...

/Gnurpisch

Några bilder från midsommar damp ner i inkorgen :)


Midsommar girlzen: Kirran, Annica, Smidiga Skoog och moi


Täckningen var inte den bästa men sms-drottningen hittade en lösning


Jag har världens bästa vänner, Smidiga skoog stod för lypsylet och Kirran såg till att det hamnade rätt. Ps. notera att jag knappt kan hålla mig för skratt :)


Som vanligt tog jag min powernap a lá Gnurp :)
Jag var noga med att se till att girlzen inte skulle glömma mig..."- Annica, jag är klar när vi ska åka, peta bara på mig".

Sedan var det tydligen någon kubb-bild med min stora rumpa i fokus och det känns som att jag kan unvara er det ;)

/Garpen, som stod för dagens lögn enligt Fia :)





Allergisk reaktion eller myggbett

Igår morse märkte jag att jag fått tre bett i en triangel på överarmen. Mamma hade sagt allergisk reaktion, själv skulle jag säga myggbett. Fast de börjar se oroväckande stora ut nu...verkar som om mamma har rätt ännu en gång, nu är bara frågan, vad har jag stoppat i mig?

Kanske dags att plocka fram mina thaimediciner som löser det mesta :)

/Gnurp

Midsommarfirandet är över

"- Nu är det dags att göra av med allt som midsommaren bjöd på!", så inledde "Härskaren" dagens träning och visst fick vi kämpa. Vi sprang och sprang och hela tiden skulle vi förbättra tiden, jag hade tack och lov Nea framför mig som draghjälp för idag behövdes det. Är trots allt rätt nöjd, stundtals flög jag fram rätt bra för att varvet efter nästan känna mig som en elefant...kanske inte det ultimata men jag är glad för det lilla just nu... 

Dagens spåkvinna: Saga, som gissade rätt på alla punkter rörande innehållet i träningen.

Dagens aha-upplevelse: ibland har kroppen så sjukt mycket att ge, trots att man tror att man är helt färdig.

Dagens aha-upplevelse 2: löpskolningen har gjort sitt, riktigt skön känsla.

Vi som hade laddat mentalt för tester på lördag får tänka om...vi börjar redan på torsdag då "Anja Pärson"-backen presenterar sig igen :(

Vi fick dessutom lite info angående triathlon-tävlingen som ska gå av stapeln inom några veckor...spännande värre!

/Gnurp som är färdig i både kropp och knopp

Måndag-fredag= transportsträcka

Måndag igen och för min del blev det hela 5 snoozningar imorse, skyller på den asdåliga fotbollsmatchen igår som inte ville ta slut. Annars försöker jag mest tänka på att den här veckan är någon form av transportsträcka fram tills det är dags att inta" the penthouse" och Gatufesten. Det ska bli såååå skönt att få glömma allt som har med jobb att göra och bara umgås med vänner och få ett miljöombyte, behövs verkligen.

Jag satt och kollade runt lite bland solresor på lunchen, allt för att drömma mig iväg i några minuter. Det känns faktiskt rätt jobbigt att inte ha någon resa att se fram emot, måste nog ta tag i det på ett eller annat sätt ;)

På tal om resor försökte min bror igår lura i mig att jag tydligen skulle ha lovat att bjuda med honom till Thailand i vinter...öhhhh...or not, försöka går ju alltid...
Med tanke på mitt guldfisks-minne just nu såg han säkert sin chans...

/Garpovic

Lite uppskattning= lite mer stress

Det börjar ramla in en och annan trevlig överraskning nu innan semestern. Jag som i vanliga fall inte gillar att läsa (läs: har svårt att se avkopplingen i det hela) har väl nu en 5-6 böcker att ta tag i...puhh..känns jobbigt bara att skriva det :).

Idag damp det senaste tillskottet ner i samlingen och av det lilla jag sett genom att bläddra i boken (läs: tittat på bilderna) verkar läsningen rätt intressant, trots att det är en rätt mkt "jobbrelaterat" innehåll. 

Några av böckerna jag tänkt plöja under sommaren

Kanske dags att bli läslus...

/Gnurp

Tacopaj a lá Kirran

Igår avslutades ledigheten med Tacopaj a lá Kirran hos värdinna själv, supergott och riktigt trevligt...som alltid!


Vi hann även med att titta på den astråkiga fotbollsmatchen mellan Spanien och Italien. För att fördriva tiden lite kom vi på nya sätt att göra fotbollen roligare. Vissa idéer var bättre än andra och som praktikanten själv så fint uttryckte det..."- Garpen, håll bara med", detta allt eftersom jag började ifrågasätta saker och ting. Skulle fotbollsförbundet behöva nya idéer är det bara att ringa praktikantens kära vän Brun :)


Heja Ryssland!

/Garpo


Hemma efter en kanonmidsommar

Man kan sammanfatta årets midsommar med ett fåtal ord: snygga bilar, massor av mat, en dum idé (som vi tack och lov inte genomförde), fin utsikt, regn, blåst och trötta zessor. 


Kirran och jag


Smidiga Skoog och jag framför ett av våra vrålåk

/Gnurp


Årets rackethlon-tävling är avgjord

I torsdagskväll avgjordes årets upplaga av rackethlon i Zundaland. 13 zessor stod uppställda inför lottningen och det var både djupa suckar och glädjerop som hördes vartefter "Härskaren" drog nytt namn. Lottningen föll enligt nedan:

Omgång 1


Det bjöds på svett, glåpord och stundtals riktigt bra spel och efter ca 3 timmar stod det klart vilka tre zessor som tagit sig till finalomgången: Sandra, Smidiga Skoog och jag själv. Det blev tight, riktigt tight men tillslut stod det klart vem som lyckats bäst... 
 


