Gym, missad utvärdering, NHL-spel, Svetlana och måste hon kallas Fiffi?

Jag och Anneli var redan på plats i Solnahallen vid 19.15 för att värma inför gympasset. Ingen annan dök upp på väldigt länge så vi antog att de hade utvärdering av söndagsmatchen och mycket riktigt, när klockan väl blev 20.00 kom en efter en och jag och Anneli blev uppdaterade.


Vi körde på rätt bra och hann tom ligga och softa lite i tjockmadrassen innan det var dags för NHL-spel, dvs. spel på liten plan. Skoj som 17 och en sak är ju klar, med lite taktik går saker och ting sååååå mycket bättre.
"Fiffi" (är det meningen att man ska garva varje gång man säger hennes smeknamn? ) och jag hittade varandra förvånansvärt bra för att aldrig ha spelat tillsammans innan. Vi var inte speciellt bra men det räckte till att slippa sistaplatsen och det är huvudsaken.


Roligt att se Kirran på benen igen, utan att vingla. Ingen mascara hade hon på sig heller, vilket hon genast fick höra...nu blir du garanterat bänkad Kirran ;) 

Svetlana gjorde sin första träning i kassen. Måste säga att hon var duktig, bortsett från att hon la väldigt mycket vikt på ena sidan av målet. Det skulle inte förvåna mig om Svetlana fortsätter att stå i kassen under fler träningar denna vecka...

//Gnurp...som fick en spricka i favvoklubban igår :(


Något att tillägga?

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0