Regn, ombyte och flås

Jag laddade med en timmes sömn innan träningen i går, vilket visade sig vara välbehövligt. Gårdagens gristräning blev lika jobbig som vi anat. Först fick vi stå ut med regn och ett antal kilometers löpning. I Zundaland gör vi ingen skillnad på spelare, materialare eller lagledare, så även dem var med och kämpade i regnet. Grymt jobb Öberg och Emma!
Vi provade på att köra vårt långa uppvärmningsvarv, fast år andra hållet...ingen hit kan jag lova. Blöta men sjukt varma var det bara att byta om och då snackar vi helt och hållet. Det var nog bara sporttoppen och trosorna som fick vara kvar på kroppen.


Torra fortsatte vi in i friidrottshallen för löpskolning samt intervaller av sorten "sjukt jobbiga". När orden "20 varv" kom ur "Härskarens" mun var det inte många som jubla, men som vanligt körde vi på. Papperskorgen fick en central roll i mitten av samlingspunkten och visst fick den besök =)
Vi slet som djur under intervallerna och peppningen från alla var kanonbra, stundtals hade vi även publik eftersom det var periodpaus i matchen mellan AIK-Helsingborg.


Man kan tro att vi var klara efter de jobbiga intervallerna, men som alltid kom det en överraskning i form av styrka...


Väl hemma ramlade jag ner i sängen...  


Ps. Det är just den här typen av gristräningar som man hatar när man väl håller på, men skit va bra det känns efteråt.

/Garpen om är en aning stel idag =)


Något att tillägga?

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0