Jag var svettig men lycklig när Sandra slog ut den sista bollen i minitennisen. Nu är jag en tennislektion rikare och för att matcha läraren fick jag även ett tennisrack av det dyrare slaget :)


Svettigt värre

Sandra var rätt glad trots finalförlusten


Fia och jag värmde upp inför andra omgången genom att "mupp"-posa


Konstaterande # 1: Jag var verkligen skitnervös inför varje omgång men med tanke på slutresultatet var det nog bara bra.

Konstaterande # 2: Torskade första grenen i omgång 1 mot Jossan och förlusten i pingismatchen svider än ;)

Konstaterande # 3: I stundens hetta efter finalvinsten lovade jag att bjuda mina resekamrater på middag och det höll jag minsann. Ibland måste jag lära mig att hålla tyst *fniss*.

Konstaterande # 4: Rackethlon-tävlingen var sjukt rolig och jobbig både psykiskt och fysiskt.

/Garpen

Ibland behöver man bara lyssna

Kirran behövde prata av sig...

               Jag valde att lyssna...

Resultatet blev ett par värmande ord från min vapendragare:

Tack Garpen för att du finns!!! Pösssss

Ps. Kameran får åka med till "the secret spot" i alla fall, Kirran har nämligen fått i uppdrag att hämta den...tack tjejen!

 /Gaschpen

Jag gillar inte ditt tonfall Kirran

Fick följande kommentar av Kirran nyss:

"- Jag stryper dig i bilen om du har glömt kameran!! Allt annat är oviktigt!!"

Jag vet inte, men det känns nästan som om nervositeten inför kvällens drabbningar börjat sätta sina spår...
Det värsta av allt är att jag inte har packat ner kameran (om hon nu pratar om systemkameran), som sagt...det kommer bli en jobbig bilresa för mig ikväll...

Tjing för att sitta bredvid smidiga Skoog, Kirrans tonfall skrämmer mig ;)

/Garpo

The secret spot

Ikväll efter Zundas årliga racketlon tävling bär det av...smidiga Skoog, Kirran, Annika (Smidiga Skoogs kompis) och jag ska ta oss till "the secret spot".

Jag som gillar att ha koll på läget har verkligen ingen aning vart vi ska och därav namnet: "the secret spot". Måste säga att det är rätt skönt att "leva" i ovisshet, frågan är bara om jag kommer känna likadant ikväll.. :)

/Garpen

Packningsgurun i mig är borta

Usch, igår var det dags att packa igen. Under senaste tiden har packningsgurun i mig försvunnit spårlöst, jag har helt enkelt tappat stinget! Från att ha varit sjukt strukturerad och packat utifrån listor mm. har mitt sinne för struktur helt och hållet försvunnit.

Jag greppade tag i tandborsten i sista sekund i morse, snacka om orutin...

Det jobbiga just nu är att jag har den där märkliga känslan i kroppen av att jag glömt något...frågan är bara vad? Hur som helst är det försent för direkt efter jobbet bär det av till ön för att svettas lite och sedan direkt vidare till "the secret spot".


Har ju sagt att jag ska vara spontan i midsommar och så lär det nog bli, speciellt om packningen inte gått vägen... ;)

/Gnurpisch


Tävlingsdjävulen i mig har börjat ladda

Ikväll smäller det, årets upplaga av Zunda racketlon kommer ta plats ute på ön.

Några stolpar inför kvällen:


Drömmotståndare:
Kirran, det skulle bli värsta fighten och på blodigt allvar, ingen av oss skulle ge vika en cm eller bjuda på någon poäng. Fast jag vet inte hur rolig bilresan senare ikväll skulle bli om vi får möta varandra ;)


Mardrömsmotståndare: Nea, tjejen är typ bra på allt hon gör, en naturbegåvning...får se hur långt det räcker ikväll.

Dold talang:
Tosse, med tanke på tjejens handleder i innebandy kan hon nog överraska ikväll.


Vem jag tror vinner (får inte välja mig själv): Nea

Grenar
: Badminton, minitennis och pingis


- Poäng på varje boll
- Först till 11 poäng (för att hinna med hela tävlingen)
- Man möter samma spelare i alla grenar, bäst totalpoäng vinner matchen och går vidare

- Åker man ut blir man "straffad" (läs: får utföra en annan jobbig aktivitet)


Mina funderingar inför tävlingen som behöver svar:
Till vem lämnar man in ev. protest? ;)
Har lottningen gått till på rätt sätt?
Vad får vinnaren bortsätt från titeln samt äran?

Tävlingsdjävulen i mig har redan börjat ladda med taggtråd. Känner jag zessorna rätt kommer hela tävlingen ikväll vara på blodigt allvar och det kommer bli fight på varenda boll och snack om var enda poäng...


Let the game begin!

/Garp


90 minuters magont

Ikväll väntar 90 minuters magont om inte någon gulblå herre vill frälsa oss soffpotatisar en gång för alla. Det vore inte helt fel att slippa stressen, pressen och sorgen så KOM IGEN NU GRABBAR!


 /Garpen

Det var inte igår

Satt och surfade runt lite på lunchen och fick syn på denna bild:

Tagen från innebandy.se

Nyanställd på förbundet

Jag tyckte det var något bekant med ansiktet...
Jag och Malika (som hon heter) spelade i samma juniorlag i Högdalen, det var ca 10 år sedan...

Skoj att hon återvänt till innebandyvärlden, även om det nu inte är som spelare.

/Garpen

Jag är värd en glass!

Titta vad jag fick i brevlådan av en kund idag...


Ibland behövs det inte så mycket för att göra mig glad :)

/Garpen

Hur många piruetter kan man göra framför mål?

