Träning 2 avklarad

Både i måndags och i går provade jag att spela lite back och det var rätt skoj faktiskt, lärorikt som bara den. Om måndagen rullade på bra i spelet var gårdagen raka motsatsen, mitt lag var en riktig hönsgård! De gånger vi sprang, sprang vi helt fel medan det andra laget spelade riktigt bra. Stundtals blixtrade vi till och då var det riktigt bra men det var bara lite för långa perioder mellan gångerna, men va fasiken…andra träningen, vilka krav kan man ställa egentligen?


Gårdagens blooper: Kviding höll upp en nyckel till bollförrådet och undrade om någon kunde ta den till på torsdag. Lisa tyckte någon med bil skulle ta den….hur tänkte hon då? Haha, det slutade iaf med att Lisa själv fick ta nyckel =)

Gårdagens ”wake up call”: På en av skottövningarna kom man rakt framifrån och skulle skjuta direktskott, jag tog i och råkade då få in en fullträff på coach som stod bakom målet…aouch! Sedan kan man ju fråga sig varför jag inte träffade mål…haha!

Gårdagens fullträff: Fick på ett slagskott som gick rätt upp i krysset på en av övningarna…kunde nästan packa ihop mina grejer och gå hem =)

Gårdagens ”vi saknar”: MUSIKEN, var har den tagit vägen, ”DJ Daniel” eller Kirran…dags att styra upp!

Gårdagens publiksiffra: 3

Gårdagens ”äntligen”: Fick besked om att det är dags att prova klubborna på torsdag



/Gnurpisch som har lite ont i halsen

Något att tillägga?

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0