Foto & videobevis

Vaknade imorse med ett leende på läpparna, gårdagen var precis vad vi behövde. Det var länge sedan jag skrattade så mycket inom loppet av några timmar. Jag har suttit hela morgonen och kollat på bilder och videoklipp från gårdagen och jag har så ont i magen. Jag har skrattat så tårarna runnit, fy fasiken vilket skönt gäng jag lirar med!

Videoklippen håller jag för mig själv för vi har ju trots allt en avslutning som kommer längre fram. Men ska se om jag kan bjuda på några bilder senare idag.



Noterat från festen Zundastyle:
- Brännis är som klippt och skuren för Robinsson eller vad sägs om att ta med sig en ögonfransböjare som sin personliga sak =)

- Sara gick ner i split bara så där mitt framför ögonen på oss andra. Det gick inte lika smidigt för oss andra ;)

- Drottning Silvia var på besök och blev intervjuad av vår finsktalande Jolli Jumper. Var länge sedan jag skrattat så mycket över ett klipp på några sekunder.

- Maria Montazami från "svenska Hollywoodfruar" visade runt inne på Zundas toalett och var väldigt noggrann med att beskriva den där gången då toaletten inte ville spola...

- Att räkna från 1 till 21 kan vara rätt svårt ibland, speciellt när ord som "En stor", "chip", "Jag vill ha" mm ersätter siffrorna...hahaha, ni skulle ha varit med.

- Emma försökte komma in i guinessrekordbok genom att proppa munnen full med ostbågar och sedan sjunga en känd barnvisa. Det gick väl sådär =)

Sedan pågick det en massa skojigheter som jag tror vi zessor håller för oss själva. En sak är iaf säker, vi är SÅÅÅÅÅ taggade inför onsdagens match mot Västerås. Det var tom ett TV-crew där igår och gjorde en intervju inför matchen med Jea...hihi

/Gnurpisch

Något att tillägga?

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0