Jag skulle ju visa upp min bästa sida på träningen igår...det gick inte riktigt som jag tänkt mig. Det började med att jag kom några minuter försent till samlingen (läs: vilket typ aldrig händer). Jag skyller på att jag faktiskt fick gå till träningen av olika anledningar. Sedan under "två målet" sprang jag och mina oranga vänner mest runt utan att få med oss bollen medan de gråa zessorna var på lekhumör. Som sagt, hade inte min bästa dag igår...

Hur många piruetter kan man göra framför mål?
Svar: igår blev det säkert 5 st framför eget mål eftersom jag var i full gång att försvara målet från gråa skott. Yr blev jag och benen fick sina första skottmärken för säsongen, lagom till midsommar och allt (läs: då kan jag plocka bort den korta kjolen från packningen). 

Ps. det blev inget mål trots mina piruetter, men benen hade desto fler märken :)

/Garpen 

Hört & sett

- Det ryktas om att Täbys herrar setts hoppa hopprep i Ursvik med blandat resultat. Behöver de en lektion vet jag exakt vilket lag de bör rådfråga ;)

- El capitano är tillbaka i stan, säkert brunast av alla...som vanligt!

- Ett hemligt moment ska införas på träningarna. Vad, när och hur är ännu inte bestämt men enligt rykten ska det "snurra" till det ordentligt för oss zessor.

- Jag tror allt att Zunda fått sig en ny "ordning & reda"-zessa...känns skönt den dagen jag måste lämna tronen. Ibland är det rätt skönt att få vara den virriga zessan eller hur Estun ;)

- På torsdag ska det då avgöras, vem tar hem årets upplaga av Zunda racketlon? En fågel viskade i mitt öra att en zessa tagit hjälp av en top-8 spelare i Sverige (i badminton) för att lyckas ta hem segern...."Härskaren", är det ens tillåtet????

- Sedan har vi den ständiga frågan...när kommer "Härskaren" att börja regera med sin megafon? Vem vet det kanske ingår i det hemliga momentet som ska snurra till det för oss zessor :)

 
/G-n-u-r-p

Bäst att visa upp sin bästa sida

Ikväll är det provträning på schemat och det ska bli riktigt skoj med tanke på att det var ett par veckor sedan vi fick lira lite "två mål". Visst är det skoj att springa i spåret (ironi) men att jaga bollen på planen är så mycket enklare, fast det är klart...jag brukar inte jaga bollen så mycket, alla andra brukar jaga mig ;)  


Enligt rykten ska vår praktikant fungera som DJ/fotograf så det gäller med andra ord att fixa till sig och visa upp sin bästa sida under kvällen.



Kanske dags för en powernap a lá Gnurp, som zessa behöver jag min skönhetssömn...
  
/Garpen som är sjukt nyfiken just nu

Morgonträning leder till enorm hunger

Min mage skriker efter mat och har gjort sedan 1.5 h tillbaka, detta trots att jag åt en ordentlig frukost...

Ge mig mat...NU!!!

/Gnurp


Morgonträning för zessa # 18

Jag som är värsta snoozdrottningen och som inte kliver upp ur sängen innan 07.30 varje morgon fick en fixidé igår, att köra morgonträning. Så redan vid 06.45 imorse stod jag och väntade på bussen, iklädd träningskläder.

Vårt motionsrum på jobbet är inget flådigt ställe utan mer ett "ryssgym" med diverse redskap. Man får liksom göra det bästa av situationen och använda lite fantasi ibland. Det bästa med motionsrummet är den stora spegeln som finns, som i en danslokal där precis alla vinklar avslöjas. Fast det är klart, jag skulle kunna klara mig utan mitt morningface :)

Till min stora glädje såg jag att pingisbordet stod kvar, kanske ska lura ner någon av kollegorna och tjuvträna lite inför torsdagens racketlon...fast det är klart, då får man väl höra att man tjuvtränat och att det är = FUSK. Som ni vet är allt vi zessor gör på träningarna på blodigt allvar ;)


Träningen då? Jo, det gick väl helt ok, var rätt skönt att få igång kroppen direkt på morgonen, så det lär nog bli fler morgonpass för zessa # 18 framöver... 

/Gnurpisch

Midsommar närmar sig

År 2006 stod jag och slog 12 hinkar med golfbollar och fick blåsor i händerna och ont i kroppen :)

Förra året var jag i Thailand under midsommarn, men inte hade jag sol för d :)

I år blir det att hänga med ett par zessor i de södra delarna av Sverige. Vad som händer och sker ja...det återstår att se...som ni vet händer det alltid grejer när jag umgås med Kirran och med smidiga Skoog som sällskap är jag allt annat än orolig *fniss*.

Smidiga Skoog och jag ute på Bosön...kanske våra mysbyxor får hänga på söderut...Kirran har även hon ett par om jag inte minns fel :)



Undra vad fröken har i sikte inför midsommar...bör jag vara rädd? ;)

Som vanligt gäller spontanitet under midsommar...brukar bli bäst så:)
/Garpen

Full fart fram till midsommar

3 ½ jobbdagar kvar
4 innebandykvällar (för egen del)
En väska ska packas inför midsommar
En del inköp måste göras inför midsommartrippen

Men först ska det drickas skumpa på jobbet...vi har en del att fira ;)



/Garpen

Inte speciellt orolig faktiskt

Kollade nedräkningen här på bloggen inför testhelg nummer 1 och insåg att det knappt är 2 veckor dit. Förra året var allting nytt och jag hade värsta ångesten just för att jag inte visste vad som väntade eller om jag gjort några framsteg. Den här säsongen är det precis tvärtom. Jag känner inte den minsta oro...än, kanske är bäst att tillägga. Anledningen är att rätt simpel, jag har inte missat en enda träning sedan vi startade försäsongen på riktigt och dessutom känner jag mig rätt lugn över vad som väntar. 




