Jagad av hundar

Imorse var jag uppe vid 06.00 för att gå ut och springa. Jag måste springa så tidigt på morgonen för att komma levande hem, senare än 07.00 är det redan för varmt för att springa. Med tanke på att jag stigit upp runt 09.00 alla andra dagar tog det emot lite att vara uppe redan vid 06.00. Väl ute valde jag att springa en bakväg fram till den stora trafikerade vägen. Jag hann springa i ca 7 minuter innan första hunden började jaga mig och skälla hotfullt. För något år sedan blev en bekant biten av en hund och fick ta en massa rabiessprutor vilket gjort mig lite extra rädd.

Rundan fortsatte på stranden och det gick bra i ett par minuter innan en hund kom från ingenstans och skrämde skiten ur mig (läs: jag sprang rakt ner i vattnet med skor och kläder på). Resultatet av all träning blev ett par minuters löpning och insikten av att det inte går att springa utomhus utan att bli jagad av ilskna hundar.

Skorna + sulorna ligger just nu på tork i solen efter mitt plumsande i havet för att undkomma den ilskna hunden

Kom tillbaka till huset skitförbannad och blöt. Det blev ett par vändor i poolen och styrka för att kompensera för den inte allt för perfekta löprundan. Längtar till vårt löpband kommer tillbaka från reperationen så jag kan springa utan att bli attackerad. 

Inte en hund så långt ögat kan nå

Ps. Intessant att man inte ser en hund på hela dagen men tidigt på morgonen kryllar det av dem.

/Garpen


Något att tillägga?

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0