Ny månad, ny snö och ett bombnedslag

1 mars

Det känns inte som så lång tid sedan jag stod i poolen i Thailand och insåg att det var fyra månader kvar innan jag skulle få se solen på allvar igen. Nu är det bara 57 dagar kvar och en hel del att fixa fram till dess.



Påbörjade en stor rensning av kläder i helgen så nu ser det ut som ett bombnedslag i lägenheten. Men samtidigt har jag mer eller mindre redan packat klart stora delar av det som ska med till Australien. Ja, eller det som jag vill ha med sedan blir det väl att prioritera så inte 20 kilos strecket passeras. Ni skulle se, bara mina skor tar ju upp halva väskan...hihi. Jag vet att jag är ute i VÄLDIGT god tid men jag hatar att sitta i skiten och stressa sista dagarna. Dessutom är jag inget stort fan av att packa så jag behöver lite extra tid.

 

Att redan nu kunna packa undan nästan alla träningskläderna gör ju sitt, man samlar på sig en del under årens lopp kan jag lova. Vet inte hur många Zundaoveraller jag har liggandes hemma från alla säsonger och då har jag till och med lämnat tillbaka en del oanvända kläder innan.

 

Måste erkänna att det är rätt skönt att inte ha någon träning att stressa till under de närmaste veckorna. Men bara för det är ledigt betyder det inte att vi zessor inte ser varandra, finns ju t.ex. massor av skoj som måste fixas innan avslutningen….

 

Avslutningen kommer nog gå till historien med tanke på hur kändistätt det kommer vara....hihi

/Garpen


Något att tillägga?

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0