En annorlunda "träning"

Vet inte om det direkt blev något byggande för oss zessor. "Härskaren" tog kommandot över projektet och satte igång medan vi andra fikade...skön fördelning för en gång skull =)


Chrille och Härskaren i full gång att planera byggandet

Det kommer verkligen bli kanon när förrådet är klart, allt släp på bollar, västar och sjukvårdsväska kommer vi slippa. Det som tidigare kunde starta irritation, blir nu en dans på rosor.



Dagens plus går till Jossan som hade bakat och då snackar vi inte en liten kladdkaka utan 3-4 olika sorter. Hon hade bakat allt ifrån kolakakor till en sjukt god kladdkaka med både vit- och vanlig choklad. Även "Ticka" kom med bakverk...ungdomarna kan, frågan är bara var de får tiden ifrån? 

Kladdkakan till höger var helt klart bäst...sjukt god.

Efter sockerintaget drog vi zessor upp på läktaren och fick se Solna Vikings damer fightas mot Eskilstuna. Det var knapert med folk på läktaren vilket gjorde hela matchen lite avslagen. En av anledningarna kan ju vara inträdet, hela 100 kr får man pynta för att se Vikings damer. I mina ögon är det hutlöst men i basketvärlden kanske det är rimligt, who knows...



Det är rätt intressanta diskussioner som förs på läktaren när ett gäng innebandynördar försöker sig på att tolka basketregler. Jag har hyffsad koll med tanke på att en av mina bästa vänner är baskettok men jag kan skamligt lite ändå. Det vi mest grubblade på var varför spelarna alltid lämnar över bollen till domaren som måste sätta igång spelet igen...Leniz, give us the right answer, pleeeease! En av reglerna som jag diggar är att man måste ha gått på avslut inom 24 sekunder, tänk om vi hade samma regel på innebandyplan...snacka om Hawaii, men det vore lite skoj att testa =)

/Gnurp
 

Något att tillägga?
Postat av: Leniz

Vet inte om jag har något bra svar på det dära. Men tror att det kanske är så för att seketeriatet ska vara med eftersom tiden hela tiden stannar förutom vid mål och då behöver inte dommaren bollen. Men nu har du gett mig nått jag måste ta reda på ordentligt!

2008-10-14 @ 22:16:10
URL: http://lenizkleniz.blogg.se/

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0