Vendelsö- Zunda

Jag har redan nu kommit fram till att jag måste skriva mina tankar om matcherna direkt efter slutsignalen för nu, ca 30 timmar efter matchen minns jag inte alls så mycket om matchen. Antar att mitt guldfisksminne spökar =)

  

Det jag minns...

-3 poäng

-Vi skapade riktigt bra chanser

-Powerplay och framförallt boxplay fungerade bra

-Vendelsö var som alltid unga, ettriga och hade mindre koll på sina klubbor.

-Vår rutin (vi zessor är ju trots allt rätt gamla *ler*) avgjorde matchen, men Vendelsö gjorde det rätt bra med tanke på att de tappat många bra spelare till denna säsong (vad jag har hört).

-Det var grymt skoj att ha vår egen hejarklack, de var riktigt aktiva och upptäckte tom Vendelsös utvisningsstrul (läs: utvisad spelare lämnade sin plats och började vandra omkring).  

-Jolly åkte på en riktig smäll framför mål, situationen hade nog klassats som en "best of women wrestling" eller nått, det var bara leran som saknades. Krokben lärde man sig på dagis men den här scenen var ett konststycke jag aldrig upplevt på en innebandyplan innan.


That´s it, mer minns jag faktiskt inte.


En notering för min egen del:
Jag vann inte en enda tekning vad jag minns utan bollen fastnade mellan mig och motståndaren nästan varje gång. Blir till att rycka upp mig rejält på den fronten...Lisa får nog se upp på träningarna i veckan =)



Dags att fortsätta träna tekningar i veckan som kommer

/Garpen


Något att tillägga?

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0