Det känns skönt att slippa den enorma pressen jag hade på mig själv under hela förra sommaren och bara kunna njuta av att träna. Jag vet att resultaten kommer, det gäller bara att ha lite is i magen ;)

/Garpen

Hård fralla och svett i Haga

Dagen har spenderats i Haga Parken, från morgon till kväll. Morgonfikat bestod av en fralla a lá gårdagen som Camilla så fint uttryckte det. Redan då började man fundera över hur vi skulle klara hela dagen ute i parken och avsluta med träning.

Jag, Tessan och Camilla drog till de södra delarna av parken och gjorde vår del av jobbet. Det blev en del snack och skratt mellan varven, vilket gjorde det hela så mycket lättare.


Mina arbetskamrater för dagen, Tessan och Camilla 


Jossan var en hejare på att vika hattar av de överblivna programmen

Vi avslutade dagen i Haga Parken med ett svettigt distanspass. Visst är parken fin men efter idag är jag rätt less på frisk luft ;)

/Garpen 

Söndagen går i innebandyns tecken

Imorgon är det dags att jobba med laget för första gången den här säsongen...
 
direkt efter jobbet är det dags att dansa efter Kvidings taktpinne ute i Haga Parken, med andra ord en söndag i innebandyns tecken...

/Garpen

Shopping a lá Gnurp

Idag har jag varit på stan och kört en runda "shopping a lá Gnurp" och för er som inte vet brukar det resultera i massor av skor och en och annan väska...så även idag. Efter 6.5 timmar på stan kom jag hem med föjande;

- 3 par nya skor
- en väska
- en födelsedagspresent
- en sporttop
- ett par shorts
- två klänningar


3 pocketböcker för senare i sommar (åh jag som knappt läser böcker...)

Hittade en ny favvobutik, Belle...med jättefina skor och väskor

Btw. jag stötte på Kjelle (målvakts Sara) i en butik på Söder, hon hade tydligen bytt lag...

Dags att göra dagens tjänst...agera taxi åt min kära bror


/Gnurp


Nu har man blivit kanin också...

Har precis kommit tillbaka från lunchen, en lååång sådan...hur skönt som helst. Jag hade enorm beslutsångest när det väl var min tur att beställa mat och mitt val...ja, det kan ju diskuteras. Blev kanin för en dag...


Cecarsallad med kyckling


Hade sällskap av en av mina kollegor som körde lite av ett pepptalk med mig. Vi hade ett väldigt sunt samtal som fick mig att inse ett och annat...

Ibland måste även lilla jag börja ställa en del krav...

/Garpo 


Yes, äntligen fredag

Det må va fredagen den 13:e men jag är inte bitter, snarare tvärtom:

- Tog en extra timmes sömn i morse, behövdes verkligen

- Har planerat att ta en lååång lunch idag, för ovanlighetens skull

- Ett av företagets milstolpar uppnåddes i natt. Vem vet, det kanske bjuds på champange under dagen :)

- Midsommarplanerna är spikade

- Allt (flyg, tåg och biljett) inför Gatufesten är bokat

Nu är det bara att luta sig tillbaka i kontorsstolen och få lite gjort. Kanske tom ska ta tillfället i akt och sluta lite tidigare idag...kan jag vara värd!

/Garpovic


Är det tävling så är det

Efter dagens träning förstår jag att svenska landslaget ryker ihop på träningarna...

Jag erkänner...jag är en riktigt dålig förlorare, men ska jag förlora ska jag göra det fair.

Under ultimate frisbeen ändrades reglerna hit och dit och en del mål blev godkända för att i nästa sekund bli bortdömda, hur som helst blev tävlingsmomentet verkligen på allvar. Det är ändå skönt att se att vi zessor tar det hela på allvar, är det fight så är det! Efter frisbeen var det inte läge att prata med mig, jag var fly förbannad över reglerna och domsluten.

Åh inte fick jag dribbla upp praktikanten på läktaren heller eftersom vi spelade i samma lag, men lika bra var väl det för Daniel var grym i fotbollsmålet.

Under fotbollsmatchen blandades finlir med snesparkar, men hela tiden var det kamp om bollen. Det var nog fler än jag som fick ett litet sug att börja lira fotboll igen...men skit va ringrostig man är, nästan lite pinsamt.

Ps. Mitt lag vann faktiskt ;)

/Garpen

Racketlon-tävlingen är framflyttad

Zundas egen Racketlon-tävling är framflyttad, vilket ger de som vill, lite extra tid att förbereda sig. Vad som sker ikväll är ännu oklart men tydligen ska det bli något roligt....time will tell...men jag är som vanligt sjukt nyfiken :)

Vem vet, jag kanske får chansen att dribbla upp praktikanten på läktaren för att köpa en grillad med bröd...hihi

Senap och ketchup Daniel? ;)

/Garpo

Min kropp och knopp gillar rutiner

Det är rätt märkligt hur kroppen och hjärnan reagerar när man byter dag på ett av sina träningspass. När man har tränat samma dagar och nästan samma tid i ett par veckor efterfrågar kroppen träning. Byter man då plötsligt träningsdag och går ifrån sina rutiner hänger varken kropp eller knopp med.

