Tunga ben men mycket skratt

Idag var det tunga ben på träningen, kändes stundtals som om jag var nertränad. Hade verkligen ingen kraft att trycka ifrån men jag tog mig runt och det är huvudsaken.

Jag har haft med mig mitt hopprep till alla träningar under ett års tid och idag skippade jag det eftersom jag bytte väska. Vad tror ni...klart att vi skulle ha hopprep som uppvärmning...tjii fick jag, nu kommer jag aldrig lämna repet hemma igen...tack och lov hade Jempa ett extra.

Vi zessor har fått en ny inspirationskälla eller hare kanske jag ska säga. Han springer sjukt fort, lär oss massor och får oss zessor att skratta. Idag fick han till och med agera modell och visa ena smidighetsövningen efter den andra..."Gaylord" har många bra kvalitéer som kan komma till nytta i vårt lag.

Öberg var tillbaka och joinade laget idag och hon konstaterade ganska snabbt att "Gaylord" har stor påverkan på oss zessor, hon la märket till alla nya springbyxor som satt på oss zessor :) Säsongen nya grej? Annars så har den "j-la ringen" fått en ny tappning... ;)

En sak är iaf säker...jag kommer ha grym träningsvärk imorrn...

/Garpen

Något att tillägga?

Kommenatera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0