Nostalgikväll

Oj, va trevligt det var igår, en hit, succé...ja kalla det var du vill, det var en reunion med stort R. Trots att det gått nästan 10 år sedan jag såg en del var det som att vi bara hade varit ifrån varandra någon vecka. Åh på den "veckan" hade vissa skaffat barn, gift sig, köpt hus och lite sådant =)


Den sammanhållning vi har i Zunda har jag bara upplevt en gång tidigare i innebandysammanhang och det var just i Högdalen, så det kändes som att komma hem igen.


Pratkvarnen Gnurp var i farten, här med Ullis. Det fanns mycket att ta igen under kvällen =)


Roligast under kvällen var filmtittandet, det är nu så här ett 10-tal år senare som man uppskattar alla föräldrar som filmat alla viktiga matcher under årens lopp. Vi såg S:t Erikscupsfinaler, SM-finaler och till och med Stadslagsfilmer....så mäktigt! Det är rätt märkligt att man knappt minns någonting från matcherna, men det gjorde samtidigt att vi satt som på nålar och undrade hur målen skulle se ut. Vi fick till och med vika oss för skratt åt vissa målgester =)


Innebandystilen för 10 år sedan var rätt mäktig också, vi kommenterade skor, matchtröjor, frisyrer och en massa annat "udda".


En gruppbild på brudarna från igår
foto: Kjell Söderberg

Btw. blev kallad "Sussi" under hela kvällen...en mycket märklig känsla. Det hinner hända en hel del på 10 år! ;)

/Garpen 

Något att tillägga?

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0