Den här veckan är ett bra exempel, bara för att vi flyttade tisdagsträningen till onsdag känns den här veckan sååå lång. När man tror att man har en ledig dag är det träningsdag och tvärtom, men som sagt…det är nog lite nyttigt att chocka kroppen lite :)

/Garpen

På tal om golf och midsommar

Det har varit ett väldigt surr om golf på senare tid här på kontoret , ja det mesta handlar faktiskt om golf och olika märken mm. Om ni tycker jag är en materiallirare när det kommer till klubbor och dylikt skulle ni höra grabbarna på kontoret, snacka om att skylla på materialet ;)

Det kanske är dags att ta tag i det där med golfen, inte minst för att få tyst på killarna här på kontoret... :)
Jag har ju planerat att åka över till en av mina bästa kompisar under semestern och hon är ju lite av ett golffreak, så det lär nog blir ett och annat slag i sommar. Senast jag svingade klubban var en midsommar för något år sedan och då slog jag hela 12 hinkar med bollar, vilket förståss resulterade i ett flertal blåsor i händerna och grym träningsverk dagen efter.

En minnesvärd midsommar...på gott och ont!

/Garpen

Om mina lår kunde prata

Vädergudarna kan slänga sig i väggen...vi fick springa i ösregnet!

Dagens träning var både lärorik och jobbig och om mina lår kunde prata, skulle de skrika. Jag tog ut mig rejält i måndags och visst kändes det i benen under dagens pass. 

Min favvo övning (läs: hatövning # 1) "över under" var tillbaka och de 90 sekunder vi fick jobba måste ha varit minst det dubbla. Jag tror staben räknade skånska sekunder eller nått för övningen verkade aldrig ta slut...

Morgondagens meny är utbytt så nu återstår det bara att se vad ön bjuder på...
 
/Garpen 

 

Vädergudarna är på min sida idag

Mitt klagande över vädret fungerade, vädergudarna verkar vara på min sida idag :)
Nu blev det plötsligt sååå mkt roligare och mer inspirerande att träna ikväll...

...håller tummarna att  för att jag slipper ligga i gräset ;)


/Garpen, materialliraren som behöver fint väder för att träna :)

Peppande värre

Usch, kvällens träning känns nästan jobbig redan nu. Inte för att jag vet vad vi ska göra men för att det ösregnar. Kul att veta att man kommer bli blöt, peppande värre inför träningen. Kvällens träning blir nog mer mental än fysisk, iaf om vädret håller i sig...

/Gnurp

Zlatan made my day

Igår var det stämning på Söder, alla var klädda för seger och Kirrans flagga var lite sliten när kvällen var över :). Mat intogs i form av en tacobuffé…sjukt gott! Sedan var det bara att ta plats i soffan och heja på blå-gult…det var fler än landslaget som var svettiga när matchen var över kan jag lova...

Kirran med sin nyinköpta flagga

Övrigt:

- ”Lagfoto” togs efter matchen med varierande inslag…

- Jag är sjukt stolt över Zundas praktikant just nu…

/Garpen som hade grymt skoj igår

"The one and only"

Dagens stora samtalsämne på kontoret har självklart varit kvällens fotbollsmatch och vilken start-11 som borde lira. När laguppställningen släpptes hörde jag en och annan svordom från arbetsplatserna...

Ska bli intressant och se om taktiken går hem ikväll eller om det blir nattsvart som för Italien igår. Hur som helst antar jag att nästan hela Sverige kommer sitta bänkade framför TV-apparaterna, bortsett från en liten klick av människor som tycker det är coolt att "våga vägra Fotbolls-EM" :)



Oavsett hur det går för Sverige så hoppas jag att det släpper för "the one and only" aka. Zlatan.

Bild tagen på Arlanda innan avfärd till EM.
Foto: lånad av Leniz 

Kom igen nu grabbar!


/Garpen, also known as "the one and only" ;)


Första gången fotboll går före träning

Ikväll är det fotboll som gäller och inte träning. För första gången sedan jag kom till Zunda skippar vi träningen för fotboll...ja, eller snarare flyttar på träningen en dag för att det är fotbollsmatch. Jag klagar inte...snarare tvärtom och med tanke på gårdagens genomkörare känns det rätt skönt med lite vila.  


Pratade med mamma på telefon i morse och hon är sååå insatt i EM-fotbollen...NOT!

M- vad ska du göra ikväll då?
G- titta på fotbollen...
M- vadå för fotboll?
G- Sverige vs. Grekland mamma, det kan du väl inte ha missat?
M- Nä, just det...e det idag? Men Sverige förlorar va?
G- haha, inte vet jag...men skönt att du tror på landslaget iaf mamma (ironi)
M- ehhh...
M- ha det så skoj då!

Åhh, det ska jag verkligen ha, min Sverige-tröja ligger nerpackad och kommer transporteras till Söder ikväll...

/Garpen

Älgkliven kom fram

Det var en lustig syn idag, mitt bland öldrickande smågrupper i Haga Parken radade vi zessor upp oss för hopprepsuppvärmning. För min del gick det inte så bra, fick något i ögat som inte ville komma ut så jag hoppade mer eller mindre hela uppvärmningen med stängt öga, grymt irriterande.

Precis just nu, känner jag mig riktigt sliten. Det var länge sedan jag tog i så mycket på en träning, tom mina älgkliv kom fram och fick mig att "flyga" fram ett par meter. Egentligen gjorde vi ingenting märkvärdigt men skillnaden från tidigare träningar var intensiteten. Så här efteråt känns det kanon men medan vi höll på for en och annan "vad gör jag här"-tanke förbi.

Bäst var helt klart "Härskaren" som kommentator i slutet av träningen, målbilden blev klar och sedan var det bara att ta i som aldrig förr och se till att komma först. Gick inte som planerat men känslan och fighting facet gjorde entré för första gången den här försäsongen.  

