I´m back!

Jaha, då var man hemma och inne i värmen. Höll på att smälla av n'är jag steg ut i kylan på Arlanda, fy fasiken var kallt. Det var som om någon gjorde "1000 nålar" på mina lungor och drog med sandpapper över mitt ansikte, det knastrade i hyn.

Det är rätt märkligt att så fort man kliver på planet i Bangkok så är det som att någon vrider ur kroppen på vatten och fukt. Hyn blir alldeles skrynklig och man vill inget annat är att smörja in sig. Den här hemresan var inget undantag.

När jag steg innanför dörren här hemma möttes jag av ett "välkommen hem" brev, ett riktigt hjärtligt sådant. Vad som stod i brevet tänker jag inte avslöja men kan säga så myckekt som att min husvakt lagt fram lite husmanskost åt mig och en skvallertidning för att uppdatera mig om diverse saker nu när jag varit borta så länge. Väl inne i sovrummet möttes jag av en julklapp och i den fanns ett jättesött örngott som gör att jag känner mig hemma på riktigt ;)


Känner att jetlagen är på G, blir väl till att kämpa de sista timmarna, ingen powernap a lá Gnurp här inte. Ska passa på att ta tag i resväskan och tvätten nu, annars kommer packningen bli liggande hela veckan,  jag känner mig själv så pass bra nu ;)


Dags att ta tag i sitt liv...

/Garpen

Något att tillägga?

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0