Back in business efter "ledigheten"

Det var skönt att få komma igång efter ”ledigheten” och krama om klubban lite extra. Jag fick smidiga Skoog som passningskamrat (läs: vi blev valda sist & fick stå ut med varandra) och det syntes inte direkt att tjejen njutit av solen ett antal veckor, för passningarna satt där de brukar =)

Varken Olga, Berit eller Svetlana kunde ersätta någon av våra kanonmålvakter så det blev en inhoppare som tog över rollen som mur men det stoppade inte Jea från att dra på en rökare upp i nättaket.


Annan onödig info som noterades från gårdagen:
- Jag torskade alla mina tekningar förutom en, men det är inte lätt att vinna tekningar när det inte kommer någon signal =)

- Smidiga Skoog var tillbaka i hetluften direkt, hon hann inte mer än att värma upp innan förfrågningarna kom. "- kan du tejpa min fot", "- kan du hjälpa mig att stretcha X ordentligt". Ibland får man "jobba" även på fritiden.
 
”Den lilla fågel”- låten var tillbaka i högtalarna, lite som en "välkommen tillbaka"- hälsning till Smidiga Skoog som förövrigt spyr på låten. Fia däremot sjöng med för glatta livet =)

- Daniel ville inte känna sig vid musiken igår, han var inte sen med att poängtera att han inte stod för kvällens musikval.

- Bella visade en skrattutlösande stretch-övning för Kirran i slutet av träningen, som nog inte är att rekommendera att utöva bland folk…haha, ibland kan ljumskar ställa till det för en… ;)

/Garpen

Något att tillägga?

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0