Självklart avslutades träningen med tjejsnack och för er som undrar vad vi snackar om kan ni alltid fråga "the man", han var med på sitt första tjejsnack i Zundaland. Hans intryck...ja, det återstå att se men han har nog redan på en vecka märkt vilka som har lättare än andra för att "snacka" :)

/Garpen


En fullspäckad vecka

Den här veckan är som rubriken förklarar, helt fullspäckad. Antal oplanerade timmar kan jag nog nästan räkna på fingrarna. Innebandymässigt är det full fart men med en hel del roliga inslag under veckan eller vad sägs om Racketlon (roligt att ett ord kan stavas på så många sätt).

För er som inte vet vad Racketlon är har Wikipedia beskrivit det enligt nedan:
En sport där spelarna möter varandra i de fyra grenarna bordtennis, badminton, squash och tennis. Spelarna möter varandra i ett set till 21 i varje sport och den som har den högsta totalpoängen när matchen är slut vinner. Sporten har sitt ursprung i Sverige och Finland.


Frågan är vilket zessa som tar hem årets upplaga?

Någon som vågar gissa på vem som vinner?

/Garpen

En och annan bomb har släppts i helgen

Den här helgen har varit märklig på flera sätt men samtidigt sjukt rolig och intressant...
Den annars så hemliga Garpen är inte så hemlig längre, en och annan bomb har släppts i helgen. Om det är bra vet jag inte, men jag vet ett par personer som är glada iaf.

Jag skrattade som vanligt till Kirrans beskrivande ord:
Garpen har gått ifrån att vara en bok med flera hänglås på, till något mera av en pocketbok...
Med tiden har hon blivit mera lättläst och jag garvar alltid när hon berättar sina storys..


Under helgen har jag och Jempa haft oss en diskussion om varför allt händer på en gång. Hur kommer det sig att livet ibland står still och sedan händer allt på en gång, alla vill ha en bit av en? Det slår liksom aldrig fel...

Synd att helgen snart är slut för jag har haft askul...

/Garpen

Det blir högklackat till träningen på måndag

Har precis varit ute på en joggingrunda och tänkte samtidigt passa på att göra några av övningarna i det individuella passet. Av någon konstig anledning satte jag på mig ett par skor med kilklack och fick för mig att göra mina benböj (läs: ibland har man märkliga saker för sig) och vips så var jag nere hela vägen. Den sista lilla biten som saknas för mig var plötsligt borta och jag gjorde övningen enligt regelboken...blir nog högklackat till träningen på måndag :)



Förresten så upptäckte jag idag att jag har fått blåmärke på skinkorna efter alla explosiva bakåtsparkar. Så "Härskaren och Kviding, kom inte och säg att mina sparkar inte är tillräckligt explosiva, jag har tom blåmärke som bevisar motsatsen ;)

/Garpen

Catering nästa?

Det blev en lång dag igår, men en rolig sådan. Taxi Jempa hämtade upp mig precis som vanligt och istället för Solnahallen åkte vi till Hässelby. Under kvällen agerade jag och Jempa som cateringpersonal på en 30-årsfest. Det var full rulle från första stund och jag har aldrig sett vuxna människor så glada över korv med bröd vid 01-tiden..haha.

Konstaterande # 1: Va skoj det är att göra andra människor glada genom bara att finnas till och kunna plocka undan en och annan flaska.

Konstaterande # 2: Det behövs teamwork och jag och Jempa klarade det galant!

Konstaterande # 3: Det är skoj och prova på andra yrken och faktiskt inse att man är rätt vass :)

Konstaterande # 4: Daniel Breitholtz-grejen har spridit sig, fick göra ett uttalande igår och det var många som ville veta var och när vi tränar :)


Jempa och färskosten...notera Jempas biceps, något bitig va?....

/Garpen

Jag kunde inte hålla mig

Så jag ringde Kirran för en stund sedan och berättade det jag skulle berätta senare ikväll...hahaha. Hon var sjukt nyfiken...man kan nog säga att jag fick henne att fundera lite...men nu vet hon iaf hur det ligger till på med det ena och det andra.

/Garpen

En dag av spontanitet väntar

Snart har halva år 2008 gått och redan i januari lovade jag mig själv att bli mer spontan och inte planera allt så mycket. Idag kan man nog säga att spontaniteten kommer flöda...

Vad som händer återkommer jag till men man kan väl kort och gott säga att jag och Jempa kommer erbjuda våra tjänster till en kille som stod för förr förra årets största markeringsmiss i herrarnas slutsspel och fick den skönaste kommentaren från sin tränare, mitt i direktsändning...

Ps. Kirran, vi måste köra en uppdatering...sent ikväll, har lite att berätta...du får absolut inte höra av dig innan sent ikväll för då är allt förstört *fniss*.

Tills dess håller jag tyst...

/Garpen 

Zessorna tog över Rålis

Igår var det Zunda reunion. Jag visste inte vad jag skulle förvänta mig angående hur många som skulle dyka upp men en efter en dök de upp. Det kanske inte blev så många som vi ändå hade önskat men det var sjukt skoj att träffa de som kom. 

Vi satt i Rålis mitt i hettan och uppdaterade varandra om det ena och det andra och många gamla minnen poppade upp. Som vanligt fick man skratta och förklara ett och annat om diverse saker...

Några bilder från dagen:


Martina, Silver och fröken Smidiga Skoog


Laura, Julia och Jide


Jolli och Foppa var på plats


Isen och Emma


Maja och Martin


En höggravid Fia, Jempa och marre


Jempa och Marre fixar till sig inför nästa stop...

Senare under kvällen mötte vi "Härskaren" med kompis och utbytte några ord...

Tack för en skön dag ladiez!

/Garpen

Bänkad framför Äntligen helg

Haha, jag har inte mer än hunnit sätta mig ner förrän duon Carina Berg och Daniel Breitholtz fått mig att skratta. Daniel ska alldeles strax dra sin första vecka med oss zessor och det ska bli intressant och höra vad han har för tankar och känslor efter första veckan...

