Summering av avslutningsfesten

Det var en speciell avslutning på flera sätt. Personligen antagligen min sista och ett farväl av allt fantastiskt jag fått uppleva tillsammans med alla tjejer. Jag tror att jag var rätt mentalt förberedd på allt även om ögonen tårfylldes ett par gånger under kvällen. Men det fanns andra i laget som nog fick sig en liten chock av allt och brast ut i gråt. Det var en speciell känsla över hela kvällen, inte det där jättedraget som kan vara på våra fester utan mer än kväll där folk tog sig tid att tacka varandra och småsnacka mellan festandet.



Maten: pastasallad med grekstyle, riktigt lyckat och väldigt gott. Kladdkaka a ´la SS till efterrätt, kunde inte ha blivit bättre.

Aktiviteter: Eftersom vi inte hann med någon inkilning i år tog vi istället inkilningen på avslutningen, så igår fick nykomlingarna jobba hårt. Vem är det som har bestämt att inkilningen måste ske i början av säsongen? Vi släppte lös Smidiga Skoog på att göra Zundadrinken och då kan ni kanske gissa hur allt slutade...(Läs: hon diggade "hot" Tabasco)

Underhållningen: det var diktläsning, lite statistik från säsongen, en kortfilm (ca 30 minuter) Hollywoodfruarna goes Zunda samt ett bildspel från säsongen som gått. Jag är så glad att alla uppskattade alla projekt jag och några andra pysslat med under den senaste tiden, det gör att allt känns värt det, alla timmar jag och gänget suttit och redigerat.



Klädseln: En del gick verkligen in för det och det var intressant och se hur alla tolkade temat, Zundas Ztygga zessor.



Prisutdelningen: Maria Peters var tjejen som kammade hem flest priser och även det tyngsta priset, årets MVP.

Maria


Jag älskar verkligen mitt lag och varje år är speciellt, men i år har jag spelat med vetskapen om att det nog inte blir någon mer innebandy för min del och det har gjort att jag kunnat njuta till fullo i varje match och mot slutet även haft ett leende på läpparna i varje byte. Jag är så sjukt stolt och tacksam för att jag har fått vara en del av detta underbara gäng i så många år.



/Garpen

Något att tillägga?

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0