”Pappa dotter”-dag

Dagen har jag spenderat med pappa och vi har verkligen varit effektiva. Vi började med att ta bilen till storstan för att lämna in min laptop. Det var dags att hotta upp den lite inför 2010.

 

Efter att vi lämnat datorn stod golf på schemat, vi åkte ut i skogen, ja du läste rätt. Mitt i skogen fanns en jättetrevlig driving range. Svetten rann och helst av allt hade jag bara velat strippa ner till trosor och sporttopp men det var bara att behålla kläderna på och slå och slå. Fick låna pappas golfklubbor och jag måste säga att det gick rätt bra med tanke på att jag inte svingat på ett par månader. Blir nog säkert en och annan vända till driving rangen igen.

 

Notera trädet till höger om 150 meters skylten, mitt riktmärkt för dagen. Träffade trädet klockrent vid 3 tillfällen och fick jubla lite =)

 

Massor av bollar

 

Min golfoutfit, avslappnad a lá thaistil...& barfota, hur skönt som helst.

 

Mina bollar kom i lådor


Kostnad för 240 bollar samt vatten blev hela 22 kr =)
Inte nog med att det var billigt, jag fick service utan dess like. Nya bollar kom så fort mina började ta slut och dessutom bar en liten söt kille mina golfklubbor.

 

Vi avslutade med lite till datorshopping a lá grabbshopping (läs: in i butiken, köp det man ska ha och ut så fort som möjligt)

 

Det var riktigt roligt att spendera dagen med bara pappa och mamma tyckte nog att det var rätt skönt att slippa oss för ett par timmar ;)

 

/Gnurp


Något att tillägga?
Postat av: Din golfvän från Sverige!

Ja men du vet ju att det inte bara är i Tailand man spelar barfota ;) Flippisar på JOhannesberg är ju ett välkännt fenomen :p

2009-12-14 @ 21:15:27
URL: http://lenizkleniz.blogg.se/

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0