EFTERFESTEN i punkter

Antar att stora delar av innebandysverige var bakis idag...

Jag konstaterade en del efter gårdagens efterfest:

- Rykten går snabbt i innebandyvärlden, fick höra följande igår: "hur FAAAN visste dem det?". Ja, vad ska man säga...är man förvånad, NEJ, faktiskt inte! =)

- Vad hände med ljuset?  Nä, men varför inte dansa i dagsljus...

- Skönt att dem äntligen fattat att man måste servera mat bland idrottare, även om det är 03.00-mat, "stödkorv" som Kirran så snyggt hade sagt.

- Kul att träffa innebandyfolk man inte sett på säkert 10 år, man liksom står och stirrar på varandra och försöker placera ansiktet och så kommer det där..."- men heeeej!".

- K bröt isen med X efter käftsmällen för några månader sedan...skönt när killar äntligen inser att man ibland trampar över gränsen och faktiskt förtjänar en örfil (läs: är inte för våld men hade du varit där hade du förstått).
 
- Kul att många lag kom till festen trots att dem inte är bosatta i Stockholm, det är ju trots allt bara en EFTERFEST per år.

-  Trots att jag hade en del sköna samtal med folk måste jag säga att årets efterfest inte höll måttet jämfört med tidigare år. Någonting var inte som det brukar och jag kan dessvärre inte sätta fingret på var det var...inte än iaf.

Jea, Tosse och Brännis
Foto: Kirran


/Garpen

Något att tillägga?

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0