Hemlig pokergäst kvällen till ära

Det var som sagt pokerkväll igår och vi var en hel del zessor som aldrig spelat poker förr så Daniel drog in sin hemliga gäst under slutet av middagen och förklarade att vi skulle få en alldeles egen pokerlärare. Trevligt tänkte vi och vips så stod Peter Svartling, tillika Daniels jurykompis från Idol i rummet. Peter Svartling är grym på poker och var lika grym att förklara spelet på ett enkelt sätt så att vi zessor fattade.


Daniel och Peter Svartling

Vi blev indelade i 3 bord och top 3 vid varje bord skulle gå till ett finalbord. Alla zessor fick 10.000 och fick spela därefter. Vid mitt bord var det full fart från första hand och jag hade turen att ta hem en stor pott direkt, vilket lyckades ta mig hela vägen till finalbordet. Jag hade velat ha en pulsklocka på mig för stundtals var det riktigt nervöst, riktigt skoj.  

Så här såg det ut när vi kom

- Vann mitt bord
- Kom 4:a totalt i hela tävlingen (tänk om inte Josefin haft den där jäkla 4:an....haha)
- Josefin vann hela tävlingen och det var grymt bra med tanke på att hon kom in i finalen med näst minst pengar. Grattis tjejen!

Jag är trots förlusten sjukt glad att jag kom 4:a med tanke på att jag aldrig spelat poker förr. Vi som gick till finalbordet fick även ett jättefint pokerset så nu kommer det säkert att spelas en hel del poker på Zundafesterna =)



Lisa och Kylås


Jempa, Jolli och Lisa

/Garpen

Något att tillägga?

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0