Hopprepslistan

Äntligen fick vi avgöra en tight match precis innan slutsignalen. Jag fick äran och avgöra matchen och fick till och med gåshud efter alla mina små glädjeskutt. På den här nivån är det sällan man verkligen får känna riktig total glädje, typ SM-guld känsla men det som hände efter mitt 3-2 mål (läs: den lilla klunga som skapades) fick mig att rysa, glädjen var total =)


Går till mig själv, lite ego kanske men idag var jag bättre än på mycket länge och när gjorde jag två mål senast? Idag gjorde jag saker jag vanligtvis inte brukar göra, vilket också gav resultat. När klockan stod på 18.53 kom avgörandet och diskussionen som skedde på vägen fram till frislaget var rätt sparsam =)

Tosse- vad ska jag göra?
Jag- Passa mig!

Jag hade bestämt mig och det gick vägen...Fy fan va skönt! 

Går till känslan av att spela i Zunda. Återigen visar vi hur starka vi är som lag, det var inget skönlir på banan idag utan mer hawaii och stundtals riktig grisbandy , men vi står upp som ett lag och det är svårt att slå Zunda just nu! 



Går till Lisa, jag är mäkta stolt och imponerad över hur stark den tjejen är! Så himla skoj att hon även fick göra mål idag.

Ett extra plus går även till Maria Peters som återigen gör räddningar som man skulle betala extra för, för att få se reprisen av =) 

/Gnurp


Något att tillägga?

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0