Vi släppte inte in första målet!

Jag som oroade mig för att hinna i tid till Botkyrkahallen, det tog ca 35 minuter från Danderyd och ut till Hallunda. Jag var till och med tidig och helt solo ett bra tag innan Elin och Tosse kom. Vi blev till slut en hel femma och joinade Balrogs spelare.



Balrog har nu gått in i ett långt uppehåll till skillnad mot oss zessor som precis börjat spela matcher igen. Detta gjorde att det blev en hel del fys under träningen. Första 30 minutrarna körde vi snabbhet, mage och rygg. Jag fick tack och lov slippa ryggövningarna med tanke på hur det känts under senaste 1 ½ veckan.

Mange (Balrogs coach) sa följande när vi skulle börja med snabbheten: "-jo det är så att Balrogtjejerna har börjat med friidrottsövningar denna säsong". Jaha, det har vi kört de senaste 3 säsongerna tänkte jag lite tyst för mig själv =) Det var till och med så att vi zessor började titta på Balrogtjejernas armföring medan de visade övningarna. Kviding har lärt oss bra, vi har nästan blivit "yrkesskadade" och man kan knappt vara ute och springa utan att kommentera människors armföring och kroppshållning.

Kviding

Efter snabbheten blev det en riktigt bra magövning, typ bål 5:an. Garanterat en övning vi kommer ta med oss till Zundaland.

Väl på plan blev det en massa nya övningar och hjärnkapaciteten gick på högvarv. Måste säga att det var riktigt bra övningar även om det tog ett par sekunder innan poletten trillade ner. Det märks att man gjort mer eller mindre samma övningar i alla säsonger och går på någon sorts rutin. Vi lär nog se övningarna från idag även på parketten framöver...I like!

Vi fick sedan köra "två mål" i ca 20 minuter och vi satte ihop en Zundafemma som såg ut så här:

Elin  Tosse
Garpen
Bella  Minelli


Efter första bytet kom vi in och hämtade andan och kunde konstatera att vi gjorde ett relativt bra byte och efter andra bytet slängde Minelli ur sig "- Vi släppte inte in första målet iaf" (det blev mål ute på plan) och det blev inget mål på oss zessor idag, vi höll tätt bakåt =)

När vi trodde träningen var över väntade det jobbigaste, löpningar som gav en del mjölksyra. Efter lite återhämtning kunde vi glatt säga till Coach att vi även vill ha med oss denna övning till Zundaland. Det må ha varit jobbigt och kämpigt medan vi höll på men grymt skönt efteråt.

Man kan väl konstatera att vi 5 som var nere och tränade fick oss en rejäl genomkörare inför helgens bortamatch mot Borlänge. Jag hade skitskoj och fick mig en motivationshöjare, garanterat något jag vill göra igen!

Ps 1. jag fick träffa materialBenny igen och jag var snäll nog att gå och fylla min flaska själv =)

Ps 2. Vem vet, vi zessor kanske får bjuda tillbaka och välkomna Balrogerna till Zundaland framöver.


Vi fem som joinade mästarinnorna denna kväll:
Tosse, Bella, Elin, Jag och Minelli



Sedan var det dags för foto a lá Zunda



Behöver jag säga mer...*ler*

/Garpen




Något att tillägga?

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0