TV-spelskväll

Igår spenderade vi zessor kvällen med att spela TV-spel, Wii. Jag var helt lost, har spelat Guitar Hero en gång hemma hos Kirran, men annars har jag nollkoll. Vi delade upp oss i lag och körde turnering med diverse grenar. Trots att Fia gått runt hela dagen och skrytit om att hon är bäst i Bowling, kunde jag inte låta bli att försöka vinna över henne. Fia är nog den roligaste att slå eftersom hon blir så sur, hon är minst lika tävlingsinriktad som jag och då blir det kamp till sista sekund, oavsett gren.

Fia, Jolli, Yasse och jag tävlade i bowling och jag var tvungen och få instruktioner på vad man skulle göra och sedan var det bara att börja. Skit, va skoj det var och det blev riktigt tight, jag hade den klassiska nybörjarturen eller var det kanske skicklighet? Hur som helst kom jag tvåa, strax efter Fia. Jag kan nästan sätta pengar på att jag tar henne nästa gång, men det är ju roligt att även Fia får vinna någonting någon gång ;)


Kvällens gapskratt kom när SS skulle köra bilspel mot Emma, man kan väl säga att SS hade en fömåga att kolla på fel del av TVrutan...helt sinnes, det hände inte bara en gång utan två =) Men vad gör man inte för att bjuda resten av laget på ett skratt...

Sedan blev det en del tittande på gamla bilder från tidigare säsonger, även där brast vi ut i skratt. Det är många säsonger som gått förbi och lika många frisyrer och outfits har kommit och även lämnat Zunda, ibland kan man undra hur vi tänkte =)  

Det blev iaf en kanonkväll...tack för sällskapet ladiez!

/Garpen

Något att tillägga?

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0