Inte många knop

I går gjorde jag inte många knop. Efter en hård helg med mer partaj än på riktigt länge blev det 2 filmer och soffliggande större delen av dagen. Riktigt skönt att bara vara för omväxlingens skull (orkade inte röra mig).

Tv-kanalen CNN har blivit min nya favorit eftersom de hela tiden täcker vulkanaskan och information kring flygtider, stängda flygplatser mm. Försöker se om det hinner lösa sig tills jag ska iväg eller om jag måste börja fixa med ett senare datum eller alternativ flygväg.

Time will tell...



/Garpen

Något att tillägga?
Postat av: Salas pappa

Hejsan Garpen. Sitter fast på Cypern men tidig tisdagsmorgon till Prag där blir det väntan i 27 timmar innan hemresa, om inget mer inträffar.

Sala och hennes Kjell sitter fast på Sicilien - de skulle åkt hem i fredags men åtminstone igår kväll fortfarande kvar där. Lycka till i Australien och jag hoppas Du fortsätter med bloggen så jag kan följa med lite i vad Du upplever där.

Ha det så bra och tack för 3vlig läsning / Dad

2010-04-19 @ 15:56:49
Postat av: Garpen

Herregud vilken kaos det blivit av vulkanaskan. Intressant att media inte skriver speciellt mkt om vad som händer alla som sitter fast runt om i världen.



Ja, jag är redo att jag kanske får jobba vidare ett tag till, men håller tummarna för att det löser sig.



Hoppas du kommer hem snart!



Ps. Självklart fortsätter bloggskrivandet, avslöjar allt inom kort ;)

2010-04-19 @ 17:22:22

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0