Det var en gång en materialare, två Zundazessor och en fd zessa...

Gårdagen spenderade jag till största del i seketariatet med Elin under junior-SM. Eftersom vi tog på oss megapasset hade vi bunkrat upp en liten buffé av sötsaker för att hålla oss vakna. Tiden rullade på rätt bra och vi kunde bege oss ifrån hallen med vårt uppdrag väl utfört strax efter 20.00.

Jag hängde med Elin hem och i väntan på Emma och Klös hann jag med att prata med Kirran som körde uppdatering a´la S-vall. När väl Emma och klös kom började vi pimpla lite rosévin och efter ett antal timmar blev diskussionerna djupare och vinet blev utbytt till mjölkdrinkar.  
Jag slocknade förståss på sofflocket och tog en sk. powernap a´la Gnurp och Emma och Elin satt i köket och pratade på in på småtimmarna. Klockan hann och bli 04.30 innan deras samtal tystnade och klockan 10.30 imorse vaknade vi av att min mobil ringde och återigen var det från det dolda nummret som jag redan hade 5 missade samtal ifrån.
 
Idag har vi spenderat tiden i Elins soffa nästintill utan att röra oss. Hurtiga Elin började laga scones och tillsammans med sconesen blev det två filmer och genomgång av gårdagens bilder (Elin skötte fotograferingen för kvällen).. Jag sov genom det första filmen men var i liv när tjejerna skulle titta på bilderna och det blev en hel del skratt :)

image883
Elin och min buffé i seketariatet

image884
Elin försökte rapportera in resultatet...gick väl sisådär :)

image885
Junisarna laddade i periodpausen

Mamma pratade med mig under dagen och var orolig eftersom jag inte dricker mjölk..."-hur ska du få i dig kalcium då?"
Igår kom svaret...mjölkdrinkar *ler*, det enda är att min mage mår sisådär under tiden :)

//Gnurp...det blir en tidig kväll

Något att tillägga?

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0