Släng er i väggen

Berit, Olga, Svetlana och allt var ni heter...släng er i väggen för idag hade vi fin fint besök i kassen. Sara, en tjej med en härlig dialekt, påminner lite om Lenas *ler* var på besök och körde på i riktig Zundaanda. Det var inte mycket målvaktsfokus idag men trots det var både Sara och Emma grymma under 2-målet.

Efter att jag haft besök av både Jenny och Kirran innan träningen åkte vi ner till hallen och klev in i omklädningsrummet där Kirran i vanlig ordning höll låda till allas förtjusning. Jag fattar inte hur hon gång på gång lyckas få alla att gapflabba...en av hennes sköna egenskaper I guess. Med en skön start på träningen dödade Svennar känslan direkt genom att berättade att vi skulle ha "golvträning" eller något liknande och han bad oss att inte fundera över vad det var utan bara värma upp.

Under uppvärmningen hade Tessan något att berätta...Li och martina började genast flabba eftersom de tydligen redan visste vad det var Tessan skulle kläcka ur sig och jag blev mer och mer nyfiken. När Tessan sedan drog storyn garvade jag inte lika mycket utan blev mest förvånad...men som tur är tror jag Tessan gav rätt information till sina föräldrar...thank god!!!! *ler*

Själva "golvträningen" var rätt skoj, många nya övningar som gav svar på att jag inte har någon bålstabilitet utan mina underben...hahaha, ja det var ungefär så mycket jag förstod. Dags att träna ännu hårdare med andra ord. Svennar fortsatte att leka härskare, vilket han tycks gilla, sekunderna blev bara längre och längre ;) 
Träningen var jobbig men skoj och som vanligt ledde det till en massa skratt. Vi avslutade fyspasset med tvärstopp och det gick väl sisådär...jag föredrar nog att fortsätta springa trots allt...ännu en av mina undanflykter..hihi.

Väl inne på planen var det passningar som gällde dagen till ära (precis som under alla andra träningar denna säsong *ler*). Vi avslutade med 2-mål och det bjöds på en hel del sköna mål...åt båda hållen, precis som det ska vara!

Nu väntar en dags vila sedan är det dunderfokus som gäller inför lördagsmatchen.

//Gnurp...lite sliten efter dagens träning

Något att tillägga?

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0