Skavsår och en norska på besök

Gårdagens träning gick precis som i måndags riktigt bra, allt börjar falla på plats, tryggheten är tillbaka. Vi hade besök av en till norska, en nygammal sådan för mig och Fia. Snacka om att jag blev positivt överraskad samt chockad när jag plötsligt hörde "-hej Garpen!" på norska, från en röst jag direkt kände igen trots att det var ca 7 år sedan vi sist stod på planen tillsammans. Skoj med återseenden, även om det kanske bara var för en träning eller två ;)

Jolli och jag fortsatte i vanlig ordning att tejpa skavsåren. Ja, jag har lyckats få skavsår igen, skyller på thaitiden för då hade jag skavsår nästan hela tiden. SS frågade mig lite förvånande, "-men gick inte du i flipp flopp?" mitt svar blev jo, men så fort jag tränade fick jag skavsår. Mina joggingskor har tom fått hål runt hälsen pga. värmen.

Mina flippisar som kommer användas flitigt senare i vår

En sak jag måste ha lämnat kvar i värmen är min förmåga att vinna tekningar. Jag SUGER just nu, eller så har mina lagkamrater vid mittcirkeln blivit sjukt grymma. Igår gav jag nästan upp, men med ca 10 minuter kvar av träningen kom jag på lösningen, att teka framåt mot mina kära motståndare. Alltid lika skoj när jag lyckas =)

Imorgon är det sista genrepet innan fighten mot Sala i helgen.

/Garpen


Något att tillägga?

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0