Älgkliven kom fram

Det var en lustig syn idag, mitt bland öldrickande smågrupper i Haga Parken radade vi zessor upp oss för hopprepsuppvärmning. För min del gick det inte så bra, fick något i ögat som inte ville komma ut så jag hoppade mer eller mindre hela uppvärmningen med stängt öga, grymt irriterande.

Precis just nu, känner jag mig riktigt sliten. Det var länge sedan jag tog i så mycket på en träning, tom mina älgkliv kom fram och fick mig att "flyga" fram ett par meter. Egentligen gjorde vi ingenting märkvärdigt men skillnaden från tidigare träningar var intensiteten. Så här efteråt känns det kanon men medan vi höll på for en och annan "vad gör jag här"-tanke förbi.

Bäst var helt klart "Härskaren" som kommentator i slutet av träningen, målbilden blev klar och sedan var det bara att ta i som aldrig förr och se till att komma först. Gick inte som planerat men känslan och fighting facet gjorde entré för första gången den här försäsongen.  

Självklart avslutades träningen med tjejsnack och för er som undrar vad vi snackar om kan ni alltid fråga "the man", han var med på sitt första tjejsnack i Zundaland. Hans intryck...ja, det återstå att se men han har nog redan på en vecka märkt vilka som har lättare än andra för att "snacka" :)

/Garpen


Något att tillägga?

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0