Bättre laddning kunde jag knappast få

Iaf utifrån omständigheterna...

Gårdagens konferens pågick ett par timmar för att sedan övergå i middag med kollegorna. Höjdpunkten var när alla andra middagsgäster lämnat lokalen och ägaren till stället drog igång en musiktävling. Han satte på någon form av opera och vi började gissa hejvilt och efter ett tag släppte ägaren ledtrådar.

 

Ni som känner mig vet att när det är tävling, oavsett gren, är jag totalt fokuserad och lyckas på något märkligt sätt nästan alltid vinna…så även igår =) Mitt musikkunnande är inte direkt på topp men har man läst skvallertidningar genom åren samt haft en morsa som lyssnat på Lugna favoriter i alla år kan man tydligen gå långt ;)

 

Ledtrådarna kom i följande ordning:
1. Killen brukar inte sjunga opera
2. Han har haft en hårresande karriär



En och annan gissning komfrån oss men alla var fel och både jag och min chef började tänka högt och båda fokuserar på ordet hårresande. Plötsligt gav ägaren oss en ledtråd till genom att säga:

 

3. Känd för sitt pudelhår


Då fick jag direkt upp en bild i skallen på snubben och slänger ur mig; ”- han brukar sjunga ballader….åhhh, va heter han nu då…?


Jag satt tyst i några sekunder och hela tankeverksamheten gick på högvarv….Bolton….Michael Bolton skrek jag rätt ut och hoppades att det var rätt. Gissningen var korrekt och ytterligare en seger var inkasserad. Huvudsaken var ju att jag slog chefen ;)

 

Låten vi fick höra:

 

Här utan sitt berömda pudelhår

 

Så här brukar Bolton se ut och sjunga:

 

/Gnurp


Något att tillägga?

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0