/Garpen

Under och över

Jempa och jag åkte ut till ön och var där långt innan träningen skulle starta, hann med en fika + lite sol. Sedan tittade "the man" förbi och joinade oss ute i solen.

Träningen var rätt jobbig och varken magkänslan, hjärtat eller huvudet hade rätt...vi körde styrka...big time! Min verkliga hatövning "under över" genomfördes...men inte bara en gång utan 3. Tror ni att jag tycker övningen är roligare nu? Min räddning var fröken "Smidiga Skoog" som peppade som aldrig förr. Men själva avslutet var det bästa..."Härskaren" lekte kommentator och trots att jag knappt kunde andas fick jag fram ett skratt :)

Dagens + går till Öberg som lånade ut sin sporttop så att jag kunde träna...tack tjejen!

Dagens aha-upplevelse: Jag visste att Jempa var stark men skit...hon krossade allt motstånd under brottningen utan problem. Fast det kanske säger mer om oss än om Jempa *ler*.

Dagens tips: Snart är det dags för mig att köpa nya sporttoppar och cykelbyxor inför innesäsongen och i och med att jag fick låna Öbergs sporttop under träningen idag vet jag nu precis vilken modell jag ska köpa. Det var nog meningen att jag skulle glömma sporttoppen just idag :)

Dagens träningsbild

"The man" & fröken "Smidiga skoog"

Glöm inte att lyssna på "Äntligen helg" med Daniel och Carina på lördag mellan 10-13 på Mix megapol!
Jag är sjukt nyfiken (precis som vanligt), hoppas jag får skratta lika mycket som förra helgen...duon är sjukt roliga tillsammans.
/Garpen

Byter ut skvaller mot skjuss till träningen

Jag och Jempa har en skön deal...jag bjuder zessan på lite av det senaste skvallret (oftast om mig själv) och hon bjuder på skjuss till träningen...fair deal?...mmm, iaf om du frågar mig.

/Gnurp

Ön väntar ikväll, frågan är bara med vad...

Efter nattens kramp fick jag imorse ta fram iprensalvan och försöka få liv i den lilla muskeln. Med tanke på kvällens träning och värmen ute just nu har jag suttit och pimplat vatten hela förmiddagen. Är som vanligt lite nyfiken på vad kvällen bjuder på...

Magkänslan säger mig en massa spring...

                          Huvudet säger "Pärson"-backen...

                                                Kroppen säger: bring it on!

/Garpen


Allt gick inte som planerat

Kom till jobbet vid 09.30 imorse, efter en tuff natt (läs: vaknade med kramp i vaden).

Gårdagens kickoff blev inte som planerat och som kvinna vet har män sällan en plan-B så det blev att improvisera igår. Det var tänkt att vi skulle äta och sedan åka vidare till Grönan och tävla i en klassisk 5-kamp. Dessvärre blev vi kvar lite för länge på restaurangen, vilket resulterade i att 5-kampen på Grönan aldrig blev av...vi kom dit för sent. Vad hände med rutinen undrar jag?
Chefen försökte snabbt improvisera och det blev ju rätt lyckat tillslut.



Mitt under kvällen fick jag ett sms av Fia som skrev något i stil med att våra bloggar nu fanns länkade från innebandy.se...roligt, nu kan fler följa Zundas innersta krets *fniss*.


Jag vek av vid midnatt och var hemma på mindre än 20 minuter, kommunalt...ibland har man flyt!


Ps. Jag drack Grappa för första...och SISTA gången i mitt liv igår *ryser*.


/Garpen


Möt Zundas senaste nyförvärv

Som vilken annan zessa som helst har kung Daniel fått en egen presentation på www.zunda.se. Nyfiken på vad han svarade på alla frågor? Kika in på hemsidan och klicka på laget, där kan ni hitta "the man" och hans svar :)

/Garpovic

Daniels egna ord del 3

Daniel har nu avverkat 3 träningar och igår var han ledig för första gången, läs hans tankar om tisdagens teknikträningen här.


/Garpen, Daniels egen tränings-atteraljs-pusher


Allt och inget

Hur kommer det sig att varje gång jag verkligen måste ifrån kontoret en speciell tid, lyckas det hända en massa grejer som gör att jag måste stressa som en galning för att hinna? Ibland önskar jag att jag kunde trolla...

Ikväll väntar ju en kickoff med jobbet och jag vet fortfarande inte vad vi ska göra.
Klädsel: ledig
Tidpunkt: 17.00
Ok så klädseln ska vara ledig, hur skoj är det om vi ska vidare ut ikväll? Samtidigt, hur skoj är det att bli svettig om det blir lite av en fartfylld aktivitet...hmmm, duger linne och shorts?

En säljare på kontoret uttryckte sig så fint idag till vår nya finska säljare:
"- Du kommer få kämpa mot mig ikväll" (syftade nog mest på drickandet)
Jag kunde inte låta bli att förklara att det är en finne han påstår sig bräcka....att jämföra sig mot en finne när det kommer till drickandet är ett BIG NO NO!
Kvällen får väl utvisa vem som hade rätt...

Ps. Jempa, håller tummarna ;)

/Garpen som ser fram emot kvällens kickoff


Kviding bjöd på ett blad

Igår var det dags för ett teknikpass med boll och klubba. Teknikpassen har faktiskt blivit mina favvopass, kan ju bero på att jag behärskar den delen hyffsat bra. Igår fick Jolli och jag igång ett 7-dundrande passtempo på en av övningarna och känslan var kanon.

