Kroppspråket säger allt

Mötte upp Sala för att se damfinalen i DM och Balrog vann efter att Huddinge missat alltför många frilägen. Linnea Bergman var en vägg och stor del anledningen till att Balrog sen slutligen tog hem allt. Huddinge lirade rätt bra inledningsvis och det var jätteskoj att se Wester på G igen, synd bara att hon inte fick sätta dit bollen också. Det bjöds på några riktigt snygga dragningar och en del sköna avslut också.



Vi såg även första halvlek av herrarnas final och jag kan återigen konstatera att jag älskar Caperio Täbys spel, snacka om publiklag! 3-1 stog det när vi gick och det var show a lá Caperio kan jag lova.

Caperio värmde i oranga tröjor dagen till ära. Notera killen framför mig, han matchade riktigt bra med sin mössa =)

Det roligaste var nästan att se herrarnas uppvärmning, vi la verkligen märke till kroppspsåket hos folk. Balrog hade en intressant spelare som gjorde tvärt emot de andra spelarna. När laget värmde keepern, då joggade han runt och lallade. När laget skulle samlas framför målet innan match sprang spelaren åt ett annat håll. Väldigt märkligt men minst sagt underhållande och det skapade en mängd diskussioner.

Det blev en helskön kväll och en massa update med Sala, alltid lika skoj!

Jag har även varit duktig och slutfört en del av allt jobb jag har för veckan så nu är jag sjukt nöjd *klapp på axeln*!

Dags att sova!

/Garpen

Något att tillägga?

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0