Krigszon

Gårdagens match i Wasahallen mot Telge gör sig påmind nu på morgonen. Det var segt att ta sig upp ur sängen, ryggen ömmar och benen känns sega. Märkligt nog får synen av alla blåmärken mig att le. Gårdagens seger var värd varenda blåmärke!

 


Vi värmde upp ute i ösregnet och fick en försmak om vad som väntade. Efter en mindre bra start 2-0 i baken vände vi perioden och gick till paus med 2-2.

 

Vi inledde 2:a prioden i power play och behövde mindre än 30 sekunder på oss innan vi hade tagit ledningen efter ett väl placerat skott av Jea. Det var en krigszon ute på plan, en massa utvisningar (en del märkligt dömda), tjuvnyp och en del glåpord.

 

När vi gör 5-6 med 3 minuter kvar vet vi alla vad som väntar. Jag älskar situationerna när motståndarna jagar en kvittering och man får veva på allt som rör sig. Det var långt ifrån något skönspel men vi gjorde det som behövdes för att åka hem med 3 poäng.

 

Alla zessor krigade verkligen för varandra och alla drog sitt strå till stacken. Det är så j**** skönt att vinna när allt går emot oss som det gjorde igår.

 


Konstaterande från gårdagen:

- Maskineriet gick på högtryck igår


- Alla femmor levererar


- Telge är ett bra lag med massor av duktiga spelare som med all sannolikhet kommer att ligga i toppen av tabellen när serien är färdigspelad i februari.


- Det hade varit roligare om båda domarna hade använt sin pipa och inte bara den ena.


- Jag tekade sjukt många gånger igår och vann alla utom en, mycket nöjd!


- Jag hoppas verkligen att Telgetjejerna lär sig mer i skolan än ordet F****, de kan verkligen spela innebandy och borde fortsätta med det istället för att springa runt och agera omogna fjortisar.


- Vår hejarklack som peppade matchen igenom får en guldstjärna, ett grym stöd!


Ps. Jag vet att jag lovade bilder backstage från matcherna. Som det har sett ut de två senaste matcherna har jag haft en del "annat" att ta tag i men jag ska verkligen försöka bättra mig.  


/Garpen

 

 


Något att tillägga?
Postat av: Öberg

Åhhh,jag är så stolt över er. Härligt Garpen med poäng igen. Kram

2009-10-04 @ 13:30:21
Postat av: Fia

Nästa match är Israelsson tillbaka i fas från starten på matchdagen/uppvärmningen, då kan du ge dina läsare de bilder de vill ha :)



Peace out fighter!

2009-10-04 @ 13:40:36
URL: http://fragorpadet.blogg.se/

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0