Daniel var ju förståss på plats och han och Öberg körde en av passningsövningarna ihop och Daniel konstaterade mitt under övningen att han och Öberg inte skulle bli det hetaste forwardsparet i år iaf...
Han hade även synpunkter på musiken och vem skulle kunna styra upp musiken bättre om inte Daniel himself så that´s his mission för nästa vecka. 

Jag hade med mig min repstege som Daniel fick ta med sig hem och han lovade att vårda den ömt...kanske tom för ömt *ler*. Fick ett meddelande på kvällen om att han ångrat sig men att den låg där den skulle. Så nu förväntar jag mig sambasteg från herren ;)

När vi skulle gå hem fick jag syn på ett rött blad i Kvidings klubbfodral och eftersom "my red one" börjar försvinna ifrån mig frågade jag om jag fick låna det och visst fick jag det, även om Kviding återigen påpekade att han skjutit in min andra klubba :)
Kviding- jag lovar att använda den andra klubban en träning bara för din skull ;)

/Garpen


Har ingen aning som vanligt

Kollade nedräkningen på bloggen och insåg att det bara var ett par dagar kvar tills det är dags för Zundareunion. Ska bli intressant och se hur många vi blir och speciellt vilka som kommer...

Imorgon är det även dags för kickoff på jobbet och som vanligt har jag ingen aning om vad som väntar och precis som alltid känns det lika jobbigt. Men efter att ha varit på 2 st kickoffer börjar jag se ett mönster så jag har nog mer koll än jag tror :)
Vem vet vi kanske joinar Fia på jobbet, det är iaf ett av buden bland oss som diskuterat under dagen. Jag har iaf tagit ledigt torsdag förmiddag, så pass mycket rutin har jag *fniss*...



/Garpen

Daniels Breitholtz egna ord del 2

När vi zessor igår hade en dag med återhämtning passade Kirran och Svennar på att ta pulsen på Daniel ute på ön. Det blev allt från Coppertest till brutalbänk och här kan ni läsa Daniels egna ord från gårdagens pass.


Han fick även prova på ett laktat-test under gårdagen.
/Gnurp

Idag får vi se vad han går för

I söndags var det distanspass med "Anja Pärson"-backen X 5...

                    Igår var det tester ute på Bosön...

                                    Idag väntar ett teknikpass med boll och klubba...

Jag snackar om Daniel Breitholtz senaste träningsdagar. Han har det tufft nu i början men ikväll får han ha lite skoj. Zessornas teknikpass brukar innehålla musik och fokus men även sjukt mycket skratt så det ska bli intressant och se vad Daniel klarar av, både var det gäller teknik med boll och klubba men även skrattmässigt :)


Ikväll ska Daniel även få sin nya leksak...en repstege...made of Kirran only for me, men Daniel får låna den under dessa 6 veckor och vem vet, han kanske investerar i en egen från vecka 7... :)


Ps. Till alla zessor, glöm inte cafeterian 18.30

/Garpen

"- You look fresh"

Imorse mötte jag vår nya finska säljare och jag hann inte mer än att gå in genom entrén innan han slängde ur sig:

"-You look fresh today!"

Snacka om att redan försöka plocka poäng...haha, jag fick iaf en bra start på dagen ;)

 /Gnurp

Datorn kraschade

Igår fick jag en överraskning, ingen rolig sådan. Skulle under kvällen få igång min laptop men det gick inget vidare...den var stendöd. Jag provade med allt möjligt och 1000-tankar hann rulla runt i skallen. Bara det att jag inte hunnit bränna ner alla bilder och sånt på skivor...usch va jobbigt.

Som sista utväg ringde jag pappa, min egen handyman och efter ett antal försök fick han igång den. Jag blev överlycklig även fast jag redan hade börjat fundera på en ny laptop och vilken jag tänkt köpa... :)

/Garpen

Dålig på att ta paus från jobbet

I vanliga fall kanske man får höra att man tar för långa luncher eller för många pauser. Idag fick jag höra raka motsatsen, dvs. att jag är alldeles för dålig på att ta pauser från jobbet. Det värsta är att det stämmer...

/Gnurp

Daniel Breitholtz egna ord

Vill ni läsa vad Daniel Breitholtz tyckte om första passet med zessorna så kan ni läsa här...

/Garpen

Vilken kanonhelg

Ja, vad ska man säga, vädret har ju helt klart hjälpt till att skapa en kanonhelg. Efter lördagens radioprogram blev det ju också klart att Daniel Breitholtz ska joina oss zessor under 6 veckor...idag startade allt.

Efter ett par timmars sömn kom Jempa, Fia och jag fram till ön och träffade Daniel och resten av laget. På schemat för dagen stod dristansrundan med "Anja Pärson"-backen X 5, skön start för Daniel :). Jag är sjukt imponerad över att han tog sig runt alla 5 varven och fick en tid som han nu kan jobba med.
För oss andra var det minst lika varmt och jobbigt, märkligt att solen kan skina så starkt redan klockan 10.00 på morgon. För min del var det helt klart den jobbigaste gången hittills, ni skulle bara veta tvångstankarna som for genom min skalle under varv 2 & 3.


Som bonus fick vi leka Robin Hood efter träningen och en viss person hade tydligen lekt det förut...


Kirran och Jempa hjälptes åt för att få upp tavlorna


Plipp, Plupp och Jea passade på att leka lite


Vilket klockrent kort, de gör allt lika ;)


Jag behövde 5 pilar för att...


Få en fullträff, sedan var det bara att gå hem... ;)


Kirran som älskar alla typer av skytte blev glad över bonusen


Daniel som lekt Robin Hood förr passade på att instruera Jolli


Smidiga Skoog och Kirran laddade som värsta proffsen 

Efter träningen drog jag med Kirran till Haga Parken och softade, hur skönt som helst.



/Garpen

RSS 2.0