En morgon med Paolo Roberto

Imorse var jag på ett föredrag med Paolo Roberto, "Fighting Spirit". Det var verkligen intressant och höra om hans uppväxt, vändpunkten och hur det är idag. Killen är sjukt rolig kan jag säga och det var länge sedan jag skrattade så mycket under ett föredrag. Föredraget var verkligen inspirerande och Paolo hade en hel del kloka tankesätt som fick en att fundera på sitt liv och sina val.


Paolo Roberto in action

Paolo pratade om 6 bollar, 3 st kristallbollar och 3 vanliga som han hela tiden behöver ha koll på och hålla i luften. Dessa bollar symboliserar olika saker i livet så som jobb, familj osv. Alla bollar är viktiga men kristallbollarna får man inte tappa för då går dem "sönder". De 3 kristallbollarna symboliserade nära & kära, hälsa & träning och slutligen själen. Paolo fick iaf mig att tänka till på hur jag prioriterar i livet och efter mina senaste händelserika veckor är det minst sagt dags att förändra vissa delar...  

En sak jag undrar så här efter föredraget är om det finns någonting idag som skulle få Paolo att explodera och bli lika aggresiv som han var som ung...hmmm.

/Garpen 

Något att tillägga?

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0