Fler blåmärken för vissa

Det var många slitna kroppar som stod på parketten igår, en del mer blåslagna än andra. När herr Kviding bestämde att vi skulle ha en skojträning pustade nog de flesta ut. Det var en perfekt start på träningsveckan och när vi i Zunda har skojträning innebär det en massa skratt och tokerier.



Vi började med att spela doppboll med liten boll (läs: innebandyboll), det höll på att sluta illa för Jolli som redan var brutalt blåslagen. Hon slog pannan i ribban när hon var i färd att göra mål och en stund senare höll hon på att bryta kroppen i två delar när hon flög in i målet med ryggen före, allt för att fånga bollen.

Jolli

Efter doppbollen var det dags för någon barnlek i form av häxan, trollkarlen och dvärgen (?), jag fattade typ ingenting och blev tagen hela tiden. Min hjärnkapacitet var typ på noll och det hade nog gått bättre om jag stått på sidan och tittat på =)

Under spelet skrattade vi i kapp, Anki hade vässat formen och sköt skott på skott i krysset, Brännis var tvungen att fixa frisyren efter att hela laget dubbelvikt sig av skratt (vi har bildbevis...hihi). Lisa storspelade i målet och hade stenkoll på siffrorna. Jag är säker på att mitt lag vann för jag kan ju inte förlora, inte i min värld iaf *ler*.

En perfekt träning med massor av skratt!


Lisa provade målvaktsrollen igår.


Ps. visst fick jag även svar på mina funderingar inför träningen...

Jolli var blåslagen och rätt stolt att benen nu var blå istället för kritvita =)
Ännu fler var hemma pga. sjukdom, kräksjunkan eller inte återstår att se...

/Garpen

Något att tillägga?
Postat av: #22

Hahahahahaha



Hahaha och för en timme sedan skar jag bort halva pekfingernageln i rakhyveln och för fem minuter sedan slog jag tanden o skeden då jag skulle dricka kaffe!!



2010-02-16 @ 19:43:20

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0