Vårda mina kompisrelationer

Den blev en sen uppdatering av bloggen idag eftersom jag prioriterat nära & kära framför allt annat. Imorse var det en seg Garp som klev upp och drog sig till Löthallen för att jobba under Zone Cup. Gjorde mitt pass och valde att stanna kvar och hänga, snacka skit och bara umgås med zessorna som var där. Kom därifrån vid 17-tiden och åkte då till Frasse som bjöd på middag...lyxigt värre! Fick lite presenter från New York som kanske gör Kirran avis...hihi, en burk Carmex rikare, antar att Kirrans fingrar kommer gräva i min burk också efter att hon läser det här =)

Fick duschkräm, lotion & lite body spray från Victoria Secret också *nöjd min*

Det var skönt att få prata med Frasse och faktiskt påbörja våra traditionella söndagsmiddagar som under säsongen kommit i kläm pga. matcher. Nu när säsongen är över kommer en hel del tid läggas på att vårda de kompisrelationer som fått lida när säsongen pågått & varken tid eller ork funnits där.

/Garpen

Något att tillägga?
Postat av: Kirran

Det kan du ge dig på att jag kommer att göra....mina brukar är strax slut å dom kostar ju mkt mera här hemma...typ 50 sp0änn eller nått...annat än 6 kr de!

2009-03-02 @ 09:51:26

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0