Min söndag

Åkte med Jempa, Nisse, och Elin till Huddingehallen för att spela ytterligare en seriematch. (mer info om matchen kommer)
Efter matchen åkte jag hem för att lämna grejerna och torka håret sedan begav jag mig hem till Elin för att käka och hänga. Tanken var från början att vi skulle gå ut på en promenad men så långt kom vi aldrig :)

Det blev en Tages och en vegetarisk från Löt och efter att vi ätit däckade jag i Elins soffa, hade varken ork eller motivation för att gå ut och gå. Vi sappade mellan TV-kanalerna och snackade gamla TV-minnen...allt ifrån Dawson Creek till Airwolf.

När jag kom hem kollade jag min mail och tog fram Tessans recept på sina kanonmuffins och började baka...jag är ingen person som borde stå i köket och det fick jag ytterligare en gång bekräftat. Jag lämnar det där med bakning till alla andra :)

Mitt i allt bakande kom Kirran på besök...energitjejen såg lite däckad ut och med tanke på den knockout som skedde på planen idag under matchen är det inte speciellt konstigt. Jag fick en full rapport om läget och kan med ro gå och sova inatt. Det är ju helt j-la otroligt vilken otur Kirran har haft detta år...

//Gnurp


Något att tillägga?

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0