Gav dem en match

Gårdagens kvartsfinal i DM mot Täby var verkligen jätterolig att spela, trots förlusten. Att få möta ett riktigt spelskickligt lag med både fart och teknik hör inte till vanligheterna. Vi förlorade matchen med 6-1, periodsiffrorna (0-3, 0-0, 1-3). Hade vi bara haft lite mer flyt i början när vi skapade ett par riktigt bra chanser hade kanske matchen sett lite annorlunda ut. Täby fick ett par ”skitmål” men gjorde också ett par riktigt snygga, där vi var totalt utspelade.

 

 

Jag är riktigt nöjd med min insats och även med lagets så här dagen efter. Det är skoj att se att de yngre spelarna inte har någon som helst respekt och bara kör på. Med tanke på det lag vi ställde upp med mot Täby ska vi vara riktigt nöjda med vår insats. Vi nollade dem i andra perioden och skapade själva några riktigt bra lägen. Med lite flyt hade någon balja till trillat in och det tycker jag nästan att vi var lite värda =)

 

Det är bara att lyfta på hatten och ge Täby all cred de förtjänar. Det är ett riktigt bra lag som säkert kommer kunna skrälla i årets SM-slutspel.

 

Igår kom tröjan på galge


Ge mig fler liknande matcher, hur skoj som helst ju! (det säger jag som hatar att förlora, förstår ni hur roligt jag tyckte det var då?) *ler*

Om inget annat så är det fruktansvärt motivationshöjande!

 

/Garpen


Något att tillägga?

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0