Hopprepslistan

Sista hopprepslistan för säsongens matcher ska precis presenteras och efter gårdagens match mot Sala ser listan ut som följer: 


Går till Jempa som producerade 3 poäng  från sin backposition (2 mål, 1 ass) under matchen och dessutom blev matchens lirare. Jempa var grym och samspelet mellan oss, som inte alltid fungerat klockrent flöt på sjukt bra, riktigt skoj. Fick nästan lite Ålandskänsla idag, jag & Jempa assade varandra titt som tätt, men skillnaden från Åland var att jag igår inte kunde sno Jempas poäng...haha

Går till Jempas första mål som jag hade velat se reprisen på eftersom jag i målögonblicket hade blicken mot publiken efter att ha trängt mig förbi några Salaspelare och slängt en "blindpass" bakom ryggen. Det ryktas att det var ett snyggt mål och så missar jag det...typiskt, det slår aldrig fel men jag fick ju med mig en assist  iaf *ler*. 



Går till Annika som agerade "materialare" under dagen och fyllde flaskor mm. Grymt jobb tjejen!

Ett extra + går till busschauffören som var den trevligaste för säsongen.

För en gång skull har jag några minus också:
1. Duscharna i hallen var sjukt kalla och framkallade en gnällig Garp
2. Förväntade mig mer av domarna vilket gjorde att missnöjet var stort, det kändes som att dem inte hängde med i matchen, mer än så tänker jag inte yttra mig.

Ps. Första matchen jag blev kallad vid både för- och efternamn av domarna, hmmm...jag reagerade inte ens utan fick höra det efteråt av Jempa. Inte speciellt konstigt att jag inte reagerar med tanke på allt jag hör är Garpen hit, Garpen dit... är hyffsat inkörd i mitt "artistnamn" vid det här laget ;)

/Garpen


Något att tillägga?

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0