Mina top 3

Innan kvällens träning hade jag valt ut 3 st klubbor som jag skulle prova lite extra under träningen, men det blev inte riktigt som jag tänkt mig...ovanligt va? =)

Mina top 3

Nästan halvvägs genom träningen var jag tvungen att kliva av, var inte alls på topp och min röst började försvinna. Så själva klubbprovningen gick i stöpet även om jag hann med att skjuta och passa lite. Jag är verkligen tacksam att jag hade med mig klubborna hem över natten igår för annars hade jag varit helt lost, mer än vanligt dvs. =). 

Jag valde tillslut någon "Hilton" klubba med vitt blad (klubban till höger på bilden ovan), trots att jag egentligen inte är speciellt förtjust över det vita bladet, är så mkt enklare att se bollen med färgat blad men men...materiallirare var ordet :)

Zessorna konstaterade ganska snabbt att utvecklingsavdelningen på diverse märkesföretag borde bestå av fler tjejer som faktiskt använder kläderna/skorna/klubborna, men man kan ju inte få allt här i världen, speciellt inte i innebandyvärlden...

/Garpen 

Något att tillägga?
Postat av: leniz

Hahah jag hade också kört på den röda, men jag hade ju enbart gott på utseende ;) Men även inom basketen skulle det behövas lite tjejer på utvecklingsavdelningen, spec när gäller linnen och shorts...

2008-09-03 @ 10:16:06
URL: http://lenizkleniz.blogg.se/
Postat av: fia

Brr.. de två till vänster är 369 klubbor. Det är de som jag hade oturen att välja två stycken av förra säsongen.. ivrigt riva av plasten på båda... och inse att jag inte kunde vare sig skjuta eller passa med dem. (Den blåa på bilden var dessutom ruskigt ful, mina var iaf oranga)



Ses på måndag. puss

2008-09-03 @ 11:46:17

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0